Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xxlmaster
HV Guru

|
10.11.2009 21:14:53
|
|
|
Esineme kord hardiga küll 4-5 tunniga läbi ei saa
See ma arvan oli üldse oletus. Kuskil kirjutati 4 tundi ja siiamaani käib see möla et lühike. Ega COD4 pikem ei olnud sellest väga
Selle story on minu arust kõvasti parem kui COD4jal, siin rohkem sellist sneek peeki ka juures. Ega eriti ei istu sellised mängud punktist A punkti B liikumised. Siin seda tunduvalt vähem võrreldes eelmiste codidega. ah ei oska seletada....peate ise proovima
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cerberos
HV kasutaja
|
10.11.2009 21:18:23
|
|
|
IMO on hea kui SP on lühike. Kui liiga pikk siis üksluine ja igav lõpuks ja mina näiteks lõpuni ei viitsiks pelada.
Ise Day 5 Veteraniga alles rsk :/
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jungleman
Kreisi kasutaja
|
10.11.2009 21:26:22
|
|
|
a snaipriga saab palju möllata?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
10.11.2009 21:31:56
|
|
|
kuidas AI on? kas ikka veel infinite spawning käib? eriti kõrgetel raskusastmetel.
Cerberos ehk oskab öelda?
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
10.11.2009 21:38:48
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
no kui öeldi ülevaatuselt või kusagil eelneval lehel, et 4-5 tundi kulub sp läbimiseks, eks ta siis nii palju aega umbes tagasi alustas
mis tähendab, et ikka väga lühike sp on, norm ikka 10 tundi minu meelest ja kui ikka mp sakib siis andke andeks aga 600 krooni 5 tunni eest on nagu kirvemaiguga. |
Nojah, samas minu meelest tasubki osta ainult selliseid mänge, kus rõõmu ka MP osast ning seda pikaks ajaks (CoD 4 ost on end igati õigustanud ). Isegi kui SP on 10h, siis mingi 60-70h tunni eest maksta on ikka palju, selle rahaga saab juba kinos käia ning mingi 2h sisustada. Samas sellised väga pikad SP mängud samuti ei istu kui just TÕSISELT hea stoori pole või mille puhul pead rämedalt taustteadmisi omama, et asjast aru saada. GTA seeria on üks väheseid erandeid minu jaoks.
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2009 22:05:41
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
omgwtf kirjutas: |
Ühesõnaga need ulme FAILi vennad nüüd häbenevad kuskil nurgas ja panevad kraisist edasi?
Nais Ostab ää kohe kuskilt  |
Kas dedi serverid on? Ei ole. Kas mod support on? Ei ole. Nende "ulme FAIL vendade" jaoks on mäng ikkagi fail, kuna seda, mida nemad ühelt korralikult FPS mängult ootavad, ei suuda MW2 pakkuda. |
+1
Loe ja imesta.Mängitakse sellist nuditud värki ja kiidetakse veel takka...näitab, et inimene sööb igast sitta kui sunnitakse
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
10.11.2009 22:13:11
|
|
|
Sellepeale ütlen mina....kui ei ole proovinud siis ei ole ka näinud kui ei ole näinud....siis milleks üldse vaielda siin .
Mulle meeldib igatahes
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.11.2009 22:17:27
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Sellepeale ütlen mina....kui ei ole proovinud siis ei ole ka näinud kui ei ole näinud....siis milleks üldse vaielda siin .
Mulle meeldib igatahes  |
Kuidas need 32 ja 64 mängija serverid on siis ka? Oot....
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
10.11.2009 22:18:57
|
|
|
SP läbimiseks kulus Hardened'il mingi 6 tundi ehk kokku.
MP on siuke... kusekõva. Ei hea ei halb. Ei midagi erilist. Kaardid on liiga suured nii väikese mängijate arvu jaoks. See Wasteland vms on suht norm samas.
Afgani mapil omasin esimest korda kõik ära küll. 30-7 ja juba tuligi "cheater, hacker" jms
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
10.11.2009 22:20:50
|
|
|
Huvitav, kas jälle saab sealt gamepood'ist osta ainult key. Ei tea palju maksma läheks.
Ning key saab siis panna steam'i ja sealt inglisk versiooni tõmmata?
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Surridge
HV vaatleja
|
10.11.2009 22:28:57
|
|
|
Mängisin siis pisut rohkem MP-d...
Selline asi nagu oli pildil, juhtuski üks kord... hostija lahkus...algas siis migration ja uue hostijaga oligi nii, et temal kõik ribad täis, ja teistel vahel 2-3 riba ja siis äkki laggib täiega (1 riba).
Paar korda oli niimodi edasi tagasi, kokku alla minuti see asi toimus ja läkski jälle migration käima, uue hostiga kõik oli korras, mingit läggi polnud.
