praegune kellaaeg 25.06.2025 17:06:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
priit224
HV vaatleja
|
09.10.2003 21:50:24
Küsimus arvuti pildi kohta TV-s |
|
|
Oskab ehk keegi öelda, millisel põhjusel ei näe ma oma TV-s värvilist pilti? Endal ATI Mobility kaart ja pildi sain telekasse s-video/s-video kaabliga, kuid pilt must-valge.
Milles võib olla probla?
Oleks ka juba teine küsimus, mis puudutab enamvähem sama asja. Mul on näiteks ühel telekal video sisend ainult RCA, seega oleks vaja leida säärane kaabel, mis saaks alguse s-videost ja läheks üle RCA-le või saab näiteks teha mingi ülemineku SCART-i kasutades? Ise pole veel kusagilt kauplusest midagi sobivat leidnud.
Olen teie arvamuste eest igati tänulik!
Ilusaid sügisilmu!
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
10.10.2003 08:31:57
|
|
|
pane tv regioon õigeks ati control panelist, default'ina on see ntsc ja sellega paraku MV pilt tulebki telekast. vali riigi järgi estonia või regiooni järgi pal-b ja ongi olemas
rca -> scart jubina leiad kindlasti tevalo poest
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
desert fox
HV kasutaja
|
10.10.2003 10:34:47
|
|
|
proovi erinevaid värvistandardeid - minul näiteks PAL-B (nagu Soomes) andis mustvalge pildi, mingi NTSC aga andis ilusa värvilise pildi.
s-video -> rca - mulle tundub et olen siiski sellist kaablit trehvanud, kaeva selverites/prismades (seal on mingid kaabli stendid), on-off ja +- elektr võib ka vaadata.
või osta s-video -> s-video, ja üks ots asenda rca pistikutega, ühendus skeemi peaks kuskit ikka leidma.
_________________ gravity is myth, earth sucks. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
10.10.2003 12:18:21
|
|
|
Oomipood ja Tevalo on poed, kust selliseid juhtmeid tasub otsida. Ise ostsin viimati vajalikke juhtmeid Järve Keskuse Oomipoest, väga hea mulje jäi poest.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|