Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 331, 332, 333 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kasutaja01
Kreisi kasutaja
kasutaja01

sõnum 31.10.2009 22:05:41 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Ma arvan et see Win7 valikutest tekitatav Recovery Disk on just see 100MB variant ehk siis pmst kirjutatakse WinRE plaadile ja kogu lugu
Läpakatootjate Recovery plaadid/partitsioonid on iseasi

Ehk siis see ja mitte see. Aga eelmine HP lauakas oli mul selline, kus andis ühe korra võimaluse teha endale Recovery diski, mis siis taastas tehase seaded ja mingeid teisi variante oli seal ka ( sai eraldi draivereid ja sofi installid jms)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 31.10.2009 22:06:28 vasta tsitaadiga

kasutaja01 kirjutas:
tomorrow kirjutas:

Ma arvan et see Win7 valikutest tekitatav Recovery Disk on just see 100MB variant ehk siis pmst kirjutatakse WinRE plaadile ja kogu lugu
Läpakatootjate Recovery plaadid/partitsioonid on iseasi

Ehk siis see ja mitte see. Aga eelmine HP lauakas oli mul selline, kus andis ühe korra võimaluse teha endale Recovery diski, mis siis taastas tehase seaded ja mingeid teisi variante oli seal ka ( sai eraldi draivereid ja sofi installid jms)
sa ei räägi recoverist vaid preInstallist
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 31.10.2009 22:11:34 vasta tsitaadiga

Hollow: Eksid vähe. Justnimelt Recover-DVD tehakse tänapäeval ja vanasti tehti Recover-CD.

Nii, et kui ostad arvuti, siis loe kaasasolevatest paberitest, et mida tootajfirma nõuab:
"Esimesena tuleb teha Recover-DVD". icon_cool.gif
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 31.10.2009 22:42:11 vasta tsitaadiga

Windows 7 Turn Laptops into Wi-Fi Hotspots
http://www.tomshardware.co.uk/Windows-Laptop-Internet-hotspot-Connectify,news-32167.html

Spoiler Spoiler Spoiler

riiks
HV vaatleja

sõnum 31.10.2009 22:46:40 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi printer share või homegroup töötab win7 all? Kui siis võiks kogemusi jagada
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 31.10.2009 22:51:47 vasta tsitaadiga

Hetkel ei saa homegroup asja katsetada ise, kuid kodus töötas küll thumbs_up.gif
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.10.2009 22:54:38 vasta tsitaadiga

Mul töötab homegroup küll kenasti. Algul oli küll mingi n**s, et ei saanud korralikult tööle, nüüd normaalne.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 31.10.2009 23:15:04 vasta tsitaadiga

Tänud veelkord eelmistele abistajatele icon_lol.gif sain ilusti installi tehtud väga äge ikka tundub olevat esialgu .... tahtsin veel mõnda asja küsida et icon_redface.gif sry ei jaga asja väga hästi, aga tekkis küsimus et peale installi ja värki oli kõik okei... isegi nett oli olemas, ei olnud vaja installida Realtek Network mingeid drivereid ja erinevalt Vistast kus peale formatti ei olnud netti siis update pakkus just seda Realteki värki ja tegin asja ära ja peale seda tekkis probleem et see problems ja solutions ütles on mingi konflikt selle Realtek-i driveritega ja netti polnud icon_neutral.gif siis mõtlesin et mida kuradit ma nüüd siis teen maha ka ei saanud seda kuidagi kuskil installida siis oma tarkusega uurisin et mis see system restore on ... tegin selle ära siis arvuti tegi restardi ja nett oli olemas .... vabandust kui rumal küsimus aga mind huivtab et mis see system restore nagu tegi kas ta nagu taastas selle algse olukorra enne selle mittevajalikku update tegemist .... et kas see nagu midagi halba ei teinud ? icon_redface.gif

ja Vista all peal olnud Kaspersky 2009 ei kõlvanudgi selle Win7-ele icon_neutral.gif litsentsi oli jäänud kuni jaanuari alguseni... millegipärast nagu ei hakanud tööle viskas mingeid erroreid... aga noh pole hullu panin algatuseks sellle eset nod trial versiooni...
tagasi üles
Prayer
HV veteran
Prayer

sõnum 31.10.2009 23:43:24 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
...siis update pakkus just seda Realteki värki ja tegin asja ära ja peale seda tekkis probleem et see problems ja solutions ütles on mingi konflikt selle Realtek-i driveritega ja netti polnud...

