Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Metsjeesus
HV Guru

|
19.10.2009 14:31:35
Mure pildi ja videoga |
|
|
Monitor HP w1907v
Video Gainward 4850 GS
Mure selline, et värvid on üsna kommertslikud, intensiivsed üsna jne.
Huvitab, et kas mingit programmi pole millega silma järgi seadistada/kalibreerida asja?
Teine mure on seoses videoga. Nimelt üsna kehva ja insensiivse tooniga jura on see.
Üsna värske install W7 64'st on peal, WMP oli väheke udusem pilt, mina kasutan hea meelega aga VLC'd ja seal on nö horisontaalselt ja vertikaalselt ristuvad "triibud".
Kaugemalt kannatab küll vaadata, aga lähedalt häirib see. Laptop, millel oli reso suurem oli pilt üsna tiptop ka lähedalt.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
19.10.2009 15:08:56
|
|
|
Kõvasti pakitud see video, sellepärast ruuduline ja väike toonide dünaamika.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
19.10.2009 15:10:33
|
|
|
Jah, aga WMPs on pilt vähem selline ja suurema resoga (1680x) läptopi taga on ka pilt parem.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
19.10.2009 16:02:51
|
|
|
Irw ma olen aastaid 6 videotega tegelenud see mida näed on lahja reso ja bit rate, 320xXXX pilt 1024xXXX mollis ei saa kunagi olema ilus võid venitada palju tahad, suurema resoga läheb aina hullemaks. Oleneb ka programmist millega convertida või teha TMPGEnc on enamvähem hea asi juba millega videot töödelda. Samas win 7 käkk on iseenesest jura ja win 7 käkkiga paistabki kõik ruuduline kui venitada see on sellejaoks tehtud kui tahad screenrecorderiga suurma resoga filmi DVD pealt recordida, et midagi kvaliteetset asja ei tuleks välja. Üldiselt VLC ei ole jõudnud oma proget uuendada parema pildijaoks, ka minul on vlc ruuduline. Sama oli ka vista alguses. Oodake veel paar, 4 kuud küll läheb paremaks.
Ega see juhuslikult win 7 beta ei ole. Minul on WMP ilus.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
19.10.2009 18:33:45
|
|
|
VLC töötab directx kiirendus hästi, kuid 7mes on vist uus directx.
Proovi siis ehk teisi kiirendusi näiteks opengl (selle jaoks pead video kaardi sätetest vsync fsp max kvaliteediga piirama ekraani sageduse jaoks mis lcd-l 60/75 vms mis sul on, ja crt-l madalam fsp tagab teravama pildi).
Ma mäletan uue videokaardiga kui vista veel väga toores oli, näis pilt jah udusem kui peaks, ainult wmp mängis siis oma directx kiirendusega originaal dvd-sid hästi teravalt.
Halvad codecid ehk veel toored ja resample on vilets. Hiljem kui õiged codecid välja tulid ja VLC codecid toetasid directx-i läks asi paremaks.
Tee VLC's veel Adjustments and Effects lahti ja Preferences (show settings All) Video Filters (scaling, post processing)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
19.10.2009 19:11:49
|
|
|
Margus, nö OEM.
Ma räägin, ma olen kasutanud W7't ja VLC'd. Laptopis on sama video palju normaalsem. Kas ATIl on videotega mingi kõhulahtisus või on kuskil seadetes mingi pang?
W7 pole mingi ulmekäkk ka, ega ma ei soovigi töödelda midagi - ma tahan videoid VAADATA. Proovin ehk vanemat VLC'd.
Kalibreerimise osas olen ka avatud.
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
19.10.2009 19:38:01
|
|
|
Proovi seda mis Mucrop3 ütles ja see aitab, minu video programmid mis vistal töötasid on ok ja win 7-me peal ruudulised ja paigast ära. See mind paraku tegemistest ei sega. Kuna salvestatud pildile see ei jää.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
20.10.2009 10:45:47
|
|
|
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|