Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.10.2009 14:53:56 vasta tsitaadiga

qww2, lase nad magnumiga/rocket launcheriga surnuks või jäta meelde kus nad on ja jookse nende ümbert ringi.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
qww2
HV kasutaja

sõnum 25.10.2009 16:24:50 vasta tsitaadiga

mis moodi ,nad amsavad mu kohe oma kõhtu icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.10.2009 16:41:40 vasta tsitaadiga

Parvelt? Seal kus see tibi sind veab edasi? Seal ju annab ette, mida vajutama pead, et kõrvale põigelda. A+D või F+V (default seaded).
qww2
HV kasutaja

sõnum 25.10.2009 18:23:53 vasta tsitaadiga

Sa lõpuks sai see ikka tehtud
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 28.10.2009 01:56:14 vasta tsitaadiga

Klge oskab keegi mind aidata olen seal kuskil laavamägedes ja madistan selle Weskeriga aga mitte kuidagi ei saa tast jagu icon_sad.gif mis relva oleks nagu mõttekam kasutada tema vastu ? Nagu ma aru saan pean ma tema rinnas olevat mingit punast südame moodi asja laskma aga mitte kuidagi ei saa jagu,mingi pool õhtut olen juba madistanud aga ta piix ei taha üldse surra icon_biggrin.gif vahepeal tulevad sinna mingisd ussikesed ümber ja siis on suht mõttetu teda täristada icon_neutral.gif Muutub mingi Prototype moodi olevuseks ja olengi kutu icon_razz.gif oskab keegi aidata kuidas teda maha saab ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 28.10.2009 08:44:56 vasta tsitaadiga

Ma lasin talle pähe niikaua kuni see nupp nähtavale tuli ja kui ta oma trikke tegi, siis hoidsin lihtsalt eemale. Nuppu lasin magnumiga (oli mingi leitud).

P.S. Kas ma olen ainus, kelle meelest Reaperid räigelt nilbed elajad on? Ainsad loomad vist mängus, mis mind toolil nihelema panevad kui ette satuvad. icon_razz.gif

Dude .
HV Guru

sõnum 28.10.2009 10:32:49 vasta tsitaadiga

Gap, tegu on RE5-ega, ehk asja tuleb co-op'is teha. Kui need ussikesed ette tulevad, siis on see täpp tal hoopis seljataga ja partner peab seda laskma. Teda saab kergesti täristada selles kõrgemas kohas, kui üks on ühelpool ja teine on teiselpool. Erilist vahet ei ole, mis relv on (tuleb kasutada seda, millel kuule on). Aga magnum on väga tegija sellises asjas, ise kasutasin ka snaiprit.
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 28.10.2009 12:04:48 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Gap, tegu on RE5-ega, ehk asja tuleb co-op'is teha
Ah ää seleta. Kui need ussud tal eest ära tulevad ja ta kohapeal tõmblema hakkab, siis jooksed selja taha ja kütad kuulid sisse.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 28.10.2009 12:26:13 vasta tsitaadiga

amddude, see nii tüütu. Sõbraga saavad mõlemad korda mööda teda palju kiiremini laksida. Aga põhiline on see, et vajadusel saab teine tähelepanu enda peale tõmmata kenasti, sest seal üleval võib kitsaks minna.
Marek Säde
HV veteran

sõnum 28.10.2009 12:53:06 vasta tsitaadiga

täiesti mittemängitav mäng minu jaoks, graafika väga norm aga mäng ise okse. Tundub, et kõik CAPCOMmi mängud on saast, pole veel ühtegi mängitavat näinud arvutil, võibolla on see mängitav konsoolidel või mingitel automaatidel aga no mitte arvutil, täiesti vigane. Kõik see liikumine ja kuulide ja isegi matseete vigastused on alla igasugust arvestust.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 28.10.2009 13:00:52 vasta tsitaadiga

Harjumise asi. Selles mängus saab vähemalt hiirega liikuda ja sihtida PC peal.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 28.10.2009 13:10:24 vasta tsitaadiga

