|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Sinu järgmine arvuti on |
| iMac |
|
19% |
[ 34 ] |
| PC |
|
80% |
[ 138 ] |
|
| hääli kokku : 172 |
|
| autor |
|
Mario.
HV Guru
|
04.12.2009 08:00:05
|
|
|
OSx on mugav küll.. isegi kui mu kasutuskogemus on väike. Aga jah, paadunud wini kasutajana pean ütlema, et üsna igav kah Sellepärast sobib minu pihta kolmerattalise ja ühe mootorratta pilt väga hästi. Valin selle musta eluka.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.12.2009 09:40:43
|
|
|
| Vermon kirjutas: |
Minu kogemuse järgi ainuke op süsteem, mis mingite abstraktsete numbritena oma veateateid edastab on ikkagi Windows |
Sa näed BSODi iga päev?
| Mis tähendab vaimselt impotentne mugavussõltlane? |
Issake, see uus Katy Perrry lugu on nii nummi, ma kohe pean selle iTunesist ostma ja siis oma iPodi laadima ja siis selle oma iDocki panema! Olen oma silmaga näinud rohkem, kui ühte sellist. Hea meelega saadaks iPerse.
Et inimese suhtlus arvutiga ei tohigi olla mugav? Peabki pakkuma iga päev pinget, et mis nüüd seekord valesti läheb? |
Pean sulle pettumuse valmistama. Windows on igavalt töökindel juba peaaegu kümme aastat.
Ja Scart, kas ei ole vähe silmakirjalik oodata siit teemast objekiivset hinnangut kui ise lahmid samamoodi nagu teised?  |
Enne peaks see teine vastaspool mõne objektiivse väite ka letti lööma, kui minult seda nõuab. Loe neid punkte seal üleval.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.12.2009 10:20:09
|
|
|
| pronto kirjutas: |
Jah, kuid unustatud on selle pildi juures mainida, et mõlema ratta kasutaja on kolmeaastane. |
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
04.12.2009 10:25:35
|
|
|
Miks ma peaks seda iga päev nägema? Piisab ju ühest korrast, et teada milline ta välja näeb
See mugavus on vist tõesti kurjast. Selle asemel peaks tegelikult poest plaadi ostma, arvutisse rippima, sealt pleierisse kopeerima ja siis kuulama. Kes krt on Apple, et julgeb asju mugavamaks teha. (Jah mul on kodus dokk keskusel järgi ja ipood ja kasutan ituunsi muusika haldamiseks)
Scart, mul on tunne, et sa vaidled lihtsalt selleks, et saaks vaielda
Kui nüüd su asukohta vaadata siis on põhjus selge
Mina polegi väitnud, et olen objektiivne aga samas on mõttetu ju oodata vastaspoolelt objektiivseid väiteid kui neid ise teha ei suuda.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.12.2009 10:44:02
|
|
|
Kui nüüd su asukohta vaadata siis on põhjus selge |
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.12.2009 10:50:50
|
|
|
| See mugavus on vist tõesti kurjast. Selle asemel peaks tegelikult poest plaadi ostma, arvutisse rippima, sealt pleierisse kopeerima ja siis kuulama. Kes krt on Apple, et julgeb asju mugavamaks teha. (Jah mul on kodus dokk keskusel järgi ja ipood ja kasutan ituunsi muusika haldamiseks) |
See ei ole minu silmis mugavus. Vaid just enne mainitud vaimukas kirjeldus: vaimselt impotentne mugavussõltlane. On olemas üks tehnikatootja - Apple. On olemas üks pood - iTunes. On olemas üks pleier - iPod. On olemas üks jumal - Steve Jobs.
Kui nüüd su asukohta vaadata siis on põhjus selge |
Ära sildista!
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
04.12.2009 10:52:23
|
|
|
Aga kui selle Apple'i asemel oleks teine tootja ja protsess oleks sama siis oleks kõik okei?
Vabandust jah, ei ole mõtet asja isiklikuks ajada
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.12.2009 10:56:23
|
|
|
Varasemalt tundus, et Skeptik on normaalne tegelane, mängib kansooli ja peksab kaikaga pedesid, aga nüüd on talle maciga ikka nii varvastele astutud, et on muutunud luitsisuguseks fanboyks.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
04.12.2009 11:16:32
|
|
|
On jahh Dell ja siis?
Oleks kõik Appled oleks teema ju kallutatud
Point oligi selles, et õhku on nad võimelised kõik lendama ja selles valguses ma küll ei näe, miks ma ühe "potentsiaalse pommi" eest 2 korda rohkem peaksin maksma kui teise eest...
