Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Revan
HV kasutaja

|
15.11.2009 11:49:40
|
|
|
Niisiis minu isiklik järeldus mängule.
Story:
Stoori on väga bueno. Ei kohta just väga palju sellise haarava ja tempoka jutustusega mängu. Lõpp eriti hea ( kuigi pmst täpselt sama mis MW1 ). Ainsaks miinuseks mida saaks öelda selle kohta on see, et kuradi lühike on. Mul võttis "regular" modega 5 ( suitsupausidega ja lõunaga ) tundi, et asi täitsa läbi teha.
Gameplay:
Kõike sai käepäraseks seadistada ja oligi täitsa hea pelada. Relvi jagus. Vaenlaseid ka jagus.
Stabiilsus:
Mul jooksis mäng kokku ainult ühe korra. Peale campaigni lõpetamist ja neid SpecOps'e tehes. Muidu hetkel mängin Veteraniga teist korda stoorit läbi ja nagu esimene kordki esimestes missioonides on paar korda, kus terve pilt hangub lihtsalt nii 3-4 sekundiks ja peale seda on kõik bueno.
Hinne:
Arvestades seda toredat asja, et stoori oli minu arust lühedavõitu ja kuna ta mul paar korda jamas ikka siis...siis...
8.5/10
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
15.11.2009 12:22:03
|
|
|
Steam tõmbab selle ise alla või peab aitama?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
2 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
15.11.2009 12:23:32
|
|
|
Steam enne mängu käimapanemist tõmbab alla.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sn1p3r
HV vaatleja
|
15.11.2009 12:27:00
|
|
|
Sn1p3r kirjutas: |
Keegi teab ka kuda vene cd-keyga ingliskeelset mängu pelada?? |
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jacuzzy
HV kasutaja

|
15.11.2009 12:31:58
|
|
|
Kuidas Multiplayerit üldse käima saab?
Installisin steami peale tegin accounti olen sisse loginud....aga kui panen et play siis ütleb ikka et You must be logged in Steam online.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
15.11.2009 12:46:39
|
|
|
jacuzzy kirjutas: |
Kuidas Multiplayerit üldse käima saab?
Installisin steami peale tegin accounti olen sisse loginud....aga kui panen et play siis ütleb ikka et You must be logged in Steam online. |
Mulle aitas restart arvutile.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruks
HV vaatleja

|
15.11.2009 13:12:51
|
|
|
Ei oska siis keegi pakkuda mis võiks viga olla?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
15.11.2009 13:18:59
|
|
|
osta uus arvuti!
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Probleem.
HV kasutaja

|
15.11.2009 13:29:02
|
|
|
Mul sõber venekeelse versiooniga madistab ja ei saa seda inglise keeles üldse tööle. Kuidas saaks?
_________________ -.- |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
15.11.2009 13:49:58
|
|
|
Vot see mäng on 10/10 vääriline. Pole juba ammu nii kaasakiskuvad mängu mänginud. Ägedad relvad, võimas madistamine, hea taustamuusika, sõdimine toimus huvitavates asukohtades ja graafika on ülim. Võrreldes esimese osaga on seda palju edasi arendatud. Mapid on suuremad ja detailsemad. Koguaeg on tunne, et midagi jääb nägemata. Ja süzee on sama hea kui esimesl osal. See käib SP kohta MP pole veel proovinud. Praegune ajastus omab ikka täiega, eelmine spin-off oma WWII temaatikaga oli viimne jama.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
-TaNeL-
HV kasutaja

|
15.11.2009 13:57:39
|
|
|
Probleem. kirjutas: |
Mul sõber venekeelse versiooniga madistab ja ei saa seda inglise keeles üldse tööle. Kuidas saaks? |
Pangu venekeelne peale ja siis lasku manuaalselt inglisekeelne selle peale.
Kui õigeid NCF, exe jms faile vaja, siis need peaks siit saama http://www.sendspace.com/file/r0tjqv
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sn1p3r
HV vaatleja
|
15.11.2009 15:01:08
|
|
|
-TaNeL- kirjutas: |
Mul sõber venekeelse versiooniga madistab ja ei saa seda inglise keeles üldse tööle. Kuidas saaks? |
Kui õigeid NCF, exe jms faile vaja, siis need peaks siit saama http://www.sendspace.com/file/r0tjqv |
parool peal :/
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-TaNeL-
HV kasutaja

