Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 266, 267, 268  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 11.12.2009 14:25:10 vasta tsitaadiga

Pean siinjuhul LightsabeR'iga igati nõustuma ja jääma selle juurde, et Scarti antud olukorras oli viga inimeste mänguoskuses(või selle puudumises) mitte niiväga mängu balansis.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.12.2009 14:28:03 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Loogika ülesanded:

1. Kui jätta kõrvale sinu ja su kaasmängijate mänguoskused, siis on igalühel teist täpselt sama suur võimalus saada tuumapomm.

Bullshit. Rohkem pole vaja, kui et ühel vastastest on dual shottyd. Selles mängus pole tänu kõrgema leveli poolt antavatele eelistele mingeid võrdseid võimalusi. Just nagu mina niidan oma kolmekümne kuue leveliga madalaid nagu loogu, niidetakse mind ülevalt poolt.

LightsabeR kirjutas:

2. Selle jaoks, et saada kopter, on vaja killstreaki. Kes on selles süüdi, et keegi teie teamist ei olnud võimeline konkreetse vastas teami mängija killstreaki katkestama? Kes on selles süüdi, et vastas teami mängija oli võimeline teie teami mängijaid järjest tapma?

1) Nagu mainitud - ebavõrdne gear.
2) Ping. Ma olen ikka rohkem kui paar korda saanud näha killcamme, mis jätavad suu lahti.
3) Keskmine oskus on mängijatel ikka väga hädine.
4) Odavad relvad nagu granaadiheitjad või dual-shottyd. Nendega hoorajate vastu puudub igasugune respekt. Ja ei, see pole teamwork, kui neli venda jooksevad kambas ringi, kõigil granaadiheitjad käes.

LightsabeR kirjutas:

Ja paar lisamärkust: Kui kopter suudab kõik 6 mängijat 4 korda järjest maha võtta, siis võite küll ainult ennast süüdistada. Kas te seisite kõik üksteise kõrval või? Keegi ei üritanud hargneda ja majade vahele joosta? Favelas on varjumis kohti jalaga segada.

Ma spawnin. Sekund hiljem olen surnud. Me kõik spawnisime kuuekesti Favelas vasakul ülesse äärde auto kõrvale. Killcam oli kena: vend keerutas oma sihikut ringi, kui korraga sadas kuus punast talle otse külje alla. Ainult vajuta ja smäki chätis. Skill.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
SogegaTyyp
Kreisi kasutaja
SogegaTyyp

sõnum 11.12.2009 14:34:46 vasta tsitaadiga

Tavaline arvuti juhitud kopter ei võta sind kuidagi maha, kui cold-blooded peal on(aga see on üldiselt must be asi) . Stingeri toru ülesse, lock-on ja kopter tuleb kärsates allla. Mina ikka imestan, miks FFA-s kõik nii ego-d on, et choppereid alla ei kõmmuta: need ju toovad kellelegi vastasele punne. Iseasi on muidugi chopper gunner.

viimati muutis SogegaTyyp 11.12.2009 14:35:49, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
Sirius
HV kasutaja

sõnum 11.12.2009 14:34:54 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
LightsabeR kirjutas:

Loogika ülesanded:

1. Kui jätta kõrvale sinu ja su kaasmängijate mänguoskused, siis on igalühel teist täpselt sama suur võimalus saada tuumapomm.

Bullshit. Rohkem pole vaja, kui et ühel vastastest on dual shottyd. Selles mängus pole tänu kõrgema leveli poolt antavatele eelistele mingeid võrdseid võimalusi. Just nagu mina niidan oma kolmekümne kuue leveliga madalaid nagu loogu, niidetakse mind ülevalt poolt.

LightsabeR kirjutas:

2. Selle jaoks, et saada kopter, on vaja killstreaki. Kes on selles süüdi, et keegi teie teamist ei olnud võimeline konkreetse vastas teami mängija killstreaki katkestama? Kes on selles süüdi, et vastas teami mängija oli võimeline teie teami mängijaid järjest tapma?

2) Ping. Ma olen ikka rohkem kui paar korda saanud näha killcamme, mis jätavad suu lahti.
4) Odavad relvad nagu granaadiheitjad või dual-shottyd. Nendega hoorajate vastu puudub igasugune respekt. Ja ei, see pole teamwork, kui neli venda jooksevad kambas ringi, kõigil granaadiheitjad käes.

