Gizmoz: Mingeid kümneid, internetist leituid programme sai proovitud.
Ülesanne sai täidetud, mis ma püstitasin, et kättesaadavad failid oleksid korras ja avatavad / kasutatavad.
Nii lihtne see oligi.
Kes rohkem tahab teada - võtab interneti lahti - loeb ja otsib ja katsetab ise.
mul siuke jama..leian mingid failid ja asjad getdatabackiga üles..ning kui ma failid ära selectin ja kopi vajutan, selectin output folderi jne ei juhtu mitte midagi! ettepanekuid?
ettepanek kasuta mingit muud softi siis , Kas muidu kriteeriumid oled täitnud et samalt kettalt kust taastad tõstad ikka teisele kettale ? mingit veateadet ei kajastu?
ettepanek kasuta mingit muud softi siis , Kas muidu kriteeriumid oled täitnud et samalt kettalt kust taastad tõstad ikka teisele kettale ? mingit veateadet ei kajastu?
jep....ketas millelt taastan on väline usb...mingit veateadet ei ole lihtsalt peale kopi vajutamist kaob see väike aken eest ja midagi edasi ei toimu!
mis veel hea oleks peale getdatabacki?
Kas oleks võimalik taastada ca 30 pdf faili peale tehase HDD seisuse taastamist. nimelt HP laptopil sai kõvaketas taastatud tagasi algsele kujule nagu ta ostmise hetkel oli, kus on ainult puhas windows peal või siis sinna see uuesti peale lastud. ilmselt käib see formati alla kuid nimetati protsessi natuke teisiti (Recovery vms.) Oleks väga tänulik igasuguse info eest.
lükka taastus programm tööle ja proovi , reaalselt suured võimalused olemas et pdfid on olemas ja loetaval kujul , kui jah nagu eelnevalt mainitud ülekirjutatud. Full formati puhul vist ei andnud enam midagi kätte saada ...
Joppantoonio, lõpetage ära juba see müüt, et peale "full format'it" ei saa midagi. Full format ei tee mitte midagi muud kui kontrollib bad sectorite olemasolu ja kirjutab uue master boot recordi.
Joppantoonio, lõpetage ära juba see müüt, et peale "full format'it" ei saa midagi. Full format ei tee mitte midagi muud kui kontrollib bad sectorite olemasolu ja kirjutab uue master boot recordi.
Selge , no seda parem tegelt ju , siis suurem tõenäosus et saad oma andmed kettalt kätte , aga seda vaid juhul kui muid andmeid juba meeletult kettale juurde tõstnud ei ole.
Räägin selle "kivi" kohta natuke omadest kogemustest.
Nimelt sai ka 2,5" SATA ketta kontroller arvuti korpuse kaudu valest kohast voolu ja üks osa elektroonikast põles läbi. Selle käigus sain teada, et isegi kui kettale on praegu müügil sama mudeliga kettaid, ei ole nende osade vahetamisest abi. Seega tuleb leida võimalikult sama tootmise ajaga asendusketas ja isegi kiipide kirjad peaksid olema identsed. Sellele võiks viidata ka elektroonika plaadile kantud versiooni numbrid või muud kirjad. Mina sain enda läbi põlenud ketta andmed kätte tänu ühele HV kasutajale, kelle käest sain ketta, mille seerianumber oli lõpust vaid 3 numbri võrra erinev minu omast ja plaat sobis suurepäraselt. Ah jaa, ma andsin talle vahetuseks just nimelt hiljem toodetud aga identse mudeliga ketta, mille kontrolleri vahetamisel küll kõvaketas hakkas tööle aga BIOS teda välja lugeda ei osanud.
Seega vajad väga sarnast elektroonika plaati. Hea uudis on aga selline, et väga suure tõenäosusega jäid kõvaketta andmed kahjustamata ning saad need tervelt kätte.
PS. mina sain omade jõududega hakkama ja ei pidanud ühtegi siinse foorumi kasutajat palgal pidama. Jah, siin liiguvad mõned, kes küsivad ka 5000 ja seda enamasti hädalise jõukuse järgi. _________________
viimati muutis montez 04.11.2009 19:10:23, muudetud 1 kord
Tere.