Ja Valetamises hakka teisi süüdistama siis, kui oled endale selgeks teinud, mis nende piltide mõte oli
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
04.12.2009 11:45:31
|
|
|
| tsitaat: |
Issake, see uus Katy Perrry lugu on nii nummi, ma kohe pean selle iTunesist ostma ja siis oma iPodi laadima ja siis selle oma iDocki panema!
|
Milleks, kui saab paluda "patsiga" naabripoissi, et see kuskilt tõmbaks selle loo
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
| Kommentaarid: 366 loe/lisa |
   |
282 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
04.12.2009 11:46:50
|
|
|
| carlking kirjutas: |
| Varasemalt tundus, et Skeptik on normaalne tegelane, mängib kansooli ja peksab kaikaga pedesid, aga nüüd on talle maciga ikka nii varvastele astutud, et on muutunud luitsisuguseks fanboyks. |
M.O.T.T.
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.12.2009 12:08:27
|
|
|
| beastbeats kirjutas: |
Milleks, kui saab paluda "patsiga" naabripoissi, et see kuskilt tõmbaks selle loo  |
Tegelikult on ka peale iTunesi olemas poode, mis müüvad lugusid. Tegelikult on ka olemas triljon eri brändi MP3 mängijaid, millest enamik teevad paremat heli, kui iPod.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
04.12.2009 12:19:11
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| beastbeats kirjutas: |
Milleks, kui saab paluda "patsiga" naabripoissi, et see kuskilt tõmbaks selle loo  |
Tegelikult on ka peale iTunesi olemas poode, mis müüvad lugusid. Tegelikult on ka olemas triljon eri brändi MP3 mängijaid, millest enamik teevad paremat heli, kui iPod. |
Kas ma siis ei ole "vaimselt impotentne mugavussõltlane" kui ma ostan Amazonist, mängin Creative'i pleieriga ja ühendan otse juhtmega keskusega?
Muusika on sama, helikvaliteet võib olla suht sama, kokkuvõttes on ainult vähe ebamugavam kuna dokki pole vahel aga vähemalt pole tegu Apple'i toodanguga jah?
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.12.2009 16:43:04
|
|
|
| Asjatundjad kasutavad Cowoni toodangut.
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.12.2009 17:01:50
|
|
|
| erick kirjutas: |
| Asjatundjad kasutavad Cowoni toodangut. |
No mul on iPod Touch sellepärast, et sellega saab edukalt netis käia, podcaste tirida ja lisaks... muusikat kuulata hea kvaliteediga. Mingit ligilähedast konkureerivat toodet pole olemas lihtsalt. Lisaks on see lihtsalt imeõhuke, kvaliteetne ja kenake.
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
04.12.2009 17:15:46
|
|
|
| amddude kirjutas: |
No mul on iPod Touch sellepärast, et sellega saab edukalt netis käia, podcaste tirida ja lisaks... muusikat kuulata hea kvaliteediga. Mingit ligilähedast konkureerivat toodet pole olemas lihtsalt. Lisaks on see lihtsalt imeõhuke, kvaliteetne ja kenake. |
Eiei, pleier ei tohi olla mugav. Muidu sa oled "vaimselt impotentne mugavussõltlane". Peab olema mingi suur kobakas ja tohib teha ainult ühte asja - muusikat mängida.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
04.12.2009 17:23:41
|
|
|
Aga kui selle Apple'i asemel oleks teine tootja ja protsess oleks sama siis oleks kõik okei?
Vabandust jah, ei ole mõtet asja isiklikuks ajada  |
Vahet pole see nimi, vaid toote tarbijate käitumine ja märgi kummardamine ilma mingi muu seletuseta peale selle et on "alumiiniumist ja klaasist ning läigib."
Ma saan aru, kuidas IBM-i kummardatakse puhtalt kvaliteetse ehituse ja vastupidavuse eest.. samamoodi on rõve osta mingeid Nike, Vanz, Dolce Gabbana, Armani jne ülehinnatud tooteid, mis ei hiilga mittemillegagi odavamatest. Üsna häbi on isegi (tihti olen siiski just Teiesuguste tõttu sunnitud, sest muud turul väga ei leidu minu jaoks - riiete suhtes olen edev, need peavad minu jaoks kenad välja nägema.)
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.12.2009 17:26:37
|
|
|
| MarioA. kirjutas: |
Vahet pole see nimi, vaid toote tarbijate käitumine ja märgi kummardamine ilma mingi muu seletuseta peale selle et on "alumiiniumist ja klaasist ning läigib."
