Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Flashpoint 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.10.2009 19:57:55 vasta tsitaadiga

Üks asi veel, mis kohutavalt häirib on see, et hüppamist ja üle piirete ronimist ei ole (mingi alla poole meetri kõrgustest takistustest peab ringinga mööda minema, wtf?!). Ma ei taha mingit arkaad stiilis pooleteise meetri kõrgusele hüppavaid täisvarustuses supper-sõdureid, kuid paarist üksteise peale asetatud telliskivist võiks ikka olla võimeline üle hüppama/astuma/ronima.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 08.10.2009 20:04:47 vasta tsitaadiga

asjadest saab üle hüpata nende juurde astudes ja E'd vajutades. paraku see töötab väheste objektidega. eriti totter on see kuidas mees takerdub igasuguste väikeste lamedate kivide taha... peab ringiga minema... icon_lol.gif
ja stoori otsijad valisid vale mängu kust stoorit otsida. kogu stoori jutustati ära enne esimest missiooni selle slasidišõuga.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 08.10.2009 20:28:32 vasta tsitaadiga

Sundisin mis ma sundisin aga enam 4 missiooni alustada ei suuda. Kõige rohkem häirib see, et käskude jagamise ajal peab seisma jääma (eriti kui vaenlane järsku kusagilt nurga tagant välja kõnnib selg ees icon_lol.gif , refleksist tahad liikuma hakata ja vaenlast laskma aga enamasti läheb see meelest ära, et korra peab veel Q vajutama command menüü eest ära saamiseks, see omakorda lõppeb oma meestele mingi ebamäärase käsu edastamisega, mida tegelt ei soovinud). Tõesti sprindi ja niisama jalutamise kiiruse vahe on imeväike, mees rahmeldab nagu segane ja relv vilgub ees nagu mingi barbari mõõk aga sittagi edasi ei liigu (nagu jookseks jooksutrenasöri peal).AI paneb ka ikka koledalt pange vahepeal (teise missiooni külas mingi hiinlane passib näoga kuuri seina vastas ja seletab midagi hiina keeles, missest, et mina tema selja taga seisan). Minu jaoks sellise zanri mängude kõige tähtsamast osast - Multiplayerist ma üldse rääkima ei hakkagi, kuna seda teavad kõik, et sellega on tugevalt puusse rammitud.
Graafikal iseenesest pole hädagi (kuigi see näeb paar aastat vana välja). Proovisin ka erinevaid settinguid, kuid mis kõige imelikum, et mediumi ja high vahet nagu erilist ei olegi (va tekstuuride teravus ja suitsulondi pikkus mis mõnest põlevast tangist tuleb). Reaalselt hea asi mis mulle meeldis oli relvade sound. Ärge nüüd ainult pahandama hakake, kuid asi on nii nagu on. icon_wink.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 08.10.2009 20:41:37 vasta tsitaadiga

kui langenud kamraadide või vaenlaste inventuuri vaadata siis neil ammo slot alati tühi... mis värk sellega on? laskemoona oleks ju vaja kuidagi juurde saada?
mul sai ükskord relv tühjaks ja pidin püstoliga vaenlaseid nottima.. no ei tea mismoodi sellega lastakse. vahe oli paarkümmend meetrit ja mitte kuidagi ei tahtnud kuulid pihta minna, sihikud olid küll ilusti joonel aga hit indikaator ei näidanud et ükski kuul pihta oleks läinud.
ja mismoodi raskusastet üldse muuta sai? ainult enne esimest missiooni? otsisin seda infamous hardcore mode't aga menüüdest ei leidnud.
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 08.10.2009 20:45:25 vasta tsitaadiga

Püstolit kasutatakse selleks, et viimases hädas püstoli juppidega vaenlast loopida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 08.10.2009 21:06:25 vasta tsitaadiga

või siis pea alaspidi puu otsast rippudes seda lahti võtta ja kokku panna kuni nina veritsema hakkab
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 08.10.2009 22:23:48 vasta tsitaadiga

Mul lasti üks vend maha. Checkpointi jõudes tekkis vend lihtsalt mitte kuskilt(surnud vennike). Suht ebareaalne.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.10.2009 22:25:02 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Mul lasti üks vend maha. Checkpointi jõudes tekkis vend lihtsalt mitte kuskilt(surnud vennike). Suht ebareaalne.

