Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SilQ
HV Guru

|
08.12.2009 20:37:23
|
|
|
Kellepaketidest rääkides lisaks veel omaltpoolt:
Välismaise toodanguga sülearvutid on ju kõik varustatud inglis keelse operatsiooni süsteemiga. Siis poes kliendina sa ei saa valida mis keelt sa tahad. Muidugi kui müüdav kauplus ei ole nõus sinna instaleerima eesti keelset operatsiooni süsteemi. Kahel vistaga varustatud läpakal olen ma eesti keelse vista peale surund, ühel aktiveerus ise, teine tahtis telefoniga registreerimist. Eesti keelt oma litsendsiga on võimalik paaritada aga see vajab väikest lisa tööd, mida ma usun et ei tee vist keegi tasuta.
p2rn4 kirjutas: |
mul läks see nädal kiirustades paljud tähtsad filed maha (kuna arvasin nad on dublikaadid) ning on vaja tagasi saada. System Restore iseenesest on pointid teinud, kuid ma pole seda nii kasutanud, et paari nädala vanuseid faile taastada. Küsimus siis selline, et kas ta kaotab ära ka failid, mis selle nädalaga juurde tekkinud on või jätab alles ning lisab juurde vanad failid/kaustad ja teeb muudatusi ka driveritega? |
Ma ei saa täpselt aru mis failidest jutt, aga ma väga täpselt ei tea, aga minu arust system restore ei halda kasutaja faile, ehk laulud pildid jne.
Ja system restore taastab sellel ajahetkel tehtud failid. Ehk peale seda on tekkind juurde kaks uut programmi, siis neid enam ei ole peale restori.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
radioshark
HV vaatleja
|
08.12.2009 22:26:42
|
|
|
Sama siin
|
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
08.12.2009 23:49:09
|
|
|
radioshark kirjutas: |
Sama siin  |
Jep, osadel on see luksus, mitte kõikidel. Vistaga oli samamoodi. Mäletan kus üks tädikene pani kogemata Espaniol.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
09.12.2009 00:26:52
|
|
|
Loodetavasti ei kehti see ainult Elionist müüdud Asuse arvutite kohta, kuidas aga teiste tootjate (Acer, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, MSI, Toshiba) eel installitut W7 eestikeele toega on
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
09.12.2009 02:25:01
|
|
|
Marie kirjutas: |
Loodetavasti ei kehti see ainult Elionist müüdud Asuse arvutite kohta, kuidas aga teiste tootjate (Acer, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, MSI, Toshiba) eel installitut W7 eestikeele toega on |
HP uutel mudelitel Windows 7-ga saab ka eesti keelt valida
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
09.12.2009 04:29:00
|
|
|
Vista/W7 paigaldustõmmisesse kaasata teisi keeli (kasvõi kõik toetatud), kuid esmasel paigaldusel tuleb madalamatel versioonidel (Home jms.) neist valida permanentselt üks, kõik ülejäänud eemaldatakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.12.2009 12:50:54
|
|
|
Asusega sai kaasa ka recovery dvd mis peaks tehaseseaded taastama, põnev on muidugi see, et konkreetsel isendil puudub ju dvd lugeja ei tea miks mälupulgal taastamist kaasa ei antud. Igatahes arvan, et pärast selle kasutamist on jällegi võimalik keelt valida
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
09.12.2009 14:23:02
|
|
|
On kellelgi aimu, kuidas saada tööle worms wqorld party windows 7ga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
09.12.2009 17:52:50
|
|
|
miks sa seda mängu käima ei saa.?
kas keegi siis oskab öeldea miks mul windows 7 ei jäta meelde programmide häälestusi.
näiteks panen poweriso seades valiku et ta ei käivitaks end windows startupiga. pannud sama valiku mõnele teiselegi programmile. kuid nad käivituvad ikka.
7zipis valid et toetaks neid kõiki failiformaate aga iga kord kui arvuti taaskäivitan siis toetab jälle ainult 7z.
windows media player igal avamisel ei näita libraris lugusid. selleks et lood libbrarisse saada pean IGA KORD seadetes lisama ja eemaldama meedia kaustad
küsin seda siin sellepärast et komoon. lapata läbi 300+ lehte ja otsinguga saad teise sama palju
kahjuks said ka inglisekeelsed sõnad otsa ja googlega mina abi pole leidnud antud üprobleemile
_________________ BatRat |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
09.12.2009 22:35:24
|
|
|
Millest selline jama võib tingitud olla... mul on lauaks Win 7 läpakal on Vista Home ... kui ma tahan midagi lauakalt läpakale kopeerida või vastupidi hangub mingi hetk protsess ära ja nett kaob laua arvutil ära. Samamoodi lendab tagant kohalik võrk. Jube tüütu on!
