Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dsg
HV kasutaja
dsg

sõnum 03.10.2009 20:31:07 vasta tsitaadiga

Coopi mängitud 50% peale kursavennaga. Natuke konsooli maitse on juures nagu surnuks ei sa kuskilt kukkuda ja hüppeid failida. Vaade on natuke mööda nagu vasakul ääres . Keskmise raskuse peal on suht talutav mängida , imelik on ,et kuule ei sa poest osta , lightining-rod on lahe relv oma mehele ka vahepeal anda.Graafika võiks ka törts parem olla , 8800gtx e8400,4gb ram jookseb aa8 kõik high 1200 reso fps 60 70.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2009 12:05:50 vasta tsitaadiga

Kõva consolitus on tõesti, quicktime eventid, kaasas saab kanda ainult 9 asja, nõmedad menüüde kasutajaliidesed jne jne... Aga mäng on iseenesest hea, kui kontrollmehhanismidega ära harjud. Meenutab omajagu Dead Space-i. Fantaasial on jaapanlikult lennata lastud ning kollid ja animatsioonid on head. Mulle meeldib see, et ka kõvad kollid ikka reageerivad kuidagi selle peale, lendavad pikali või muidu vähe oimetuks (ja siis saab neid rusikatega materdada), kui neile haavlipüssist pläraka annad. Mitte nii, et vaenlased lippavad silmagi pilgutamata ringi kuni täpselt 100 kuuli pihta saavad ning siis kõngevad jalapealt.

Kuule saab poest osta nii, et upgraded oma relva padrunipidet, see täidab tolle kauba peale ära ka.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.10.2009 20:33:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Natuke konsooli maitse on juures

Ärgem nüüd nii tagasihoidlikum ka olgem, et sõna "Natukene" peaks kasutama icon_smile.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
TruePlaya
HV veteran
TruePlaya

sõnum 13.10.2009 00:35:56 vasta tsitaadiga

Tundub norm. aga buge on hulganisti...
legomehike
HV kasutaja
legomehike

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.10.2009 11:01:34 vasta tsitaadiga

Nonii.Ostsin ka mängu ära.Esmamulje on hea aga coop on küll veider.Enamus vendadel on lõputult kuule ja see ei muuda üldse mängu pingeliseks thumbs_down.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 17.10.2009 11:10:55 vasta tsitaadiga

Ma ei tea mis kuulide glitche vms inimesed kasutavad aga endal küll pidevalt kuulid otsas ja siis jookse nende eest ära ja otsi kastidest kuule icon_smile.gif Coopis saab vähemalt kuule vahetada ja värk, kui ühel on näiteks sinule sobivad kuulid ja sinul on teisele sovivad.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 17.10.2009 11:11:44 vasta tsitaadiga

veso, tuleb sihtida korralikult,mitte niisama lambist salv tühjaks kõmmutada icon_wink.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.10.2009 12:24:15 vasta tsitaadiga

legomehike, no jah - nemad on mängu juba mitu korda läbi teinud. Ega esimest korda ei saagi sellise parneriga mängida. Tuleb ikka sõbraga ise kah sõbraga 100% läbi teha ja siis võid co-opis suvaliste vendadega ringi joosta. Ainuke mõttekas viis üldse on tegelt split-screen'is või siis PC puhul kõrvuti mängides.

omgwtf, just. Tuleb ostata mängida ja ka oma relvi tuleb ostada uuendada.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 17.10.2009 12:26:25 vasta tsitaadiga

Täiesti normaalne mäng. Graafika on tegelikult ikka super, ma ei tea, mis mängu mõned teist mängivad aga kui ikka kõik põhja lükata siis on silmailu kuhjaga.

Strafe ja liikudes laskmist ei ole kunagi RE-s olnud. See on mängu üks unikaalsemaid nn. featureid. See puusa pealt tagurpidi joostes automaadiga kütmine nagu enamikes shooterites on ei ole ka just kes teab, kui realistlik. Mängija vabaduse piiramine ongi olnud tegijate eesmärk, et suurendada zombie hordide vastu olemise lootusetuse ja pinge tunnet.