Iga objectivi täitmisel või kasvõi peale checkpointi laadimisel on su meeskond jälle täies koosseisus jah. Mul lasti Wintersil otse mu ees pea otsast ja minut hiljem oli poiss jälle täristamas icon_lol.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 08.10.2009 22:42:13 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:

Scart kirjutas:
DefXtreme kirjutas:

Iga objectivi täitmisel või kasvõi peale checkpointi laadimisel on su meeskond jälle täies koosseisus jah. Mul lasti Wintersil otse mu ees pea otsast ja minut hiljem oli poiss jälle täristamas icon_lol.gif

See on Normal raskusaste tõttu. Kui oleks tahtnud reaalsust, siis oleks pidanud kas Experienced või Hardcore (oli vist Hardcore viimase nimi) valima.
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 09.10.2009 00:14:11 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
DefXtreme kirjutas:

Selline jutt meenutab Brothers In Armsi. Järgmiseks missiooniks olid kõik tüübid elus et stoori saaks edasi minna nii nagu ette kirjutatud.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 09.10.2009 08:01:42 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
DefXtreme kirjutas:

Scart kirjutas:
DefXtreme kirjutas:

See on Normal raskusaste tõttu. Kui oleks tahtnud reaalsust, siis oleks pidanud kas Experienced või Hardcore (oli vist Hardcore viimase nimi) valima.

Hardcore on ka paras nali. Võtab lisavidinad lihtsalt maha.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.10.2009 08:19:00 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Hardcore on ka paras nali. Võtab lisavidinad lihtsalt maha.

Ega ma selle vastu ei vaidlegi, lihtsalt seletasin neile, et miks nende meeskonna kaaslased respawn'ivad igas checkpoints.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 09.10.2009 17:52:42 vasta tsitaadiga

No kurja küll.
5 korda juba põrunud seal Fuel Depot missioonis. Oma meeste sihtmärkide prioritiseerimine vajab küll veel kõvast lihvimist. Mingi vend mul lihtsalt lamab keset lagedat platsi ja täristab mingi PLA vanti, kes on ca 40m eemal, auto taga. Samas, kohe minu mehest 5m eemal on PLA mees täitsa otse vabalt lastav, aga ei, ikka vaja raskemat sihtmärki lasta ja siis surma saada.

Väga pro oleks, kui saaks oma meestel sihtmärke lihtsalt anda, nagu OpF1's oli, et Sõdur3 - Target - Soldier at 3 o'clock.

invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 09.10.2009 17:58:51 vasta tsitaadiga

Tegin kerge tutoriali ka mission editorist kes sellest aru ei saa ja tahab väheke möllata.
http://www.youtube.com/watch?v=hI155qyU3x4

Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 09.10.2009 18:51:30 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
No kurja küll.
5 korda juba põrunud seal Fuel Depot missioonis. Oma meeste sihtmärkide prioritiseerimine vajab küll veel kõvast lihvimist. Mingi vend mul lihtsalt lamab keset lagedat platsi ja täristab mingi PLA vanti, kes on ca 40m eemal, auto taga. Samas, kohe minu mehest 5m eemal on PLA mees täitsa otse vabalt lastav, aga ei, ikka vaja raskemat sihtmärki lasta ja siis surma saada.

Väga pro oleks, kui saaks oma meestel sihtmärke lihtsalt anda, nagu OpF1's oli, et Sõdur3 - Target - Soldier at 3 o'clock.