Seda Weskerid tuleb lõpus täiega pommitada, soovitatavalt pähe. See muna pole nii tähtis, kui saad siis tulista sinna. Kui on tugevad relvad siis käib suht kiiresti. Eriti hea oli sniper rifle S75 2000 damage peale uppida ja need 50 lasku olid enam kui piisav, et ta maha võtta.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 31.10.2009 03:57:59 vasta tsitaadiga

Suured tänud teile teen proovi icon_cool.gif Kahju ainult et raha on otsas.. momendil ei anna eriti neid relvasi tuunida... raiskasin kõik raha ära relvade peale icon_biggrin.gif Ostsin kaaslasele ka mõne relva, see täristab muidu ainult tühja aga muidu on ta päris asjalik. Mäng endale väga meeldib ,kuigi jah ei ole enam nii raske kui eelmised osad olles ise ainult kahjuks kunagi mänginud sellest sarjast kolmandat ja eelnevat neljandat osa siis see on ikka nendega võrreldes suht lapsemäng icon_biggrin.gif Siiamaani olengi jänni jäänud ainult selle kohaga millest enne kirjutasin ja abi palusin ja see on vist lõpp kah nagu ma aru saan ? Suht äge madin oli tooks miinuseks et väga lühike ja ei ole sellist ehmatama panevat Residendilikku õhustikku või ei oskagi seda täpselt väljendada/kirjeldada...

ma ei tea terve õhtu madistasin maha sedasamust weskerit ikka ei saanud icon_neutral.gif nuta või naera aga ma ei tea mis imenippi peab kasutama ? täristasin kõik relvad tühjaks niipalju kui mul moona oli aga ikka kes surma sai olin mina icon_biggrin.gif relvad on mul tuunitud küll natuke aga ju siis mitte piisavalt .... mitu korda ma pean seda n.ö südant tal haavama ?
tagasi üles
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 02.11.2009 10:21:56 vasta tsitaadiga

Sa ei saagi teada maha lasta....
Kui ta veel vähegi inimest meenutab siis surad talle raketiga - millega ta "kahjutuks" teeb. Aga samal ajal kui ta seda raketti hoiab jooksed juurde ja surad talle veel ühe doosi lisaks toda DROOGI.
Kui mu jutt liiga keeruline oli - ja mitte mõistetav vaata YouTubest icon_wink.gif.
Või kui ta sul juba muteerunud on pead laskma teda seljatagant - ehk seda punast lätakat (oletatavasti süda) Kuni ta tuleb eest välja.. Kui eest on väljas tulistad kiiresti teda eest..

PS. Mina mängiks seda mängu enne hiirega kui GamePadiga ei kujuta ette, et saaks nendele lendavatele nugadele/pudelitele pihta (tõrjuda)...

qww2
HV kasutaja

sõnum 03.11.2009 15:56:36 vasta tsitaadiga

mida tuleks teha selle mehega kes seal mingi suure lennuki läheduses on ja liigugb mega kiirelt icon_biggrin.gif
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 03.11.2009 17:05:41 vasta tsitaadiga

qww2 kirjutas:
mida tuleks teha selle mehega kes seal mingi suure lennuki läheduses on ja liigugb mega kiirelt icon_biggrin.gif
ruumis nurkades on generaatorid (3), lülitad need välja. hämaras ta ei näe sind nii hästi ja lased teda seljatagant või hiilides reketiheitjaga ja siis lased selle raketi õhku kui ta seda tõrjub samal ajal. nii umbes paar korda, lähed hoiad teda kinni ja sheva süstib talle seda ollust.
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
qww2
HV kasutaja

sõnum 03.11.2009 22:41:32 vasta tsitaadiga

aga nüüd uuesti hädas icon_smile.gif nüüd seal vulkaani kraatris .pommitan küll seda südant kuid midagi ei mõika
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 03.11.2009 22:48:58 vasta tsitaadiga

qww2, siin just üleval pool räägiti sellest.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.12.2009 01:46:05 vasta tsitaadiga

