Doomsday plane/E-4B, shadow government juhtimisel väidetavalt just sealt kordineeritigi sisetööd, keri edasi ja vaata alates: 2:30, too lennuk on nähtav analoogselt samal ajal mõlema "kaaperdatud" lennuki puhul mis samal ajal tornidesse rammiti, tõenäoliselt kaugjuhtimise abil
http://www.youtube.com/watch?v=t0tvK0NFKvc
krt see küll normaanle video polnud @2:32
seal oleks nagu 2 klippi samaltpoolt torne filmitud, aga klippides asub see valge lennuk täiesti erinevates kohtades (võib isegi väita, et igas klipis asub eri kohas). see ka vähe imelik, et peale suumimist pole videos enam mingit täppi näha. oleks nagu kleebitud sinna. parema kvaliteediga klippe pole? või oligi neid siis 5tk ja 3tk tiirutas tornide ümber?
* vigade parandus: Doomsday plane/E-4B oli nähtav hetk enne ning pärast teise torni rünnaku ajal
7/7 oli täielik läbikukkumine sama mallli järgi planeeritud nagu 9/11, plaaneeritud treeningu käigus juhtus analoogselt nö "terroriakt" ning võimud ei suutnud eristada treeningut reaalajal toimuvast _________________ "Mõtle kriitiliselt"
ameerikas leiab aset uus 21 sajandi natsi saksamaa tõus
See on nüüd küll väga tagurpidine arusaam... Seal möllavad ikka need, kelle vastu nn. natsid võitlesid. _________________ Only the Central Computer knows the truth
Smith mölluks pole veel läinud, kuigi kõik märgid viitavad sellele, kas sa tahad väita et teise maailmasõja veteranid praegu "möllavad"? kuidagi segane mõttekäik
vull, Tasemel dokk, jägan seda ning teisigi samalaadseid dokumentaale torrendina juba aastaid, Luke Rudowski sai G20 protestil päris kõvasti füüsiliselt/psühholoogiliselt kannatada, eriti lahe kui pollarite pande piirab ümber ning ei luba lahkuda - selle asemel viiakse vangi ning kästakse alasti koorida läbiotsimis protseduuri jaoks ...
millegipärast arvan, et nood tüübid tehakse "Obama" poolt täiega maha ja surutakse interneti kontrolli veel rohkem peale??
aga tundub küll, et need vennad pole internetiga arvestanud. arvavad et kogu meedia on tuim "ajaleht" ja "televiisor", mille kaudu inimestele saab paska pähe määrida, ilma et kellelgi oleks võimalus mõnda uudist kommenteerida või arvustada _________________
poiss4, Täpselt, probleem on selles et inimesed kardavad oma valitsust ning ei julgeta oma õiguste eest välja enam astuda (massimeedia teeb ideaalset tööd et inimesi pimedas hoida), kuigi peaks olema vastupidi, riik peab teenima rahvast aga mitte rahvas riiki ! _________________ "Mõtle kriitiliselt"
IMO on probleem pigem alternatiivide puudumises, inimloomus korrupeerub võimu korral sõltumatult valitsemisvormist. Ja kui juba demokraatia läbi kukub siis polegi nagu enam midagi peale hakata. Milleks revolutsioon kui lõpptulemus igal juhul sama saab olema.... _________________ IMO & GPLed
Ma ei tea, millisesse positsiooni te ennast asetate.
Olen kodanik ja ülirikas. Raha on nii palju, et hoida eemale erakondadest.
Pisut leiva ja pisut riiete jaoks.
poiss4, Täpselt, probleem on selles et inimesed kardavad oma valitsust ning ei julgeta oma õiguste eest välja enam astuda (massimeedia teeb ideaalset tööd et inimesi pimedas hoida),
Täpselt sama on ka eestis. _________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
poiss4.. riik peab teenima rahvast aga mitte rahvas riiki !
Riik teenibki rahvast, sest rahvas valis 101 liiget pukki.
Rahvas valib ise oma kangelasi ja ei hooli kunagi enam nendest kangelastest, kes kukuvad.
Seega rahvas on inerts, tugevad juhid aga rahva leib.
Minu arust kui on tugev juht, siis osa rahvast muutub ainult kahekeelseks. Nõrga puhul aga on kõik nagu üks mees- vastu.
Demokraatial on selline reguleeriv omadus, et isegi kui autoritaarne juht "haldab" juba kohtuorganeid, siis järgmine juht seda hallata enam ei suuda.. ja nõrgad erakonnad lagunevad mingil ajal ise, kui seda juhib AINULT üksinda autoriteetselt [parandan] egotsentriline juht.
Demokraatia on tulnud ladina [parandan, ka kreeka] keelest.. Ladina keel on aga filosofistide ja doktorantide keel.
Kiirabiarst peab aga kõiki inimesi ravima.
Täiendus.
Kui nüüd tõlgendada umbes midagi vene kirjandusest-
..noor ja tugev, valgel hobusel. Terase(lt) [arusaava ja selge] silmavaatega/pilguga. Rahvas tõstis pilgu üles, tundis rõõmu..
Paistab, et tugev juht peab olema KOHAL ja igas asjas suutma teha kiireid ja vastupidavaid otsuseid. Eraldama inimes(e) omadusi probleemidest, hästi analüüsima.