LightsabeR kirjutas:

Ja paar lisamärkust: Kui kopter suudab kõik 6 mängijat 4 korda järjest maha võtta, siis võite küll ainult ennast süüdistada. Kas te seisite kõik üksteise kõrval või? Keegi ei üritanud hargneda ja majade vahele joosta? Favelas on varjumis kohti jalaga segada.

Ma spawnin. Sekund hiljem olen surnud. Me kõik spawnisime kuuekesti Favelas vasakul ülesse äärde auto kõrvale. Killcam oli kena: vend keerutas oma sihikut ringi, kui korraga sadas kuus punast talle otse külje alla. Ainult vajuta ja smäki chätis. Skill.

1. Leveli siis uppi - misa sa vingud?
2. Osta nett või otsi uus mäng.
3. Nii, et kõik mängivad sitasti, so what?
4. No kes keelab sul samamoodi hoorata ja killida ning nuke ja helisid saada?

No leitakse ikka põhjuseid vinguda miks mäng sakib ja "balancet" ei ole sest mingi vend sai helikopteri ja killis mu ära. No mine tapa ja saa ise helikopter ja nuke, kes keelab, kasuta ükstakama mis perke ja grenade launchereid, see kui sina neid "põhimõtteliselt" ei kasuta on su oma viga, mina kasutan kõike mis aitab mul paremini mängida.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
danny
Kreisi kasutaja
danny

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.12.2009 14:35:24 vasta tsitaadiga

No tavaliselt kui vastane on kopteri välja kutsunud ei jää ma aasale maha istuma ja seda kopterit imetlema, vaid haaran AT ja teen sellest lasu..ok ei kukkunud alla ja kopter tappis mind..ja nii kui ma spawninud olen jooksen kohe AT-ga uuesti sinna kust ma saan kopteri maha võtta..teine lask on kindel, et kopter kaob, ja kaovad ka mured.Pmst mind ei ole kunagi vastase lennumasinad häirinud.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.12.2009 14:36:48 vasta tsitaadiga

Sirius kirjutas:
see kui sina neid "põhimõtteliselt" ei kasuta on su oma viga

Oi näe, kellelegi astusin varba peale vist. Vaeseke.
tagasi üles
Sirius
HV kasutaja

sõnum 11.12.2009 14:37:30 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Sirius kirjutas:
see kui sina neid "põhimõtteliselt" ei kasuta on su oma viga

Oi näe, kellelegi astusin varba peale vist. Vaeseke.

No aga on ju oma viga.... icon_confused.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.12.2009 14:52:26 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Ja kelle süü see on, et sa level 70 ei ole veel? Pealegi, need väikesed eelised, mida paremad relvad ja perkid annavad ei tee nüüd küll halvast mängijast head, ega heast mängijast halba. Ise olen level 53, mul pole neid dual shotty'sid, mängin ACR+silencer ja saan ilusasti hakkama.

Ma sügavalt kahtlen, et sa kõiki madala leveli mängijaid nagu loogu niidad. Ma küll ei tea, kui hea mängija sa oled, kuid ma kahtlen, et isegi siis, kui ma oleks level 1 ja sina level 70, suudaks sa mind nagu loogu niita.
Scart kirjutas:

Jah, see on kõik tõsi, kuid ei muuda asjaolu, et kõigil mängijatel on võrdsed võimalused (pole vastase süü, et sa level 70 pole) ning lõppude lõpuks jääb asi ikkagi mängija enda ja tema teami kaaslaste oskuste taha kinni.
Scart kirjutas:

Põhjus, miks te kõik sinna kuuekesi spawnisite, on see, et vastastel õnnestus kõik teie teami liikmed samal ajal ära tappa ning lisaks sellele paiknesid nad ise hargnenult üle mapi, mis tagas selle, et teie spawnisite kõik ühte kohta. Sarnaseid tsenaariumeid juhtub pidevalt.

Asi millest mina aru ei saa, on see, et kuidas te ei suutnud kopteri eest varjuda. Kui ise Apatchega pilvede vahel tiirutan ja vastaseid notin, siis on enamikele vaja ikka päris mitu korda pihta saada, enne, kui nad surevad (2-3 laksu kindlasti). Kui siia juurde lisada veel painkiller'i kasutajad (väga hea asi spawnrape'i vastu), kellel on 3x HP, siis 4 korda järjest kõik kuus mängijat maha tappa on ikka väga keeruline, ütleks lausa võimatu, kui vastased täiesti lollid pole.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.12.2009 14:56:54 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
kui vastased täiesti lollid pole.

