ei leidnud teemat siin, seega teen ühe:
kodukas:
http://www.thehunter.com
download:
http://www.thehunter.com/pub/client.php
millega tegu:
tundub et tegu on "tasuta" jahtimise mänguga.
vintpüssid, vibud, haavlipüssid ja muud lahedad jahimeeste mänguasjad kõik sinu käsutuses.
tegijad väidavad, et see on maailma realistlikuim jahtimismäng.
tsitaat:
Play for free - enjoy theHunter for absolutely nothing!
* Sign-up for free and receive an unlimited time Guest pass!
* Create your character, take a mission and download the 3D engine
* Pick up your free rifle and unlimited ammo, track and hunt Mule Deer on the visually stunning Whitehart Island
* Make the Leaderboards, compare yourself against your friends, even win prizes
* Track your statistics. Check out each individual hunt; every animal hunted, every single shot fired, every mile covered
* Increase your shooting, tracking and weapon skills as you play
* Visit the brand new Item Store containing extra firearms, ammunition, hunting licenses and much more...
Cabelas 2010 on uusim ja nagu mingi faking WoW näeb välja, sellised rõvedad rõõmsad värvid kahjuks.
Kuna jahimängud on nii jaburad ja pullid, siis olen neid toksinud. Eriti kõva on kui veel panna elevantide jm hordid enda poole jooksma map makeriga
Proovin selle ka kindlasti ära, tänud _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Olen proovinud Hunterit ja ei istunud igav selline ja loomi polnud ka eriti näha. Cabelas Outdoor Adventures hoopis etem mäng kui Hunter ,aga see maksab.
Üldiselt täiesti head hunterit polegi hetkel vist, kus on loomi pole graafikat ja millel on mingi muu häda veel. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Huvitav, mul oli küll graafika päris kole, videol on märksa etem _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
mul ka zoom ei tööta Graafika suht lihtne ja tavaline aga looduse ja maastikuga suht palju tegelt vaeva nähtud. Tundub huvitav olevat aga mitte mulle... kahjuks ei ole see loodus/graafika nii ilus ,et niisama hängida ja tahaksin kiiremat äktsionit
Kui panen hunt now, siis firefox viskab launch application akna ette ja kui ok panen ( mängu exe adre seal program failist ) siis ei juhtu midagi ja kui ise uuesti valisin exe siis ütleb et mängu peab avama kodulehelt.
Kui panen hunt now, siis firefox viskab launch application akna ette ja kui ok panen ( mängu exe adre seal program failist ) siis ei juhtu midagi ja kui ise uuesti valisin exe siis ütleb et mängu peab avama kodulehelt.
mul scope töötab ilusasti, zoomi saan maa parema hiire klõpsuga, nii et no problem....
olen jõudnud isegi 2 põtra maha lasta pärast pikka hiilimist...
graafika kohapealt annaks hindeks 4+/5
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.