EDIT: Avastasin et mingi aja ta siiski kopeerib ära aga siis jookseb ikka kokku. Näiteks kopeerisin eile 2-te 700 mb faili panin eraldi koppeerima need. 1 kopeeris ära teine jäi poole peal seisma ja net kadus ära. WiFi-ga kopeerides on sama teema.
viimati muutis lauripoiss 10.12.2009 09:22:04, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.12.2009 23:05:50
|
|
|
pruuli555 kirjutas: |
näiteks panen poweriso seades valiku et ta ei käivitaks end windows startupiga. pannud sama valiku mõnele teiselegi programmile. kuid nad käivituvad ikka. |
Ccleaneriga saab samuti asju Startupist eemaldada.Isegi neid mille kohta kuskil valikut programmis ei ole.
pruuli555 kirjutas: |
7zipis valid et toetaks neid kõiki failiformaate aga iga kord kui arvuti taaskäivitan siis toetab jälle ainult 7z. |
Pole kahjuks 7z kogemust aga kaldun arvama, et ehk programmi enda kala?.Proovi mitmeid versioone.
WinRAR töötab siinpool kenasti igatahes.
minake kirjutas: |
okei, on kellelgi veel mingeid arvamusi? |
Soovitan sama mis SilQ .Kui sulle istub(ja sul jookseb) Vista siis Win7 on veel parem .
Minu teste Vista SP2 vs Win7 RTM näed siit: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5246464#5246464
|
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
09.12.2009 23:29:39
|
|
|
Eks ta ole muidugi kõvasti toorem kui Vista, kuna Vistal juba teine SP olemas, 7 on aga üsna värske. Vaadates seda teemat, siis siin on ikka kummalisi bug'e, millele otsest lahendust ei ole. Kuna mu raalil endal on ilmatu kogus pauerit, siis liikus Vista suht sama erksalt kui 7 hetkel, samuti on mul 7'l mõned bugid, aga need on suht tühised ja põhitegutsemist arvutis ei sega. 7 kasutan seepärast et see on veidi mugavam ja meeldivam(See mõnus soe tunne sees )
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.12.2009 23:36:15
|
|
|
HGtafka kirjutas: |
Eks ta ole muidugi kõvasti toorem kui Vista, kuna Vistal juba teine SP olemas, 7 on aga üsna värske. |
Arvan vastupidi.Win7 kõvasti küpsem kui Vista oma väljalaskel.Eks oma osa on selles, et põhifeatuurid olid aasta tagasi paigas ja pmst kogu see aeg käis poleerimine.
SP-d ei näita tänapäeval enam midagi.Pole enam suuri featuure lisavad SP-sid nagu XP SP2 oli.On ainult pmst suur Hotfixide pakett
Buge kahtlemata on ja olen ka ise nende otsa sattunud aga millisel OS-l poleks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
09.12.2009 23:49:43
|
|
|
Ma ei vaidle vastugi, et väljalaskehetki võrreldes Win7 küpsem, aga keegi ei kasuta väljalaskehetke Vistat oma masinas, niiet see võrdlus ei anna reaalselt mingit kasulikku infot. Aga ma usun me räägime ühe mätta otsast, et 7 kannatab kasutada küll.
Edit: bugine või mitte, aga ilmselt on võitnud väga paljude südamed , sest Vista teema on ainult mõne postituse võrra pikem
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
09.12.2009 23:55:01
|
|
|
Nüüdseks paari kuu jagu 7t kasutand ja suuremaid vigasid pole ette tulnud. taskbar aegajalt hakkab vikuma, aga selle vastu aitab kui hiirega taskbaril midagi vajutada..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.12.2009 23:57:33
|
|
|
Timberg kirjutas: |
On kellelgi aimu, kuidas saada tööle worms wqorld party windows 7ga? |
Sellega oli probleeme juba Vista all inteli videoga vähemalt
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.12.2009 00:02:59
|
|
|
Mõned bugid:
tsitaat: |
•Desktop frozen when monitor comes out of sleep when taskbar is set to Auto-Hide
FIX
Turn it off your leaving your mouse on the taskbar stops it from happening
•Desktop Game Explorer shortcuts disappear from desktop
•The Device Properties quit button flickers when the mouse is left on it
•Changing the Recycle Bin icons stops desktop refresh only when ICO files, work fine when using DLL's
FIX
If you add a comma and 0 (,0) in the registry after the icon file name they will switch back and forth without refresh, Go to here
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\CLSID\{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}\DefaultIcon]
after you have changed the Recycle Bin icons to your custom ones then add ,0 to Default,Empty and Full
•When opening windows.Then switching user and logging back in, the taskbar thumbnail previews only show generic icon of the open windows not a live preview - no fix(OS limitation?)