Veel üks kogemus, kui tahtisn mängu leida, hakkas ta mind ühest listist teisse viskama, kuidagi ei õnnestunud tal midagi sobivat leida ja siis viskas vea välja et ei suutnud mind sõpraga ühe mängu panna...imelik ka, et friend listis mul pole seal kedagi
Proovisin siis jälle ja saingi mängu sisse 2 sekundiga.
Nii et ütlen nii: kõik need läggimis asjad on vast praegusel hetkel pisut üles puhutud... mängisin mingit 4 tundi ja need kaks juhtumit on ainsad halvad kogemused. Migration töötab kenasti ja head mängut leida saab ikka vabalt hetkel.
Ded. serverite puudumine on ikka probleem, eriti klannidele, aga see et MP-d mängida ei saa korralikult mina küll ei ütleks.
Muidugi kui päris hästi vaadata, on näha vihjeid vahel et ei ole ping mingi 10ms, aga ikka täiesi mängitav, minu jaoks ei erinennud asi eriti MW1-ga võrreldes, tegelt vahel tunne et isegi sujuvam on mäng.
viimati muutis Surridge 10.11.2009 22:30:26, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
martin_6
HV vaatleja

|
10.11.2009 22:33:24
|
|
|
Pikaks siis see single play osa kujuneb?
MP töötab ja täitsa fun
Julgen öelda et soetamist väärt...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kutsu
HV kasutaja

|
10.11.2009 22:33:45
|
|
|
Tere kõigile ,sest on ilus päev.Sain Modern warfare 2 hardned editioni PS3 ,aga vend ostis endale PC versiooni.
Põhjalikult pole proovida saand ,sest käin ülikoolis.
PC kasutaja on Kutsu nii ka COD WAWis ning kes tahab multiplayerit kunagi mängida andke teada.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
10.11.2009 22:37:24
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
omgwtf kirjutas: |
Ühesõnaga need ulme FAILi vennad nüüd häbenevad kuskil nurgas ja panevad kraisist edasi?
Nais Ostab ää kohe kuskilt  |
Kas dedi serverid on? Ei ole. Kas mod support on? Ei ole. Nende "ulme FAIL vendade" jaoks on mäng ikkagi fail, kuna seda, mida nemad ühelt korralikult FPS mängult ootavad, ei suuda MW2 pakkuda. |
+1
Loe ja imesta.Mängitakse sellist nuditud värki ja kiidetakse veel takka...näitab, et inimene sööb igast sitta kui sunnitakse  |
ah ole kuss, kui ei meeldi ära meki.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2009 22:37:54
|
|
|
villu70 kirjutas: |
tomorrow,
LightsabeR,
Kõigepealt peaks seda "sitta" ikka maitsema ennem kui kommentaare anda. |
Milleks aega raisata.3 kuu pärast on see niikuinii välja surnud
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
10.11.2009 22:41:28
|
|
|
esimeses õllekas paned õhtu jooksul 7 sotti magama nagu ludinal, andju jumal kui peaks mõni libu ka veel külje alla pugema siis on laks topelt.
seega kui ongi 3 kuud mängimist siis on see papp ennast õigustanud, minuarust.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.11.2009 22:42:49
|
|
|
tomorrow,
LightsabeR,
Ma pole kordagi öelnud, et mäng on sitt. Mäng sobib neile, keda ei sega ebastabiilse pingiga ja default settingutega serverites mängine. Laske aga minna.
Minu jaoks aga on mäng kehv, sest puuduvad elemendid, mis minu silmis ühel korralikul FPS mängul peaks olemas olema.
esimeses õllekas paned õhtu jooksul 7 sotti magama nagu ludinal, andju jumal kui peaks mõni libu ka veel külje alla pugema siis on laks topelt.
seega kui ongi 3 kuud mängimist siis on see papp ennast õigustanud, minuarust. |
Tõsi ta on. Kuid ma põhimõtte pärast ei anna raha firmale, kes kergekäeliselt oma pikaajalistele klientidele (PC gamerid) selja keerab ning nende soove enam kuulda ei võta, sest kusagilt mujalt on võimalik rohkem raha kokku kühveldada.
viimati muutis LightsabeR 10.11.2009 22:45:21, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
10.11.2009 22:44:49
|
|
|
Ma pole kordagi öelnud, et mäng on sitt. Mäng sobib neile, keda ei sega ebastabiilse pingiga ja default settingutega serverites mängine. Laske aga minna.
Minu jaoks aga on mäng kehv, sest puuduvad elemendid, mis minu silmis ühel korralikul FPS mängul peaks olemas olema. |
laggi on minul täiesti 0, koguaeg on "punn põhjas"
Üks asi veel mis meeletult meeldib on ... heli ... razeri helikaardi ja razeri klappidega on see elamus omaette. |
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2009 22:47:08
|
|
|
seega kui ongi 3 kuud mängimist siis on see papp ennast õigustanud, minuarust. |
Kas on?.Korralik FPS millel dedicated setrvud ja mod support püsib MP aktiivne üldiselt aastaid ja CoD4 näitel isegi õitseb siiani edasi
Ma ei leia, et 7 soti magamapanemine sellise kesise kastreeritud MP ja lühikese SP osas oleks õigustatud.Kui mäng maksaks 200.- palun väga.Mul poleks põhjust kaevelda
Iseasi kui inimene ostab,proovib ja müüb edasi.Siis saan veel aru
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
estplayer
HV kasutaja
|
10.11.2009 22:47:53
|
|
|
VÄGA kahtlen kas mäng 3 kuu pärast surnud on, kuna WaW mängisin oma aastajagu iga nädal natukene ning mängin siiani
viimati muutis estplayer 10.11.2009 22:48:41, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.11.2009 22:47:56
|
|
|
laggi on minul täiesti 0, koguaeg on "punn põhjas"
Üks asi veel mis meeletult meeldib on ... heli ... razeri helikaardi ja razeri klappidega on see elamus omaette. |
Lag on sul 0 kui sa mängid oma hostitud serveris. Ära palun aja soga. Ja sa pöörasid tähelepanu vaid ühele osale mu postist. Lisaks sellele, et mängijate hostitud serverid pole sama stabiilsed, kui korralikud dedicated serverid, on MW2'te võimalik mängida vaid default settingutega serverites, kuna mod'e ju teatavasti ei toetata.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
10.11.2009 22:49:00
|
|
|
tomorrow,
LightsabeR,
Milleks aega raisata.3 kuu pärast on see niikuinii välja surnud  |
Tule taevas appi. Kuidas mõned vennad ei väsi, koguaeg on vaja kaagutada, nagu eided kellel on emotsioonid koos seelikuga ülepea löönd. Me saime juba ammu kõik aru kes seda teemat siin lugemas käivad et teile ei meeldi see mäng, aitab ehk? Kui mulle miski/keegi ei meeldi siis ma hoian tavaliselt sellisest asjast eemale, mitte ei käi näpuga torkimas koguaeg.
Ise pole mängu proovind, ja ennem ei komenteeri midagi. Kindlasti on selles mängus tehti halbu otsuseid, aga ma ei usu et see nüüd nii halb on et üldse ei kõlba mängida. Homme-ülehomme ehk tekib aeg proovimiseks.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2009 22:51:23
|
|
|
SilQ kirjutas: |
tomorrow,
LightsabeR,
Milleks aega raisata.3 kuu pärast on see niikuinii välja surnud  |
Tule taevas appi. Kuidas mõned vennad ei väsi, koguaeg on vaja kaagutada, nagu eided kellel on emotsioonid koos seelikuga ülepea löönd. Me saime juba ammu kõik aru kes seda teemat siin lugemas käivad et teile ei meeldi see mäng, aitab ehk? Kui mulle miski/keegi ei meeldi siis ma hoian tavaliselt sellisest asjast eemale, mitte ei käi näpuga torkimas koguaeg.
Ise pole mängu proovind, ja ennem ei komenteeri midagi. Kindlasti on selles mängus tehti halbu otsuseid, aga ma ei usu et see nüüd nii halb on et üldse ei kõlba mängida. Homme-ülehomme ehk tekib aeg proovimiseks. |
Mõned siin on lihtsalt pea roosades pilvedes ringi kõndimas ja neile on vaja jalg ette panna, et nad ninuli mutta kukuks ja aru saaks, et MW2 POLE parim asi pärast viilutatud leiba
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.11.2009 22:52:34
|
|
|
SilQ kirjutas: |
Tule taevas appi. Kuidas mõned vennad ei väsi, koguaeg on vaja kaagutada, nagu eided kellel on emotsioonid koos seelikuga ülepea löönd. Me saime juba ammu kõik aru kes seda teemat siin lugemas käivad et teile ei meeldi see mäng, aitab ehk? Kui mulle miski/keegi ei meeldi siis ma hoian tavaliselt sellisest asjast eemale, mitte ei käi näpuga torkimas koguaeg. |
Et siis ainult kiitmas peab siin teemas käima, jah? Jumal hoia kui keegi peaks mängu kohta mõne kriitilise sõna lausuma. Oh ei! See on täiesti vastuvõetamatu! Kuidas nad julgevad!?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
10.11.2009 22:56:44
|
|
|
No seda 3 kuu pärast surnud juttu pole kindlasti vaja rääkida. Mw2 on selle generatsiooni kõige suurem mäng siiamaani arvatavasti. Selline mäng ei sure nii pea - isegi matchmakinguga. Ja kes teab - vb tulevad veel deticated servereid (lihtsalt kõik peaksid kenasti IW foorumis vingumas käima) - eriti kui mäng hakkab surema.
_________________ TALUSILDID |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|