Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xxlmaster
HV Guru

|
10.11.2009 22:57:42
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
villu70 kirjutas: |
seega kui ongi 3 kuud mängimist siis on see papp ennast õigustanud, minuarust. |
Kas on?.Korralik FPS millel dedicated setrvud ja mod support püsib MP aktiivne üldiselt aastaid ja CoD4 näitel isegi õitseb siiani edasi
Ma ei leia, et 7 soti magamapanemine sellise kesise kastreeritud MP ja lühikese SP osas oleks õigustatud.Kui mäng maksaks 200.- palun väga.Mul poleks põhjust kaevelda
Iseasi kui inimene ostab,proovib ja müüb edasi.Siis saan veel aru  |
Oo jaa? Kas 550.- kr maksev wars on väärt mängimist? Eriti kui ei saa veel graafikat tõsta ja pilt näeb välja nagu Duke3D
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
10.11.2009 22:59:13
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
SilQ kirjutas: |
Tule taevas appi. Kuidas mõned vennad ei väsi, koguaeg on vaja kaagutada, nagu eided kellel on emotsioonid koos seelikuga ülepea löönd. Me saime juba ammu kõik aru kes seda teemat siin lugemas käivad et teile ei meeldi see mäng, aitab ehk? Kui mulle miski/keegi ei meeldi siis ma hoian tavaliselt sellisest asjast eemale, mitte ei käi näpuga torkimas koguaeg. |
Et siis ainult kiitmas peab siin teemas käima, jah? Jumal hoia kui keegi peaks mängu kohta mõne kriitilise sõna lausuma. Oh ei! See on täiesti vastuvõetamatu! Kuidas nad julgevad!?  |
Need lause paarid oli neutraalsel pinnal öeldud. Keegi pole keeland, käskind ega poonud. Kritiseeri kui vajaduseks peab. Aga 10x korrutada et pole erinevaid mode ja puuduvad dedicated serverid, muutub juba veits tüütuks? Või mitte?
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.11.2009 23:17:43
|
|
|
Need lause paarid oli neutraalsel pinnal öeldud. Keegi pole keeland, käskind ega poonud. Kritiseeri kui vajaduseks peab. Aga 10x korrutada et pole erinevaid mode ja puuduvad dedicated serverid, muutub juba veits tüütuks? Või mitte? |
Samamoodi nagu sulle muutub minu korrutamine tüütuks, muutub mulle tüütuks see, et iga negatiivse kommentaari peale ilmub välja vähemalt viis ärritunud meest, kes paaniliselt üritavad mulle selgeks teha, et siin teemas ei tohi midagi halba MW2 kohta öelda. Siis kui ma rahulikult seletan, miks ma sellist arvamust avaldan, öeldakse, et ma kordan ennast.
Kuid kas need, kes iga kritiseeriva sõna peale, mis mängu kohta öeldakse, endast välja lähevad ja käsevad mul siit teemast lahkuda, siis ei korruta sama moodi oma juttu uuesti ja uuesti?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
10.11.2009 23:23:29
|
|
|
Keegi ei keela sul kritiseerida, aga kui igal lehel on postitus kas sinult või kellelti teiselt, et mäng pole raha väärt ja üldse "mõttetu", hakkab juba vaikselt närvidele käima. Selline tunne, et kõik peavad sinu postitust lugema ja aru saama, et mäng ei ole mängimist väärt.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.11.2009 23:26:13
|
|
|
Lovvi kirjutas: |
Keegi ei keela sul kritiseerida, aga kui igal lehel on postitus kas sinult või kellelti teiselt, et mäng pole raha väärt ja üldse "mõttetu", hakkab juba vaikselt närvidele käima. Selline tunne, et kõik peavad sinu postitust lugema ja aru saama, et mäng ei ole mängimist väärt. |
Ma poleks sõnagi öelnud, kuid kasutaja omgwtf pidas õigeks hakata nokkima ja ütles, et "vingujad" häbenevad nüüd nurgas. Selle peale ma seletasin talle, miks "vingujad" pole ikkagi mänguga rahul. Kogu jutt. Aga siis hüppas IW fanclub välja ja hakkasid õigust taga ajama.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
-xyx-
HV vaatleja
|
10.11.2009 23:26:34
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Need lause paarid oli neutraalsel pinnal öeldud. Keegi pole keeland, käskind ega poonud. Kritiseeri kui vajaduseks peab. Aga 10x korrutada et pole erinevaid mode ja puuduvad dedicated serverid, muutub juba veits tüütuks? Või mitte? |
Samamoodi nagu sulle muutub minu korrutamine tüütuks, muutub mulle tüütuks see, et iga negatiivse kommentaari peale ilmub välja vähemalt viis ärritunud meest, kes paaniliselt üritavad mulle selgeks teha, et siin teemas ei tohi midagi halba MW2 kohta öelda. Siis kui ma rahulikult seletan, miks ma sellist arvamust avaldan, öeldakse, et ma kordan ennast.