Arvestades, et enamik mängijaid ei tea E-klahvist oma klaveril midagi....
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.12.2009 15:06:51 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
LightsabeR kirjutas:
kui vastased täiesti lollid pole.

Arvestades, et enamik mängijaid ei tea E-klahvist oma klaveril midagi....

Ma ei väidagi, et keskmised mängijad kehvad pole. Kuid nagu ma korduvalt juba ütlesin, võimalus sattuda tugevasse või nõrka teami on kõigil mängijatel sama suur (va kui neil on party). Asjale tuleb läheneda selle "if life gives you lemons, make lemonade" vaatenurga alt. Jah, teinekord satud sitta teami, jah, teinekord spawnid halba kohta ja saad kohe surma, jah, teinekord käivad noobtuberid ja shotty vennad pinda. So what? Seda juhtub kõigil mängijatel.

Mäng pole balanced, kuid head mängijad on ikkagi reeglina tabeli tipus ja kehvemad all pool.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 11.12.2009 16:11:45 vasta tsitaadiga

tunnista, et dramatiseerisid veidi üle, mitte ära otsi järgmisi vabandus.
algul oli ainult helikast jutt (ja kumb siis oli, lihtsalt või inimesest gunneriga?!), nüüd juba tulevad shotid ja muu jura.
ma küll pole kohanud veel, et võitmiseks piisab ühest härrast dual-shotidega. suht pain kui sind mitu korda ownitakse nendega, aga sellele vasturohtu otsin enda mängustiilist ja loadoudist, mitte mängu "balance"'i üle vingudes. ja mingeid värdjaid rockelauncheritega tõmblemas on pea igas FPS'is.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 11.12.2009 16:31:46 vasta tsitaadiga

Milles küssScart, tee endale üks kit kus on tactical insertion ja Stinger icon_rolleyes.gif
valid koha kuhu spawnida ja asi norm,7 sammu ikka jõuad joosta eemale ülejäänud lammastest kui nad tõesti ise selle peale ei tule.
Tunned ju ette peale kahte spawnkilli taevast et midagi on mäda ja vahetad klassi ära,ega siis nüüd nii kiirelt kah ära ei killita.
beer_yum.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 11.12.2009 16:51:46 vasta tsitaadiga

ma ei saa samuti aru, milles probleem. lahendus öeldi juba ammu ära ju - teha class spetsiaalselt siukeste olukordade jaoks, kus sees on cold-blooded perk ja mingi launcher, nt javelin..
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.12.2009 16:59:22 vasta tsitaadiga

helga kirjutas:
algul oli ainult helikast jutt (ja kumb siis oli, lihtsalt või inimesest gunneriga?!)

Oleks nagu elementaarne mõista, et jutt käib gunneriga helikast? Mingi põrisev NPC taevas ei koti kedagi.
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 11.12.2009 17:05:50 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
helga kirjutas:
algul oli ainult helikast jutt (ja kumb siis oli, lihtsalt või inimesest gunneriga?!)

Oleks nagu elementaarne mõista, et jutt käib gunneriga helikast? Mingi põrisev NPC taevas ei koti kedagi.

hmm?

Scart kirjutas:
Njah, balanss on tõesti kerge joke. Skidrows on päris äge, kui üks vastastest saab attack chopperi, see kõigub parkimisplatsi kohal ning minu meeskond spawnib täies mahus sinna otse selle alla. Mis tähendas seda, et 30 sekundiga oli nuke. Täpselt sama kordus Favelas.