Läbirääkimised peavad olema mitte ühepoolseid vaid tuleb leida sarnaseid vigu ja sadu võimalike lahendeid.
Ei pea olema vaenlasi ega sõpru. Peab olema lahend probleemidele.
Lahend sellele maagiale. Noorus õpib. Noor õpib. Ka vana peab suutma õppida nagu noor:
noor ja tugev, valgel hobusel, sitke, sale, kõrgelt haritud (õpetatud õppima suutma tegutseda oma hariduse vääriliselt, õppima kogu oma elu, tunnetama aga seisma enda eest, teiste eest..), hästi selge ja terava pilguga. Aga silmades on tunda mingit ülimat sõbralikust.
See on siiski väline, kuid tugev inimene suudab ainult ise oma nõrkusega toime tulla. Nõrk aga häbeneb ennast liiga palju. LIIGA PALJU, ma ütlen!!
viimati muutis poiss4 02.01.2010 11:48:21, muudetud 1 kord
poiss4.. riik peab teenima rahvast aga mitte rahvas riiki !
Riik teenibki rahvast, sest rahvas valis 101 liiget pukki.
§ 1. Eesti on iseseisev ja sõltumatu demokraatlik vabariik, kus kõrgeima riigivõimu kandja on rahvas.
Eesti iseseisvus ja sõltumatus on aegumatu ning võõrandamatu.
§ 62. Riigikogu liige ei ole seotud mandaadiga ega kanna õiguslikku vastutust hääletamise ja poliitiliste avalduste eest Riigikogus või selle organites.
§ 1. Eesti on iseseisev ja sõltumatu demokraatlik vabariik, kus kõrgeima riigivõimu kandja on rahvas.
Eesti iseseisvus ja sõltumatus on aegumatu ning võõrandamatu.
§ 62. Riigikogu liige ei ole seotud mandaadiga ega kanna õiguslikku vastutust hääletamise ja poliitiliste avalduste eest Riigikogus või selle organites.
Riigivõimu kandja on rahvas. Rahvas toidab riiki. Nagu paindlik maksusüsteem või nii? Majanduskriisi ajal tõstetakse makse nagu majandustõusu ajal.
Meil on veel pikk tee demokraatiani.
Kas pole siis nii, et kui jätta kõrvale mõisted [natsism, kommunism ja demokraatia] ja arutada lahti äri-turg.
SIIS RESSURSID lähevad ikka nende kätte, kes oskavad õppida, kus nad parasjagu on- oskavad suhelda ja on tugevad.
Paraku on neid RESSURSSIDE kätte võtjaid erinevaid...
Jõuame sinna- sõltumatu kohtusüsteem. Kui kohtusüsteem on sõltumatu ja suudab lahendada ära kõik kallid kohtulahendid..
[et istuvad KOHTUMÕISTJANA piibliaja kuningad -saalomonid ja taavetit, kas pole??]
Et eesistujad on korrupeerumatud.
Meil on pikk tee hoopis majandusteadusel. SEDA MA ÜTLEN- majandusteadusel.
Et juhid ei aja linnasid pankrotti...
poiss4, Ma ei teagi. Kommentaariks niipalju, et tegelikult nad ei vastutagi oma lubaduste jne järgi. Et kui ma valingi sinna kellegi siis päriselt ta ei vastuta minu ees mida ta seal teeb. Seega võib poliitik mida iganes rääkida ja minu ära osta ning hiljem kõik lubadused hüljata. Vähemalt mina loen seda nii välja.
poiss4, Ma ei teagi. Kommentaariks niipalju, et tegelikult nad ei vastutagi oma lubaduste jne järgi. Et kui ma valingi sinna kellegi siis päriselt ta ei vastuta minu ees mida ta seal teeb. Seega võib poliitik mida iganes rääkida ja minu ära osta ning hiljem kõik lubadused hüljata. Vähemalt mina loen seda nii välja.
Võtame sõnalt poliitik mõiste ära. Jääb järgi inimene, eks?
Nüüd mõtle edasi, et kui on loll inimene võimul[ei vihja ühelegi võimurile, hetkel] ja kolm-neli lolli inimest on selle lolli võimuri poolt ära ostetud ja üks tark istub kuskil nurgas, eemal. Siis kui need neli-viis lolli omadega põhja läheb..
siis tuleb üks tark, kultuurne ja annab sõltumatu hinnangu.
Loomulikult peab olema see tark lollidest andekam, mingil määral rahakam, targem.
Kas see pole siis demokraatlik kultuur?
Mille poole püüdleme.
nujah... kinni ei saa panna?, aga kontrollida ja maksustada ikka saab
The World Health Organization (WHO) is considering a plan to ask governments to impose a global consumer tax on such things as Internet activity or everyday financial transactions like paying bills online:
http://www.foxnews.com/story/0,2933,583127,00.html
co2 maks ei läinud läbi ja nüüd vaja mujalt raha koorida?
kes veel globaalset valitsust tahab?
p.s. tundub siis et "terror" on põhjus aasiasse ja "tervishoid" aafrikasse tungiks? isegi haitil ei jagata kondoomegi mitte
veel üks ebaoluline uudis:
tsitaat:
Proposed Web video restrictions cause outrage in Italy
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.