praegune kellaaeg 21.06.2025 18:23:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Märt.
HV Guru

|
16.11.2009 17:26:17
|
|
|
Ei vaidle vastu, et asutustes igati vajalik. Minu arvutipark on kodune, endale sellist kirvest küll ei taha osta. Max vajadus tulevikus on -13 kasti-läpatsit ning kui miskine odav 500.- eegune karp suudab selle koguse välja vedada, siis on väga hea. Hetkel maks koguse- 10- veab ilusti ära, tundub, et varu on veel ja mitte vähe.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifi.ee
Kreisi kasutaja
|
17.11.2009 13:39:55
mille eest maksad, selle saad. |
|
|
500 kr. karp sõidutab 10 matsi, aga karp pildil, lubab sõidutada 50 matsi 2 sõidurajas: 2,4 + 5 GHz.
Seepärast on APPLE Extreme kallim, loogiline?
_________________ WiFi/WiMax.ee traadita Interneti levialad
WiFi oskusteave: http://wiki.wifi.ee/index.php/Esileht
Roosikrantsi 9. Tallinn EMail: veljo(at)wifi.ee |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.11.2009 19:18:57
|
|
|
Jah, mõistan, muidugi loogiline, ent jutt on kodusest ruuterist (vähemalt minu jaoks). 50-sega pole midagi peale hakata. Oleks siis 20-negi, siis võiks vaadata. 10-ne Õhusadam on aga võib-olla vähe.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|