|
15.11.2009 15:16:16
|
|
|
Kui õigeid NCF, exe jms faile vaja, siis need peaks siit saama http://www.sendspace.com/file/r0tjqv |
parool peal :/ |
cs.rin.ru ilmselt.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sn1p3r
HV vaatleja
|
15.11.2009 16:26:31
|
|
|
parool peal :/ |
cs.rin.ru ilmselt. |
'tääh
-e-
kuda see "manuaalne" värk käib?
torrentist näiteks ingliskeelsed failid kopin sinna?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
15.11.2009 16:43:27
|
|
|
kellel mäng lambist crashib loadimise või mängimise ajal iw4.exe erroriga.
siis steami ikoonil parem klõps ja run as admistrator linnuke ära võta.
vähemalt mul crashib nüüd palju vähem!
aga vahel ikkagi esineb underpass ja scrapyard mapi loadimise keskel.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
-TaNeL-
HV kasutaja

|
15.11.2009 16:54:09
|
|
|
torrentist näiteks ingliskeelsed failid kopin sinna? |
Manuaalselt tähendab käsitsi. Kopeeri kuskilt tõmmatud inglise keelse mängu failid venekeelse peale lihtsalt ja siis sellelt lingilt saadud failid pane viimasena peale. Kõik mängu failid peavad olema Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2 kaustas ja NCF failid steamapps kaustas.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
15.11.2009 16:57:12
|
|
|
Mängin uuesti SP läbi ja otsustasin, et massimõrvas ei osale ja kõnnin niisama kaasa Makaroviga ja ei lase kedagi, aga kusagil eriüksuslaste juures sai Makarovil kõrini ja ei tahtnud enam "argpüksiga" koostööd teha ja kõmmutas mu maha . Tutkit sulle niisama läbi kõndimist.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
15.11.2009 17:01:14
|
|
|
Call of Duty to get paid-for online services
tsitaat: |
"You should expect us to launch additional online monetization models," says Activision
Activision says you should "expect" paid-for online models such as those in World of Warcraft to make the transition to other games, including Call of Duty.
Speaking during yesterday's BMO Capital Markets Conference (which sounds fun), Activision Blizzard CFO, Thomas Tippl said that while WoW's model is difficult to replicate, players should expect new monetization models for its other games soon.
"It's definitely an aspiration that we see potential in, particularly as we look at different business models to monetize the online gameplay," said Tippl. "There's good knowledge exchange happening between the Blizzard folks and our online guys."
We have great experience also on Call of Duty with the success we had on Xbox Live and PlayStation Network. A lot of that knowledge is getting actually built into the Battle.Net platform and the design of that," he added.
"I think it's been mutually beneficial, and you should expect us to test and ultimately launch additional online monetization models of some of some of our biggest franchises like Call of Duty."
According to the Activision CFO, there is a demand from its core fanbase to pay for additional services.
"Our gamers are telling us there's lots of services and innovation they would like to see that they're not getting yet. From what we see so far, additional content, as well as all the services Blizzard is offering, is that there is demand from the core gamers to pay up for that," he said |
Nii et varsti hakkame kõik iga kuu raha pilduma Activisioni ja IW suunas. Ma ei imestaks, kui CoD seerima mängudele pannakse juba lähitulevikus peale monthly subscribtion.
viimati muutis LightsabeR 15.11.2009 17:02:32, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sn1p3r
HV vaatleja
|
15.11.2009 17:08:29
|
|
|
torrentist näiteks ingliskeelsed failid kopin sinna? |
Manuaalselt tähendab käsitsi. Kopeeri kuskilt tõmmatud inglise keelse mängu failid venekeelse peale lihtsalt ja siis sellelt lingilt saadud failid pane viimasena peale. Kõik mängu failid peavad olema Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2 kaustas ja NCF failid steamapps kaustas. |
ta teeb mul nüüd siukest asja, et nagu tuleb splash, siis must ekraan selle mõtleva hiirega vms ja siis läheb kinni errorit andmata
steamis panen ka language English?
-e-
seda tegi ka vene ver'iga
kräkitud versioon töötas väga hästi
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
15.11.2009 17:15:56
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Call of Duty to get paid-for online services
tsitaat: |
"You should expect us to launch additional online monetization models," says Activision
Activision says you should "expect" paid-for online models such as those in World of Warcraft to make the transition to other games, including Call of Duty.
Speaking during yesterday's BMO Capital Markets Conference (which sounds fun), Activision Blizzard CFO, Thomas Tippl said that while WoW's model is difficult to replicate, players should expect new monetization models for its other games soon.
"It's definitely an aspiration that we see potential in, particularly as we look at different business models to monetize the online gameplay," said Tippl. "There's good knowledge exchange happening between the Blizzard folks and our online guys."
We have great experience also on Call of Duty with the success we had on Xbox Live and PlayStation Network. A lot of that knowledge is getting actually built into the Battle.Net platform and the design of that," he added.
"I think it's been mutually beneficial, and you should expect us to test and ultimately launch additional online monetization models of some of some of our biggest franchises like Call of Duty."
According to the Activision CFO, there is a demand from its core fanbase to pay for additional services.
"Our gamers are telling us there's lots of services and innovation they would like to see that they're not getting yet. From what we see so far, additional content, as well as all the services Blizzard is offering, is that there is demand from the core gamers to pay up for that," he said |
Nii et varsti hakkame kõik iga kuu raha pilduma Activisioni ja IW suunas. Ma ei imestaks, kui CoD seerima mängudele pannakse juba lähitulevikus peale monthly subscribtion. |
munapead raisk.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
15.11.2009 17:23:17
|
|
|
Kuigi tundub, et hetkel matchmakingul on ping normaalne, siis serverite patch peaks ikkagi tulema. Muutsin osa neist iwnet'i protsestisignatuure CoD4 stiili:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
15.11.2009 17:41:01
|
|
|
Halenaljakas on see, et sisuliselt nad teevad üht-teist seda, mida mängijad soovivad (ei pea hetkel servereid silmas), aga kõik see antakse raha eest, "sest mängijad ju tahavad raha eest uusi asju."
Spec Op'is kahekesi mängida on päris sigalahe üksinda võrreldes
Eile sai Cyberiga tehtud ja fun oli viis! Eriti lahe oli Overwatch. Cyber oli vist ahastuses jubak kui maapeal 10-dat korda surma sai
Aga mingi kala on mul multiplay'ga. Oma party'sse saan inimesi invite'ida, aga otse mängu neid ei saa kutsuda - SpecOp's pidi Cyber hostima, sest minuga ei konnekti ära. Ruuter segab? Või mis. Ei oska hetkel kuskilt jama otsida ka. Mängus näitab NAT open ja tulemüür ka ei bloki.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fhlouz
HV kasutaja

