Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.10.2009 19:17:48 vasta tsitaadiga

Mucrop3, sry aga su jutt on paras bullshit.
1. nagu öeldud, 1.5 giga mälu tarbivaid mänge ei ole nii palju nagu arvata (loota) võiks.
2. failide open/copy ajalugu on misasi? tahad sa sellest lähemalt rääkida?
3. mitu giga mälu võtvat tekstidokumenti pole mul veel käest läbi käinud ja korralikke raamatuid wordi failina olen majandanud küll. tõsi, enamasti microsoft officega.
4. photoshop sööb kõik mälu mida sa andma nõustud ja siis natuke veel... ja siis palju veel. ükskõik mille muu jaoks ei ole mälu jätmine ette nähtud. ja usu mind, saab ka 6 ja 8 giga täpselt samamoodi kiirelt ära söödud kui olemas on.

odavus pole probleemiks täpselt niikaua kuni 2gb pulkadest jutt on. 4gb pulkade hindu võid ise otsida.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 23.10.2009 20:12:07 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Mucrop3, sry aga su jutt on paras bullshit.
1. nagu öeldud, 1.5 giga mälu tarbivaid mänge ei ole nii palju nagu arvata (loota) võiks.
2. failide open/copy ajalugu on misasi? tahad sa sellest lähemalt rääkida?
3. mitu giga mälu võtvat tekstidokumenti pole mul veel käest läbi käinud ja korralikke raamatuid wordi failina olen majandanud küll. tõsi, enamasti microsoft officega.
4. photoshop sööb kõik mälu mida sa andma nõustud ja siis natuke veel... ja siis palju veel. ükskõik mille muu jaoks ei ole mälu jätmine ette nähtud. ja usu mind, saab ka 6 ja 8 giga täpselt samamoodi kiirelt ära söödud kui olemas on.

odavus pole probleemiks täpselt niikaua kuni 2gb pulkadest jutt on. 4gb pulkade hindu võid ise otsida.

failide open/copy ajalugu - kui kopeerid faili või avad seda exploreris, siis see jääb mällu, järgmine kord kui kopeerid siis kopeerid mälust.
Vana mäng crysis 1osa võttis ka 900Mb+ hi detailidega. Ja ära unusta seda kui jalutad teisest piirkonnast esimesse tagasi, siis saad selle mälust kiiremini kätte kui see sinna salvestati ja ära ei kustutatud.
Minul on OOo 1 mitme gigane dokument tehtud.

tsitaat:
photoshop sööb kõik mälu mida sa andma nõustud ja siis natuke veel... ja siis palju veel. ükskõik mille muu jaoks ei ole mälu jätmine ette nähtud. ja usu mind, saab ka 6 ja 8 giga täpselt samamoodi kiirelt ära söödud kui olemas on.

See on väge mööda jutt, icon_lol.gif ükskõik??? - ise planeerid oma tööd, kui palju vangerdusi ja mööndusi pead tegema, et midagi tehtud saada.

Ega jah ennem osta juba 5K eest DP Xeon mobo kuhu laod 16x2Gb mälu kui soetada hirmkalleid 4Gb-seid. Mäletan sülearvuti 4x 4Gb ddr3 maksid ~50000-60000 EEK, rõve hind.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.10.2009 21:07:08 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:
On keegi 4GB vs 8GB mälu konfi Vista peal testinud?
Mul jõudsid ühed mälud kohale täna, mis esmaspäeval pean ärr andma.
Samad 2x2GB mis mul endal on nii, et saaks panna 4x2GB masinasse , iseasi kas seal on reaalselt vahet?
Ma tean, et netis on review`id olemas aga need erinevad omavahel piisavalt, et küsida siin uuesti üle beer_yum.gif

Masinas siis NFS Shift, Dirt @ 1920x1200

4GB VS. 8GB pole mina igatahes olulist vahet märganud (Peale everesti "lolliks mineku" ja 16GB Swap faili "windowsi kisa"...

Laias laastus kõib samamoodi, nukraks teeb see et enamus mänge/applikatsioone on siiani 32-bit, seega rohkem kui 2GB ram ei oskagi nad küsida...
Samas VM`induse puhul on võimalusi ju nüüd tunduvalt rohkem icon_wink.gif

Mucrop3 kirjutas:

tsitaat:
photoshop sööb kõik mälu mida sa andma nõustud ja siis natuke veel... ja siis palju veel. ükskõik mille muu jaoks ei ole mälu jätmine ette nähtud. ja usu mind, saab ka 6 ja 8 giga täpselt samamoodi kiirelt ära söödud kui olemas on.

See on väge mööda jutt, icon_lol.gif ükskõik??? - ise planeerid oma tööd, kui palju vangerdusi ja mööndusi pead tegema, et midagi tehtud saada.

Ega jah ennem osta juba 5K eest DP Xeon mobo kuhu laod 16x2Gb mälu kui soetada hirmkalleid 4Gb-seid. Mäletan sülearvuti 4x 4Gb ddr3 maksid ~50000-60000 EEK, rõve hind.