klge ma olen ka jälle hädas icon_redface.gif saab mind keegi aidata.... hakkasin mängima Sheva rollis ja olen seal laavamägedes ja nagu teada läheb Sheva teist teed mööda kui Chris, ehk sealt kõrgemalt poolt vms... ehk saate aru need kes on seda mänginud... et Sheva kukub siis ja jääb kalju külge nagu rippuma ja siis tuleb mulle see kiri et klõbista seda sinist X nuppu (mängin Xbox analoog puldiga seda) aga niipalju olen seda klõbistanud nagu pöörane aga ikka kukun alla icon_neutral.gif Oskab keegi aidata kas peab midagi teistmoodi tegema kui Sheva rollis mängida ?
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 09.12.2009 13:44:47 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
klge ma olen ka jälle hädas icon_redface.gif saab mind keegi aidata.... hakkasin mängima Sheva rollis ja olen seal laavamägedes ja nagu teada läheb Sheva teist teed mööda kui Chris, ehk sealt kõrgemalt poolt vms... ehk saate aru need kes on seda mänginud... et Sheva kukub siis ja jääb kalju külge nagu rippuma ja siis tuleb mulle see kiri et klõbista seda sinist X nuppu (mängin Xbox analoog puldiga seda) aga niipalju olen seda klõbistanud nagu pöörane aga ikka kukun alla icon_neutral.gif Oskab keegi aidata kas peab midagi teistmoodi tegema kui Sheva rollis mängida ?

klõpsi edasi

Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 09.12.2009 14:12:25 vasta tsitaadiga

paistab, et sa pole fuffli peal track & fieldi mänginud
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.12.2009 01:22:05 vasta tsitaadiga

täiesti p**tsis icon_evil.gif ma ei saa noh icon_neutral.gif praegu proovisin seda uuesti aga ikka ei saa läbi .... Ma ei tea mäng ise suht normaalne ja siis nüüd on selle Shevaga mängimisel mäng täiesti piiksu keeratud :S Miks on mäng nii tehutd et ma pean äkki klõbistama mingit nuppu nagu hullumeelene ? ma ei tea olen sellega mingi tund aega mässanud ja klõbistan seda sinist X nuppu (xboks analoog pult) nagu tõesti ma ei tea pöörane aga ikka see Sheva ei roni sealt kaljunukilt ülesse ... oskab keegi aidata mis moodi ma pean seal täpselt mida kuidas tegema ? Chris-iga mängides oli nii et ta pidi mingit kivi lükkama ja asi sai tehtud ilusti.... aga Shevaga ei saa mitte kuidagi ... loodan et mul puldil see nupp vast katki pole kuna klaviatuuriga proovisin ka, siis klõbistasin F ja ka mitte midagi ei aidanud :S Kaua ma seda siis klõbistama pean näpp väsib ära lõpuks .....
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 14.12.2009 11:58:38 vasta tsitaadiga

Shevaga midagi erilist teha polnud, kui vaid ühte nuppu vajutada nii kiiresti, kui võimalik. Kas ta kukub kohe alla või üritab ta vahest üles ka ronida? Kui nii lootusetu koht siis mängi easyga!

Gap kirjutas:
Miks on mäng nii tehutd et ma pean äkki klõbistama mingit nuppu nagu hullumeelene ?

Sest see on odav konsooli kräpp. RE4st saadik selline lollus peamiselt konsooli mängudes.

jules
HV veteran
jules

sõnum 14.12.2009 12:06:56 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:

Sest see on odav konsooli kräpp. RE4st saadik selline lollus peamiselt konsooli mängudes.

geniaalne. RE on alati olnud konsooli mäng.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 14.12.2009 13:45:03 vasta tsitaadiga

helga kirjutas:
486 kirjutas:

geniaalne. RE on alati olnud konsooli mäng.

RE4st alles hakkas see loll nuppude värk pihta. Ja teised mängud, mis seda maha viskasid on peamiselt konsoolidel! Nagu GoW, Uncharted jne.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.