|
15.11.2009 17:57:14
|
|
|
"monthly subscription" kui midagi sellist peaks tulema, siis liiga absurdiks läheb see kraam ära, uskumatu mida ma lugema pean siit "From what we see so far, additional content, as well as all the services Blizzard is offering, is that there is demand from the core gamers to pay up for that," nagunii hakkavad iga patchi ja lisa eest ka raha küsima eraldi! Tahate mod supporti siis MAKSE, tahate dedi servereid siis MAKSE
_________________ Wordpress/Woocommerce kodulehed/epoed. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
15.11.2009 18:02:51
|
|
|
softis kirjutas: |
Halenaljakas on see, et sisuliselt nad teevad üht-teist seda, mida mängijad soovivad (ei pea hetkel servereid silmas), aga kõik see antakse raha eest, "sest mängijad ju tahavad raha eest uusi asju."
Spec Op'is kahekesi mängida on päris sigalahe üksinda võrreldes
Eile sai Cyberiga tehtud ja fun oli viis! Eriti lahe oli Overwatch. Cyber oli vist ahastuses jubak kui maapeal 10-dat korda surma sai
Aga mingi kala on mul multiplay'ga. Oma party'sse saan inimesi invite'ida, aga otse mängu neid ei saa kutsuda - SpecOp's pidi Cyber hostima, sest minuga ei konnekti ära. Ruuter segab? Või mis. Ei oska hetkel kuskilt jama otsida ka. Mängus näitab NAT open ja tulemüür ka ei bloki. |
No täna ootab sniperville ees, mida vist ka eile juba 4-5 korda proovisime
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |