ma teen ka iga õhtu umbes 1-3 mängu. teeks kuhugi jutuka, kus me alles olevad mängijad saame ühineda.
või läheks kuhugi alles olevasse quakenetis #hon.gc on suht välja surnud, aga seal on see mõnus "gatheri" süsteem.
mängusisene jutukas on veidi joga, sest ei hoia seda mängu 24/7 sees.
mis arvate? veso Noname crazyxman jne. äkki saame isegi väikese clanni kokku? _________________
Tonsor, lisasin su. Noh klanni ideega olen ka poolt. Saaks harjutada koostööd, et kes mida millal tegema peaks, et edukalt vastastest üle joosta Aga noh mul on mängimisega suht piirangud peal. Kooli ajal (hetkel vaba nädal) saan ma alles kusagil 12~1 ajal öösel mängida, sest ühiselamus see nett niiväga kiita ei ole, ega ka öösel alati ta kiiremaks ei lähe. Noh nv kui kodus juhtun olema siis saan rohkem aega pühendada. Aga kusagile võiks selle kogunemise koha teha küll, juttu ajaks heameelega ja kui võimalus avaneb siis ühineks ka mänguga.
Ühest kohast tuli idee, et teha delfi.ircworld.org serverisse. seal HinnaVaatluse jutukas ka.
igastahes, kes viitsib liituge siis #hon.ee kanaliga (delfi.ircworl.org)
ircu ei viitsi enam kellama hakata, kunagi sai seal istutud liiga palju. Clanni võiks teha küll, minu playtime ka u. 22-02 öösel.
Sarin; sinu idee, oled siis clani pea, aja rahvas kokku ja korralda asi ära _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Klann valmis, saadad inimestele kutsed vms klanni liitumiseks, ingame channelis kuskil pesitseb, rahvas kes on onlain lähevad koos mängu kui just keegi juba mängus pole, midagi keerulisemat pole minu arust mõtet teha sellises mängus. Beta staažis alles kah ainult.
Paned servers, siis sealt peaks toksima sisse selle serveri - delfi.ircworl.org
Järgmiseks paned connect, küsib channelit, channeliks paned - #hon.ee
Siis voila, saad chattida HoN-meestega.
(Loodan, et midagi sassi ei ajanud)
Klann valmis, saadad inimestele kutsed vms klanni liitumiseks, ingame channelis kuskil pesitseb, rahvas kes on onlain lähevad koos mängu kui just keegi juba mängus pole, midagi keerulisemat pole minu arust mõtet teha sellises mängus. Beta staažis alles kah ainult.
no liituge mängus hon.ee kanaliga ka. (õhtal kui kodo teen selle clanni teema ka ära mängus)
ma tahan lihtsalt seda öelda, et suurem tõenäosus on mängu välises jutukas kokku saada ja koos mängida.
sest üks mäng kestab keskmiselt tund ja ei usu, et inimesed just iga päev samal ajal mängu tööle panevad
sisene chat tuleb ka kindlasti, aga mõlemad oleks lihtsalt parem
Ps. mis clanni tagiks panna(4 tähte max)
ise pakun .ee. siis tunneks teised eestlased ka ära _________________
No ei saa aru... täitsa lõpp... närv jumala must juba sellest...
ot:
hähäh
sry _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Ma mängus Noname_EST, eks peab ka mircu käima ajama _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
päris vähe närvidele hakkab käima juba see IDLE kick....ma olen 3min eemal ja saan kicki....täitsa ***** mis jobu asi...hakkan juba vihkama mängu ainult selle jobuduse pärast.
HoNis on kolm minutit päris pikk aeg ka suhteliselt. Jaotatakse su varad rühmakaaslastele laiali ja on neil parem võimalus võita kui puhas 4v5. AFK on üldse väga taunitav tegevus DotAs ja HoNis. Mäng kestab keskmiselt kõigest pool tundi ja mõni on sellest ka kolmandiku kadunud.
Mulle käib concede räigelt pinda, alla andmise võimalust ei tohiks üldse olla _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
aga mulle jällegi meeldib uus hero engineer
keegi nagu ei pööra üldse tähelepanu. las see engi farmib...
pärast omad vitsad peksavad
sain üks mäng 4 vastast mingi 4 sekundiga maha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.