Ma mängus Noname_EST, eks peab ka mircu käima ajama _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
päris vähe närvidele hakkab käima juba see IDLE kick....ma olen 3min eemal ja saan kicki....täitsa ***** mis jobu asi...hakkan juba vihkama mängu ainult selle jobuduse pärast.
HoNis on kolm minutit päris pikk aeg ka suhteliselt. Jaotatakse su varad rühmakaaslastele laiali ja on neil parem võimalus võita kui puhas 4v5. AFK on üldse väga taunitav tegevus DotAs ja HoNis. Mäng kestab keskmiselt kõigest pool tundi ja mõni on sellest ka kolmandiku kadunud.
Mulle käib concede räigelt pinda, alla andmise võimalust ei tohiks üldse olla _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
aga mulle jällegi meeldib uus hero engineer
keegi nagu ei pööra üldse tähelepanu. las see engi farmib...
pärast omad vitsad peksavad
sain üks mäng 4 vastast mingi 4 sekundiga maha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.