Ostsin gamepoest venekeelse mw2 , sain installitud aga ei saa ühendust iwnetiga.
alati kui käivitan tuleb ette please wait connecting to IWNet... (muidugi vene keeles). olen uurinud siit sealt inglise keelsetest foorumitest ja ka sellest foorumist kuid mingit lahendust ei ole veel leidnud . olen diseiblinud oma firewalli jne. ikka ei ühendu sama jama kestab tunde muutusteta. kas kellelgi on ette tulnud sama probleemi ? tahaks ka mängida online versiooni mida pole siiani veel näinudki. oleks väga tänulik kui keegi oskaks aidata .
Ostsin gamepoest venekeelse mw2 , sain installitud aga ei saa ühendust iwnetiga.
alati kui käivitan tuleb ette please wait connecting to IWNet... (muidugi vene keeles). olen uurinud siit sealt inglise keelsetest foorumitest ja ka sellest foorumist kuid mingit lahendust ei ole veel leidnud . olen diseiblinud oma firewalli jne. ikka ei ühendu sama jama kestab tunde muutusteta. kas kellelgi on ette tulnud sama probleemi ? tahaks ka mängida online versiooni mida pole siiani veel näinudki. oleks väga tänulik kui keegi oskaks aidata .
Kas sul on vene plaadi pealt installitud versioon või Steam'ist downloaditud vene versioon?
installisin nagu plaadi pealt kuigi algul steam nagu tiris ka midagi mingi 30 min anyway olen proovinud juba plaadilt reinstallida paar korda et järsku toimib aga ei
Inglise versioon ei pea olema originaal, kuid siin foorumis ei tohi piraatlusest rääkida.
nagu ennist räägitud siis võõraregiooni mängu teise regiooni omadustega käimatõmbamine pole piraatlus vä
Ostsid odava vene mängui mängi aga ära virise, IMO
Krt ma ei saa aru üldse mis siin HV-s toimub.
Kõik panevad niikus tahavad oma kräki häki ja hujaki teemat aga AM-e lendab ainult neile kes kuskil 1 postis mingist torrentit mainisid
Suht oksele ajab selline suhtumine
seee cheatimis teema on väga haige:S
kohtusin isegi täna ühe sellisega võtab ikka mängimis isu täitsa ära.
Samuti on juba ka rank hackid.
need peaks ju steam isegi aru saama ,et tüübil kille pole aga rank on viimane:O
et jah tundub ,et iga labane cheat töötab hetke seisuga.
Inglise versioon ei pea olema originaal, kuid siin foorumis ei tohi piraatlusest rääkida.
nagu ennist räägitud siis võõraregiooni mängu teise regiooni omadustega käimatõmbamine pole piraatlus vä
Krt ma ei saa aru üldse mis siin HV-s toimub.
Kõik panevad niikus tahavad oma kräki häki ja hujaki teemat aga AM-e lendab ainult neile kes kuskil 1 postis mingist torrentit mainisid
Suht oksele ajab selline suhtumine
Ainuke, kes siin viriseb, oled sina.
IW ega Activision EI ÖELNUD, et regiooni piirangud peal on, nad EI ÖELNUD, et vene versiooniga ei saa MP'd mängida.
Ma ei rääkinud mitte ühestki crack'ist ega hack'ist. Legaalse inglise keelse versiooni failide kopeerimine oma mängu folderisse ei ole piraatlus.
teise regiooni omadustega? mis omadused need siis on..? vene versioon peakski sinuarvates multiplayeris mitte töötama? et MP on eksklusiivlselt english only?
siin pole illegaalset midagi.
lightsaber'i üleelmine postitus oli siin teemas kahekümne lehekülje raadiuses kõige mõttekam post üldse.
Legaalse inglise keelse versiooni failide kopeerimine oma mängu folderisse ei ole piraatlus.
Külla aga 99% nende failide saamine on
Kuidas palun? Et siis legaalse inglise keelse versiooni ostmine ning sealt failide kopeerimine on piraatlus? Oi kui tore, iga päev õpin ikka midagi uut. Suur tänu sulle kasutaja wanawoll!
wanawoll kirjutas:
Kui whine postid kokku lugeda siis SINA äss oled n01 by far siin teemas
Mis see siia puutub, et sina minu poste "whineiks" pead? Kõigepealt vingud ja nüüd veel hakkad tüli ka nokkima? Kas tõesti nii palju haiget teeb, et sa maksid oma mängu eest asjatult 500 krooni rohkem?
Kas tõesti nii palju haiget teeb, et sa maksid oma mängu eest asjatult 500 krooni rohkem?
Miks sa nii arvad
tsitaat:
Et siis legaalse inglise keelse versiooni ostmine ning sealt failide kopeerimine on piraatlus?