Tõsi ta on, et õudukas ta enam ei ole, kuid vaheldust ka vaja. Kaua sa ikka sama storyline-i raiud. Vahepeal ikka aastakümned mööda läinud.

Negatiivset niipalju, et veidi lühikeseks jäi ning inventory süsteem ka veidi paigast ära. See, et kanamuna võtab samapalju ruumi, kui raketiheitja pole ikka päris normaalne.

Aga arvestades mängu edu siis ei ole vist karta, et seeria välja sureb. Küll tuleb paari aasta pärast RE 6 välja.

Kõike arvestades on tegemist ühe parima PC pordiga mida ma näinud olen. RE4 oli ikka väga halvasti porditud, RE5 on vähemalt korraliku hiire toega ning saab graafikat kenasti sättida. Siin mõned räägivad, et jube konsoolimaitse küljes... no ärge märkige. Tegemist on ikka PC pordiga mitte kohe algselt välja lastud multiplatvormikaga.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
486
HV Guru

sõnum 17.10.2009 12:47:42 vasta tsitaadiga

Ei kujuta ette mida nad RE6 väljamõelda suudavad? Ma arvan et selle osaga re sari lõppes.
ak47
Kreisi kasutaja

sõnum 17.10.2009 13:06:14 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Ei kujuta ette mida nad RE6 väljamõelda suudavad? Ma arvan et selle osaga re sari lõppes.
Küll nad midagi välja mõtlevad, vähe tõenäoline ma arvan et sellega lõpp.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 33
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 17.10.2009 13:10:14 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
veso, tuleb sihtida korralikult,mitte niisama lambist salv tühjaks kõmmutada icon_wink.gif

Asi pole sihtimises vaid asi on selles, et raskeima raskustasemega läheb terve salv kuule, et üks vend maha tappa. Näiteks need kuradi pärismaalased vms, kes seal veest välja hüppasid ja odadega peksid, nendele läheb juba tosin kuule, et maha saada. Ära hakka ajama oma Easy raskustasemega 1shot-1kill kuulide kokku hoidmisest.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 17.10.2009 13:18:20 vasta tsitaadiga

endal ka kuulidega vahest päris kitsas käes icon_biggrin.gif pluss see ka veel et kui lased mõnel zombiel pea otsast koorub sealt mingi mutant liblikas siis oli ikka minul vähemalt küll tükk tegemist et see ka veel maha tappa ja kuule läks päris ohtralt icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 17.10.2009 15:22:51 vasta tsitaadiga

Nende pärismaalastega on nii (vähemalt normaalmõõdus kaabakatega), et ei pea tingimata kuulidega neid tapma ju. Lased kuhugi põlve või pähe ja siis jooksed lähedale ja paned lõuksi icon_biggrin.gif
Saab nalja ja kuule jääb ka alles. Või siis annad jalaga tongi kui nad maas lamavad vahepeal.

veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 17.10.2009 17:03:20 vasta tsitaadiga

Seda pead sodiks löömist teeb nii või naa aga kui mingi ilge kamp neid ümber on siis ei jõua selle vennanigi välja, enne saad 5 korda odaga näkku. Eriti haiged on need kilbiga, vähemalt tiimikaaslane jookseb pumbaga ringi, see laseb kilbi pooleks. icon_smile.gif
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 17.10.2009 18:28:10 vasta tsitaadiga

Kõiki neid kolle muidu tapma ei peagi.
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2009 01:08:39 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Nende pärismaalastega on nii (vähemalt normaalmõõdus kaabakatega), et ei pea tingimata kuulidega neid tapma ju. Lased kuhugi põlve või pähe ja siis jooksed lähedale ja paned lõuksi icon_biggrin.gif
Saab nalja ja kuule jääb ka alles. Või siis annad jalaga tongi kui nad maas lamavad vahepeal.

