Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Meediapleierite ja HTPC arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 134, 135, 136  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 16.11.2009 13:23:15 vasta tsitaadiga

Aga ma tahaks küsida, kas mõnel sellisel aparaadil ka normaalsed subtiitrid on?
WDTV-l saab moditud firmwarega suuremaks aga font on ikka sama, s.t. suht peened tähed mida pole kaugemalt hea lugeda. Kas mõnel mängijal on näiteks võimalik valida erinevate fontide vahel?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 16.11.2009 16:44:19 vasta tsitaadiga

On korralikud subtiitrid sellisel..ajastuse ja fondi värvi muutmine on sel kindlasti..
http://www.mede8ershop.eu/products.php?cid=2

Ja sellisel.. muuda värvi; fondi suurust; ajastust, mis iganes vaja on.

http://dune-hd.com/index.php?do=players

Ehk on nädalalõpus aega lõpuks seadmed ka karbist välja võtta, eks siis näeb täpsemalt.

raix kirjutas:
Aga ma tahaks küsida, kas mõnel sellisel aparaadil ka normaalsed subtiitrid on?
WDTV-l saab moditud firmwarega suuremaks aga font on ikka sama, s.t. suht peened tähed mida pole kaugemalt hea lugeda. Kas mõnel mängijal on näiteks võimalik valida erinevate fontide vahel?

Kas see on just Xtreameri tapja icon_razz1.gif , igatahes analoogne realteki kiibil põhinev seade see on.

EGREAT EG-R1 - High definition Networked Media player
tsitaat:
Free shipping to EUROPE ( East and west ) included in the price, 109 EUROS WITH SHIPPING INCLUDED.

Youtube klippe tegevuses seadmest saab siit piiluda

1234567
HV vaatleja

sõnum 16.11.2009 17:13:43 vasta tsitaadiga

Teip, nali ongi selles, et probleem esineb väliselt kõvakettalt mängimisel (WD Elements 250GB), mitte striimimisel. Kiirusepiirangutest olen ka ise aru saanud ning pole eriti midagi peale muusika striiminud.

Olukord siis selline:
Wireless pulk ühendatud -> osa videotest hakkavad poole mängimise pealt nõksuma, heli kaob ära. Aitab korraks tagasi kerimine, uuesti Play, kuid probleem kordub mõne aja pärast.

Wireless pulk küljest ära & reboot -> kõik videod mängivad perfektselt ja probleeme ei esine.

Erilist striimimise soovi pole, aga arvutis asuvat muusikat on kodukino kaudu ikka hea kuulata. Midagi muud peale wireless pulga väljavahetamise / ethernet adapteri ostmise vist teha ei ole?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Max Powers

sõnum 17.11.2009 10:12:59 vasta tsitaadiga

Pole ühtegi ressiiverit omanud.

Kui nüüd teleka ja WD vahele panna ressiiver, siis pilt läheks telekasse hdmiga ja heli ressiiverisse optilisega?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.11.2009 10:29:52 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Pole ühtegi ressiiverit omanud.

Kui nüüd teleka ja WD vahele panna ressiiver, siis pilt läheks telekasse hdmiga ja heli ressiiverisse optilisega?

Jah. Või siis hdmi ressiiverisse ja sealt hdmi telerisse edasi. Ressiiver harutab hdmist audio ise välja.

raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 17.11.2009 10:37:32 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:

Kas see on just Xtreameri tapja icon_razz1.gif , igatahes analoogne realteki kiibil põhinev seade see on.

EGREAT EG-R1 - High definition Networked Media player
tsitaat:
Free shipping to EUROPE ( East and west ) included in the price, 109 EUROS WITH SHIPPING INCLUDED.

Youtube klippe tegevuses seadmest saab siit piiluda

Sellel paistab küll olema võimalik muuta subtiitrite fonti. Igatahes kodukal kõige uuema firmware fix listis kohe esimene punkt:
1) Add new feature, user can use external FONT for subtitle. Put the file in "Resource" directory. then you can find the new item on "settings - System - subtitle font"

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.11.2009 11:49:09 vasta tsitaadiga

Kui ->seda<- klippi vaadata siis on seal subtiitrite seadeteparameetrid ka hästi näha (kusagil 1:30 ajajoone peal).
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 17.11.2009 12:38:01 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Kui ->seda<- klippi vaadata siis on seal subtiitrite seadeteparameetrid ka hästi näha (kusagil 1:30 ajajoone peal).