See kellel on inglise keelne mäng ei kurda siis kuidas oma vene mäng inglise keeleseks saada või kuda online ronida
Ise paned suti segast.
tsitaat:
Kõigepealt vingud ja nüüd veel hakkad tüli ka nokkima?
ei vingu sinuga ega nori tüli
end oT,mul suht suva mida tipite ja mis arutate aga mõned asjad on teemat lugedes meelde jäänud ja osa juttu ei pidanud sellel teemal ok olema.
ainuke kes viriseb olengi mina,kuid ma olen õnnelik selle üle,muidu teised ei saa särada oma tarkuse ja andega.
Üldiselt suht vaba foorum ja pritsin mis ette tuleb
See uuendus sittus vist fps-i ära.
Ennem oli koguaeg 91...Nüüd 60-91.
Mida see uuendus üldse "parandas"?
Väidetavalt võttis legaalsetelt mängijatelt konsoolivõimaluse ära _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
tänud abi eest LightsabeR . see tundub ajuvaba et pean midagi sellist tegema ostetud versiooniga et mängida onlines ? anyway see peaks tegema mängu ka inglise keelseks vist !? ainult kas see inglise keelne versioon peaks olema originaal või ? ostsin selle krt. ainult selleks et onlines mängida lootes et see ongi niisama lihtne et installin mängu ja ok ...aga tundub et mitte !
Idiootne muidugi, kogu see jama, mis MW2 ümber käib, on idiootne. Nad lasevad müüki odavamad nn vaesema regiooni mängud, kuid ei ütle kellelegi, et nendega ei saa online mängida.
Ja mängu muudab see ingise keelseks jah.
Dude . kirjutas:
LightsabeR, tänud. Proovin mingiaeg järgi. Kus kaustas muidu need stats'id jms on? Et kas saab ümber tõsta ja panna seda profiiliga edasi täiesti teise steami konto ja key'ga?
"players" kaustas peaks olema. (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players)
Netimängude häkkerid minu arust ühed mõttetumad tegelased... Mis mõtet on nagu üldse mängida, kui enamus mängib ausalt ja 1 tegelane häkib ning selle tulemusena pidavalt kõik ära ownib. Peaks nagu väga kiirelt kopa ette viskama. Cheatida võib vaikselt oma ette kodus teki all (singleplayeris), kui mõnest kohas edasi ei saa vms...
Netimängude häkkerid minu arust ühed mõttetumad tegelased... Mis mõtet on nagu üldse mängida, kui enamus mängib ausalt ja 1 tegelane häkib ning selle tulemusena pidavalt kõik ära ownib. Peaks nagu väga kiirelt kopa ette viskama.
Spoiler
"Are you playing legit and want to be a bit better on the game, the use this..."
Kuskilt lugesin midagi sellist. Kui ma häkkisin kunagi siis olin Cracked servudes ja cod4jas. Sellepärast, et mul puudus täielik skill. Esimesed tunnid üldse FPS pelades :p
Enam pole vaja kuna vastaseid ei ole enam palju kes mind üle laseks niimodi. Eestis, ühe käepeal loetav arv.
Arvan et luges trojaks, sest uues updates pidi olema mingi värk, et tsekkib kas oled kasutand seda consooli hack värki, kui oled siis ban tuleb varsti.
aga source pole 100% kindel tho :p
Cerb ära endast nüüd nii hästi kah arva, et neid inimesi kuni 5 on :S
CoD4'jas. Eestis. 5 on vast isegi palju öeldud.
Spoiler
1 kes kindlalt must parem on, on Kuroi. Teisi ei tea. Paljud arvavad, et on paremad aga LAN'il on vastupidi välja tulnud :p. Ma ei ole väga eestlastega koos mängija. Kuna nad arvavad tihti endast palju. Nt. Kui vastas teamis on hea mängija = hacker...
Ma ei arva endast palju, nii on tulemused ja faktid näitanud lihtsalt :p
Aww lvl 58. varsti prestige yesh!
Commando pro FTW!!! No fall damage
Cerb ära endast nüüd nii hästi kah arva, et neid inimesi kuni 5 on :S
CoD4'jas. Eestis. 5 on vast isegi palju öeldud.
Spoiler
1 kes kindlalt must parem on, on Kuroi. Teisi ei tea. Paljud arvavad, et on paremad aga LAN'il on vastupidi välja tulnud :p. Ma ei ole väga eestlastega koos mängija. Kuna nad arvavad tihti endast palju. Nt. Kui vastas teamis on hea mängija = hacker...
Ma ei arva endast palju, nii on tulemused ja faktid näitanud lihtsalt :p
Aww lvl 58. varsti prestige yesh!
