Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
07.10.2009 23:57:57
|
|
|
uk tervitused
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.10.2009 00:51:37
|
|
|
SinuEma kirjutas: |
Nonii, nüüd uus kiri Elioni kodukal tehes võimaluse kontrolli netile:
Meil on väga hea meel, et hüperkiire Internet äratas Sinus huvi. Kahjuks peame ütlema, et meil pole praegu võimalik Sinu aadressil hüperkiiret internetti veel pakkuda. Aga see võib muutuda üsna peaning Sina saad seda mõjutada!
Võrgu laiendamisel lähtume väga otseselt huviliste hulgast konkreetses piirkonnas või korrusmajas. Kui soovid, et 100 Mbit/s ühenduskiirus jõuaks Sinuni kiiremini, palun täida allolev ankeet. Sinust sõltuvad meie investeeringute ja võrguarenduse plaanid. Kui oleme fiiberoptikavõrguga Sinu elukohani jõudnud, võtame Sinuga ise ühendust. |
Täidan ära
Kahjuks naabritel vist STV ainult seega suurt lootust pole
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
08.10.2009 01:28:56
|
|
|
Ma täitsin ise ka ära aga ei ärata eriti suuri lootusi... majas levib pikemat aega majanet mis pakub ka "kiiret" kuid äärmiselt ebastabiilset internetti... ülejäänud on vast kaabeloperaatorite mõjuvallas.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Franzuu
HV kasutaja
|
08.10.2009 01:30:54
|
|
|
30. sept või 1. okt hommikul sai siis see hüper nett tellitud. Olen siin oodanud SMS's, sai kõrini ja sai helistatud elioni. Nemad ütlesid et 2. oktoobril oli minu tellimus lõpetatud ja see tähendab, et hüper kiire nett ei ole võimalik. (mul on ST 780 ruuter ja net tuleb ruuterisse selle peenikese dsl kaabli kaudu). Ütles, et ta ei näe kas majja üldse tuleb fiiber või mitte ja ütles, et homme helistataks 165'te ja et tellitaks korrusmaja lahendus, et võibolla siis saab hüper netti. Siis helistati tagasi ja ütles, et tuleb küll fiiber majja ja peale seletamist, et peab olema kodulahenduse kolmik pakett, et üldse saada hüper kiiret netti, kästi tellida kodulahendus korrusmaja baasil (et siis cat5 kabel tuleb ruuterisse vist?). Eks siis näeb, kas saab või ei.
Kui elion niimodi tühistab asju, siis peaks ikka saatma sms'i, e-mail'i või helistama, mitte jätma inimese teadmatusse.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
08.10.2009 01:31:10
|
|
|
MajaNet'i ebastabiilsus tundub suurel määral tulenevat kasutajate aktiivsusest.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.10.2009 01:32:49
|
|
|
Ega naabritel kah see STV teab mis usaldusväärne pole.Kord kuus on STV pirukaauto koos tehnikuga jälle hoovis
Hea vähemalt see, et ma olen majapeale ainus Elioni kasutaja siis ei pea mingite jamade pärast muretsema.Pole tehinisi(liiniga seotud) probleeme 3+ aastat kindlasti näinud
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
08.10.2009 01:34:32
|
|
|
Lemmy kirjutas: |
MajaNet'i ebastabiilsus tundub suurel määral tulenevat kasutajate aktiivsusest. |
no selles on süüdi, et neil tuleb maja keldris linuxi purki ühendus sisse ja sealt läheb switchidesse edasi... no see üks masin ei suuda elusees hoida maja vajadusi üleval arvestades mis tehnikat kasutavad. Nad lubavad praegu vist 20 või 30mbit ühendust meie majas... suht mannetu on. Ühendus pole mitte garanteeritud vaid limiteeritud ja jagatud... paar võtavad rohkem, teistele ei jää... kui just nüüd uuendusi pole olnud aga kahtlen. Ma mäletan kui kasutaisn oli mul ka juurdepääs ja see asi mis trepikojas oli... no p3 oli heal juhul aga pigem tundus veel vanem miskine cellu ront odava raha eest ostetud ja kõik.
Tegelt ma pole isegi kindel kas elion on nõus mulle majja ehitama võrku välja kui siin miskine majanet levib... eks aeg näitab aga lootust ei hakka isegi tekitama endasse.
viimati muutis KillerXP 08.10.2009 01:37:18, muudetud 1 kord |
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
08.10.2009 01:36:57
|
|
|
Franzuu kirjutas: |
Kui elion niimodi tühistab asju, siis peaks ikka saatma sms'i, e-mail'i või helistama, mitte jätma inimese teadmatusse. |
Eih, milleks. Me oleme ju ainult kliendid
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
08.10.2009 01:41:59
|
|
|
[VaHuR] kirjutas: |
Kui elion niimodi tühistab asju, siis peaks ikka saatma sms'i, e-mail'i või helistama, mitte jätma inimese teadmatusse. |
Eih, milleks. Me oleme ju ainult kliendid  |
sessuhtes kontrolli kindlasti üle ja mitu korda neilt, nagu mu jutust lugeda võib siis mingi hetk sogasid nad mulle ka et ei hoopis ple ikka võimalik jne, neil suht pudru ja kapsad seal aga kui ise pinda käia ja kurja häält teha siis küll saab kui alguses lubatud oli...
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
08.10.2009 01:52:37
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
Lemmy kirjutas: |
MajaNet'i ebastabiilsus tundub suurel määral tulenevat kasutajate aktiivsusest. |
no selles on süüdi, et neil tuleb maja keldris linuxi purki ühendus sisse ja sealt läheb switchidesse edasi... no see üks masin ei suuda elusees hoida maja vajadusi üleval arvestades mis tehnikat kasutavad. Nad lubavad praegu vist 20 või 30mbit ühendust meie majas... suht mannetu on. Ühendus pole mitte garanteeritud vaid limiteeritud ja jagatud... paar võtavad rohkem, teistele ei jää... kui just nüüd uuendusi pole olnud aga kahtlen. Ma mäletan kui kasutaisn oli mul ka juurdepääs ja see asi mis trepikojas oli... no p3 oli heal juhul aga pigem tundus veel vanem miskine cellu ront odava raha eest ostetud ja kõik.
Tegelt ma pole isegi kindel kas elion on nõus mulle majja ehitama võrku välja kui siin miskine majanet levib... eks aeg näitab aga lootust ei hakka isegi tekitama endasse. |
Riistvara osas ma spekuleerima ei hakka. Linux aga küll süüdi pole, et ühendus looka tõmmatakse.
Igatahes.. ma ei kurda, nett tuleb siiski täiesti kasutatavalt läbi ja konkurentide poole hetkel vist vaatama ei pane.
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
08.10.2009 02:04:28
|
|
|
Lemmy, linuxit ma ei süüdistagi, linux on äärmiselt positiivne asi netijagamises... ka paljud tavaruuterid baseeruvad linuxi-põhistel softidel. Pigem kritiseerin ma nende riistvara valikut, katkestusi ja ebastabiilsust mis kõigest sellest kompotist tulnud on... loobusin nende ühenduse kasutamisest juba hea 3 aastat tagasi ja ei kahetse. Alguses vist elisa kasuks, seejärel elisast läksin kiiresti elioni.
Lisaks turvalisus on neil ka päris andekas.. ma võiks iga kell jalutada trepikotta, võtta kapi lahti ja nende switchi voolu alt välja võtta või siis nt enda kaabli sinna juurde panna, võrgu üle scannida ja dubleerida mõne tegelase mac adret ning olen sees juba... paneme sinna otsa veel selle, et kõik on ühes sisevõrgus ehk siis teiste arvutitesse on juurdepääs olemas mis ei ole kaitstud. Sain isegi kunagi kunagi sealt miskise võrgu kaudu leviva viiruse mis kõik exe failid mul arvutis ära napsas, sh kodukootud programmid... õnneks olid enamustest backupid olemas. Siiamaani tegelt ei kasuta viirusetõrjet kuna ise oskan valida kus ringi kolan ja ei ole nagu vajadust selleks.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
08.10.2009 02:33:31
|
|
|
Siinsest teemast läheb asi juba kaugele..
