Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hollow
Kreisi kasutaja

|
28.11.2009 14:00:55
|
|
|
alustuseks tõmbaks mina hoopis id-kaardi lugeja tootja kodulehelt draiverid... aeg on näidanud, et mikisoft ei oska nendele asjadele draivereid teha ja need üheksal juhul kümnest ei tööta
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.11.2009 14:09:59
|
|
|
Hollow kirjutas: |
alustuseks tõmbaks mina hoopis id-kaardi lugeja tootja kodulehelt draiverid... aeg on näidanud, et mikisoft ei oska nendele asjadele draivereid teha ja need üheksal juhul kümnest ei tööta |
Eestis väga levinud Omnikey 1021-le saab uusimad siit: http://www.hidglobal.com/driverDownloads.php?techCat=19&prod_id=343#
|
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
28.11.2009 15:57:07
|
|
|
Mutiq kirjutas: |
BReaK da iCE kirjutas: |
olc kirjutas: |
o-u-t-r-o kirjutas: |
Mul probleem selle ID kaardiga, et FireFox'is töötab ilusti, kuid Internet Exploreris ei tööta. Kui tahan Swedbank'i lehel ID kaardiga sisse minna, siis FF läheb ilusti, kuid IE ütleb peale serdi valimist, et ei saa lehte kuvada. Kõik drivud on peal, aga mõistus ei võta. Oskab keegi aidata? |
IE8 ei toeta id-kaarti |
Huvitav-huvitav. Mul käib kui kulda... |
Töötab väga hästi |
Harige siis kuidas selle jama käima saab IE8'ga? scr3310 on kirjas lugeja peal
draiver on ka up tp date
edit: ahahahaa, putsi ma ytlen, lasen id kaarti asjad uuesti lihtsalt peale ja nüüd järsku töötab. Ennem lasin kaardi asjad peale, lähen panga lehele, küsis serdi ära ja siis sai masinal mõistus otsa
nagu ikka, lõpuks ise loll
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
28.11.2009 19:02:58
|
|
|
Kas 32 bitine programm oskab laadida 64bitiseid pluginaid(FL Studio VST pluginad näiteks). Kui mul käib 64bitise windowsi peal 32bitine programm, kas siis see programm oskab üle 4GB mälu kasutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
Alo-Aerton
HV kasutaja

|
28.11.2009 20:12:17
|
|
|
Viimasel ajal Win7 paneb näkku ,töö ajal lihtsalt restart ja kõik,mida teha?
Kas võtta reha ja sügada keha?
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.11.2009 20:20:38
|
|
|
- üleklokk
- vigane mälu
- vigane draiver
-
-
-
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
28.11.2009 22:58:57
|
|
|
Kas mitte ei olnud Win 7 Betadega see jama, et peale mingit aega hakkabki restarte tegema? (eeldan et Beta, kuna pildil nii kirjas.)
Aga mul selline küsimus veel, et kas teil ei ole tulnud ette, et BIOS paneb CPU kordaja automaatselt madalaimaks mingi asja tõttu? Mul mitu korda selline jama olnud just peale Windows 7'le upgreatimist. CPU overclockitud ei ole, lihtsalt mingi aja pärast on arvuti aeglane ja BIOSis on CPU kordaja 11(max) asemel 6(min). Mingeid restarte ega muud ei ole olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
28.11.2009 23:28:27
|
|
|
[lauri] kirjutas: |
Anti112, proovi folderi settingute alt öelda talle, et ta on muusika kaust. |
Tehtud, ei aita ka see...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
28.11.2009 23:38:35
|
|
|
Kas mitte ei olnud Win 7 Betadega see jama, et peale mingit aega hakkabki restarte tegema? (eeldan et Beta, kuna pildil nii kirjas.) |
Win 7 beeta alustas restartidega 1. juulil. RC alustab aga 1. märtsil 2010. Ma eriti ei usu, et BSOD-iga neid restarte tehakse, pigem ikka nii nagu start menüüst valides restart.
Kuna ilmselgelt tegu virtuaalmasinaga siis samas võib olla seal misiganes kirjutatud. Kui ongi beeta siis tagumine aeg RC installida. Kui ei ole beeta siis mõelda, mis muudatusi hiljuti tehtud virtuaalmasina seadetes või guest OS-is endas?
Windows update kohta, et ei näita update nimesid? Mis seda põhjustab? Restart aitab jah. Aga kui paar päeva hiljem jälle samamoodi näidatakse, et x updates available kuid nimesid ei näidata siis pole see normaalne. Mingisuguseid tweake asju pole teinud. Overclockinud vmt pole ka. Win 7 ultimate karbiversioon 64bit
Pole erilist tuju iga update pärast restarti teha
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
28.11.2009 23:45:06
|
|
|
p2rn4 kirjutas: |
mingi imekala on mul win 7-ga olnud viimased paar booti. Nimelt ei ole netti pärast full booti. Neti tekitamiseks pean minema Device manageri ja sealt disable/enable-ma võrgukaarti. Huvitav millest see tuleb? |
Endal ka see probleem uuesti tulnud, kunagi vahepeal oli, siis kadus ära. Nüüd on nii, et iga kord kui arvuti käima panen, pean disable/enable tegema, et töötaks. Kui ipconfig'i vaadata, siis seal oli gateway'ks pandud 0.0.0.0, default oli selle all aga ilmselt mitte aktiivne.
Edit: Kellel sama probleem, soovitan proovida roll back driver, võib aidata.
viimati muutis HGtafka 28.11.2009 23:53:23, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.11.2009 23:51:13
|
|
|
degreal kirjutas: |
Kui mul käib 64bitise windowsi peal 32bitine programm, kas siis see programm oskab üle 4GB mälu kasutada? |
Üle 4GB on kaheldav.Aga üle 2GB peaks saama kui programm oskab ära kasutada Large Address Aware sätet(muidu on x86 programmi maksimaalne limiit 2GB programmi kohta)
Näiteks mängud Crysis,Crysis Warhead ja Crysis Wars ja Mirrors Edge on by default LAA tundlikud seega nt x86 süsteemil võivad kasutada üle 2GB RAM-i
|
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
29.11.2009 01:13:38
|
|
|
Miks Windows 7 pakub mulle uuendusi tarkvarale, mida mul masinas ei ole - konkreetselt Office 2007-me pakke ? Veidi imelik peale surumine, hea on, et automaatse installimise peal need uuendused pole, muidu ainult laseks piiksu see WU masinasse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.11.2009 01:31:39
|
|
|
raido357, Kulla AHV need on ühilduvuse lisad 2007 faili formaatide kuvamiseks
Lisaks kõige suurem on office add-on miskine otsingu crap,tahad installi kui ei taha pane ignotud listi ja sulle rohkem need meelehärmi ei valista
|
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
29.11.2009 01:41:41
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
raido357, Kulla AHV need on ühilduvuse lisad 2007 faili formaatide kuvamiseks
Lisaks kõige suurem on office add-on miskine otsingu crap,tahad installi kui ei taha pane ignotud listi ja sulle rohkem need meelehärmi ei valista  |
Igno listi võin jah need lisada, kui soovin. Tulin lihtsalt küsima, et mis hea pärast neid pakutakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanza
HV vaatleja

