praegune kellaaeg 10.04.2026 02:18:54
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Sinu järgmine arvuti on |
| iMac |
|
19% |
[ 34 ] |
| PC |
|
80% |
[ 138 ] |
|
| hääli kokku : 172 |
|
| autor |
|
EvilKatarn
diivanilill

|
04.12.2009 18:38:51
|
|
|
| erick kirjutas: |
| No väida veel, et "vaimult impotentne mugavussõltlane" sinu kohta ei kehti, kui sa isegi ei vaevu lingi taha vaatama. Esiteks on see füüsiliselt VÄIKSEM ja KERGEM kui iPod Touch. Teiseks on sellel kõik olulisemad lisafeatuurid (korraliku kvaliteediga helilindistus, tekstifailide lugeja, videode tugi, piltide tugi, TV-out). Ühtlasi ka mitte lihtsalt hea, vaid VÄGA hea helikvaliteet ja kõige täiuslikum audiofailide tugi (MP3, WMA, OGG, FLAC, WAV, APE). |
Ainult sina suudad panna kõlama "hea helikvaliteet" nagu "tõsine rämps."
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.12.2009 18:38:51
|
|
|
| Anti kirjutas: |
välja näeb nagu väike pildiraam või 90-ndate alguse taskuteler kole. Featuurid on muidugi  |
Küllap siin ongi jälle vaadete erinevus. Mõned ostavad mp3 pleieri selleks, et kuskil seltskonnas staatust püüda ja lehvitavad sellega igal võimalusel ringi, teised teavad, et oluline pole kest, vaid selle taga peituv kvaliteetne heli - hoiavad oma pleieri taskus, aga kui kellelgi kuulata annavad, on vahe isegi võhiku kõrvale kuulda.
| amddude kirjutas: |
No väida veel, et "vaimult impotentne mugavussõltlane" sinu kohta ei kehti, kui sa isegi ei vaevu lingi taha vaatama. Esiteks on see füüsiliselt VÄIKSEM ja KERGEM kui iPod Touch. Teiseks on sellel kõik olulisemad lisafeatuurid (korraliku kvaliteediga helilindistus, tekstifailide lugeja, videode tugi, piltide tugi, TV-out). Ühtlasi ka mitte lihtsalt hea, vaid VÄGA hea helikvaliteet ja kõige täiuslikum audiofailide tugi (MP3, WMA, OGG, FLAC, WAV, APE).
|
Ainult sina suudad panna kõlama "hea helikvaliteet" nagu "tõsine rämps." |
Audiofiilide jaoks on iPodi helikvaliteet mingi halb nali.
viimati muutis erick 04.12.2009 18:40:42, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
04.12.2009 18:42:59
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| devean kirjutas: |
Minge te oma Macide ja Dellidega, fakt on see, et kes omale korraliku läpakat tahab, ostab thinkpadi
Spoiler 
|
X2  |
X3, lenovo x300 ftw
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.12.2009 18:43:49
|
|
|
välja näeb nagu väike pildiraam või 90-ndate alguse taskuteler kole. Featuurid on muidugi  |
Küllap siin ongi jälle vaadete erinevus. Mõned ostavad mp3 pleieri selleks, et kuskil seltskonnas staatust püüda ja lehvitavad sellega igal võimalusel ringi, teised teavad, et oluline pole kest, vaid selle taga peituv kvaliteetne heli - hoiavad oma pleieri taskus, aga kui kellelgi kuulata annavad, on vahe isegi võhiku kõrvale kuulda. |
Sulle vist ei jõua kohale, et iPod Touch pakub rohkem töötavaid funktsioone, kui ükskõik milline teine konkureeriv pleier.
Isegi kui võtta telefonid mängu, siis iPhone (mida ma naeruväärse aku ja EMT koomilise hinnapoliitika pärast ei osta) on teistest nutitelefonidest kõvasti üle.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.12.2009 18:47:29
|
|
|
Küllap siin ongi jälle vaadete erinevus. Mõned ostavad mp3 pleieri selleks, et kuskil seltskonnas staatust püüda ja lehvitavad sellega igal võimalusel ringi, teised teavad, et oluline pole kest, vaid selle taga peituv kvaliteetne heli - hoiavad oma pleieri taskus, aga kui kellelgi kuulata annavad, on vahe isegi võhiku kõrvale kuulda. |
Sulle vist ei jõua kohale, et iPod Touch pakub rohkem töötavaid funktsioone, kui ükskõik milline teine konkureeriv pleier.
