Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pindit
HV vaatleja
|
05.10.2009 22:01:53
Kuidas parem netiäri alustada/katsetada? |
|
|
sorry - see on test... vorstiäri on nali... katseks välja mõeldud.( kruvid24.ee, pliiats24.ee ... mis iganes)
tegin picasawebi testkonto: http://picasaweb.google.com/vorst24
seal hea, et saab tutvustavat teksti lisada ja teha erinevaid kaustu: suitsuvorstid, maksavorstid jne.
aga kui vorstiäri võtab üles enneolematud mõõtmed - kuidas siis edasi? kas saama kergelt teha www.vorst24.ee ja kuidas see käib? kas peab oü vorst24 olema?
kas picasaweb äri alustuseks/testimiseks hea variant? (see vorst24 on muidugi nali)
tänud ette
viimati muutis Pindit 06.10.2009 19:47:41, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
06.10.2009 09:25:08
|
|
|
Mingit ideed on vaja mis müüb, ja keskkonda mille kaudu müüa.
Näiteks riista kujulised vorstid. Siis on mingeid vorme vaja. Ja weebilehel paned fotod ja videod juurde missukune see välja näeb.
Kuidas vorst võdiseb käes kui raputad - kui kõva või pehme, kui pikk ja jäme jne ta on.
Muidugi siis veel pussy kujulised vorstid juustuga näiteks.
Kindlasti põdraliha vorstid on hääd. Ja ära selliseid müü kus on midagi muud sees kui puhas liha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
06.10.2009 09:52:57
|
|
|
Ma ütlen kohe ausalt, et ei ostaks meie praegust postiteenuse kvaliteeti ja hinda vaadates mitte ühtegi toiduainet interneti vahendusel. Mis juhtub vorstiga, kui selle saatmine venib mingil põhjusel ühelt päevalt kolmele?
Järgi jääks siis kuller, kes tuleb ja võtab sinult selle vorsti ning viib kohe kliendile kätte. Aga mis on sellise teenuse hind? Ostad lati suitsuvorsti 60eek eest ja siis maksad kullerile sajalise...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
06.10.2009 10:17:41
|
|
|
bigmarx, SmartPOST veab välja küll ju.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
06.10.2009 15:30:39
|
|
|
Speedee kirjutas: |
bigmarx, SmartPOST veab välja küll ju. |
Smartposti jaamad on ju kaubanduskeskustes miks ma siis poest ei või osta.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
06.10.2009 17:54:24
|
|
|
Sest sellist kaupa ei saa poest või ei ole see nii hea hinnaga näiteks.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
06.10.2009 19:14:50
|
|
|
Siis mine turule. Nt nõmme keskuses on smartposti automaat ja sellest 100m eemal on turg.
See vorstiäri on siin näitena toodud ja paistab, et inimene ei taha oma toodet avaldada või seda polegi.
Lühidalt minu arvamus on selline, et netis müüa peab olema kas väga hea kaup mida mujalt ei saa või siis metsikult odav. Väga head kaupa st maa mett, mune, põdra liha saan mina maalt kohast, kus olen veendunud, et mesi pole suhkrust, munad pole tilguti toidul kanadelt ja liha on värske. Siinkohal tuleb mängu see, et kuidas interneti äri alustaja tõestab, et just tema vorst on õige ja pole kondjahuga tehtud. Minul automaatselt tuleb internetiga paratamatult ette urbaniseerunud ärimees, kes tahab massidesse jõuda. Maamees müüb oma kauba nagunii läbi ja mingist massist ei saa üldjuhul rääkida.
Nii siis, teine asi, mis paneks ostma on odav hind. Seda juba eespool mainiti, et ostan selle 60.- se vorsti ja maksan 70% selel hinnast juurde, et saada kaup koju.
Nii edasi mida sisi tasub müüa? Kas kallist toodet, nt telekas, arvuti. Mis on üldiselt suure brandi kaubad ja mille kvaliteedist olen teadlik ja tegelikult suurt ei sõltu müüjast. Sellisel puhul saab arvatavasti e-äri pakkuda soodsamat hinda just sellepärast, et pole vaja hoida palgal müüjaid ja maksta kaupluseruumi renti, elektrit ja selle sisustust. Saadakse hakkama laoruumiga.
Toodet palju. See seab minaurust piirid, et asi peab säilima ja olema mõõtudelt väike. Mina nt korterisse küll ei ostaks 20 5liitrist mineraal vee kanistrit kui säästaksin nt 50.- lihstalt hoiustamine on ebamugav ja mugavam on eraldi osta. PS suuremõõtmelise kauba kättetoimetamine on ka kulukam ja raskendatud. NT smartposti automaati ei mahu.
Muidugi tasub müüa toodet mida võibolla ei tohi muidu müüa aga siis kas müüakse ebaseaduslikult või veel seadustega mittekooskõlastatult või siis seaduseauku kasutades. Nt oleks siis Snus, Spice jm. Need on oma olemuselt tooted mida oleks siis võimalik ainult netist saada. St Snusi vist Eesti e-poed ei müü, küll aga olen kuulnud, et siia saab tellida.
Ok, oletame, et hea idee on olemas ja nüüd vaja asi teha.
Picasaweb sux. Nt müüd vorsti ja ma olen huviline. Suure tõenäosusega kui ma googeldan suitsuvorst vms siis ma satun ennem mingi perenaiste foorumisse kui sinu galerii lehele.
Reaalselt hea veebipoe tegemine pole tegelt üldse kulukas kui võrrelda seda kui suured on muud kulud, kui teha üks tore vahva ja edukas firma. Sita saab kätte 5k eest aga selline hea lahendus kuhu tasuks investeerida oleks vast u 30k kui leiad endale tegijad, kes nt agentururi töö kõrvalt nokivad valmis selle. .ee domeeni saab registreerida siis, kui on olemas OÜ, eraisikud hetkel vist ei saa.
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
lock
Kreisi kasutaja
|
17.10.2009 15:50:35
|
|
|
Ma soovitaks enne tutvuda ettevõtlus alustega, webi pidamine on kõige väiksem asi e-äride juures.
Toiduainetel VTA - ga kooskõlastamine on esimene takkistus konkreetselt loomse toidu juures.
Epoel peab olema ka tegevus luba, epood on seaduste järgi jaekaubandus ettevõtte ikkagi... , millele kehtivad omad normid/tavad/õigused/kohustused
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|