praegune kellaaeg 18.06.2025 00:07:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
cxi
HV vaatleja
|
27.10.2009 13:21:56
Static IP |
|
|
Tere,
Mure thomson tg784, vaja konfida statilise IP peale. Ühendus on väikekontor. Kuid ma ei leia sellist kohta oma ruuteri Web confi menüüst. Hüperterminali kaudu minne on meeletult keeruline ja võimalused on minule ulme. Ruuter pärit Elionist kuid nende confi lasin uue firmwarega maha, muidu ei pääsenud kusagile ligi. On keegi näppinud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cretage
HV vaatleja
|
27.10.2009 16:15:42
|
|
|
Parandage mind teised kui ma eksin, kuid kas elioniga ei olnud mitte nii, et staatiline IP tuli nende poolt tellida ja see maksis veel mingi x summa raha? Kahtlen et su modem seda kodust tellida võimaldab, kuna see thompson ei oo eriti vinge võrguaparaat (nagu nad elionis ikka), kuid sisevõrgu seadmetele peaksid saama panna staatilisi aadresse küll (ei mäleta peast, mille alt see seal oli, vist device listis). Kõige lihtsam - helista neile, firmadesse suhtutakse paremini, kui tavainimestesse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
cxi
HV vaatleja
|
27.10.2009 16:33:21
|
|
|
Parandan. Ühendus on Väikekontor st. staatilise IP-ga ühendus, oma serveri võimalust jne. Hetkel töötab üks teine modem liinil mida soovin välja vaheta, millele saan ligi, confida ja kõik mis vaja. Lihtsalt ma ei leia Thompsonil seda võimalust. Kuid arvan, et see klots on mõttekas maha müüa ja ja midagi lihtsamat asemele võtta. Tänan
|
|
tagasi üles |
|
 |
andresv
HV kasutaja
|
30.10.2009 17:23:13
|
|
|
dhcp seadete all saab määrata, et iga kord antaks dhcp-ga sama aadress
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.11.2009 21:37:39
|
|
|
cxi kirjutas: |
Parandan. Ühendus on Väikekontor st. staatilise IP-ga ühendus, oma serveri võimalust jne. Hetkel töötab üks teine modem liinil mida soovin välja vaheta, millele saan ligi, confida ja kõik mis vaja. Lihtsalt ma ei leia Thompsonil seda võimalust. Kuid arvan, et see klots on mõttekas maha müüa ja ja midagi lihtsamat asemele võtta. Tänan |
Pigem jääb asi oskuste taha. Võinuksid Elionist küsida uue konfiguratsiooni ja natukene kaasa mõelda. Aitäh
Väikekontor on üks vanem Elioni toode, mis on nüüd ärilahendusega asendunud, routed ühendus.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|