Ma saan aru, kuidas IBM-i kummardatakse puhtalt kvaliteetse ehituse ja vastupidavuse eest.. samamoodi on rõve osta mingeid Nike, Vanz, Dolce Gabbana, Armani jne ülehinnatud tooteid, mis ei hiilga mittemillegagi odavamatest. Üsna häbi on isegi (tihti olen siiski just Teiesuguste tõttu sunnitud, sest muud turul väga ei leidu minu jaoks - riiete suhtes olen edev, need peavad minu jaoks kenad välja nägema.) |
mida on veel vaja kui asjal on nii sisu kui ka välimust?
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
04.12.2009 17:34:47
|
|
|
Minu jaoks praktilisust ja tänapäevases rahaorjuses ka €$ eest parimat funktsionaalsust ning kvaliteeti. Seda Apple siiski pakkuda ei suuda kui ta hindu ei alanda. Jama ongi selles, et kõik tuntud kaubamärgid omavad väärtust vaid ümber nime, mitte toote kvaliteedis või funktsionaalsuses. Kahjuks on see iga märgiga nii, olgu ta või 10x odavam, pole ta lihtsalt suutnud veel piisavalt hästi ajusid pesta. Ehk selline orjus on paratamatu, reklaam, kaubamärgid on tänapäeva maailm.. aga see ei tähenda et me ei või vähemalt mingites piirides üritada kasvõi mõistlikult ja endale kasulikumalt, praktilisemalt otsustada, säästes raha või saades sama summa eest midagi paremat (e.g ericku koostatud kast sama raha eest)
Muidugi veel kuuluvustunne ja uhke olemine selle üle, mida kannad/kasutad just märgina, mitte riide välimusena. See on vast see kõige rõvedam osa
viimati muutis Mario. 04.12.2009 17:36:12, muudetud 1 kord |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
04.12.2009 17:35:26
|
|
|
| Skeptik kirjutas: |
| MarioA. kirjutas: |
Ma saan aru, kuidas IBM-i kummardatakse puhtalt kvaliteetse ehituse ja vastupidavuse eest.. samamoodi on rõve osta mingeid Nike, Vanz, Dolce Gabbana, Armani jne ülehinnatud tooteid, mis ei hiilga mittemillegagi odavamatest. Üsna häbi on isegi (tihti olen siiski just Teiesuguste tõttu sunnitud, sest muud turul väga ei leidu minu jaoks - riiete suhtes olen edev, need peavad minu jaoks kenad välja nägema.) |
mida on veel vaja kui asjal on nii sisu kui ka välimust? |
Õigus, kui sisu on sama, mida siin väidavad mõlema poole toetajad, siis peab ju midagi muud vaatama
Kas ta muidugi hinnavahet ära tasub sõltub juba igaühe oma eelistustest (ehk siis need kel tasub, ostavad, kellel ei tasu, teevad maha).
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
04.12.2009 17:40:41
|
|
|
ei ole endal midagi funktsionaalsuse ja kvaliteedi poolelt Apple toodetele ette heita
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
04.12.2009 17:42:41
|
|
|
| devean kirjutas: |
Minge te oma Macide ja Dellidega, fakt on see, et kes omale korraliku läpakat tahab, ostab thinkpadi
Spoiler 
|
X2
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
154 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.12.2009 18:34:28
|
|
|
| amddude kirjutas: |
No mul on iPod Touch sellepärast, et sellega saab edukalt netis käia, podcaste tirida ja lisaks... muusikat kuulata hea kvaliteediga. Mingit ligilähedast konkureerivat toodet pole olemas lihtsalt. Lisaks on see lihtsalt imeõhuke, kvaliteetne ja kenake. |
Eiei, pleier ei tohi olla mugav. Muidu sa oled "vaimselt impotentne mugavussõltlane". Peab olema mingi suur kobakas ja tohib teha ainult ühte asja - muusikat mängida. |
No väida veel, et "vaimult impotentne mugavussõltlane" sinu kohta ei kehti, kui sa isegi ei vaevu lingi taha vaatama. Esiteks on see füüsiliselt VÄIKSEM ja KERGEM kui iPod Touch. Teiseks on sellel kõik olulisemad lisafeatuurid (korraliku kvaliteediga helilindistus, tekstifailide lugeja, videode tugi, piltide tugi, TV-out). Ühtlasi ka mitte lihtsalt hea, vaid VÄGA hea helikvaliteet ja kõige täiuslikum audiofailide tugi (MP3, WMA, OGG, FLAC, WAV, APE).
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
04.12.2009 18:36:29
|
|
|
välja näeb nagu väike pildiraam või 90-ndate alguse taskuteler kole. Featuurid on muidugi
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
| tagasi üles |
|