Kuid kas need, kes iga kritiseeriva sõna peale, mis mängu kohta öeldakse, endast välja lähevad ja käsevad mul siit teemast lahkuda, siis ei korruta sama moodi oma juttu uuesti ja uuesti? |
Midagi halba ei tohigi öelda ja enamgi veel sa erined enamusest.. kuna sinu arvamus ei lähe enamusega kokku, siis lähedki võlla (Eesti vana kommunismiriik ju )
btw. kas läbi steami mängijad siis konsooli ei saa avada ja sinna "openserverbrowser" kirjutada? see vist ei toimi selle mänguga?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2009 23:28:38
|
|
|
Dude . kirjutas: |
vb tulevad veel deticated servereid (lihtsalt kõik peaksid kenasti IW foorumis vingumas käima) - eriti kui mäng hakkab surema. |
Huiat nad tulevad.Tuleb uus 60€ DLC ja plekite nagu segased
xxlmaster kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
villu70 kirjutas: |
seega kui ongi 3 kuud mängimist siis on see papp ennast õigustanud, minuarust. |
Kas on?.Korralik FPS millel dedicated setrvud ja mod support püsib MP aktiivne üldiselt aastaid ja CoD4 näitel isegi õitseb siiani edasi
Ma ei leia, et 7 soti magamapanemine sellise kesise kastreeritud MP ja lühikese SP osas oleks õigustatud.Kui mäng maksaks 200.- palun väga.Mul poleks põhjust kaevelda
Iseasi kui inimene ostab,proovib ja müüb edasi.Siis saan veel aru  |
Oo jaa? Kas 550.- kr maksev wars on väärt mängimist? Eriti kui ei saa veel graafikat tõsta ja pilt näeb välja nagu Duke3D |
ot: |
No igatahes rohkem kui see MW2 käkk.Vähemalt on dedicated servud ja mod support.Pole ka madalal graafikal seal väga viga |
Siiski see on MW2 teema.Mina olen ontopic püsinud aga mõned ei saa kohe kui peavad pidevalt mõnest muust mängust rääkima
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
10.11.2009 23:29:58
|
|
|
Spec ops on fun, snowmobiled ja muud stuffid. Kunagi võiks kellegagi paaris proovida
E: vinguvad kõik aga tegelt vaikselt salaja mängivad paksud kardinad akende ees ja tekk üle pea
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.11.2009 23:31:33
|
|
|
E: vinguvad kõik aga tegelt vaikselt salaja mängivad paksud kardinad akende ees ja tekk üle pea  |
Kurat ole vait! Lubasid, et ei ütle kellelegi!
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
10.11.2009 23:44:11
|
|
|
Ma siin kah mängin asja juba 5 tundi aga õudselt kehv mäng on ikka
Järgmise CoD üllitisega siis paluks vähemalt 12 tunnist SP-d, MP-s dedicated servusid, modimisvõimalust ja matchmakingu valikulisust. Ja loomulikult uusi pingelisi olukordi ja huvitavaid kohti, kus madistada.
Mängu disainiga on nad tõesti mingile närvile inimajus pihta saanud.
GT revüüski kirjutas, et "You won't be able to stop playing". Ja nii suht. ongi - kui midagi väga pakilist pole teha, siis mängid SP ühe istumisega läbi, hammas verel ja tahaks veel. More addictive than crack I say Mäng nagu filmis.
Kas nüüd mäng 60 euri väärt on? Ise kaldun kah pigem sinnapoole, et targem venekeelne versioon osta ja selle koodi täismängu "demo" juures kasutada.
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
10.11.2009 23:54:46
|
|
|
Sai kah siis mäng äratellitud. Siiamaani pole veel usaldanud ühtegi mängutegijat seni kui proov tehtud siis praegu sai aga äratellitud ilma et oleks ühtegi screeni uurinud. CoD IW-poolt on olnud alati täis raha väärt usun et seda ka seekord!