No see ei pruugi Divx filmide puhul päris sama olla. Mina saan klipist aru, et seal vaadatakse DVD-d. DVD ja Divx subtiitrid on üldiselt erinevalt sätitavad. Õigemini DVD subtiitrid on sellised, nagu nad DVD peal on, ei sõltu mängijast. Vähemalt mina olen nii aru saanud.

vortex
HV veteran
vortex

sõnum 17.11.2009 12:47:30 vasta tsitaadiga

Jah. DVD tiitrid on tegelikult pildifailid, mitte tekst.
Samas puudub seal menüüs fondi valiku võimalus. Võib olla muidugi et videos on masinal vanem softiversioon.
Iseenesest on suht vähe muudetud vaikimisi Realteki SDK menüü, suht kole.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.11.2009 13:21:09 vasta tsitaadiga

Khmm..

Kellele kolmanda partei tarkvara ei sobi, see võib siis ametlikku uut versiooni kasutada.
WD TV-Live firmware ver 1.01.11_release date_16.11.2009

ents75
HV kasutaja

sõnum 18.11.2009 20:48:50 vasta tsitaadiga

Nii... ma vajaks nüüd abi kes teab wifist rohkem... mure selles et ma ei saa üle minuti videot wirelessi abil arvutist vaadata vaadata. Viskab pildi pausile, võrgust välja ja pean arvutile restardi tegema et jälle online pääseda. Youtube toimib kenasti, musa ka. Kas Trendnet on crap, olen midagi valesti confinud või milles võiks asi olla? Vastan hea meelega ja jõudu mööda täpsustavatele küsimustele. Tänan väga nõuannete eest.
PS. WD Live taga on Trendnet TEW-644UB ja arvuti küljes Trendnet TEW-632BRP. Olen Elioni digiTV klient.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 18.11.2009 21:00:43 vasta tsitaadiga

wireless on saatanast, kui tahad vähegi normaalselt filme vaadata..
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 18.11.2009 21:35:20 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:

100% nõus.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 18.11.2009 21:59:20 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
47th ronin kirjutas:

100% nõus.

OK - aktsepteeriks AGA... viskasin 644UB küljest ja panin juhtme taha samale komplektile ja... ikka sama case. Midagi teen ikka valesti icon_cry.gif
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 18.11.2009 23:10:55 vasta tsitaadiga

arvuti serveerib? millega ta veel samal ajal ametis on? kui üle traadi samamoodi jukerdab, siis kas ei piisa ketta/siini jõudlusest või kohtvõrgu läbilaskevõimest. esimese kahtlusalusena tuleb pähe kehvasti konfitud torrentiklient..
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 20.11.2009 00:58:40 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:
arvuti serveerib? millega ta veel samal ajal ametis on? kui üle traadi samamoodi jukerdab, siis kas ei piisa ketta/siini jõudlusest või kohtvõrgu läbilaskevõimest. esimese kahtlusalusena tuleb pähe kehvasti konfitud torrentiklient..

Arvutist serveerib. uTorrenti lülitasin üldse välja aga ikka jukerdab. icon_cry.gif Kas keegi oskab soovitada mis võiksid Trendneti confiseaded olla? DCHP-d jm sellised väljendid on mulle kahjuks siiani täiesti võõrad väljendid... kardan et siin olen millegagi mööda pannud täiega...

PS. Nüüd suutsin Trendneti täiesti lolliks ajada... läbi selle ei anna enam arvutisse ka netti. Võtsin vahelt ära. icon_evil.gif
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 20.11.2009 10:52:15 vasta tsitaadiga

antiviirus?
tagasi üles
HerrErx
HV vaatleja
HerrErx

sõnum 20.11.2009 16:10:13 vasta tsitaadiga

Mul on küll wd tv live cat5 kaabliga ruuteri taga, aga arvuti on wifi pulgaga netis, mis peaks iseenesest veel kehvem variant olema, aga hd video striimib ilusti ja puhtalt üle neti ning lisaks veel samal ajal torrentid upivad.
Aga ents75, ma küsiks mis su workgroupi nimi on? Minul oli enne ka omalt poolt pandud lihtsalt KODU ning viskas videotest peale väikest aega välja ja kurtis et "unable to connect" vms. Aga pärast, kui olin muutnud workgroupi nime lihtsalt WORKGROUP'ks siis hakkasid videod ilusti striimima. Arvatavasti mingi wd toore tarkvara glitch veel. icon_wink.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 21.11.2009 00:46:18 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:
antiviirus?

