Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SilQ
HV Guru

|
10.12.2009 20:30:31
|
|
|
Täitsa uskumatu ikka. Vahel loen ja vaatan mis suguseid probleeme siin paljudel ikka on. Olen seda ennem mainind ja mainin ka nüüd, mul ei ole ühtegi probleemi. Ma olen üle 10 rüperaali varustand win 7'mega (home premium üldiselt). Kõik driverid ilma probleemideta peale saand ja kõik asjad tööle. Ja mitte keegi ei ole kurtnud ka et mingid errororid loobib, adminni õiguseid puudu või ma ei tea mida veel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.12.2009 20:31:28
|
|
|
Ma eile lasin ka ühele komplekteeritud kastile 64bit home premiumi peale ja andsin sõbrale üle, 20 minutit installi ja peale seda kõik jooksis nii mis kole.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
10.12.2009 21:52:57
|
|
|
endal ka ainult positiivne kogemus, kõik id kaardi lugejad, bluetoothid ja kõik muu töötab laitmatult, ei ole mingeid admini kalasid ega muid selliseid probleeme mida siin enamus kirjeldanud on
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
10.12.2009 22:07:28
|
|
|
Kalasid siiski on...
Aga elu need ei sega...
Samas leidke üks soft, kus uhtegi bug`i pole?
Eriti vahetult peale releaset?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.12.2009 01:05:41
|
|
|
Etz kirjutas: |
Kalasid siiski on...
Aga elu need ei sega... |
Sama siin
See just kõige veidram kui kellelgi admin õiguste jama.Mul pole kunagu seda olnud
Ainuke asi mille juures ma pean tõesti take ownership panema on, kui ma system32 kaustas midagi muuta tahan
|
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
11.12.2009 10:48:19
|
|
|
Mis värk sellega on, et Windows Media Player ei hoia videote puhul suuruse settinguid meeles ja ka nt. kui valida sobiv alles jäänud aja näitamise valik (play jm. nuppudest vasakul), siis iga kord kui WMP uuesti avada on see jälle samas tagasi nagu enne
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
11.12.2009 13:23:25
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Kalasid siiski on...
Sama siin
See just kõige veidram kui kellelgi admin õiguste jama.Mul pole kunagu seda olnud
Ainuke asi mille juures ma pean tõesti take ownership panema on, kui ma system32 kaustas midagi muuta tahan  |
Äkki on asi selles, et enamus ei raatsi või ei julge UAC välja lülitada? Mul kõik sõbrad nii vista kui 7 peal samamoodi hädas koguaeg, et ei saa ühte ja teist teha jne. Endal mul see välja lülitatud ja pole ka kordagi olnud seda jama, et mingitest õigustest jääks puudu win keskkonnas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.12.2009 13:26:53
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Kalasid siiski on...
Sama siin
Ainuke asi mille juures ma pean tõesti take ownership panema on, kui ma system32 kaustas midagi muuta tahan  |
Äkki on asi selles, et enamus ei raatsi või ei julge UAC välja lülitada? Mul kõik sõbrad nii vista kui 7 peal samamoodi hädas koguaeg, et ei saa ühte ja teist teha jne. Endal mul see välja lülitatud ja pole ka kordagi olnud seda jama, et mingitest õigustest jääks puudu win keskkonnas. |
Ma pole miskipärast üldse aru saanud, et UAC nii liiga segama kipuks
Mida rämpsu kõik peale aetakse, et sellest probleem tekib
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.12.2009 13:34:10
|
|
|
XYZ kirjutas: |
olafsand kirjutas: |
Kalasid siiski on...
Sama siin
Äkki on asi selles, et enamus ei raatsi või ei julge UAC välja lülitada? Mul kõik sõbrad nii vista kui 7 peal samamoodi hädas koguaeg, et ei saa ühte ja teist teha jne. Endal mul see välja lülitatud ja pole ka kordagi olnud seda jama, et mingitest õigustest jääks puudu win keskkonnas. |
Ma pole miskipärast üldse aru saanud, et UAC nii liiga segama kipuks
Mida rämpsu kõik peale aetakse, et sellest probleem tekib  |
UAC ise on rämps .Isegi Wini settinguid muutes tüütab.
Kui juba MS ise ei suuda nii teha, et OS sätete muutmine UAC karjuma ei paneks siis kuidas veel 3rd party arendajad peaksid käituma?
Need i say more
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.12.2009 14:02:38
|
|
|
Miks peaks Kogu see UAC on tegelikult ülevõetud unix/linux värkidest, tsipa kohmakalt aga ikkagi. Ja ma pole veel kohanud teemat kus unix/linux kasutajad hädaldaksid, et neil on turvalisus liiga vänge....
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.12.2009 14:16:02
|
|
|
Miks peaks .. Ja ma pole veel kohanud teemat kus unix/linux kasutajad hädaldaksid, et neil on turvalisus liiga vänge.... |
Njah, see on aga windowsi kasutajaskonnale probleem.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.12.2009 14:18:54
|
|
|
Oma viga, kellel see probleemiks on....
|
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
11.12.2009 14:25:43
|
|
|
Oma viga, kellel see probleemiks on.... |
Täpselt!