Paar kolm lehekülge tagasi oli sellest juttu, Device Manager ja "roll back driver" on lihtsamaks lahenduseks.
Soovitan Realteki kodulehelt tüürelid tõmmata ja WU's raudvara puudutavad uuendused lihtsalt kõik ära peita.

riiks kirjutas:
Kas kellelgi printer share või homegroup töötab win7 all? Kui siis võiks kogemusi jagada

Mis kogemusi täpsemalt vaja jagada on?
Asi töötab nii nagu peab, kui "advanced sharing options" all on kõik konfitud (network discovery ja file and printer sharing lubatud, turvaseaded maha võetud või kui on peal siis peab ka vastavad kasutajad ning salasõnad olema tehtud arvutites... üldiselt kõigi valikute juures on nende funktsioonid küllaltki selgelt lahti seletatud).
Kaustade jagamiseks polegi muud vaja teha kui paremklikk hiirega kaustal, vali "Share with >" ja saab ühe nupuvajutusega kodugrupis vajaliku välja jagada kohe.
Printer, kui see paigaldamise käigus ei saanud välja jagatud, siis Printers and Devices all sellel topeltklõps ning "Customize your printer" alt leiab jagamise valikud.
tagasi üles
riiks
HV vaatleja

sõnum 31.10.2009 23:59:08 vasta tsitaadiga

No mul seal advanced sharing setingus printersharing aktiveeritud, kaustade sharemisega probleemi polegi, näitab võrgus teist arvutit ja puha. Aga kui prineri optionist share panna, siis viskab errori ette. Ja kui selle ilusa ikooniga üritada homegruppi teha siis nõuab ipv6 sisse lülitamist . Võibolla siis priner uuesti installida - sai win7 otse Vistale selga keevitatud.
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 01.11.2009 01:25:29 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
Timberg kirjutas:
http://code.google.com/p/win7shell/
Üks asjalik winampi plugin windows 7 jaoks icon_smile.gif

That's a must be.

x2 thumbs_up.gif
Kust selliseid ülihäid vidinaid veel leida võiks?
tagasi üles
Prayer
HV veteran
Prayer

sõnum 01.11.2009 01:39:54 vasta tsitaadiga

riiks kirjutas:
Ja kui selle ilusa ikooniga üritada homegruppi teha siis nõuab ipv6 sisse lülitamist.

Vista ja 7 IPv6 on vaikimisi sees paigaldamisel, kontrolli üle võrgukaardi seadetes.
tagasi üles
riiks
HV vaatleja

sõnum 01.11.2009 04:34:20 vasta tsitaadiga

Võrgukaardi seadetes on linnuke ees ipv6 -l ja seaded auto peal. Aga niipalju kui uurisin siis see süsteem alles läheb käiku 2011 vist laiemale publikule. Tahaks lihtsalt prinerit share peale panna, aga küllap ehk asi selles et win7 draivereid ja tarkvara pole veel brother dcp-110c - le.
tagasi üles
Prayer
HV veteran
Prayer

sõnum 01.11.2009 09:48:38 vasta tsitaadiga

riiks kirjutas:
Võrgukaardi seadetes on linnuke ees ipv6 -l ja seaded auto peal. Aga niipalju kui uurisin siis see süsteem alles läheb käiku 2011 vist laiemale publikule. Tahaks lihtsalt prinerit share peale panna, aga küllap ehk asi selles et win7 draivereid ja tarkvara pole veel brother dcp-110c - le.

Ega oskagi rohkem midagi pakkuda, endal on Brother HL-1240 võrgutatud D-Link print serveriga ja kogemata on ühel arvutil ka jagamine peale läinud ning tõrkeid pole olnud.

viimati muutis Prayer 01.11.2009 11:11:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 01.11.2009 11:01:10 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Gap:

ja Vista all peal olnud Kaspersky 2009 ei kõlvanudgi selle Win7-ele litsentsi oli jäänud kuni jaanuari alguseni... millegipärast nagu ei hakanud tööle viskas mingeid erroreid... aga noh pole hullu panin algatuseks sellle eset nod trial versiooni...

Mul funksib Kaspersky 09 väga ilusti. Muidugi Kasperskyl on ka 2010 aasta versioon olemas. Ise pole veel proovind.
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 01.11.2009 12:44:31 vasta tsitaadiga

Sai ka täisversioon viimaks peale lastud. A siuke nõme kala, et ei lase ühte kausta ära kustutada, ütleb, et seda kausta ei eksisteeri enam. Kuid ometi ma näen seda icon_confused.gif

edit: leidsin ise lahenduse:
cd\
rd /s /q windows.old
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 01.11.2009 13:08:33 vasta tsitaadiga

jägaja, mul karvane tunne, et asi ei ole OS-i põhjustatud icon_rolleyes.gif

Aga teisest teemast siia ka:
tsitaat:
tomorrow, tundub et midagi aastast 2009 siiski olemas: http://www.upload.ee/files/246240/ATK0110_ACPI.zip.html

Leidsin need netist ja olid kaasas AIsuite_V10472-ga. Hetkel läksid ilusti W7x64-le peale ja tunduvad toimivat.