Ise vahelduva eduga antud teenust aastaid kasutanud ja tegelikult meenub mingi 4-5 katkestust üldse kogu selle perioodi peale.
Kapid on lukus, kuid loomulikult võib sinna sisse murda, kui suur tung on.
Maja võrk on üles ehitatud ühtse sisevõrguna, igaüks võib oma turvalisuse eest ise hea seista, keegi ei keela. Ma ei leia, et antud lähenemine oleks midagi ebasobivat.
Viirusetõrje kasutamine on vaba valik. Õnneks enamus ISP'e keeravad zombie'stunud masinatel, mis võrku läbustavad, ühenduse kinni.
MajaNet'i jaoks võiks teha eraldi teema, kui juttu kauemaks jagub.
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
08.10.2009 08:10:10
|
|
|
ptu... võiks ka juba kohale jõuda..
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
homeworld1
HV kasutaja

|
08.10.2009 08:48:08
|
|
|
Kui kiiresti see SMS tuleb?:O
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.10.2009 10:28:12
|
|
|
Täiesti nõus. See küll ei paranda tagantjärgi su probleemi kuid Elion on sellest bugist (et alati ei lähe negatiivse vastuse korral SMS teele) teadlik ning vea parandamisega tegeletakse.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
MEE
HV vaatleja
|
08.10.2009 11:27:26
|
|
|
tellisin ka eile ära, sain maili ka, et asi töös. Kui kiiresti keegi Teist mingit tagasidet sai? I mean kaua ma ootama peaks, enne kui neile ise helistama, et kaugel nad on. (arvestada nende tagasihoidlikku unustamise võimet )
Starmani ühendust kaalusin ka enne, kuni nad avaldasin selle ühenduse tagamaad - no thank you for me
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
08.10.2009 11:34:02
|
|
|
Krt, ma pole ikka rahul sellega, et minuni see megakiire nett ei jõua Saan aru, et kui tahetakse hüperkiiret netti, siis korrusmaja kasutajad peavad vahetama paketi Kodulahenduse vastu ? ....ma elan nö korrusmajas, kuid kasutan Kodulahendust, kuid mille taha asi või jääda? Tahaks nagu ammendavat vastust Elioni käest saada. Sai neile ka meil saadetud, kuid vastusega pidavat kuni 4 tööpäeva minema.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
08.10.2009 14:49:12
|
|
|
Kuskil mingi kaart või aadresside loetelu ka on, kus see pakett levib?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
08.10.2009 15:02:53
|
|
|
Mina siit küll ei leia ei kaarti ega aadresite loetelut.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
08.10.2009 15:11:45
|
|
|
Kontrolli aadressi järgi
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
08.10.2009 15:13:04
|
|
|
SinuEma, Et kontrolli enda võimalust on paha nupp kuhu vajutada
Kaardiks on see lause "Elioni hüperkiire internet on kättesaadav kõikides suuremates linnades üle Eesti. Tänaseks oleme hüperkiirusteks vajaliku võrguga katnud 100 000 kodu kortermajades."
Elad kortermajas siis väike võimalus olemas,kui ei ele siis ei saa kah.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
08.10.2009 15:19:39
|
|
|
sama siin, miga, aga ega ma eriti ei usugi, mis juttu Elion ajab. Nende reklaamlausegi ajab naeru kihistama.
tsitaat: |
Tänaseks oleme hüperkiirusteks vajaliku võrguga katnud 100 000 kodu kortermajades. |
sada tuhat korterit kortermajades paistab natuke ülepingutatud number olevat. Igatahes minu korteris Mustamäel pole seda võimalik veel panna, kuigi istun Kodulahenduse otsas. No aga kui nad arvestasid kõik Kodulahenduse omanikud automaatselt nende alla, kes uue kiire neti võivad saada, siis tuleb vist 100 000 korterit täis küll.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.10.2009 15:22:55
|
|
|
No mõnimees hakkab üürikorterit otsima sinna levialasse spetsiaalselt nagunii
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
08.10.2009 15:23:25
|
|
|
Olemasolev võrk ei tähenda, et kortermajas ei peaks tegema lisatöid.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|