Isegi kui võtta telefonid mängu, siis iPhone (mida ma naeruväärse aku ja EMT koomilise hinnapoliitika pärast ei osta) on teistest nutitelefonidest kõvasti üle. |
Mis kasu on mp3 pleierist, mis mängib muusikat vaid keskpäraselt ja mille audiofailitugi on pehmelt öeldes nõrk, aga see-eest teeb kõike muud?
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.12.2009 18:50:21
|
|
|
Isegi kui võtta telefonid mängu, siis iPhone (mida ma naeruväärse aku ja EMT koomilise hinnapoliitika pärast ei osta) on teistest nutitelefonidest kõvasti üle. |
Mis kasu on mp3 pleierist, mis mängib muusikat vaid keskpäraselt, aga see-eest teeb kõike muud?  |
Hea on jõudnud keskpäraseks? See on piisavalt hea, et ma ei kahetse sinna külge pandud 1000.- mürisevate klappide ostu
MP3 pleierist, mis teeb kõike muud, on nii palju kasu, et koolis saan HVs lammaste poste lugeda, e-maili lugeda ja vahest ka mängida samal ajal, kui mobiiliaku kestab pea poolteist nädalat.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
04.12.2009 18:52:58
|
|
|
| pole mingi audiofiil ning minu arvates teevad z5500 kõlarid super head heli, aga mp3 pleierit kuulatakse peamiselt nööpidega ning käsi südamel ütlen, et ei tee mina vahet iphone, 299kr creativi ega nokia mobiiltelefoni helikvaliteedil. Seda vähemalt väikeste väikeste nööpkõrvaklappidega kuulates. Ja suurte kõrvaklappidega...no ma ei tea võibollla käib keegi bussis nagu potsataja ringi.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.12.2009 18:55:09
|
|
|
| Isegi kui võtta telefonid mängu, siis iPhone (mida ma naeruväärse aku ja EMT koomilise hinnapoliitika pärast ei osta) on teistest nutitelefonidest kõvasti üle. |
link
Oo jaa, iphone > all. Või siiski?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
04.12.2009 18:57:32
|
|
|
Helikvaliteedi üle pole mõtet vaielda. Paljusid meist see ei huvita ja kui me just sihilikult ei võrdle, siis ega erinevus silmi märjaks ka ei aja. Mina jah, nagu ostuteemast näha, jahin midagi asjalikumat kui iPod (v.a ipod mini, mis on lihtsalt hea hinnaga ja flashitav rockboxiga, et FLAC-i mängida).
Erick, siin sinu argumendid lähevad lihtsalt kõrvust mööda keskpärasest inimesest, kellel sobib ilusti ka raadiokvaliteet.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.12.2009 18:58:03
|
|
|
| Ma arvan, et sa pole mp3 pleierite pointile ikka päriselt pihta saanud. Mine ela oma iLife'i edasi nüüd ja ära vaeva oma pead keeruliste küsimustega, amddude.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
04.12.2009 19:00:21
|
|
|
| Ma arvan, et sa pole mp3 pleierite pointile ikka päriselt pihta saanud. Mine ela oma iLife'i edasi nüüd ja ära vaeva oma pead keeruliste küsimustega, amddude. |
Here's something new for you, iPod Touch'e ei osteta enam ammugist ainult mp3-playeri funktsiooni pärast.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.12.2009 19:07:13
|
|
|
| Ma arvan, et sa pole mp3 pleierite pointile ikka päriselt pihta saanud. Mine ela oma iLife'i edasi nüüd ja ära vaeva oma pead keeruliste küsimustega, amddude. |
Jälle see "I am superior" jutt.
Lase ma kordan veel end. iPod Touch on kõige rohkem funktsionaalsust pakkuv vidin telefoni kõrvale.
wtf is iLife??
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
04.12.2009 19:08:50
|
|
|
Jälle see "I am superior" jutt.
Lase ma kordan veel end. iPod Touch on kõige rohkem funktsionaalsust pakkuv vidin telefoni kõrvale.
wtf is iLife?? |
You are in iT.
