Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Kuidas parem netiäri alustada/katsetada? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pindit
HV vaatleja

sõnum 05.10.2009 22:01:53 Kuidas parem netiäri alustada/katsetada? vasta tsitaadiga

sorry - see on test... vorstiäri on nali... katseks välja mõeldud.( kruvid24.ee, pliiats24.ee ... mis iganes)
tegin picasawebi testkonto: http://picasaweb.google.com/vorst24
seal hea, et saab tutvustavat teksti lisada ja teha erinevaid kaustu: suitsuvorstid, maksavorstid jne.
aga kui vorstiäri võtab üles enneolematud mõõtmed icon_smile.gif - kuidas siis edasi? kas saama kergelt teha www.vorst24.ee ja kuidas see käib? kas peab oü vorst24 olema?
kas picasaweb äri alustuseks/testimiseks hea variant? (see vorst24 on muidugi nali)
tänud ette

viimati muutis Pindit 06.10.2009 19:47:41, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 06.10.2009 09:25:08 vasta tsitaadiga

Mingit ideed on vaja mis müüb, ja keskkonda mille kaudu müüa.
Näiteks riista kujulised vorstid. Siis on mingeid vorme vaja. Ja weebilehel paned fotod ja videod juurde missukune see välja näeb.
Kuidas vorst võdiseb käes kui raputad - kui kõva või pehme, kui pikk ja jäme jne ta on.
icon_rolleyes.gif Muidugi siis veel pussy kujulised vorstid juustuga näiteks.

Kindlasti põdraliha vorstid on hääd. Ja ära selliseid müü kus on midagi muud sees kui puhas liha.
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 06.10.2009 09:52:57 vasta tsitaadiga

Ma ütlen kohe ausalt, et ei ostaks meie praegust postiteenuse kvaliteeti ja hinda vaadates mitte ühtegi toiduainet interneti vahendusel. Mis juhtub vorstiga, kui selle saatmine venib mingil põhjusel ühelt päevalt kolmele?
Järgi jääks siis kuller, kes tuleb ja võtab sinult selle vorsti ning viib kohe kliendile kätte. Aga mis on sellise teenuse hind? Ostad lati suitsuvorsti 60eek eest ja siis maksad kullerile sajalise...

Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 06.10.2009 10:17:41 vasta tsitaadiga

bigmarx, SmartPOST veab välja küll ju.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tanel98
HV kasutaja
tanel98

sõnum 06.10.2009 15:30:39 vasta tsitaadiga

Speedee kirjutas:
bigmarx, SmartPOST veab välja küll ju.

Smartposti jaamad on ju kaubanduskeskustes miks ma siis poest ei või osta.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 06.10.2009 17:54:24 vasta tsitaadiga

Sest sellist kaupa ei saa poest või ei ole see nii hea hinnaga näiteks.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
tanel98
HV kasutaja
tanel98

sõnum 06.10.2009 19:14:50 vasta tsitaadiga

Siis mine turule. Nt nõmme keskuses on smartposti automaat ja sellest 100m eemal on turg.
See vorstiäri on siin näitena toodud ja paistab, et inimene ei taha oma toodet avaldada või seda polegi.
Lühidalt minu arvamus on selline, et netis müüa peab olema kas väga hea kaup mida mujalt ei saa või siis metsikult odav. Väga head kaupa st maa mett, mune, põdra liha saan mina maalt kohast, kus olen veendunud, et mesi pole suhkrust, munad pole tilguti toidul kanadelt ja liha on värske. Siinkohal tuleb mängu see, et kuidas interneti äri alustaja tõestab, et just tema vorst on õige ja pole kondjahuga tehtud. Minul automaatselt tuleb internetiga paratamatult ette urbaniseerunud ärimees, kes tahab massidesse jõuda. Maamees müüb oma kauba nagunii läbi ja mingist massist ei saa üldjuhul rääkida.
Nii siis, teine asi, mis paneks ostma on odav hind. Seda juba eespool mainiti, et ostan selle 60.- se vorsti ja maksan 70% selel hinnast juurde, et saada kaup koju.
Nii edasi mida sisi tasub müüa? Kas kallist toodet, nt telekas, arvuti. Mis on üldiselt suure brandi kaubad ja mille kvaliteedist olen teadlik ja tegelikult suurt ei sõltu müüjast. Sellisel puhul saab arvatavasti e-äri pakkuda soodsamat hinda just sellepärast, et pole vaja hoida palgal müüjaid ja maksta kaupluseruumi renti, elektrit ja selle sisustust. Saadakse hakkama laoruumiga.
Toodet palju. See seab minaurust piirid, et asi peab säilima ja olema mõõtudelt väike. Mina nt korterisse küll ei ostaks 20 5liitrist mineraal vee kanistrit kui säästaksin nt 50.- lihstalt hoiustamine on ebamugav ja mugavam on eraldi osta. PS suuremõõtmelise kauba kättetoimetamine on ka kulukam ja raskendatud. NT smartposti automaati ei mahu.
Muidugi tasub müüa toodet mida võibolla ei tohi muidu müüa aga siis kas müüakse ebaseaduslikult või veel seadustega mittekooskõlastatult või siis seaduseauku kasutades. Nt oleks siis Snus, Spice jm. Need on oma olemuselt tooted mida oleks siis võimalik ainult netist saada. St Snusi vist Eesti e-poed ei müü, küll aga olen kuulnud, et siia saab tellida.

Ok, oletame, et hea idee on olemas ja nüüd vaja asi teha.
Picasaweb sux. Nt müüd vorsti ja ma olen huviline. Suure tõenäosusega kui ma googeldan suitsuvorst vms siis ma satun ennem mingi perenaiste foorumisse kui sinu galerii lehele.
Reaalselt hea veebipoe tegemine pole tegelt üldse kulukas kui võrrelda seda kui suured on muud kulud, kui teha üks tore vahva ja edukas firma. Sita saab kätte 5k eest aga selline hea lahendus kuhu tasuks investeerida oleks vast u 30k kui leiad endale tegijad, kes nt agentururi töö kõrvalt nokivad valmis selle. .ee domeeni saab registreerida siis, kui on olemas OÜ, eraisikud hetkel vist ei saa.

lock
Kreisi kasutaja

sõnum 17.10.2009 15:50:35 vasta tsitaadiga

Ma soovitaks enne tutvuda ettevõtlus alustega, webi pidamine on kõige väiksem asi e-äride juures.

Toiduainetel VTA - ga kooskõlastamine on esimene takkistus konkreetselt loomse toidu juures.

Epoel peab olema ka tegevus luba, epood on seaduste järgi jaekaubandus ettevõtte ikkagi... , millele kehtivad omad normid/tavad/õigused/kohustused
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Kuidas parem netiäri alustada/katsetada?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.