Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Static IP märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
cxi
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 13:21:56 Static IP vasta tsitaadiga

Tere,
Mure thomson tg784, vaja konfida statilise IP peale. Ühendus on väikekontor. Kuid ma ei leia sellist kohta oma ruuteri Web confi menüüst. Hüperterminali kaudu minne on meeletult keeruline ja võimalused on minule ulme. Ruuter pärit Elionist kuid nende confi lasin uue firmwarega maha, muidu ei pääsenud kusagile ligi. On keegi näppinud?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cretage
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 16:15:42 vasta tsitaadiga

Parandage mind teised kui ma eksin, kuid kas elioniga ei olnud mitte nii, et staatiline IP tuli nende poolt tellida ja see maksis veel mingi x summa raha? Kahtlen et su modem seda kodust tellida võimaldab, kuna see thompson ei oo eriti vinge võrguaparaat icon_razz.gif (nagu nad elionis ikka), kuid sisevõrgu seadmetele peaksid saama panna staatilisi aadresse küll (ei mäleta peast, mille alt see seal oli, vist device listis). Kõige lihtsam - helista neile, firmadesse suhtutakse paremini, kui tavainimestesse.
tagasi üles
cxi
HV vaatleja

sõnum 27.10.2009 16:33:21 vasta tsitaadiga

Parandan. Ühendus on Väikekontor st. staatilise IP-ga ühendus, oma serveri võimalust jne. Hetkel töötab üks teine modem liinil mida soovin välja vaheta, millele saan ligi, confida ja kõik mis vaja. Lihtsalt ma ei leia Thompsonil seda võimalust. Kuid arvan, et see klots on mõttekas maha müüa ja ja midagi lihtsamat asemele võtta. Tänan
tagasi üles
andresv
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.10.2009 17:23:13 vasta tsitaadiga

dhcp seadete all saab määrata, et iga kord antaks dhcp-ga sama aadress
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 01.11.2009 21:37:39 vasta tsitaadiga

cxi kirjutas:
Parandan. Ühendus on Väikekontor st. staatilise IP-ga ühendus, oma serveri võimalust jne. Hetkel töötab üks teine modem liinil mida soovin välja vaheta, millele saan ligi, confida ja kõik mis vaja. Lihtsalt ma ei leia Thompsonil seda võimalust. Kuid arvan, et see klots on mõttekas maha müüa ja ja midagi lihtsamat asemele võtta. Tänan

Pigem jääb asi oskuste taha. Võinuksid Elionist küsida uue konfiguratsiooni ja natukene kaasa mõelda. Aitäh icon_razz.gif

Väikekontor on üks vanem Elioni toode, mis on nüüd ärilahendusega asendunud, routed ühendus.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Static IP
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.