Täpselt. Kõik suuremad-paksemad "minibossid" tuleb kõigepealt püssiga uimastada ja siis kätega kallale minna, see hoiab kõvasti laskemoona kokku.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2009 17:12:58 vasta tsitaadiga

Sai ka siis lõpuks läbi tehtud. Tõesti sellel mängul oleks võinud jääda nimi "Resident Evil" ära - aga samas ma usun, et tänu selle nime kasutamisele müüs ta aga ka paremini.
Mängu kohta ma midagi halba küll ei ütle - igatepidi tore hoogne mäng mis on rikkalikult demodega rikastatud. Mõistatusi ei olnud, mixida relvi ei saanud (nagu vanasti) - ning õudne ka ei olnud icon_biggrin.gif ! Aga tuli meelde need mänguautomaadid kus juhtmeotsas olid püstolid ning said laste ekraanile ilmuvaid jopskineid.

Tore, hoogsa sisu ja hea tiimi mängu. Mu arust igati väärt ost (kuid alati võiks igaasi olla natukene parem).

nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2009 21:15:09 vasta tsitaadiga

sektor1 kirjutas:
Sai ka siis lõpuks läbi tehtud. Tõesti sellel mängul oleks võinud jääda nimi "Resident Evil" ära - aga samas ma usun, et tänu selle nime kasutamisele müüs ta aga ka paremini.
Mängu kohta ma midagi halba küll ei ütle - igatepidi tore hoogne mäng mis on rikkalikult demodega rikastatud. Mõistatusi ei olnud, mixida relvi ei saanud (nagu vanasti) - ning õudne ka ei olnud icon_biggrin.gif ! Aga tuli meelde need mänguautomaadid kus juhtmeotsas olid püstolid ning said laste ekraanile ilmuvaid jopskineid.

Tore, hoogsa sisu ja hea tiimi mängu. Mu arust igati väärt ost (kuid alati võiks igaasi olla natukene parem).

nimi müübki, nõme lihnte ja labane konsoolimäng. ei meeldinud üldse 7/10
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
TruePlaya
HV veteran
TruePlaya

sõnum 20.10.2009 15:16:43 vasta tsitaadiga

Sain ka siis läbi...suht pask jah graafika aint hea... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 20.10.2009 18:06:15 vasta tsitaadiga

nolifer kirjutas:

Sa annad mängule, mis sulle üldse ei meeldi, 7 punni 10st... ei no hindamine on hea icon_eek.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 20.10.2009 19:08:29 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
nolifer kirjutas:

Sa annad mängule, mis sulle üldse ei meeldi, 7 punni 10st... ei no hindamine on hea icon_eek.gif icon_biggrin.gif

graafika meeldis

heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 20.10.2009 19:18:45 vasta tsitaadiga

Ehk kogemata ajas 4 ja 7 numpadil sassi, ma ei oleks seda neljagi suvatsenud anda.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 20.10.2009 21:05:19 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
veso kirjutas:
nolifer kirjutas:

graafika meeldis

vot sellele mängule ma annaks 1 punkti http://www.youtube.com/watch?v=J1FGK0FW2SQ , ja ÜLDSE MITTE GRAAFIKA pärast
ja 10 p annaks tollele http://www.youtube.com/watch?v=nkXhJv2dkJE&feature=PlayList&p=943960A4F41E1AAE&playnext=1&playnext_from=PL&index=1
5 punkti annaks ma ainult tavalisele rämps mängule, siiski pean seda mängu natuke keskpäraqsest paremaks, ja seetõttu hinne 7, minujaoks alagavad mängitavad mängud 8 punktist, ja kuna olen mänginud kõvasti mänge, oma elus siis ei paku mulle niikuinii suurem osa mängudest huvi, endaarust hindan objektiivselt? aastas võibolla 10 mängu(viimasel ajal) 3-4 mis mulle tõesti väga meeldivad
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
qww2
HV kasutaja

sõnum 25.10.2009 14:51:50 vasta tsitaadiga

kas keegi annaks nõu mis moodi pääseks ma eluga sealt parvelt ilma et need krokod mind nahka ei pistaks icon_razz.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.