Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raix
Kreisi kasutaja

|
16.11.2009 13:23:15
|
|
|
Aga ma tahaks küsida, kas mõnel sellisel aparaadil ka normaalsed subtiitrid on?
WDTV-l saab moditud firmwarega suuremaks aga font on ikka sama, s.t. suht peened tähed mida pole kaugemalt hea lugeda. Kas mõnel mängijal on näiteks võimalik valida erinevate fontide vahel?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.11.2009 16:44:19
|
|
|
On korralikud subtiitrid sellisel..ajastuse ja fondi värvi muutmine on sel kindlasti..
http://www.mede8ershop.eu/products.php?cid=2
Ja sellisel.. muuda värvi; fondi suurust; ajastust, mis iganes vaja on.
http://dune-hd.com/index.php?do=players
Ehk on nädalalõpus aega lõpuks seadmed ka karbist välja võtta, eks siis näeb täpsemalt.
raix kirjutas: |
Aga ma tahaks küsida, kas mõnel sellisel aparaadil ka normaalsed subtiitrid on?
WDTV-l saab moditud firmwarega suuremaks aga font on ikka sama, s.t. suht peened tähed mida pole kaugemalt hea lugeda. Kas mõnel mängijal on näiteks võimalik valida erinevate fontide vahel? |
Kas see on just Xtreameri tapja , igatahes analoogne realteki kiibil põhinev seade see on.
EGREAT EG-R1 - High definition Networked Media player
tsitaat: |
Free shipping to EUROPE ( East and west ) included in the price, 109 EUROS WITH SHIPPING INCLUDED. |
Youtube klippe tegevuses seadmest saab siit piiluda
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
1234567
HV vaatleja
|
16.11.2009 17:13:43
|
|
|
Teip, nali ongi selles, et probleem esineb väliselt kõvakettalt mängimisel (WD Elements 250GB), mitte striimimisel. Kiirusepiirangutest olen ka ise aru saanud ning pole eriti midagi peale muusika striiminud.
Olukord siis selline:
Wireless pulk ühendatud -> osa videotest hakkavad poole mängimise pealt nõksuma, heli kaob ära. Aitab korraks tagasi kerimine, uuesti Play, kuid probleem kordub mõne aja pärast.
Wireless pulk küljest ära & reboot -> kõik videod mängivad perfektselt ja probleeme ei esine.
Erilist striimimise soovi pole, aga arvutis asuvat muusikat on kodukino kaudu ikka hea kuulata. Midagi muud peale wireless pulga väljavahetamise / ethernet adapteri ostmise vist teha ei ole?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
17.11.2009 10:12:59
|
|
|
Pole ühtegi ressiiverit omanud.
Kui nüüd teleka ja WD vahele panna ressiiver, siis pilt läheks telekasse hdmiga ja heli ressiiverisse optilisega?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
17.11.2009 10:29:52
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Pole ühtegi ressiiverit omanud.
Kui nüüd teleka ja WD vahele panna ressiiver, siis pilt läheks telekasse hdmiga ja heli ressiiverisse optilisega? |
Jah. Või siis hdmi ressiiverisse ja sealt hdmi telerisse edasi. Ressiiver harutab hdmist audio ise välja.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
17.11.2009 10:37:32
|
|
|
Sellel paistab küll olema võimalik muuta subtiitrite fonti. Igatahes kodukal kõige uuema firmware fix listis kohe esimene punkt:
1) Add new feature, user can use external FONT for subtitle. Put the file in "Resource" directory. then you can find the new item on "settings - System - subtitle font"
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
17.11.2009 11:49:09
|
|
|
Kui ->seda<- klippi vaadata siis on seal subtiitrite seadeteparameetrid ka hästi näha (kusagil 1:30 ajajoone peal).