•Windows randomly deletes user thumbails and then recreates them - Solution is to restrict system permissions and create special permissions so system cant delete files from thumbnail folder.See - http://social.technet.microsoft.com/...4-d7d678d2b629
•Event Viewer logs can become corrupt randomly.If one log does this then this log errors out.If all logs do this Event Viewer service refuses to start - Solution is to boot into safe mode and delete this folder: C:\Windows\System32\LogFiles\WMI\RtBackup
•Windows likes to write a file after each boot that can drive disk usage to sky.The size of this file varies from user to user.Some report only 10MB while others have to wait more than 10 minutes after boot for a 160MB file to be written step-by step into disk.Solution is to delete this file.It will not be created again after deletion - C:\Windows\System32\wdi\LogFiles\BootCKCL.etl
|
|
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
10.12.2009 00:34:21
|
|
|
Paneks ka siis oma mõtted kirja. Sama masin mis profiilis. Algselt oli sellel Vista, seda kasutasin 2 nädalat siis oli hastalavista, jube solk ja lasin maha no ei jooksnud normaalselt ja hangus olin 2 aastat kenasti XP peal. Kõik toimis. Nüüd viimased kuu sirka kasutanud 7 Ultimate'i. Peab ütlema, et tundus palju valutum algus kui seda Vistaga oli, mida ma siiamaani ei seedi. Samas ma leian et ega see 7 ka teava manna ole. Control panel on ikka juba Vista aegadest nii ära rikutud et jube, mitte mingit loogikat ega struktuuri pole. Ei kõlba see vana classik vaade ega no uuest ma ei haka parem rääkima. Võrreldes maciga on selle kohapealt Microsoft ikka lapsekingades. Ja ma olen maci ainult natukene näppind aga see, mis oli oli korralik.
Samas 7 on kiire ja tänu sellel ta mul ka siiamaani veel arvutis istub, vista oli uimane ja kiilus ikka kinni jubedalt. Selle koha pealt müts maha microsofti ees. Käivitamine on ka hea, mitte suurepärane aga täitsa hea. ID kaarti mina aga paraku tööle ei saanud, miski errori peksab. Muus osas pole viga. Selle uue taskbariga harjub, start menüü on samas jällegi selline koht, kus tahaks mõnele disaineril Microsofti mööda pead anda ja küsida, et kas ta oli kaine kui seda välja mõtles. Õnneks ma satun sinna harva . Meeldib ka see et kalender on nüüd lõpuks natukenegi Linuxite pealt maha viksitud. Et kui peale vajutad siis kuude ja päevasid saab vaadata mitte nagu XP alla, kui adminn õiguseid pole siis ei saa (ajuvaba). Võrgu haldus on muidugi kõvasti parem kui XP all. Seda panin juba Vistas tähele, et oli päris hea.
Kokkuvõtavalt võiks öelda, et kasutada kannatab aga täiuslikkusest on asi kaugel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
10.12.2009 11:26:46
|
|
|
Keegi mõne oracle asja on x64 win7 peal jooksma kenasti saanud?
Ametlik tugi pidi vist tulema 11g R2-hega kuid see vist niipea valmima ei hakka...
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
10.12.2009 17:43:41
|
|
|
Leidsin järgneva lehekülje kus kirjas et ka Starteril saab aero tööle panna:
http://landfield.pri.ee/Windows_7/Win7_optimeerimine_6.html#Flip
Tegin kõik nagu kirjas aga ei miskit ja GMA950 on kavajalikus WDDM nimekirjas olemas
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
10.12.2009 19:32:25
|
|
|
Kuradi pinda käib see administraatori teema. Küll ei saa asju üle kopida, sest ei ole admin. Siis ei saa asju muuta. Siis ei saa programme avada jne. Ja nüüd lihtsalt ei lase ühte asja ära kustutada. Kõvaketal ruum otsas ja ei lase ühte suurt faili ära kustutada. :/
Ja kõige hullem on see, et ma olen admin. /:
_________________ TALUSILDID |
|
tagasi üles |
|
 |
mehaanic
Aeg Maha 2a

|
10.12.2009 20:13:07
|
|
|
Dude . kirjutas: |
Kuradi pinda käib see administraatori teema. Küll ei saa asju üle kopida, sest ei ole admin. Siis ei saa asju muuta. Siis ei saa programme avada jne. Ja nüüd lihtsalt ei lase ühte asja ära kustutada. Kõvaketal ruum otsas ja ei lase ühte suurt faili ära kustutada. :/
Ja kõige hullem on see, et ma olen admin. /: |
unlocker
|
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
10.12.2009 20:18:54
|