Mida pead funktsionaalsuse all silmas? Kui lugematu arv rakendusi, siis küll.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.12.2009 19:14:46
|
|
|
| MarioA. kirjutas: |
| Mida pead funktsionaalsuse all silmas? Kui lugematu arv rakendusi, siis küll. |
WiFi, muusika, videod, suur valik häid programme (Skype, Last.FM) ja normaalseid mänge (Resident Evil 4, DooM Classic). Kui teile tõesti ei mahu pähe, et tegu on hea ja kasuliku asjaga siis võiksite puhkust võtta.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
04.12.2009 19:23:16
|
|
|
| Mida pead funktsionaalsuse all silmas? Kui lugematu arv rakendusi, siis küll. |
WiFi, muusika, videod, suur valik häid programme (Skype, Last.FM) |
Täitsa nõus. Ise ma ei suudaks kuidagi rakendada või keskenduda oma päevakavas kahjuks nende programmide ja võimaluste ära kasutamisele, kuid eks ma näengi asju omale praktilisuse mätta otsast.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.12.2009 19:25:16
|
|
|
WiFi, muusika, videod, suur valik häid programme (Skype, Last.FM) ja normaalseid mänge (Resident Evil 4, DooM Classic). Kui teile tõesti ei mahu pähe, et tegu on hea ja kasuliku asjaga siis võiksite puhkust võtta. |
Sry, mu PSP sõidab sellest üle pea kõigis sinu mainitud kasutusalades, v.a. muusika kvaliteet. Aga erinevalt iPod Touchist ei esitleta PSPd kui mp3 pleierit, kuigi seegi funktsionaalsus on tal olemas. See on tingitud sellest, et mõned tootjad ja tootekasutajad saavad aru, mida üks või teine asi on mõeldud tegema. Niiet vabandust, aga kui juttu tuleb mp3 pleieritest ja te mainite iPod Touchi, siis mõelge enne selgeks, mida te selle juures siiski hindate - kas pakutavat muusika taasesituselamust või seda, et saab oma iLife'i taskus kaasa võtta.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.12.2009 19:41:32
|
|
|
Mis iLife? Mingi släng twitikate kohta vä?
PSP'd ma olen proovinud paar nädalat (arvan, et saab piisava arvamuse) ning sellega oli netis käia tõeline piin. Lisaks on see tõeline kobakas, mida oli taskus ebamugav hoida.
Spoiler 
Ma ei ole selline inimene, kes näpib salongis mingit jubinat ja on siis viis nädalat hüsteerias kui seda ei omanda. Räägin tõelistest kogemustest, ning südamest oma tõelise arvamuse. Lillat ma roosaks ei räägi.
|
See ei ole teema PSP vs iPod Touch, seega ma sellel pikalt peatuma ei hakka, aga videodest ja mängudest rääkides on ikka selge vahe sees PSP kasuks, lisaks on mul PSP Slim, mis on tunduvalt kergem ja õhem kui Phat.
Aga see pole point. Point on see, et selles, mida iPod Touch justkui tootena tegema peaks, on see sügavalt keskpärane ja seal pole midagi vaielda.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
04.12.2009 20:34:05
|
|
|
Cowoni helikvaliteet - jee jee
Ipodi helikvaliteet - böö böö
Mõlemad junnid kasutavad DAC kivina Wolfsoni WM8731 koodekit
Kas nüüd teeb Cowoni omanik möö möö?
http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=20268
Selgituseks: mul ei ole ega hakkagi olema ei Ipodi , Iphonet, PSP'd, Cowoni. Vot nii edev olen.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
04.12.2009 20:57:25
|
|
|
Huvitav, enamus helitehnikuid teevad soundchecke iPodidega ja taustamuusikat hoiavad selle peal, ei ole näinud teisi über vingeid pleiereid pultide peal. Samas iPodi klapid tuleb kohe ära visata, nendega ei tohi muusikat kuulata. Ma saan aru, et siinsed audiofiilid on ikka kõvemad mehed, kui mujal maailmas. Digistuudios on endiselt ületamatu ProTools ja Mac. Siin on muidugi veel asi selles, et kunagi olid need Mac ja PC vahed ikka meeletud multimeedia vallas, nii isegi 1992 aastal sai suurte silmadega vaadatud Macintoshi Postimehe stuudios, millega sai juba fotosid töödeldud, 386X peal oli see siis veel võimatu. 1995 aastal üritasime Pentium MMX peal hakata helisalvestust tegema, oli ikka piin küll, ProTools ja Mac töötasid lõdvalt multitrackidega. Nüüdseks on see vahe küll olematuks muutunud, kuna areng on olnu PC puhul tugevam, samas paljud mugavused on endiselt Macil.