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
17.11.2009 12:38:01
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Kui ->seda<- klippi vaadata siis on seal subtiitrite seadeteparameetrid ka hästi näha (kusagil 1:30 ajajoone peal). |
No see ei pruugi Divx filmide puhul päris sama olla. Mina saan klipist aru, et seal vaadatakse DVD-d. DVD ja Divx subtiitrid on üldiselt erinevalt sätitavad. Õigemini DVD subtiitrid on sellised, nagu nad DVD peal on, ei sõltu mängijast. Vähemalt mina olen nii aru saanud.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
17.11.2009 12:47:30
|
|
|
Jah. DVD tiitrid on tegelikult pildifailid, mitte tekst.
Samas puudub seal menüüs fondi valiku võimalus. Võib olla muidugi et videos on masinal vanem softiversioon.
Iseenesest on suht vähe muudetud vaikimisi Realteki SDK menüü, suht kole.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
17.11.2009 13:21:09
|
|
|
Khmm..
Kellele kolmanda partei tarkvara ei sobi, see võib siis ametlikku uut versiooni kasutada.
WD TV-Live firmware ver 1.01.11_release date_16.11.2009
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
18.11.2009 20:48:50
|
|
|
Nii... ma vajaks nüüd abi kes teab wifist rohkem... mure selles et ma ei saa üle minuti videot wirelessi abil arvutist vaadata vaadata. Viskab pildi pausile, võrgust välja ja pean arvutile restardi tegema et jälle online pääseda. Youtube toimib kenasti, musa ka. Kas Trendnet on crap, olen midagi valesti confinud või milles võiks asi olla? Vastan hea meelega ja jõudu mööda täpsustavatele küsimustele. Tänan väga nõuannete eest.
PS. WD Live taga on Trendnet TEW-644UB ja arvuti küljes Trendnet TEW-632BRP. Olen Elioni digiTV klient.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
18.11.2009 21:00:43
|
|
|
wireless on saatanast, kui tahad vähegi normaalselt filme vaadata..
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
18.11.2009 21:35:20
|
|
|
47th ronin kirjutas: |
wireless on saatanast, kui tahad vähegi normaalselt filme vaadata.. |
100% nõus.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
18.11.2009 21:59:20
|
|
|
vortex kirjutas: |
wireless on saatanast, kui tahad vähegi normaalselt filme vaadata.. |
100% nõus. |
OK - aktsepteeriks AGA... viskasin 644UB küljest ja panin juhtme taha samale komplektile ja... ikka sama case. Midagi teen ikka valesti
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
18.11.2009 23:10:55
|
|
|
arvuti serveerib? millega ta veel samal ajal ametis on? kui üle traadi samamoodi jukerdab, siis kas ei piisa ketta/siini jõudlusest või kohtvõrgu läbilaskevõimest. esimese kahtlusalusena tuleb pähe kehvasti konfitud torrentiklient..
_________________ rgrds,
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
20.11.2009 00:58:40
|
|
|
arvuti serveerib? millega ta veel samal ajal ametis on? kui üle traadi samamoodi jukerdab, siis kas ei piisa ketta/siini jõudlusest või kohtvõrgu läbilaskevõimest. esimese kahtlusalusena tuleb pähe kehvasti konfitud torrentiklient.. |
Arvutist serveerib. uTorrenti lülitasin üldse välja aga ikka jukerdab. Kas keegi oskab soovitada mis võiksid Trendneti confiseaded olla? DCHP-d jm sellised väljendid on mulle kahjuks siiani täiesti võõrad väljendid... kardan et siin olen millegagi mööda pannud täiega...
PS. Nüüd suutsin Trendneti täiesti lolliks ajada... läbi selle ei anna enam arvutisse ka netti. Võtsin vahelt ära.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
20.11.2009 10:52:15
|
|
|
antiviirus?
_________________ rgrds,
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
HerrErx
HV vaatleja

|
20.11.2009 16:10:13
|
|
|
Mul on küll wd tv live cat5 kaabliga ruuteri taga, aga arvuti on wifi pulgaga netis, mis peaks iseenesest veel kehvem variant olema, aga hd video striimib ilusti ja puhtalt üle neti ning lisaks veel samal ajal torrentid upivad.