|
29.11.2009 10:07:57
|
|
|
Kas keegi oskab pakkuda proleemi lahendust olukorrale, kus õhtul arvuti ekraani sulgedes läheb arvuti hiberneeruma, nagu peaks aga hommikul kaant avades hakkab arvuti küll tööle, wifi ja kõvaketta tuli vilguvad kuid ekraan on täiesti pime. Ainuke mis aitab, on power nupu allhoidmine ja arvuti taaskäivitamine. Sama asi juhtub, kui arvuti viia hiberneeruma start->hibernate ikoonide kaudu. Arvutiks T400 koos ATI 3400 hübriidkaardiga ja Windows 7 Professional, upgreiditud Vistast. Vista all töötas asi korralikult.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
29.11.2009 10:39:53
|
|
|
Kas mitte ei olnud Win 7 Betadega see jama, et peale mingit aega hakkabki restarte tegema? (eeldan et Beta, kuna pildil nii kirjas.)
Aga mul selline küsimus veel, et kas teil ei ole tulnud ette, et BIOS paneb CPU kordaja automaatselt madalaimaks mingi asja tõttu? Mul mitu korda selline jama olnud just peale Windows 7'le upgreatimist. CPU overclockitud ei ole, lihtsalt mingi aja pärast on arvuti aeglane ja BIOSis on CPU kordaja 11(max) asemel 6(min). Mingeid restarte ega muud ei ole olnud. |
Sel profiili inteli kastil? INtelil peaks selle asja nimi Speedstep olema, kasutatakse prose takti alandamiseks vähe koormust nõudvates situatsioonides (nt idle või internetis surfamine, kontoritöö ajaks). Biosist saab selle välja lülitada või paned Windowsis High Performance Power Plani.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.11.2009 10:40:20
|
|
|
HGtafka kirjutas: |
p2rn4 kirjutas: |
mingi imekala on mul win 7-ga olnud viimased paar booti. Nimelt ei ole netti pärast full booti. Neti tekitamiseks pean minema Device manageri ja sealt disable/enable-ma võrgukaarti. Huvitav millest see tuleb? |
Endal ka see probleem uuesti tulnud, kunagi vahepeal oli, siis kadus ära. Nüüd on nii, et iga kord kui arvuti käima panen, pean disable/enable tegema, et töötaks. Kui ipconfig'i vaadata, siis seal oli gateway'ks pandud 0.0.0.0, default oli selle all aga ilmselt mitte aktiivne.
Edit: Kellel sama probleem, soovitan proovida roll back driver, võib aidata. |
Mul oli see kala pidevalt ja nüüd panin lõpuks kõik võrguseaded manuaalselt paika ning võin öelda, et püsib (sülitan kolm korda üle õla)... selle probleemi vastu olen teinud igasuguseid imevigureid, otsinud vastavaid draivereid tootja lehelt, uninstallinud, reinstallinud, diseiblinud/ineiblinud jne :d
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.11.2009 11:35:56
|
|
|
Alo-Aerton kirjutas: |
Viimasel ajal Win7 paneb näkku ,töö ajal lihtsalt restart ja kõik,mida teha?
Kas võtta reha ja sügada keha?
Spoiler 
|
mul kord nädalas win 7 lihtsalt jookseb kinni see nupule vajutamine juba harjumuseks saanud
hetkel arvan, et asi win updates, sai ultimatest home premium tehtud .enne seda polnud mingit probleemi. Aga raisk ei viitsi hetke ka clean installi teha
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
29.11.2009 13:05:35
|
|
|
kuulge kuidas IPv6 tööle saab?
siin küll miski õpetus on aga mul küll nagu tööle ei hakanud
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
29.11.2009 13:07:25
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Kel tekib salapärane "Local Disk: (Q: )" Explorerisse, siis selles on "süüdi" just Office 2010. Link |
ärihai, miks sul IPv6 ülds vaja on?
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.11.2009 13:13:03
|
|