Hmm... selle peale ei tulnudki. Peab proovima. Kui selle krdi ruuteri üldse netti läbi laskma saan jälle ükskord icon_cry.gif

HerrErx kirjutas:
Mul on küll wd tv live cat5 kaabliga ruuteri taga, aga arvuti on wifi pulgaga netis, mis peaks iseenesest veel kehvem variant olema, aga hd video striimib ilusti ja puhtalt üle neti ning lisaks veel samal ajal torrentid upivad.
Aga ents75, ma küsiks mis su workgroupi nimi on? Minul oli enne ka omalt poolt pandud lihtsalt KODU ning viskas videotest peale väikest aega välja ja kurtis et "unable to connect" vms. Aga pärast, kui olin muutnud workgroupi nime lihtsalt WORKGROUP'ks siis hakkasid videod ilusti striimima. Arvatavasti mingi wd toore tarkvara glitch veel. icon_wink.gif

Kohe kari lolle küsimusi... miks just sedapidi ühendatud? Kas see cat5 vms peaks juhtme peal kirjas olema? Mul mingi vanem Elionilt saadud 6m -ne kaabel. Mul on Windows 7 - seal on teistmoodi - Homegroup jms märgitud. Panin nimeks oma tänavanime.. Ma ise kardan küll et see Trendnet on garbage või siis ei oska lihtsalt ühendada ja settinguid paika saada (pigem just see viimane variant. icon_smile.gif
tagasi üles
HerrErx
HV vaatleja
HerrErx

sõnum 21.11.2009 12:16:14 vasta tsitaadiga

No see on see tavaline netijuhe. millega sul on elioni digiboks ka ruuteri taga. Sedamoodi on just nii, et ruuter on lihtsalt telekale lähemadal ja ruuterist arvutisse kaablit vedada pole nii pikka mõtet.
Ma kasutan samuti windows 7, Workgroupi nime saad muuta Computeri peal parem klõps -> properties ja sealt peaks juba leidma...
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 21.11.2009 14:31:16 vasta tsitaadiga

tihti tekib jama sellest, kui mõlema ühendatud seadme võrguparameetrid on 'auto' peal. keera teine pool 'jõuga' paika ja vaata, mis juhtub. antiviirus turgatas pähe seoses mingite vendade avastusega, et backup-i tegemine üle võrgu aktiivse antiviirusega kaks kuni neli korda rohkem aega võttis..
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.11.2009 17:38:41 vasta tsitaadiga

pnormak kirjutas:
Ma saan aru, et youtube-st oskab ta otse maha mängida...
.

Youtybile ei paista meeldivat, et meediamängijad arendavad oma failivaatamise metoodikat ja tahab keelata üldse või siis nende mängureeglitele vastava vidote vaatamise. Seda koos reklaamidega ilmselt.

http://digital.limberis.com/2009/11/wheres-youtube-on-popcorn-hour.html

pnormak
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.11.2009 18:35:28 vasta tsitaadiga

siis küll jama. Aga siis tahaks kindlasti teada, et kas keegi viitsiks testida mõndasid youtube erinevaid formaate:

HD http://youtube.com/get_video?video_id=ubNF9QNEQLA&&t=vjVQa1PpcFN4Y-sxPSv00INghELqHNCKlzPiOdUqxkQ=&fmt=22
MP4 http://youtube.com/get_video?video_id=ubNF9QNEQLA&&t=vjVQa1PpcFN4Y-sxPSv00INghELqHNCKlzPiOdUqxkQ=&fmt=18
FLV http://youtube.com/get_video?video_id=ubNF9QNEQLA&&t=vjVQa1PpcFN4Y-sxPSv00INghELqHNCKlzPiOdUqxkQ=
tagasi üles
saimre
HV vaatleja

sõnum 21.11.2009 20:05:17 vasta tsitaadiga

PCHl keerati Youtube kinni juba icon_sad.gif

Ming ma olen siiani Youtubest asja alla tirinud ning konvertinud.
Saab kenasti ka 720p video kätte.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pnormak
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.11.2009 20:45:26 vasta tsitaadiga

Ma üritaks pääseda sellest konverteerimisest. Kui WD HD TV Live juba otse youtubest oskas mängida, siis arvatavasti see oskab otse failist ka mängida, aga millegipärast ei olnud FLV faili mängimise võimalust WD kodukal kirjas.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Meediapleierite ja HTPC arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 134, 135, 136  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.