Teemasse uuesti sisse tulles, et mul samuti jama välise kettaga. Viskab errorit, mida pildil näha. Algul järgi ühendades hakkab ennast ülesse ketrama, siis järsku kukub klõpsima, klõpsib mingi aja, siis nagu restardiks ja teeb veel ühe tiiru niimoodi. Siis seis, arvutis ei näita et ketas järel, aga getdataback ja power data recovery näitavad, et olemas. Aga millegi pärast valesti, millest ma aru ei saa. Et siis ketas ise 640GB aga proged näitavad hoopis 2TB. Et selle läbi kammimine võtab mitu päeva aega Muu jamps ei olekski tähtis, aga pildid tahaks kuidagi kätte saada. Et kas on mingit varianti, et ise teha või kohe parem anda kellelegi targemale.
See 2TB näitab, et partide info + failsüsteem on tõsise litaka saanud ja valetavad täiega. Midagi võib sealt kätte saada ja parim kui see toimuks ühe katsetusega, sest muu kirjeldus ei anna just pikka elulootust. Otsusta ise kas julged omapäi rohkem proovida, üle interneti antavad nõuanded on rohkem kohvipaksult ennustamise väärtusega.
XYZ: Palju tõenäolisem on hoopis see, et seda ketast on "mitu-mitu" korda üle formaaditud ja siis liidavad taastusprogrammid kokku kõik need varasemad formaadid.
Ning sel juhul võib see "arvutuslik suurus" olla ka veel suurem, kui praegune 3x.
-----------------------------------------------------------
Selliselt kettalt saab andmed kätte küll, aga selleks tuleb asjale teatud teiste nurkade alt läheneda. Niisama arvuti sees suvalist taastusprogramme tööle pekstes tekitatakse ainult Bad Sektoreid juurde ja ei muud tarka tulemust.
ühesõnaga... peale seda klõpsimist lülitub nagu kõvaketas välja... mitte midagi ei toimu... miskit ei liigu enam ja formaaditud seda ketast pole.... esimest korda ketta järgi lükkasin, näitas proge juba selliseid andmeid. ennem oli mäletamist mööda asi nii, et kõvaketta järgi panemisel leidis windows ülesse ketta... aga midagi tegema hakates kiilus kinni ja nii paar korda. ning lõpptulemuseks oligi klõpsimine siis lülitub nagu korraks välja ja klõpsib veel ühe tiiru ning siis on jok. ei klõpsimist ega pöörlemist.
Niipalju võib küll ette öelda, et tegemist on kas:
- kõva paugu saanud kõvakettaga
- ketas on töötanud väga-väga tulisena, kui mitte öelda elektripliidina, millel on kohvi keedetud.
Praegu on igatahes see ketas Bad Sektoreid täis, iseküsimus on, et palju neid on ja kas nende arv ka pidevalt suureneb või mitte.
kõvat pauku pole ketas küll saanud, aga kuumaks on küll läinud, kuid mitte just nii tuliseks, et muna saaks praadida peal.
proovisin ka arvutile järgi toppida, aga siis ei näitand miskit...
Kui tegemist oli välise kõvakettaga siis mina küsiks, et äkki oli tegemist hoopis voolu kõikumise tõttu tekkinud veaga? Mul endal on üks 300 GB Samsung välise kettana hakanud ka trikke tegema. Mõnikord plõksub aga ükski asi ei ole veel välja lugemata jäänud ja ma ei ole leidnud ka selle tekkimise seost (näiteks suurem koormus lugemisel või salvestamisel). Praegu ühendan teda harva otse arvuti külge ja midagi tähtsat seal peal ka ei ole.
Minu ketta puhul oli üle kuumenemine välistatud, sest korpuselt oli pealmine pool ära võetud ja ketta all oli tootja poolt ka ventilaator. Ainus põhjus kettale vigastuste tekkimiseks saigi olla kas toide seinast või siis tootja viga (seda eriti ei usu, sest teised umbes 10 või 11 samsungit on olnud probleemide vabad). _________________
ei oska öelda, kas just voolu kõikumisest see asi on... aga ma ei saa kettale sissegi... selles mõttes, et ei näe ühtegi faili.
Kuumuse koha pealt.... no ketas WD Elements pole seal muud jahutust kui otstes võre ja alumiinium kest ümber... mingeid lisa vente küll ei ole. nii et ei tea siis millest ta täpselt on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.