Commando pro FTW!!! No fall damage
Ei tea... ise ei kasuta neid unlimited run ja no fall dmg ja selliseid perke kuna minu arust on see jooksmine ja hüppamine üli mõttetu. Ma paar korda olen nende tüüpidega kokku sattunud, kes nugade, mingi püstoli või äärmisel juhul SMG-ga ringi jooksevad, hüppavad ja kargavad ja siis arvavad ,et on enda arust jõle prod. Minu arust on nad lihtsalt ühed mõttetud tühi kargajad aga noh ju ma pole siis piisavalt "pro" et selliseid asju mõista
Paraku aga, on sellistes mängudes see paratamatus, et selliseid vendi leidub ja noh siin polegi midagi vinguda _________________ Bawse
ma kasutan assaultiga Marathoni, kuradi suured mapid, vaja läheb . Stopping power - kõige tavalisem perk mida kasutada, commando - no fall damage pärast. knifida eriti ei viitsi.
Mul savi bunnide ja muude kargajate pärast kuna neid lihtne tappa. Aga vast camperid on teine asi.
Pigem pelaks 20 kargaja vastu kui 20 camperi vastu.
ühesõnaga mõttetu raha raiskamine oli see vene versiooni ostmine juhul kui nad mingi patchi välja ei lase
olen drivereid peale lasknud ja maha lasknud ja betasi proovind ja veel mingeid ime trikke aga ei midagi ikka jookseb kinni koguaeg... saab mingi 5min mängida vms ja jookseb kokku ja midagi muud ei aita kui restart nupust ...
Keegi sealt pcsto'st tellinud ka selle? Esileht küll usaldust ei ärata "Külastage meid ja veenduge et ainult meil kogemusega müüjad-konsultandid panevad tähele kõikidele klientidele ja klientide probleemidele välistamata. Meie spetsialistid kuulavad kliendi ja räägivad arusaadavas keeles kliendiga sellest teemast mis huvitab teda ja aitavad lahendada probleeme arvutiga või pakkuvad uue vastavalt kliendi huvile ja tahtmisele .Meie kliendid saavad just seda toodet mida vaja kliendil!"
ühesõnaga mõttetu raha raiskamine oli see vene versiooni ostmine juhul kui nad mingi patchi välja ei lase
olen drivereid peale lasknud ja maha lasknud ja betasi proovind ja veel mingeid ime trikke aga ei midagi ikka jookseb kinni koguaeg... saab mingi 5min mängida vms ja jookseb kokku ja midagi muud ei aita kui restart nupust ...
installi inglise versioon ja kasuta vene keyd!
nii töötab ju:O!
ma kasutan assaultiga Marathoni, kuradi suured mapid, vaja läheb . Stopping power - kõige tavalisem perk mida kasutada, commando - no fall damage pärast. knifida eriti ei viitsi.
Mul savi bunnide ja muude kargajate pärast kuna neid lihtne tappa. Aga vast camperid on teine asi.
Sama siin. Ilma Marathon'ita läheks asi ikka väga tüütuks mõnel mapil, eriti siis kui campereid täis, nagu tavaliselt. Commando't olen mõelnud ka proovida, kuid raske on Ninja Pro'st loobuda.
Ma ei saa üldse aru, mis neil peas oli, kui nad neid map'e disainisid. Kõik need nn linna map'id on ikka nii keeruliseks aetud. Igal pool aknaid ja uksi täis, tuhat campimis kohta. Suurtest map'idest ei hakka üldse rääkima. Jooksed pika maa maha, et lahinguni jõuda ja siis mingi camper lamab mingis random kohas muru sees ja laseb su maha.
Ja inimesed muud ei tee, kui campivad ning üritavad oma kill streak'e täis koguda. Selle pärast ma seda totakat kill streak süsteemi vihkangi...
Sama siin. Ilma Marathon'ita läheks asi ikka väga tüütuks mõnel mapil, eriti siis kui campereid täis, nagu tavaliselt. Commando't olen mõelnud ka proovida, kuid raske on Ninja Pro'st loobuda.
Ma ei saa üldse aru, mis neil peas oli, kui nad neid map'e disainisid. Kõik need nn linna map'id on ikka nii keeruliseks aetud. Igal pool aknaid ja uksi täis, tuhat campimis kohta. Suurtest map'idest ei hakka üldse rääkima. Jooksed pika maa maha, et lahinguni jõuda ja siis mingi camper lamab mingis random kohas muru sees ja laseb su maha.
Ja inimesed muud ei tee, kui campivad ning üritavad oma kill streak'e täis koguda. Selle pärast ma seda totakat kill streak süsteemi vihkangi...
