ma pole küll sqlis tugev, kuid kohe hakkab silma see:
UPDATE `ultrastats`.`stats_aliases`
ehk siis update tablename set .....
mis su tabeli nimi siis on? sarnaselt saab kirjutada et väli.tabel muudes päringutes aga seal peaks sul olema ikka ainult tabel _________________ Hinnavaatlus ei ole koht arvamuse avaldamiseks!
Ainuke asi millest ma aru ei saa, et miks see where osa on nii pikk? Piisaks ainult ID'st, kuna see on nii kui nii unique.Ehk ise teeks midagi sellist:
UPDATE stats_aliases SET
PLAYERID= '3846797786',
AliasChecksum='3846797786',
Alias= '^1Adolf^2Hitler'
WHERE ID='15'
Markspoiss, andmebaasi loomisel mõeldakse kõigepealt, millised on maksimaalsed väärtused mis kusagile välja lähevad ja selle järgi ka defineeritakse need väljad.
Sinu 'AliasChecksum' väli on ju INT(11) e.
tsitaat:
A normal-size integer. The signed range is -2147483648 to 2147483647. The unsigned range is 0 to 4294967295.
Isegi veateates on kirjas milles probleem on. "Väärtus ei mahu väljale ära" _________________ There is no place like 127.0.0.1
aga kuidas seda muuta? ma ise pole neid väljasid loonud need on ultrastatsi poolt automaatselt genereeritud ja ilmselt paneb see siis seega puusse... kuida ja mis peaks siis panema sinna et see väli ära mahuks? tänan! _________________
sinna on vaja tööle saada see mis esimeses postituses... ei jaga seda asja eriti kahjuks:( ja ei saa aru ma sellest, et miks osad nimed lähevad ilusti ja osad ei lähe:S _________________
no muuda see väljatüüp BIGINT'iks ja peaks rahu majas olema.
Selle min ja max väärtused on sellised: -9223372036854775808 ja 9223372036854775807
Aga kui tegu on kelegi teise poolt arendatud tarkvaraga siis tee bugireport või vaata ehk on uuem versioon väljas kus see on parandatud. _________________ There is no place like 127.0.0.1
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.