Tuletaks meelde, et uuedage ikka nüüd kenasti 2.0 peale. See on seda väärt _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Krt, see läbi usbi uuendamise tarkvara väidab, et minu os pole toetatud (win7 64) :/
EDIT: Jah, Nastix, avastasin kah just. Installikas tuleb käivitada compability mode-s lihtsalt. panin xp sp3 compability-ga käima ja kõik tundub toimivat
viimati muutis tonism 16.11.2009 16:12:24, muudetud 2 korda
Mul kukkus see klahviluku väike nupp küljest ära, ei tea kas kellelgi veel sellist asja on juhtunud? Teine asi on veel see et suvel kukkus telefon rannas liiva sisse ja sai kogemata selle kaamera objektiivi klapiga see kaamera klaas ära kriibitud. Pimedas välguga pilte tehes valgustab välk pool pilti üle. Eks peab laskma remondis need vead kõrvaldada muidu võib täitsa rahul olla telefoniga.
Oskab keegi öelda et milles asi on nimelt ei saa ma oma n97 gps-iga sateliitidega ühendust. Olen proovinud igatpidi. Arvan et jama hakkas peale seda kui telefoni tarkvara uuendasin ja peale seda ei leia enam isegi seda kohta kust saaks vaadata signaalitugevust. Enne sai seda kindlalt vaadata
blaster1, nokia maps / ovi maps versioon, telefoni tarkvara versioon, telefon vabastatud sertifikaatide kontrollimisest?
Muidugi alati on võimalus ka küsida nõu teenindusest (suvaline operaatori pood).
BTW: Siseruumides gps ei tööta nii-ehk-naa _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
blaster1, nokia maps / ovi maps versioon, telefoni tarkvara versioon, telefon vabastatud sertifikaatide kontrollimisest?
Muidugi alati on võimalus ka küsida nõu teenindusest (suvaline operaatori pood).
BTW: Siseruumides gps ei tööta nii-ehk-naa
nokia maps / ovi maps versioon on 3.01 , telefoni tarkvara versioon 20.0.019 ,Väljas lageda taeva all olen ka proovinud kuid tulutult. Imelik on see et ei suuda enam leida seda kohta kust saaks sateliitide signaali tugevust vaadata
blaster1, selle tarkvara kooslusega mul andmebaas küll ühtegi viga ei näita. Vb proovid käia mõnest esinudsest läbi? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Jäta mõneks ajaks taskusse tööle see GPS rakendus, las otsib...
PS! Vaata ka üle milliseid GPSi meetodeid on tal lubatud kasutada. Võibolla miskit välja lülitatud. Mul endal, küll teise telefoniga on seal lubatud Võrgupõhine GPS, integreeritud GPS ja Võrgupõhine - kõigil kolmel siis linnukesed ees. Lisaks ka kontrolli positsioneerimisservu alt pöörduspunkt ja serveri aadress (supl.nokia.com) üle.
Oskab keegi öelda et milles asi on nimelt ei saa ma oma n97 gps-iga sateliitidega ühendust. Olen proovinud igatpidi. Arvan et jama hakkas peale seda kui telefoni tarkvara uuendasin ja peale seda ei leia enam isegi seda kohta kust saaks vaadata signaalitugevust. Enne sai seda kindlalt vaadata
pean tunnistama, et kogesin ka oma 97-ga sama probleemi vahetult peale v20 paigaldust mind aitas nn tehase seadete taastamine e. hard reset
ehk siis
1) tee oma kontaktidest ja muust vajalikust koopia läbi PC Suite
2) sisesta algkuval *#7370# ning peale seda lukukood 12345
3) 97 läheb rebooti, võib võtta kuni paar minutit aga paanikaks pole mõtet ta tuleb siiski ise üles e. power nuppu pole vaja puutuda
4) sisestad seadistused nagu uuel karbist võetud telefonile
5) taastad omale vajalikud andmed eelnevalt valmistatud koopiast PC Suite kaudu
minul töötas, gps on taaskord saadav ~20 sekundiga vihmasel ilmal.
Nüüd sai siin vahepeal uuesti proovitud et kas saab ühendust ja nagu naksti oli ühendus olemas. Ei tea milles see viga oli. Seda hard resetit juba proovisin eelmine kord kui see ei aidanud
Ma tahan lihtsalt kindel olla, oma n73 häkkisin nii ära et nüüd pole valikus enam eesti keelt. Vana firmware jooksid koguaeg kokku, tegin ta music editioniks siis pakkus uuendust ja nüüd on palju stabiilsem, nüüd uus telefoni kasutaja ei ole eriti õnnelik inglise keele üle. _________________ Teisipäeval vaktsineeritakse meid kõiki maavärina vastu. Olge siis valmis!
http://www.tehkseven.net
kellelgi theme vaja siis sealt saab _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.