Aga ents75, ma küsiks mis su workgroupi nimi on? Minul oli enne ka omalt poolt pandud lihtsalt KODU ning viskas videotest peale väikest aega välja ja kurtis et "unable to connect" vms. Aga pärast, kui olin muutnud workgroupi nime lihtsalt WORKGROUP'ks siis hakkasid videod ilusti striimima. Arvatavasti mingi wd toore tarkvara glitch veel.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
ents75
HV kasutaja
|
21.11.2009 00:46:18
|
|
|
antiviirus? |
Hmm... selle peale ei tulnudki. Peab proovima. Kui selle krdi ruuteri üldse netti läbi laskma saan jälle ükskord
HerrErx kirjutas: |
Mul on küll wd tv live cat5 kaabliga ruuteri taga, aga arvuti on wifi pulgaga netis, mis peaks iseenesest veel kehvem variant olema, aga hd video striimib ilusti ja puhtalt üle neti ning lisaks veel samal ajal torrentid upivad.
Aga ents75, ma küsiks mis su workgroupi nimi on? Minul oli enne ka omalt poolt pandud lihtsalt KODU ning viskas videotest peale väikest aega välja ja kurtis et "unable to connect" vms. Aga pärast, kui olin muutnud workgroupi nime lihtsalt WORKGROUP'ks siis hakkasid videod ilusti striimima. Arvatavasti mingi wd toore tarkvara glitch veel.  |
Kohe kari lolle küsimusi... miks just sedapidi ühendatud? Kas see cat5 vms peaks juhtme peal kirjas olema? Mul mingi vanem Elionilt saadud 6m -ne kaabel. Mul on Windows 7 - seal on teistmoodi - Homegroup jms märgitud. Panin nimeks oma tänavanime.. Ma ise kardan küll et see Trendnet on garbage või siis ei oska lihtsalt ühendada ja settinguid paika saada (pigem just see viimane variant.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
HerrErx
HV vaatleja

|
21.11.2009 12:16:14
|
|
|
No see on see tavaline netijuhe. millega sul on elioni digiboks ka ruuteri taga. Sedamoodi on just nii, et ruuter on lihtsalt telekale lähemadal ja ruuterist arvutisse kaablit vedada pole nii pikka mõtet.
Ma kasutan samuti windows 7, Workgroupi nime saad muuta Computeri peal parem klõps -> properties ja sealt peaks juba leidma...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
21.11.2009 14:31:16
|
|
|
tihti tekib jama sellest, kui mõlema ühendatud seadme võrguparameetrid on 'auto' peal. keera teine pool 'jõuga' paika ja vaata, mis juhtub. antiviirus turgatas pähe seoses mingite vendade avastusega, et backup-i tegemine üle võrgu aktiivse antiviirusega kaks kuni neli korda rohkem aega võttis..
_________________ rgrds,
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.11.2009 17:38:41
|
|
|
pnormak kirjutas: |
Ma saan aru, et youtube-st oskab ta otse maha mängida...
. |
Youtybile ei paista meeldivat, et meediamängijad arendavad oma failivaatamise metoodikat ja tahab keelata üldse või siis nende mängureeglitele vastava vidote vaatamise. Seda koos reklaamidega ilmselt.
http://digital.limberis.com/2009/11/wheres-youtube-on-popcorn-hour.html
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
pnormak
HV vaatleja
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
saimre
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
pnormak
HV vaatleja
|
21.11.2009 20:45:26
|
|
|
Ma üritaks pääseda sellest konverteerimisest. Kui WD HD TV Live juba otse youtubest oskas mängida, siis arvatavasti see oskab otse failist ka mängida, aga millegipärast ei olnud FLV faili mängimise võimalust WD kodukal kirjas.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|