Kui mapi ette võtad, siis saad valida, et kes laseb keda, kuigu nii on veidi tüütu.
Samuti, mängisin sõpradega LANis coopi, tegime nii 3 missiooni ära. Kuidas vahepeal ära salvestada? Muidu peab kogu aeg algusest alustama.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 09.10.2009 18:55:55 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:

Kahju jah et seda kella värki pole. Samas käib ilgelt närvidele käskluste andmine ja relvade vahetus.
Mis värk selle taevaga on? Koledamaid asju mis näinud olen. Päike/valgus allikas mitte ei paista 1 kohast vaid mingit blurri peksab ülevalt igas võimalikus poosis alla. Kord on pilt tume siis jälle hele.
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 09.10.2009 19:32:53 vasta tsitaadiga

OFPDR Music Pack Now Available For Download:

Download Music Pack as MP3
Download Music Pack as WMV
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 09.10.2009 20:44:38 vasta tsitaadiga

Message from Sion Lenton (Exec Producer)
Väike lõik sealt:
I know that our PC user base is clamouring for more features already, and we are not oblivious to your pleas! We have DLC, patches and title updates all due out (in weeks rather than months) and we are also collating all feedback regarding any issues discovered, so please keep on posting your bug reports in the tech help forum.

omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 09.10.2009 20:46:13 vasta tsitaadiga

Mis see DLC on? icon_redface.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 09.10.2009 20:48:50 vasta tsitaadiga

downloadable content
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.10.2009 22:27:47 vasta tsitaadiga

Sain siis single player campaign'iga ühele poole. Peaks ütlema, et mida lõpu poole, seda paremaks missioonid läksid ning kohati oli päris huvitav mängida. Snaiper+NVG+silencer'i ja Night Scope'ga automaat ning siis luurad öösel ringi. Missioonid, mis leidsid aset öösel, olidgi tegelikult kõige lahedamad.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 09.10.2009 22:45:32 vasta tsitaadiga

LightsabeR, mis ööst sa räägid..? siin mängus on ÖÖ ? icon_eek.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.10.2009 22:49:56 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:

On. See teine missioon, kus inimesed kurtsid, et pole piisavalt pime, leidis aset päikesetõusu ajal. Hiljem tuleb ka tõelisi öö missioone, kus ilma NVG'ta oleks ikka suht keeruline midagi ära teha.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.10.2009 22:56:44 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
too esimene ei olnud mitte öö, vaid missioon algas esimese valguse ajal
kuid paljud ei tea sellest vast midagi icon_rolleyes.gif

falkriz
HV kasutaja
falkriz

sõnum 09.10.2009 22:58:36 vasta tsitaadiga

Njah. Öö nagu öö ta on, aga igahtes need missioonid, kus PEAKS öö olema, needon küll jah kõige huvitavamad icon_smile.gif Kusjuures multiplayeri on pmst hea. aga sellegipoolest peaaegu võimatu mängida seda praegu. lagg on lihtsalt nii julm. Väga loodan, et esimese patchiga tuleb dedicated server filed kaasa....ja FOV parandatakse....ja damage tehakse suuremaks.....ja AI mõnes kohas sätitakse....ja masinates free look....ja üldse masinate füüsika vähe paremaks teha....ja....veel igast jama icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 09.10.2009 23:25:45 vasta tsitaadiga

falkriz kirjutas:
ja masinates free look

See on jah idiootsuse tipp, et sõiduki roolis olles ei saa pead pöörata. Samas kui istud kuhugi mujale, siis on võimalik. Ei tea kes see tarkpea oli, kes sellise süsteemi välja mõtles. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 10.10.2009 00:59:48 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
DeTHiCa. kirjutas:
too esimene ei olnud mitte öö, vaid missioon algas esimese valguse ajal
kuid paljud ei tea sellest vast midagi icon_rolleyes.gif