Enda kodus on kaks Mac ja kaks PC, videot konverdin Maciga aga dvd peale kõrvetan PC peal. Tööl on ka nii Macbook kui ka HP läptop. Mõlemal on kiiksud, aga ma ei vihka kedagi teist ja ei räägi, et see või teine kõlba kuhugi. Kõik sõltub sellest, kes mida tahab arvutiga teha, sellest ka valikud tulevad.
Mulle tundub, et siin mängib hoopis rolli see, et PC kasutaja näeb, et Mac on kallim ja mugavam, Maci kasutaja näeb seda , et sama asja saab odavamalt kätte , kui tema. Ning siis hakkab see teineteise tõrvamine.
Inimesed on erinevad, mõni sõidab Opeliga aga teine BMW-ga. Ise liigun Volkswageniga aga tahan endale Saabi, mis sest et maksab rohkem ja võtab kütust rohkem. Järelikult olen lollim, kui need kes endale Audit tahavad.
_________________ Kui maailm on lava, kus siis publik istub? |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.12.2009 21:03:27
|
|
|
Vanasti tegi mac'i heaks oluliselt võimsam prose, praeguseks on alles jäänud ainult soft ning seegi töötab enamasti ka PC peal.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
04.12.2009 22:28:27
|
|
|
Räägiks siis veel miinustest ja plussidest.
Mac -ID kaarti tugi- valulik, suutsin oma ID kaarti blokeerida ja digi allkirjastamisest ei tulnud midagi välja, kasutan mobiil ID-d nüüd
PC +ID kaart töötab nii Exploreris, Gromes kui Firefoxis.
Mac -Flashi tugi SnowLeopardi all on vist purjus pingviinide kirjutatud
PC -Bluetooth asjade ühendamiseks pead olema ikka tõeline IT spetsialist, Nokia sünkimiseks pidin kustutama Ericsoni konto ja hiljem vastupidi.
Mac+ bluetoothi seaded kõik eraldi meeles
PC - sama asi erinevate võrkude kasutamisel, mis kuradi pärast pean ma igakord uuesti IP aadressi kirjutama
Mac + kõik kasutatavad 4 staatilise IP võrgud meeles, tee ainult valik
Eks neid + ja - on veel, tooge nad nüüd siia ritta, muidu käib üks lahmimine, et mina olen ilusam kui sina, mõtlemata sellest, et ilu on vaataja silmis.
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.12.2009 22:38:54
|
|
|
| Cruiser kirjutas: |
| Eks neid + ja - on veel, tooge nad nüüd siia ritta, muidu käib üks lahmimine, et mina olen ilusam kui sina, mõtlemata sellest, et ilu on vaataja silmis. |
vaata nali on selles, et enamus siinseid Apple bashijaid, ei oska/saa selliseid võrdlusi tuua, kuna neil endil puuduvad kogemused nii Apple tarkvara kui ka riistvaraga
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
04.12.2009 23:09:42
|
|
|
| Skeptik, misasi on "Apple riistvara" ? Apple Gore 2 Duo ja iVidia 260GTX pole veel küll kusagil kuulnud. Sama sodi mis PC puhul sees, lihtsalt ei tohi kasti seest puutuda. Teed termopasta kogusest pilti, mis IHS ja radika talla vahele on pandud ja siis kaevatakse sind kohtusse firma saladuste avalikustamise eest (terve tuub pastat).
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
04.12.2009 23:22:03
|
|
|
Tegelikult tahab ka riistvara optimeerimist, olen isegi PC konfimisega hävinud, kui ehitasime 30 000 kroonist arvutit, kõik viimase peal asjad ei toiminud küll nii, nagu oleks pidanud, vahetasime lõpuks nii emaplaati, kui ka videokaarti, enne kui saime tulemuse tööks, mis vaja oli, märkuseks, ei ehitanud mänguarvutit, vaid multimeedia masinat.
Siin mulle meeldibki apple mõtlemine, ei pea kõiki komponente toetama, kuid neid, mida toetatakse, need ka töötavad koos hästi.
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|