Balanced. Not. More like. bullshit

--

on olemas attack helicopter, pavelow ning chopper gunner. sinu jutust võis lugeda küll välja, et tegu on esimesega neist.
pealegi, lahendus on sama.
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 11.12.2009 17:10:06 vasta tsitaadiga

Chopper Gunner võib tegelt küll veidi raskem olla, sest seal ei aita coldblooded eriti, kui vastane lihtsalt tulistab kuhu kõik spawnivad, aga asi on selles, et chopper gunner tiirleb ringi ja ei seisa ühe koha peal. Seal Skidrows on päris raske kedagi maha võtta, kui just kopter ise keerab kuskile maja taha, kus kedagi ei olegi. Kunagi ei ole sedasi ühe koha peal. Favela'st ei saa üldse rääkida, seal on igalpool majad. Ja teise kahega on veel lihtsam. Nagu öeldud, siis coldblooded + javelin / stinger aga piisab isegi kui üks neist on peal.
jann4s
HV vaatleja

sõnum 11.12.2009 18:40:07 vasta tsitaadiga

Ise natukene mängisin, ei meeldi. Seoses sellega oleks müüa steam millel peal COD4MW2 single ja multiplayer.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 11.12.2009 18:49:48 vasta tsitaadiga

jann4s kirjutas:
Ise natukene mängisin, ei meeldi. Seoses sellega oleks müüa steam millel peal COD4MW2 single ja multiplayer.

Sa veits eksinud ei ole oma müügikuulutusega?
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
Kutsu
HV kasutaja
Kutsu

sõnum 11.12.2009 19:03:11 vasta tsitaadiga

Alles sain 8-nda nuke ja ütlen ,et gunner on olla lihtne demolitionis ,sest vastased spawnivad samasse kohta.
Ise tube ja dual shotguni ei kasuta ,aga ei virise mängu üle.
Kui mäng ei istu siis mine prrovi teisi tüüpe.Igal mängijal on oma eelistus.

jacuzzy
HV kasutaja
jacuzzy

sõnum 11.12.2009 20:12:30 vasta tsitaadiga

NO KURAT!!

Ma ei saa aru täesti mida siin vinguda on? Mul pole kunagi mingite shotgunni meestega probleeme olnud. Mingite kopterite asjade pärast ma ka ei põe need saab ilusti maha lastud.
Ise olen prestige lvl33 praegu ja küll ei kurda et mingid lvl70 mehed hullult ownivad. Lihtsalt tuleb teha omale selline class mis vastavalt olukorrale ja oma oskustele sobivaim on.
Mul on peamislet kasutuses mingi SMG ja FFO gameis olen praktiliselt koguaeg top 3 seal.

Need vingujad siis otsigu uus mäng või parandagu kuidagi oma mänguoskuseid...lihtsalt sitaks tüütab et siin foorumis asjalikku juttu pole...ainult hädaldatakse.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 11.12.2009 20:19:05 vasta tsitaadiga

Muidugi, kui mingit noliferid 24/7 oma pumpadega ringi lasevad.
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 11.12.2009 21:20:22 vasta tsitaadiga

Täna juhtus üks väga naljakas lugu: mind sõimati noobiks ja camperiks, kuna ma demolitionis kaitsesin bomb kohta ACR+heartbeatiga ning ühe tondi ~4 korda maha lasin icon_biggrin.gif

Aga ma ei saa aru miks Scart NII PALJU rantib. On kuidas on ning siia kuulub lihtne ütlus "Kui ei meeldi, uks on seal -->". See on selge, et igal mängul on ju omad plussid ja miinused ning mulle ka akimbo 1887 ei meeldi, aga ei tule siia foorumisse 2 lehte kiirendama seetõttu.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 11.12.2009 21:45:22 vasta tsitaadiga

Oledki ju noob ja camper icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 11.12.2009 22:32:48 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
helga kirjutas:

Smoken! Suitsugranu peaks samuti seda gunnerit veidi segama. Üleüldse on see imelik, et rahvas suitsu nii vähe kasutab (joostakse lihtsalt pea laiali otsas ja ollakse pigem nö elav märklaud ja decoy tiimile - ei mingit ettevaatust icon_neutral.gif) Ses suhtes on ilusti näha, kui madal tase serverites on. Teatud World at War'i servudes kindla kommuuniga mängides ei tuleks kõne allagi tühermaa või tänava ületamine ilma, et keegi oleks selle ennem "ära suitsutanud" icon_wink.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 12.12.2009 00:19:34 vasta tsitaadiga

No mida sa loodad? MW2s pole dedicated servusi, seega ei saa tekkida commuune, kus rohkem taktikaliselt pelatakse. Ise ka smoket ei kasuta kuna on suht kasutu... Saan enda kohtadesse ilma selletagi.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 266, 267, 268  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.