Ära nüüd üle kah pinguta... mu "profiilimasina" mälud maksid kokku vaevu 2K... icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 23.10.2009 22:54:59 vasta tsitaadiga

Ei tea kas eksisin, või on hinnad langenud. Praegu saab Dell M6400 läpparisse 2Gb mälu asemel 16Gb vaid tühise alla 30000 EEK lisa eest
tsitaat:
16.0GB, DDR3-1066 SDRAM, 4 DIMMS [add $2,321]

Kingston DDR3 1333
---------
1x4GB
KVR1333D3D4R9S/4GI ECC Reg w/Parity CL9 DIMM 2R x4 w/Therm Sen (Intel)
$143.00

1x4GB
KFJ-PM313/4G
$308.00

1x4GB
KTH-PL313E/4G NL797AA (HP/Compaq)
$1,028.00

3x8GB
KFJ-PM313K3/24G
$3,640.00
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 23.10.2009 23:54:31 vasta tsitaadiga

miks uus ostetud arvutis vista vigaseks läheb lambist, uuendab midagi mingi hetkel ja siis käima pannes error loading operating system või midagi sarnast ütleb, nii juba 3 kord järjest, kas viga selles et recover partitsioonile ei ole kordagi tehtud full format, tegin vaid windowsi partitsioonile full formati, garantii ütles et arvuti on korras ning ketas samuti ja tarkvara korrasolek ei ole nende rida. kui korda teha siis 2 päeva saab kasutada ja siis jälle sama jama
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 24.10.2009 09:10:50 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:
miks uus ostetud arvutis vista vigaseks läheb lambist, uuendab midagi mingi hetkel ja siis käima pannes error loading operating system või midagi sarnast ütleb, nii juba 3 kord järjest, kas viga selles et recover partitsioonile ei ole kordagi tehtud full format, tegin vaid windowsi partitsioonile full formati, garantii ütles et arvuti on korras ning ketas samuti ja tarkvara korrasolek ei ole nende rida. kui korda teha siis 2 päeva saab kasutada ja siis jälle sama jama

Hiljuti oli ka mingi post siin, et peale update Vista ei laadinud enam.
tagasi üles
DDA
HV kasutaja

sõnum 24.10.2009 09:16:39 vasta tsitaadiga

Tsau Vista... Ajaloos näeme :=)
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 24.10.2009 09:42:34 vasta tsitaadiga

tsitaat:

OMG normaalse mõistusega inimene ei hakka 180 lehte läbi lappama

Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 24.10.2009 11:24:39 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:
tsitaat:

OMG normaalse mõistusega inimene ei hakka 180 lehte läbi lappama

Mina näen 91 lehte.

Aga proovi nii, et pane Vista plaat sisse ja auto repair või kui ei anna tulemust siis manual repairis kirjuta uus bootloader. Pole ammu kasutanud täpselt ei mäleta mis kus kuidas.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 24.10.2009 11:38:02 vasta tsitaadiga

Mucrop3, miks sa ECC mälusid vaatad?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.10.2009 11:44:24 vasta tsitaadiga

mikk36, sellepärast et tal on workstation mis vähemalt suurte pulkade juures non-ecc pulki ei söö? icon_smile.gif

Mucrop3, mängimise jaoks mälu jagamise seisukohalt photoshop mängu tuua on lihtsalt mõttetu. workstation ja sellele vastav workload on pisut teise suunitlusega asi.
ja sul mõnd linki-seletust selle copy-paste käitumise kohta ka on? minul käib copy-paste millegipärast hoopis teistmoodi.

friik1
HV Guru
friik1

sõnum 24.10.2009 12:05:25 vasta tsitaadiga

londiste, serverisse/WS lähevad registred/buffered mälud. ECC pole kohustuslik, kuigi iseenesestmõisetav.
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 24.10.2009 12:38:37 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Mucrop3, miks sa ECC mälusid vaatad?

Mina ei tea mis see ECC on.
Vaatasin üksik mudeleid 4GB. Mitte nagu müüjad panevad enamasti 2Gb kit kombosid.

Point on selles, et üle 2Gb mudelid on sigakallid.

Olen näinud tavamobosid 6 mälupesaga mis toetavad 24Gb mälu. Mis sinna siis sobivad kui ECC ei sobi.

londiste kirjutas:
mikk36, sellepärast et tal on workstation mis vähemalt suurte pulkade juures non-ecc pulki ei söö? icon_smile.gif

Mucrop3, mängimise jaoks mälu jagamise seisukohalt photoshop mängu tuua on lihtsalt mõttetu. workstation ja sellele vastav workload on pisut teise suunitlusega asi.
ja sul mõnd linki-seletust selle copy-paste käitumise kohta ka on? minul käib copy-paste millegipärast hoopis teistmoodi.

Copy paste kohta:
Mina olen täheldanud, et kui faili kopeerin ühelt kettalt teisele ja siis kolmandale, või tuleb paste 0,5h hiljem siis isegi mitme gigane faili kopeerimise edenemise riba liigub lõppu sekundi murdosa jooksul, kuigi kirjutatav kettas salvestab veel. -> loeb mälust.