Uusimad ATK0110 ACPI drivud peaks olema. Kui kellelgi probleeme sleep režiimist naasemisega võiks proovida, äkki aitab beer_yum.gif

e: See peaks kõikidele emaplaatidele sobima aga kindel ei ole! Rohkem lugemist ACPI kohta: http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Configuration_and_Power_Interface

viimati muutis CoiL 01.11.2009 13:18:37, muudetud 1 kord
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 01.11.2009 13:30:31 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:

Mul funksib Kaspersky 09 väga ilusti. Muidugi Kasperskyl on ka 2010 aasta versioon olemas. Ise pole veel proovind.

Sul 64 bit op süsteem ?

üks küsimus oleks ka veel icon_redface.gif Kuidas ma saan taskbari algseaded taastada ? kruttisin siin neid ikoone mingi õpetus järgi mis oli väga keeruline siis mingi ime läbi sain omale selle switch between windows ikooni vasakule poole nagu vistal aga kuidas ma tagasi saan panna nii nagu enne oli ? lihtsalt huvi pärast tahaks teada icon_biggrin.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 01.11.2009 13:36:27 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Unustasin veel mainida, et see ACPI pack sisaldab Win7/Win2000/Vista 32-bit & Win7/Win2000/Vista 64-bit drivusid.
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 01.11.2009 15:49:58 vasta tsitaadiga

Uudiseid siis nendele kes kasutavad läpakat millel 965 chipset ja x3100 graafika... tõmbasin täna inteli lehelt viimased chipseti ja graafika driverid
kui ennem oli Aero Graphics 3,0 ja Gaming Graphics 3,1 siis nüüd on 3,5 ja 4,0
nii et juu nad on Win7 jaoks seal siiski midagi uuendanud ja muutnud

SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 01.11.2009 18:27:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Gap:

Sul 64 bit op süsteem ?

jep, 64
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.11.2009 18:39:31 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
carlking kirjutas:
Tegin pikema restardi ja uued installid mõndadele programmidele, hetkel tundub, et Chrome on jälle sõiduvees... krt see firefox on ikka kordades kräpim asi

Mis mõttes, kiiruselt või, Operale vaevalt miski vastu saab, võimaluste poolest meeldib ja kasutan enim Firefoxi, kuigi jah, pisut aeglasemalt tõmbab ennast tööle ja nõuab enim ressursi

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5444878#5444878 icon_rolleyes.gif
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 01.11.2009 18:46:32 vasta tsitaadiga

Mis mõttes, kiiruselt või, Operale vaevalt miski vastu saab, võimaluste poolest meeldib ja kasutan enim Firefoxi, kuigi jah, pisut aeglasemalt tõmbab ennast tööle ja nõuab enim ressursi.

TRA olen ausalt joonud enim valget vett aga see post muudab minu elu,piix olen liiga lähedal ultimaatumile ja hetkel on püksid ribadeks naerud,kus KRT sellised failid sünnivad(sooviks kõrval olla
Asjad on naljast ja naerust kaugel icon_neutral.gif
tagasi üles
Aurah
HV vaatleja

sõnum 01.11.2009 20:28:26 vasta tsitaadiga

kas keegi oskaks mind aidata ja öelda, kuidas saada Nvidia control panel kätte?icon_smile.gif...ei suuda seda lihtsalt üles leida...ja see ka, et kas SLI ikka töötab win7 all?....olen veits lugenud, et on esinenud jamasid sellega. Aga jah...emsalt tahaks teada, kust ma saaks üldse SLI'le enable panna:P
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.11.2009 20:36:36 vasta tsitaadiga

Aurah kirjutas:
kas keegi oskaks mind aidata ja öelda, kuidas saada Nvidia control panel kätte?icon_smile.gif...ei suuda seda lihtsalt üles leida...ja see ka, et kas SLI ikka töötab win7 all?....olen veits lugenud, et on esinenud jamasid sellega. Aga jah...emsalt tahaks teada, kust ma saaks üldse SLI'le enable panna:P

Järgmine juba jälle icon_lol.gif

Paki driverid lahti
Eemalda PhysX ja 3DVision paketid kaustast
Installi setup.exe kaudu

SLI saad Nvidia CP-st siis sisse lülitada pärast driverite reinstalli icon_wink.gif
Kiiresti saab CP-le ligi paremklikiga desktopil thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 331, 332, 333 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.