See esimene valgus sakib 100ga. Saaks aru et päikese tõus kus valgus hakkab 1 poolt kumama. Mitte et kõik kohad on mingit imelikku valgust täis. Ei ole päikest, rohelist metsa ,sinist taevast ega ka mere lainetust. Jalgratta leiutamine on viimsel ajal moes icon_sad.gif
tagasi üles
MarekSäde
HV veteran

sõnum 10.10.2009 01:01:39 vasta tsitaadiga

krt ma vist ka ei suuda üle paari missiooni ära mängida, suht harjumatu FOV ja käsklused. Graafika ei häirigi nii palju kui muud kõik kokku. Kui viitsin siis proovin edasi. Jama, et isegi relvi ei saa valida missioonide alguses. Siiani on äge olnud vaid firesupport ehk kahurituli. Vägev tulevärk ja maa väriseb.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 10.10.2009 03:40:51 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
falkriz kirjutas:
ja masinates free look

See on jah idiootsuse tipp, et sõiduki roolis olles ei saa pead pöörata. Samas kui istud kuhugi mujale, siis on võimalik. Ei tea kes see tarkpea oli, kes sellise süsteemi välja mõtles. icon_rolleyes.gif

Konsooli probleem, juhi istmel roolid , kõrval istmel vaatad aknast välja samade nuppudega. Mäng on 1:1 konsooli port. Tänage neid kutte kes konsoole ostavad et me PC mängurid peame nüüd sellist jama taluma iga viimase kui mänguga peaaegu. Devid ajavad siukest kägu suust välja enne releasi et siga ka ei söö ja kui mäng väljas siis on nagu õiged mehed kunagi patche vorpimas ja kõik on kõige paremas korras. See aeg mida nad lubasid kasutada PC'le optimeerimiseks tõmmati graafikat kõvasti alla ja gameplayd samuti. Kuskil oli mingi võrdlus ka milline oli graafika enne ja milline nüüd (videod) vahe on tohutu eriti view distance kvaliteedis. Üks päev ma need konsoolid kokku korjan ja tule otsa panen siis saame ehk mõne hea PC mängu ka icon_smile.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 10.10.2009 03:43:19 vasta tsitaadiga

Pihv, näita ühte neist vanadest videotest, oleks omalgi huvi näha kuidas vanasti asjad olid.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 10.10.2009 03:43:23 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Üks päev ma need konsoolid kokku korjan ja tule otsa panen siis saame ehk mõne hea PC mängu ka icon_smile.gif

Anna siis teada, ma lööks kampa. beer_yum.gif
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 10.10.2009 08:53:44 vasta tsitaadiga

Kuidagi tuimaks kisub asi. Jooksed, lased kaks venda maha, jooksed lased jälle kaks venda maha jne. Trjektoori ei lase sul valida, vaid määrab ise jne. Alguses tundus parem icon_neutral.gif

Või hakkab midagi lahedamat ka tulema kuskil icon_rolleyes.gif

tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 10.10.2009 08:59:00 vasta tsitaadiga

Ise ma seda määratud trajektoori üritan vältida ja hiilida seljataha jne icon_smile.gif
Mis eriliselt häirivad on see,et vastased lambist kuskilt maa alt tekivad ja see krdi graafika ikka ei mahu hinge mul icon_lol.gif
Lisana reva vahetus mis nõuab peatumist korraks+ siis eelmainitud käsud mida on võimatu pingelises olukorras kasutada..
Korduvalt on olnud juhtumeid kus üritan jagada käsku otsides seda õiget,ning enne kui selle leian lastakse lihtsalt maha vms icon_mad.gif Või siis käsu otsing pooleli ja nähes vastast üritan põigata kõrvale mille tulemusena läheb vähe vale käsklus peale nt hold fire vms icon_lol.gif
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 10.10.2009 11:14:51 vasta tsitaadiga

hardcoris on nõme et peab meelde jätma relva laskeasendi (semi/burst/full), visuaalne efekt selle tarbeks on täitsa ära unustatud - lihtsalt väike hoova vajutus icon_smile.gif , hale et peab laskemoona raiskama
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MarekSäde
HV veteran

sõnum 10.10.2009 11:38:32 vasta tsitaadiga

Pihvil on täitsa õigus, tundub 100% konsoolikas olevat, olematu graafika ja juhtimine, pluss menüüs liikumine jne Tahaks lausa vanduda, täielik nurisünnitus pc-le. Miks nad ei võiks teha originaali pc-le ja siis kärpida kõike mida annab konsoolikräpi jaoks. Ime krt, et nad mingeid moblamänge pc-le üle ei pordi ja siis teatavad, et uus mäng, tuleb välja igal platvormil thumbs_up.gif . Idioodid.
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 10.10.2009 11:47:37 vasta tsitaadiga