Muide Vista control paneeli on võimalus sättida max energia säästvuselt max kiirusele. Ei mäleta mis default oli aga minul on max kiiruse peale pandud. Aga ehk ei ole asi selles.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.10.2009 13:48:26 vasta tsitaadiga

Mucrop3 kirjutas:
Olen näinud tavamobosid 6 mälupesaga mis toetavad 24Gb mälu. Mis sinna siis sobivad kui ECC ei sobi.

Ametlikult jah 24GB aga üsna kindel, et 12GB juures tekivad juba suuremad probleemid icon_neutral.gif
Mucrop3 kirjutas:
Muide Vista control paneeli on võimalus sättida max energia säästvuselt max kiirusele. Ei mäleta mis default oli aga minul on max kiiruse peale pandud. Aga ehk ei ole asi selles.

Default on Balanced icon_wink.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.10.2009 13:58:47 vasta tsitaadiga

Mucrop3, failide kopeerimisel on limiteeriv faktor kirjutamine.
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 24.10.2009 14:09:25 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Mucrop3, failide kopeerimisel on limiteeriv faktor kirjutamine.

Selge see, mis kõvakettas saab mälu kiiruse vastu icon_biggrin.gif
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 25.10.2009 18:36:51 vasta tsitaadiga

hashi kirjutas:
hugo kirjutas:
Kuidas peaksin käituma,kui arvuti ostuga (Vista) tuli kaasa W7 võti , kuidas see upgrade protsess välja näeb ?
Heips!
See põle võti, vaid tellimuse kood. Selle pääl on kirjas, mis aadressile pead ronima ja seal kõik maa-keeles kirjas icon_wink.gif
Sulle saadetakse meedia koos võtmega ja siis...
Jõudu tööle! icon_smile.gif

Selle tellimuse koodiga juhtus selline asi, et kui hakkasin registreerima ettenähtud kohas, et tellida siis see W7 dvd ,ütles et tellimuse kood ei kehti. Saatsin Microsofti kirja,eks näis mis vastavad. Ometi tuli see tellimuse kood koos Vistaga koos.
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 28.10.2009 10:21:08 vasta tsitaadiga

Kuidas Vista all usb printerit välja jagada nii, et teisest vista arvutist saaks ka printida ilma iga kord printerit ära kustutamatta ja uuesti välja jagamatta?

Asi nimelt selles, et selles teises arvutis iga kord kui on vaja printida tuleb panna võrgu printerile delet ja add printer ja siis mingi kasutaja nimi ja parool sisse toksida.
Sooviks printida ja ei näe sellisel Vista jamal mingit head mõtet.

Kas peaks kuhugi Pisipehmele teatama sellest bugist. Ah saadan selle bug reporti ära kui leian õige saidi.

--------------
EDIT

Peale inimese kontost välja logimist, järgmine kord kui sisse logida ütleb Vista Acsess in denied printerile.
Samas printer is shared to everyone????
---------------------------

EDIT

Kuidas kasutajaid lisada kes võivad network printerit kasutada.
Praegu saan ainult mina teisest arvutist oma konto all iga kord printida esimese arvuti usb printeriga.

--------------
EDIT

Korras. Asi käib nii: mõlemas arvutis peavad kasutajate nimed ja passwordid olema ja need peavad identsed olema.
Kasutajad lisad siis nii: Control Panel - Hardware and sound - Printer - parem hiireclick sinu printeril - Sharing... - Security - Advanced - Premissions - Add... - Kasti "Enter the object name to select (examples):" kirjuta kasutaja nimi keda tahad lisada - ok - vasakpoolsed linnukesd panna ja ok
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 29.10.2009 09:55:35 vasta tsitaadiga

Microsoft Windows Vista DirectX 11 update

http://downloads.guru3d.com/Microsoft-Windows-Vista-DirectX-11-update-download-2418.html

mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 29.10.2009 18:23:47 vasta tsitaadiga

Kust kaustast ma leiaks Kasutajate Gadgetseid? Oleks vaja neid kopeerida....
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.10.2009 20:04:24 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
Kust kaustast ma leiaks Kasutajate Gadgetseid? Oleks vaja neid kopeerida....

C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets
tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 29.10.2009 20:17:25 vasta tsitaadiga

kas seal peaksid olema kasutajate Notesid ka?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.10.2009 20:24:59 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
kas seal peaksid olema kasutajate Notesid ka?

Pead silmas Sticky Notes?

Hetkel ei oska öelda kus neid andmeid hoitakse, kuna pole ise kasutanud Sticky Notes-i
tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 30.10.2009 00:15:30 vasta tsitaadiga

okei:=)

E: Kuidas ma saan Windows Maili meile kätte???
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.10.2009 01:43:55 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
okei:=)

E: Kuidas ma saan Windows Maili meile kätte???

Peaks justkui olema %USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\Windows Mail

http://www.oehelp.com/backup.aspx

Siiski kui jutt käib nende andmete Win7-le viimisest siis juhin tähelepanu, et Win7 ei kasuta Windows Mail enam.Selle asemel peab kasutama Windows Live Mail icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.