Äkki ei jookseks siis lageda maa peal haavatavalt? Mapidel igast sodi igal pool kuhu taha minna ju. _________________ -.-
Äkki ei jookseks siis lageda maa peal haavatavalt? Mapidel igast sodi igal pool kuhu taha minna ju.
Kust sa seda välja lugesid, et ma lageda maa peal jooksen? Kui ma nii teeks, siis vaevalt mul pea iga map 2-3 korda rohkem kille kui surmasid oleks.
Võtame näiteks mapid Estate ja Underpass. Enamik campivad majades ja põõsastes ning ootavad, et keegi mööda jookseks. Kui hästi läheb, suudavad jooksiku maha lasta, kui ei, siis saavad ise kuuli. Pärast respawni otsivad kohe lähima maja või põõsa ja lähevad kükitavad seal edasi.
installi inglise versioon ja kasuta vene keyd!
nii töötab ju:O!
mis see keel siia puutub ? kui mäng kokku jookseb ? pealegi tegin ma ta inglise keelseks kohe alguses peale installi ja no kuna jooksis pidevalt kokku siis lasin maha ja lasin ainult vene keelsena peale ja no ikka jookseb kokku mis on suht tüütu ... proovisin isegi mingit teemat mis oli esimene link google otsingust "modern warfare 2 freeze" seal oli mingi selline teema et reso panna 1024x768 jne aga no ikka jookseb kinni ja peab restarti tegema
loodetavasti tuleb mingi patch välja varsti mis selle vea ära parandab
kui ei paranda siis müün mõnele sõbrala mingi sottiga maha sest endale pole mõtet jätta seda kui ei funka nagu peab
veel kord tänud LightsabeR, tegin ära tundub toimivat aga nüüd olen stoppama jäänud fetching playlists ! loodan et see on mingi steami ajutine error , lugesin kuskilt et seda on juhtunud vist ennem ka . kui kiiresti ta muidu tavaliselt need playlistid peaks fetchima ?
no täitsa saba ! ikka stoppab fetching playlists juures ! kas kellelgi üldse on esinenud sellist probleemi ? ja mis ajaga ta peaks selle tavaliselt ära tegema ?
Mida te sellest mängust küll leiate? SP on lühike ja kohutavalt lineaarne, graafika aastast 2003, rööbastel gameplay nüri ja igav - kaaslased tulistavad kõik surnuks, ise ei pea midagi tegema, ainult longi kaasas. Loksutatakse ühest maailma nurgast teise, story on täielik BS. Üks üleshaibitud arcade shooter, muud midagi. Animatsioonide eest saab 1 punni, kõik muu on täielik jama. 1/10.
kaaslased tulistavad kõik surnuks, ise ei pea midagi tegema
Mis sa mängisid kõige lihtsama raskusastme peal või? Veteran'i peal on täiesti vastupidi, pead ise kõik maha laskma ja su kaaslased töllerdavad niisama ringi.
Mis sa mängisid kõige lihtsama raskusastme peal või? Veteran'i peal on täiesti vastupidi, pead ise kõik maha laskma ja su kaaslased töllerdavad niisama ringi.
Järelikult mõlema astme peal jobud?
Äkki peaks siis keskmise võtma.Siis tulistavad ehk ise veidi ja lasevad ka sul tulistada
no veterani peal pidi kõik ise maha tapma, vennad pm mängisid kaarte selja taga.
Mida te sellest mängust küll leiate? SP on lühike ja kohutavalt lineaarne, graafika aastast 2003, rööbastel gameplay nüri ja igav - kaaslased tulistavad kõik surnuks, ise ei pea midagi tegema, ainult longi kaasas. Loksutatakse ühest maailma nurgast teise, story on täielik BS. Üks üleshaibitud arcade shooter, muud midagi. Animatsioonide eest saab 1 punni, kõik muu on täielik jama. 1/10.
Graafika aastast 2003: Jamh, muidugi.
Kaaslased tulistavad kõik surnuks: Lõpeta kõige madalama raskusastmega mängimine.
story on täielik BS: Modern Warfare-i seerial on üks paremaid story-sid (Ma arvan, et paljud nõustuksid minuga)
Paar esimest missionit eelviimase raskusastmega, edasi keskmisega. Aga suurem osa mängust oli mingi ajuvaba võidujooks kaaslastega, et kes ennem vaenlase maha laseb. Pidevalt oli tunne, et vaataks hoopis mingisugust action filmi, mitte mängu.
Uhtiii , tiinekatel mingi uus pela väljas vä? Lahe, kämpa lolliks ja xiidi palju tahad, pärast hea kõvatada
Kuna sp on juba surnud siis huvitav millal MP otsad annab? 2a pärast uus osa väljas
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.