Kõvasti hoiab aega ja raha kokku see. Ja ka sellepärast et piramine on pc peal teadagi kui suur...hea et üldse midagi pc peale tehakse. Kui selline asi nagu gta 4 on konsooli port siis ega siin midagi head loota ei ole.
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 10.10.2009 13:25:47 vasta tsitaadiga

BS iga aastaga toodetakse järjest rohkem cräppi. Paljud DEV tiimid isegi ei ürita midagi korraliku teha, tahavad oma papi kätte saada ja kõik.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 10.10.2009 14:37:18 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
siis eelmainitud käsud mida on võimatu pingelises olukorras kasutada..
Korduvalt on olnud juhtumeid kus üritan jagada käsku otsides seda õiget,ning enne kui selle leian lastakse lihtsalt maha vms icon_mad.gif Või siis käsu otsing pooleli ja nähes vastast üritan põigata kõrvale mille tulemusena läheb vähe vale käsklus peale nt hold fire vms icon_lol.gif

Kusjuures need sain ma mängu lõpuks enamvähem käppa. Peamised käsud, mida kasutasin, nagu ROE käsud ja flanking, suutsin ikka ~sekundiga ära anda. Kuid jah, see, et mul need nuppude kombinatsioonid pähe kulusid ei tähenda, et süsteem ise hea on.
-Kaivo- kirjutas:
BS iga aastaga toodetakse järjest rohkem cräppi. Paljud DEV tiimid isegi ei ürita midagi korraliku teha, tahavad oma papi kätte saada ja kõik.

See ka põhjus, miks ma igal võimalusel toetan ja promon indie dev firmasid/tiime. Reeglina püüavad nemad teha mänge, mis ka neile endale meeldivad ja mida nad ise tahavad väga mängida. Paljudel on ainult "see üks mäng" ning nad matavad selle alla aastaid ning mängust ei sõltu mitte ainult mängu, vaid ka nende endi edu ja tulevik. See ikka motiveerib palju enam pingutama.

Pea kõigi suurte dev firmade jaoks on aga mängude tootmine äri, ning need mehed, kes firma eesotsas tähtsaid otsuseid langetavad ei tea reeglina mängudest midagi ning vaatavad lihtsalt finants aruandeid ning statistikat. Neil on sügavalt ükskõik, et PC community vingub, kuna nende firma teenib konsooli mängurite pealt kordades rohkem raha.
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 11.10.2009 02:02:14 vasta tsitaadiga

Sai siis proovitud multiplayerit ka natuke, mis on ikka s**t mis s**t. Enamus serverid lagivad mis jube. Spawn süsteemist ei saa aru. Kahel korral kolmest jäin sõidukisse kinni. thumbs_down.gif Täiesti jube mäng minu arust. Vaikselt hakkas juba meeldima, aga siis sai Campaign läbi, proovisin multiplayerit ja ei ei ei. thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
ukm9
HV vaatleja

sõnum 11.10.2009 20:46:55 vasta tsitaadiga

Sain ka ära proovitud ja ma ei saa krdi teisest missioonist edasi.. Mäng on JUBE thumbs_down.gif . Kui sõidad autoga ei saa sa pead pöörata, graafika - jube, teises missioonis teine ülessane on ikka ... koguaeg kui suren ära pean kõndima jälle fking 1 km ja vaenlased on nii võimatud lasen natuke kukub maha ma lasen sinna kohta kuhu ta kukkus ja midagi ei juhtu ning kui vaenlasele lähedale lähen kohe killib mu ära .. Saving süsteem on kohutav. Alustasin checkpointis ja äkki mingid ilged lasud käivad siis vaatan kõik tiim on surnud, tuli välja et helikopter tappis kõik ära.. pidin siis missiooni uuesti alustama. Käskluse andmiseks peab ka seisma jääma ja sealt veel igast valima... Veits pikk jut tuli vist icon_lol.gif Igatahes kokkuvõtteks ootasin paremat thumbs_down.gif
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 11.10.2009 21:13:11 vasta tsitaadiga

