Commando Pro, Marathon Pro, Lightweight Pro ja Tactical Knife koos on vähe ajuvaba, tegin 14-0 killing spree ainult nuga andes derailed mapil TDM 9 vastase vastu.
jooksin mööda kaarti ringi ja andsin 10 meetri pealt inimestele nuga enamvähem.
akimbo shotgunid ja need igasugu glitchid mis praegu jõlepopid on võiks kiirelt parandust saada, vähe nilbeks kisub.
sain ka campaign'iga ühele poole. aega läks suts üle 8h. mängisin hardened'iga.
minu meelest täiest korralik pikkus ja väga ei saa aru sellest "liiga lühike" jutust.
võtsin rahulikult ja ei rushinud igalpool, ja ikka läks pool dialoogi kaduma. kas te jooksete SP'd läbi nagu mingit TDM'i... piu-piu kiiruga-kiiruga?
lugu ise oli korralik, aga liiga segane. ja see mission debrif'i kaudu jutustatav story lihtsalt ei ole piisav. nad võiks sellest juba aru saada. samuti lisab hakitust see mitme tegelase vahet hüppamine.
muidu oli mõnuga epic momente sisse pandud (kuigi niimõnigi filmidest laenatud) ja andis välja suvise blockbuster movie mõõdu.
eks nüüd ukerdab veel vet'iga ka läbi ja siis spec-op'sid. MP'd teen vahelduseks lõbu pärast, ei viitsi seal noliferitega võidu tõmmelda (sest BF on parem).
algselt ise hype'ga kaasa ei läinud ja olin meelestatud seda vahele jätma, siis sai provida MP'd sõbra juures ja kuna kohe oli ka hea pakkumine, võtsin siiski ära. ju seepärast et mul polnud kõrgeid ootusi, on ka tulemus mu jaoks täiesti korralik. ei tasu igasuguste hype'dega kaasa minna.
veel üks asi. activision on ikka täielik fail. aasta suurimaid mänge, aga booklet on eesti keeles öelduna k*sine - kaks suvalist valget lehte musta trükiga kokku klammerdatud. kui kõrvale näiteks GTAIV võtta siis... mnjah... või on neil seal mingi süsteem, et korralik booklet ongi mõeldud mingitele limited editionite ostjatele?
edit: hakkasin vet'i kohe. ei viitsind pit'i mitu korda joosta ja sai hardened soovituse - valisin vet'i ja 3 korda küsib kas ma ikka olen kindel selles. segod.
minul läks campainiga suts üle 5 tunni, ei rushinud aga samuti ei surnud ka pea kordagi(80% hardendiga) Seal missioonis kus rouch surma saab seal alandasin diff. 1 võrra :S aga stoory mulle meeldis, samas oleks võinud veits selgem olla, COD4jal oli selgem
viimati muutis ertr2 04.12.2009 14:41:25, muudetud 1 kord
kel mäng läbitegemata ärge vaadake, sisaldab spoilereid.
aga põhimõteliselt suht lühike mäng ikkagi, speed runi video youtubest :P
http://www.youtube.com/watch?v=THU2H5_nadQ
kaugel keegi siis on spec-opides?
mul üks jäänud - wetwork. hullem ajukeberniit on see viimane breach. hetkel tundub, et targem on solos seda teha, breachid on lihtsamad (vähem vastaseid = vähem võimalus valesse kohta lasta), samas siis on hull tegu lõpuni jõuda... just surin viimase breachi ukse ees millisekund enne ukse avamiseni jõudmist... fuck mida mu vererõhk pidi üle elama...
veel, solos on võimalik rushida... jooksed lihtsalt läbi lõppu. ongi kaks võimalust kas rushida või võtta väääääga aeglaselt. breach & clear on puhas rush teema, 30 sekki.
Ei, noh nii hull see asi ka pole. Et nagu kui lased analoogidega xboxil mw2 siis hsid kukuvad koguaeg aga kui arvuti taha istud siis saad kellelegile ühe kuuli vastu jalga? _________________ -.-
ikka üksjagu neid eesti mängijaid, olen vist üks aktiivsemaid aga neid on rohkem kui ühe lehe peale mahub seal leaderboardsis :)
paarile olen kogemata kusagil serveris otsa komistanud ja siis sõbralisti lisanud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.