Ma keerasin endal maha ja kõik on koguaeg okei olnud. Ma ei mõista miks vaja selle üle viriseda. UACi kasutamine ei ole ju peale pressitud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
11.12.2009 14:27:21
|
|
|
XYZ, jep, minu viga ja mulle oli see probleemiks. Enam pole minu viga ja probleemi ka pole. Kõik rahul
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
11.12.2009 14:59:51
|
|
|
UAC on esimene asi mille maha võtan kui win esimest korda püsti läheb. Samas UAC peaks olema algajatele kasutajatele mõeldud. Aga nii palju kui ma algajate kasutajatega kokku olen puutund siis ajab see neid rohkem segadusse kui abistab. Suht pointless vidin, milleks on vaja küsida ühe muutatuse/seadistuse tegemiseks 4 korda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.12.2009 15:08:20
|
|
|
Ainult ühe muudatuse jaoks mul pole veel sedasi küsinud. Mis ränk muudatus see on olnud, et nii põhjalikult üle kontrollitakse?
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
11.12.2009 15:09:23
|
|
|
tomorrow, ma keeran töömasinatel alati UAC põhja.
Kasutaja koolituses on alati väga oluline punkt: kui sa väga täpselt ei tea mis sa teed ning kui sulle pole selleks kõrgemalt nõusolekut/adminilt ligipääsu antud, ära näpi.
Veidi ümmargune ja mõne hiireauguga, kuid teeb ära olulise osa kasutaja iseenda eest kaitsmisel. Nõuab nõusolekut? Järelikult teed midagi potentsiaalselt ohtlikku.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vuttjan
HV vaatleja
|
11.12.2009 15:25:20
|
|
|
win7 rc pidi kehtima järgmise aasta suveni - täna hommikul juba win7 hoiatas, et ei ole tegu lõppversiooniga ja soovitas litsents osta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
11.12.2009 15:34:44
|
|
|
vuttjan, noh ja siis... hoiatas jah aga kõik ju töötab endiselt? Kui aeg kätte jõuab ,siis "keeratakse kinni" ilmselt... senikaua võid ju selle hoiatuse kinni keerata (kui saab).
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.12.2009 15:39:58
|
|
|
encrypt kirjutas: |
Oma viga, kellel see probleemiks on.... |
Täpselt!
Ma keerasin endal maha ja kõik on koguaeg okei olnud. Ma ei mõista miks vaja selle üle viriseda. UACi kasutamine ei ole ju peale pressitud.  |
Vistal oli see probleemiks, W7 puhul keerasin UACi ühe pügala võrra maha ja igapäevasel kasutamisel ei tüüta rohkem.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.12.2009 15:51:33
|
|
|
friik1 kirjutas: |
Nõuab nõusolekut? Järelikult teed midagi potentsiaalselt ohtlikku. |
Mis ajast nt Taskkill kasutamine ohtlik on?,Mis ajast kasvõi audio seadmete vaatamine custom shortcutiga(C:\Windows\SysWOW64\control.exe mmsys.cpl,,0)ohtlik on?.Või olen mina kivi all maganud?
tegelikult UAC on lihtsalt tüütus.Pahavarategijad saavad sellest kenasti mööda hiilida ja normaalne tarkvara tahab ikka kinnitust saada...
http://www.osnews.com/story/21499/Why_Windows_7_s_Default_UAC_Is_Insecure
vuttjan kirjutas: |
win7 rc pidi kehtima järgmise aasta suveni - täna hommikul juba win7 hoiatas, et ei ole tegu lõppversiooniga ja soovitas litsents osta.  |
Järgmise aasta Märtsini ja kuna hetkel Detsember, siis vähem kui 4 kuud jäänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lorien
HV kasutaja

|
11.12.2009 16:27:55
|
|
|
Kas kellelgil siin on ka Media Playeriga probleeme? Mul on nii et päevas ca 4-8 korda viskab teksti et Media Player has stopped working keset muusikakuulamist.
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
11.12.2009 16:44:13
|
|
|
tomorrow, mulle lihtsalt tundub, et sa ei tööta IT halduse ega turva alal ega mõista UAC rakendatavust nendes valdkondades ning ajad oma kodukasutaja rida.
taskkill võib tappa praktiliselt iga protsessi, tundub ka loogiline. Tegumihalduri administratiivne ülevaade on samuti UAC taga lukus.
Control.exe = Control panel. Ei hämmasta ausalt. Ei viitsinud täielikku sisusse süveneda, kuid teoreetiliselt võib see näidata asju, millele tavakasutajal accessi pole. Võibolla ka mitte, nagu ma juba ütlesin, ei süvenenud.
Ning ma juba ütlesin, et keeran [Windows 7] UAC põhja, ehk Vistaga samale tasemele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
11.12.2009 16:57:04
|
|
|
friik1, Milleks anda töötajale adminn account ja keerata UAC põhja
IMO limited account ja UAC off,midagi tõsist muuta ei saa ja UAC nokkimas ei käi
|
|
tagasi üles |
|
 |
|