Ei no kui kõik põhja keetata siis graafika ei olegi nii jube.
Aga gameplay icon_lol.gif
Vaatan korraks paremale. Vaatan jälle tagasi. kus kohast need vaenlased järsku sinna tekkisid icon_biggrin.gif
Aga jah, relvade vahetus, käskluste andmine, trajektoori mööda kõndimine - puhas porno.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 11.10.2009 21:44:52 vasta tsitaadiga

Kahjuks peab isegi tõdema et mäng ei vääri küll mitte mingit tunnustust, kahju et sellist sodi tehakse.
Detailsemalt ei viitsi hakatagi gameplay, graafika või muu kallal näägutama. Tublid AHV id on seda juba teinud, et iga SIIL aru saaks, mis mänguga tegu on. icon_razz.gif
Lihtsalt lootused olid selle mängu suhtes kõrged...

Kui ma õigesti mäletan siis üks HV-lane kommenteeris midagi säärast:
Too mäng oleks nagu tehtud täielikest amatööridest koosnevast väikeettevõttes toodetud mänguga või kehvasti tehtud MODiga.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.10.2009 21:53:07 vasta tsitaadiga

Mercury kirjutas:
Vaatan korraks paremale. Vaatan jälle tagasi. kus kohast need vaenlased järsku sinna tekkisid icon_biggrin.gif

Mängus on hardcoded limiit ehk korraga saab olla maailma spawnitud 63 entityt. Sellest ka olukord, kus mõnikord silme ette spawnivad sõdurid.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 11.10.2009 22:03:30 vasta tsitaadiga

LOL, selline asi hakkas silma netis icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tiith
maxnorm
tiith

sõnum 11.10.2009 22:10:01 vasta tsitaadiga

kahju, et selline järg siis suurepärasele esimesele osale
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
MarekSäde
HV veteran

sõnum 11.10.2009 22:14:36 vasta tsitaadiga

aga kas keegi pleikaril või xboxiga on seda proovinud, võib-olla on tõesti parima shooteriga mis sinna peale tehtud. LOL icon_lol.gif Tunnen kaasa igatahes siis.
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 12.10.2009 11:20:59 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
LOL, selline asi hakkas silma netis icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Niikaua kui need põrsad demo-si välja laskma uuesti ei hakka nagu kunagi oli, siis p.raatlusele võib ennustada ainult tohutut tõusutrendi. Varsti ei julge enam keegi mängu ennem osta kuni pole seda proovida saanud.
Edu neile ahvidele kes sellist saasta toodavad ja kes seda saasta omale pähe lasevad määrida kalli raha eest thumbs_up.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 12.10.2009 12:31:21 vasta tsitaadiga

Proovisin täna ArmA 2 demot natuke. Ikka tükk maad parema mänguga tegemist. Kahju, et OPF2 selline käkk tehti, lootsin palju enamat.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 12.10.2009 13:03:12 vasta tsitaadiga

Eks jah, mul nüüdsesk kopp ees ja lõpuni küll ei viitsi mängida. Ei tea kas kunagi mõni hea FPS veel tuleb ka? icon_rolleyes.gif

CofD MW2 on siis järgmine lootus icon_lol.gif

tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 12.10.2009 16:05:44 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Eks jah, mul nüüdsesk kopp ees ja lõpuni küll ei viitsi mängida. Ei tea kas kunagi mõni hea FPS veel tuleb ka? icon_rolleyes.gif

CofD MW2 on siis järgmine lootus icon_lol.gif

Selle mängu peale võib vähemalt 101% kindel olla,et asi ei feili thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Flashpoint 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.