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
11.11.2009 00:02:00
|
|
|
Steff. kirjutas: |
Sai kah siis mäng äratellitud. Siiamaani pole veel usaldanud ühtegi mängutegijat seni kui proov tehtud siis praegu sai aga äratellitud ilma et oleks ühtegi screeni uurinud. CoD IW-poolt on olnud alati täis raha väärt usun et seda ka seekord! |
Siiamaani on nad tõesti raha väärt olnud. Ise mängind alates esimesest osast peale, teisest alates old originaalid. Kas ka seekord ostan? Ei tea. Täiesti kahe-vahel. Samas "vingurite" märkused on täiesti õiged. Aga millegi pärast vana hea mängu aura keelab seda uskumast. Eks proovime ja vaatame.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
11.11.2009 00:02:22
|
|
|
Ostsin amazonist ka endale ps3 versiooni ära (650 eeku), peaks järgmine nädal kohale jõudma. CoD4 puhul mina näiteks üksikmängus lõpuni ei jõudnudki, ainult multiplayeri pärast mängisingi ja väga lõbus oli.
Kuidas konsoolimängijad kommenteerivad... puldiga ok mängida? Eelnevaid osasid olen arvutil mänginud, aga kuna arvutist sai kopp ette, siis enam arvutit pole.
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cerberos
HV kasutaja
|
11.11.2009 00:12:43
|
|
|
Veteran ei olegi nii raske tegelt...
2-3 kuuliga sured ja oled AI'de esimene target, midagi muud erilist pole.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
11.11.2009 00:22:25
|
|
|
Super mäng, nagu arvata oli. Mäng üllatab iga missiooniga nagu eelminegi. Ehk on ka siin mõni sarnane missioon eelmises osas oleva "death from abow" missiooniga.
viimati muutis lauri23 11.11.2009 00:50:07, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
11.11.2009 00:31:56
|
|
|
gamepood.ee seisuga 10.11.2009 kell 23:31 on 31 tükki laos.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
11.11.2009 01:11:44
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Super mäng, nagu arvata oli. Mäng üllatab iga missiooniga nagu eelminegi. Ehk on ka siin mõni sarnane missioon eelmises osas oleva "death from abow" missiooniga. |
täiesti nõus SP on väga hea.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
11.11.2009 01:18:59
|
|
|
gamepood.ee seisuga 10.11.2009 kell 23:31 on 31 tükki laos. |
Ma andsin igatahes tellimuse sisse, eks näis, mis sealt saab
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
11.11.2009 01:22:26
|
|
|
Lotharius kirjutas: |
gamepood.ee seisuga 10.11.2009 kell 23:31 on 31 tükki laos. |
Ma andsin igatahes tellimuse sisse, eks näis, mis sealt saab  |
sims'i saad raudselt
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Midigi
HV kasutaja

|
11.11.2009 01:24:55
|
|
|
mäng igati hea tegin läbi ära juba kahjuks lühike
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
11.11.2009 01:30:57
|
|
|
Check. Pilt on mõttega spoilerisse pandud. Vaatamine omal vastutusel.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
11.11.2009 01:40:22
|
|
|
SP on ikka täielik saast mingit liikumisvabadust ei ole (vaenlane saab uksi avada mina ei saa ), pidevalt jääb kinni mõttetutesse kohtadesse, liigud kindlat radapidi, mingit taktikat aretada ei saa, vastastele granaadid ei mõju (viskad kinnisesse hütti näiteks Brasiilia missioonis ja tüüp kes seal sees oli laseb sama tuimalt edasi). AI on alla igasugust arvestust ma ei imesta kui neile ka kindlad jooned maha tõmmatud mida pidi ainult liikuda saavad. Story on täielik FAFA otse hollywoodi action filmist (america, FUCK YEAH!) segane ja mitteintrigeeriv WW3 teema. Igatahes, kes mängu ainult SP pärast ostsid siis ma parema meelega mängin Duck Hunterit aastast 92 vms.
Loodan ainult, et MP's nüüd pettuma ei pea.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
11.11.2009 01:45:12
|
|
|
tsitaat: |
Loodan ainult, et MP's nüüd pettuma ei pea.
|
Kindlasti pettud
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
11.11.2009 01:45:44
|
|
|
Kes MP-d proovind, sakib?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
11.11.2009 01:49:32
|
|
|
Kindlasti pettud  |
ei pruugi, kuna SP järgi paistab just selline mäng olevat mis sobib MP actioniks rohke rahvaga.
aa ja see mäng eriti arvutit ei nõua niiet seda ärge kartke
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |