Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 223, 224, 225  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 05.11.2009 03:15:06 vasta tsitaadiga

ei aidanud ka SpaceFly soovitus... Restart esineb täiesti suvalistel hetkedel, mitte mingi programmi käivitamisel või muu sarnase toimingu ajal. Telefon seisab rahulikult lauaö ja ütleme nii, et umbes iga 3-5min teeb ta endale ise restardi. No mis kuradima mõttes? Varsti ma võtan selle telefoni ja viskan aknast välja.. ainult üks suur jama on selle telefoniga kogu aeg olnud. Remonti viimisega on jama see, et pole mul ju asendustelefoni ja tele2 ka vastu ei anna midagi.... Restart näeb välja selline, et viskab pildi eest ära lööb NOKIA pilt ette ja tuleb mu tavaline ekraan taustapildiga tagasi. PIN'i ei küsi ta minult.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ahto42
HV kasutaja

sõnum 05.11.2009 11:41:33 vasta tsitaadiga

Mulle esimesel korral ei pakutud, aga teine kord juba pakuti, ju neil ainult üks kontori peale. Eile sain piiksu, et telefon Soomest remondist tagasi. Homme lähen toon ära
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 05.11.2009 16:03:11 vasta tsitaadiga

spongerdan kirjutas:
mul kodus laadijad:
AC-8E output 5V 890mA input 240V 175mA - Nokia 5530
AC-8E output 5V 890mA input 240V 110mA - Nokia E63
AC-4E output 5V 890mA input 240V 125mA - Nokia E65

On neil mingi sisuline vahe ka peale inputi voolutugevuse ja adapteri nimetuse vahel?
On vahet mida kasutada?

Hea näide sellest kui erineva kasuteguriga on nokia laadijad. Samas kui tahad täpne olla siis lükka ampermeeter(või mõni kõvem multimeeter) vahele ja mõõda ise ära.

Huvitav on see et võimsuse seadus akudele väga ei kehti....ses suhtes et neil ei ole määratud fikseeritud sisendvoolu või nimivoolu. See tähendab, et sisuliselt tohib ükskõik mis vooluga akut laadida. Ja loomulikult on nii et, mida väiksema vooluga laed seda parem on see akule. 5800 aku on 1320mAh. See tähendab et kui seda laadida laadijaga mille väljund on 300mA siis see laeb umbes 4,5h. Kui arvestada sisse veel et telefon on samal ajal sees siis see aeg on veidi pikem. Kui ta laeb aga kiiremini siis on telefoni aku mahutavus juba kahanenud(see tähendab siis et aku pinge jõuab kiiremini vajalikule tasemele, kuna pinge on ainuke viis kuidas telefon ise aru saab kas aku on tühi või täis)
Veel avastasin et n või e seerial on paljudel telefonidel kaasas mingi ülimini laadija mis pea tervenisti mahub euro seinakontakti ära. Olete märganud et vanad nõrgemad laadijad on suuremad? See et tehnika areng on ta väikseks teinud on väikse väärtusega. Asi on selles et ka vanasti osati teha impulss laadijaid, aga lihtsalt seadmed ei tunnistanud neid(kui uue impulss laadijaga laadida nokia 2110 või 1611 telefoni siis nende aku saab paari korraga surma). Nüüd aga on loodud eraldi akud kiirlaadimiseks. 890mAh laadija laeks 5800 aku(tähisega bl-5j) 1,5tunniga(teoreetiliselt.
Igal juhul on soovitatav laadida aeglasema laadijaga kuna tema säästab telefoni akut. Samuti on mahutavusest arusaadav et on laetud vale laadijaga, seega garantii võimalus peaks ära langema(eestis nad vist seda kontrollida ei suuda, väljamaal küll)
Minu soovitus: lae originaali või nõrgemaga. Ja võimalusel püsipingega laadijaga, mitte impulss.

tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.11.2009 16:31:39 vasta tsitaadiga

evald112 kirjutas:

Minu soovitus: lae originaali või nõrgemaga. Ja võimalusel püsipingega laadijaga, mitte impulss.
kas vana 5110 laadija acp-7e on püsipingega?
(raske ja suur, trafo sees)
Spoiler Spoiler Spoiler

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 06.11.2009 13:04:37 vasta tsitaadiga

Sai peale pandud selline asi nagu JBTask manager. See näitab, et taustal siis kontaktid ja kalender ja logi jne jooksevad. Valikust sai võetud, et "kill all". Nüüd 30 minutit päevas rääkimist umbes ja kolm päeva mõõdas, aga akul kõik pulgad alles icon_eek.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 06.11.2009 13:29:18 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Sai peale pandud selline asi nagu JBTask manager. See näitab, et taustal siis kontaktid ja kalender ja logi jne jooksevad. Valikust sai võetud, et "kill all". Nüüd 30 minutit päevas rääkimist umbes ja kolm päeva mõõdas, aga akul kõik pulgad alles icon_eek.gif thumbs_up.gif
muidu valget menüü nuppu all hoides ei näidanud samu asju? et seal siis pikalt ikooni peal hoida ja valida Välju?
või menüüs sees olles väikeseid rõngaid vastavate rakenduste juures üleval paremas nurgas?
phone torch sõi taskus poole tunniga 2 pulka icon_smile.gif

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 06.11.2009 13:34:01 vasta tsitaadiga

Muidu lihtsalt valget nuppu all hoides ei näita jah. Nokia enda poolt need vast varjatult jooksevad taustal koguaeg. Samas kui need "killitud", siis rami tuli ka juurde 20 mega ja aku kestvus ikka väga suur nüüd. Ja ei ütleks, et kontaktid jne aeglasemalt avaneks peale "killimist" thumbs_up.gif icon_smile.gif
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 06.11.2009 13:35:44 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Muidu lihtsalt valget nuppu all hoides ei näita jah. Nokia enda poolt need vast varjatult jooksevad taustal koguaeg. Samas kui need "killitud", siis rami tuli ka juurde 20 mega ja aku kestvus ikka väga suur nüüd. Ja ei ütleks, et kontaktid jne aeglasemalt avaneks peale "killimist" thumbs_up.gif icon_smile.gif
iga kord pead eraldi killima? või saab seadistada et iga kord killib lõpuni?
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 06.11.2009 16:19:30 vasta tsitaadiga

Nu nii ja naa. Kui muidu hoida all seda menüü nuppu, siis näed, et mis asjad avatud on. Siis igaühe peal eraldi vajutades saad valida, et "välju". Jb task manager avaneb samamoodi nuppu all hoides. Näitab, et mis avatud. Saab samamoodi ükshaaval kinni panna asju, aga lisaks on valik "kill all", mis paneb kõik korraga kinni thumbs_up.gif Ja see valik paneb täiesti kinni asjad. Lisaks seal valikud, et mis asjad telefoni käima pannes ülesse võivad tulla ja mis mitte jne. Seda, et kas ta ise automaatselt ka kinni oskab panna, pole veel jõudnud uurida.

E: saab panna küll nii, et ise "killib" ära. Isegi kui punase nupuga "ära saadad", paneb task manager asja täitsa kinni. Ideaalne proge minu jaoks. Igal progel pead esialgu käsitsi küll määrama, et paneks kinni kui taustale ära saadad, aga see ühekordne seadistus ja enamasti seda vaja ainult tel. raaamtule ja sõnumitele ja rakenduste menüüle. thumbs_up.gif
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 06.11.2009 18:25:37 vasta tsitaadiga

kas see on see?
http://jbak.ru/jbaktaskman_en.php
mul ei tööta see puutetundlikuna.

tagasi üles
tanel99
HV kasutaja

sõnum 07.11.2009 03:49:29 vasta tsitaadiga

Ma uurisin ja puurisin aga ei leidnud sellist kohta, mis näitaks mitu protsenti akut on veel järgi. Kas sellist asja saab üldse kusagilt nii täpselt vaadata? Vanal SonyEricssonil vähemalt näitas mul täpselt, Nokia koha pealt nii tark veel ei ole.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 07.11.2009 11:41:42 vasta tsitaadiga

tanel99, vahepeal kasutasin miskit programmi, aga see oli suhtkoht kasutu kuna näitas alati 6 pulga puhul 100%, olenemata sellest et kas telefon oli äsja laadimast võetud või juba üle päeva sees olnud.
Süsteem pole kahjuks võrreldavgi SE täpsusega, mis näitab täpset protsenti ka laadimise ajal ja on täpne igal hetkel (protsendid hakkavad langema koheselt peale laadimast võtmist, mitte alles siis kui pulgad kaduma hakkavad).
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 07.11.2009 12:01:39 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
tanel99, vahepeal kasutasin miskit programmi, aga see oli suhtkoht kasutu kuna näitas alati 6 pulga puhul 100%, olenemata sellest et kas telefon oli äsja laadimast võetud või juba üle päeva sees olnud.
Süsteem pole kahjuks võrreldavgi SE täpsusega, mis näitab täpset protsenti ka laadimise ajal ja on täpne igal hetkel (protsendid hakkavad langema koheselt peale laadimast võtmist, mitte alles siis kui pulgad kaduma hakkavad).

Ise kasutan sellist vidinat, lisaks aku % dile näitab veel muid asju kah...
http://www.moubail.com/downloads/deviceinfo-widget/ icon_wink.gif
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 07.11.2009 15:48:47 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Ise kasutan sellist vidinat, lisaks aku % dile näitab veel muid asju kah...
http://www.moubail.com/downloads/deviceinfo-widget/ icon_wink.gif

thumbs_up.gif icon_smile.gif
tagasi üles
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 07.11.2009 20:30:18 vasta tsitaadiga

tanel99 kirjutas:
Ma uurisin ja puurisin aga ei leidnud sellist kohta, mis näitaks mitu protsenti akut on veel järgi. Kas sellist asja saab üldse kusagilt nii täpselt vaadata? Vanal SonyEricssonil vähemalt näitas mul täpselt, Nokia koha pealt nii tark veel ei ole.

phonetinfo ja iON batterytimer näitavad....viimane arvutab veel keskmise aku kestvuse ja prognoosib järgmist laadimisaega
.

kaupz kirjutas:
evald112 kirjutas:

kas vana 5110 laadija acp-7e on püsipingega?
(raske ja suur, trafo sees)
Spoiler Spoiler Spoiler

on jah....parem kui kiirlaadijad(impulsiga)

Muide. opera mobile 10(sym60v5 toega)...pidi parem kui mini olema.

http://www.opera.com/mobile/next/

http://m.opera.com/mobile/?no_redir&ismobile=false

tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 07.11.2009 21:20:16 vasta tsitaadiga

avaneb minist kiiremini.
lehtede kuvamine on ka parem. näiteks mini ei suuda realoem.com'i kasutuskõlblikult näidata
mobile suudab thumbs_up.gif

tagasi üles
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 08.11.2009 11:41:48 vasta tsitaadiga

Mobile-il on eraldi opera turbo ka peal.....too peaks natuke veel väiksemaks selle lehe pressima.

Tegin mõõtmised Gdesk-ga: Opera mini võttis peale avamist mälu 9mb ja uus mobile 14mb.....ilmselt hakkab mobile kiiremini iseeneslikult sulguma

viimati muutis evald112 08.11.2009 12:27:22, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 08.11.2009 12:17:33 vasta tsitaadiga

evald112, Opera sõnul keskmiselt 80%, Mini reziim keskmiselt 90%.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 09.11.2009 02:00:13 vasta tsitaadiga

Telefoni enda netibrowseris on valik kustuta privaatandmed-vahemälu. Kas see on ainuke koht kust seda telefonil tühjendada annab, või on kuskil veel. Sealt tühjendamine ei anna enam sellist tulemust, mis vanasti. Postimees.ee lahti võtmisel paneb playeri kinni ja browser sulgeb end ka ise pidevalt. Kui mälu ei peta, siis mõni kuu tagasi sai veel terve õhtu netis istutud ja browser ei teinud kordagi resa.
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 11.11.2009 16:16:01 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
Telefoni enda netibrowseris on valik kustuta privaatandmed-vahemälu. Kas see on ainuke koht kust seda telefonil tühjendada annab, või on kuskil veel. Sealt tühjendamine ei anna enam sellist tulemust, mis vanasti. Postimees.ee lahti võtmisel paneb playeri kinni ja browser sulgeb end ka ise pidevalt. Kui mälu ei peta, siis mõni kuu tagasi sai veel terve õhtu netis istutud ja browser ei teinud kordagi resa.

minu arusaamistmööda kustutab sellega ainult selle brauseri enda lokaalse mingi kausta vms, telefoni puhvreid ja tempe see tühjaks ei tee, aga kas keegi ehk teab mis teeb?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 11.11.2009 16:25:26 vasta tsitaadiga

Programm Memory Status annab enne browseri mälu tühjendamist 29,8 MB kasutatud mälu ja peale tühjendamist 23,5. Sama kinnitab ka failihaldur.

Kui keegi viitsib võiks siia kirjutada, enda telefoni mälukasutuse numbrid.

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 11.11.2009 16:40:49 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
Programm Memory Status annab enne browseri mälu tühjendamist 29,8 MB kasutatud mälu ja peale tühjendamist 23,5. Sama kinnitab ka failihaldur.

Kui keegi viitsib võiks siia kirjutada, enda telefoni mälukasutuse numbrid.

Ram mälu mõtles siis vast? Vaba siis enne kustutamist 47Mb ja pärast kustutamist 47,7Mb
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 11.11.2009 23:13:15 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Ram mälu mõtles siis vast? Vaba siis enne kustutamist 47Mb ja pärast kustutamist 47,7Mb

Siis mul polegi nii kehv seis. Kahju siiski, et korraga netis postimeest lugeda ja muusikat kuulata ei õnnestu.

stents
HV kasutaja

sõnum 12.11.2009 11:17:12 vasta tsitaadiga

Huvitav, miks ei saa!? Paned playeri mängima ja painad seda punast nuppu - player jääb taustal mängima ja alustad netis surfamist! Raadiol on isegi menüüs valik - mängi taustal! Playeril ma millegipärast ei ole leidnud sellist...
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 12.11.2009 11:47:41 vasta tsitaadiga

stents kirjutas:
Huvitav, miks ei saa!? Paned playeri mängima ja painad seda punast nuppu - player jääb taustal mängima ja alustad netis surfamist! Raadiol on isegi menüüs valik - mängi taustal! Playeril ma millegipärast ei ole leidnud sellist...

ta viitas sellele, et mälu saab täis ja telefon suleb automaatselt kummagi nendest.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 223, 224, 225  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.