Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
darvidaz
HV vaatleja

|
04.10.2009 12:55:31
|
|
|
Tegu on modifitseerimata Vista installikaga just ! Niipalju kui ma netist mingit näpukaid sain siis osad vähendsasid oma RAM i 1 pulga peale v mõni jälle loadis installimise algfaasis mingid driverid peale vms igastahes väga segane lugu. Võiksin XP Proga jätkata aga Graafikakaart on mul Nvidia 9600M GS ja driverid sellel on just mõeldud Vistale mitte XP le, see selleks. Ma just imestangi kas ma ainuke siin kellel selline tobe probleem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.10.2009 14:10:19
|
|
|
darvidaz kirjutas: |
Tegu on modifitseerimata Vista installikaga just ! Niipalju kui ma netist mingit näpukaid sain siis osad vähendsasid oma RAM i 1 pulga peale v mõni jälle loadis installimise algfaasis mingid driverid peale vms igastahes väga segane lugu. Võiksin XP Proga jätkata aga Graafikakaart on mul Nvidia 9600M GS ja driverid sellel on just mõeldud Vistale mitte XP le, see selleks. Ma just imestangi kas ma ainuke siin kellel selline tobe probleem. |
Kusjuures tegelikult Vistal oli installimisega bug jah kui masinas oli 4GB+ RAM, aga see väidetavalt ei esinenud kõikidel inimestel ja kas SP1-s või SP2- peaks olema fix sees selle jaoks seega, kas saad äkki kuskilt Vista SP2 installimeedia testimiseks?
XP driver on ju täiesti olemas 9600M GS-le: http://www.nvidia.com/object/notebook_winxp_186.81_whql.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
04.10.2009 15:00:20
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Tegu on modifitseerimata Vista installikaga just ! Niipalju kui ma netist mingit näpukaid sain siis osad vähendsasid oma RAM i 1 pulga peale v mõni jälle loadis installimise algfaasis mingid driverid peale vms igastahes väga segane lugu. Võiksin XP Proga jätkata aga Graafikakaart on mul Nvidia 9600M GS ja driverid sellel on just mõeldud Vistale mitte XP le, see selleks. Ma just imestangi kas ma ainuke siin kellel selline tobe probleem. |
Kusjuures tegelikult Vistal oli installimisega bug jah kui masinas oli 4GB+ RAM, aga see väidetavalt ei esinenud kõikidel inimestel ja kas SP1-s või SP2- peaks olema fix sees selle jaoks seega, kas saad äkki kuskilt Vista SP2 installimeedia testimiseks?
XP driver on ju täiesti olemas 9600M GS-le: http://www.nvidia.com/object/notebook_winxp_186.81_whql.html |
Kui sul SP`ta installimeedium, kisub installi ajaks üks mälu välja ja kui Win peal pista tagasi...
Mul endal oli sama kamm algul...
|
|
tagasi üles |
|
 |
darvidaz
HV vaatleja

|
04.10.2009 17:02:52
|
|
|
Etz kirjutas: |
XP driver on ju täiesti olemas 9600M GS-le: http://www.nvidia.com/object/notebook_winxp_186.81_whql.html |
Tänud lingi eest, pime olin
Kui sul SP`ta installimeedium, kisub installi ajaks üks mälu välja ja kui Win peal pista tagasi...
Mul endal oli sama kamm algul... |
Nõus !! aga mul laptop kas kuidagi mingit sloti saab ka disable peale panna et jookseks 1 sloti ehk 2 gb peal ?!
Okei that was abvious newb question. Proovin järele.
eemaldasin käsitsi 2gb RAMi pulga ja ikkagi completing installationi peal viskab kotti . SICK !.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
04.10.2009 19:01:56
|
|
|
Küsimus, mis ajal ma seda F9 nuppu pean vajutama, kui ma tahan seda Safe Mode jms. menüüd ette.
Tambin seda nuppu koguaeg enne Win. loadimis ekraani aga ei midagi.
Btw, 2 OP'ed, Vista on deafault ja pandud, et seda valikut ei tuleks, kas sellest võib see tingitud olla, et mai saa seda menu ette?
Kunagi olen saanud sellel arvutil selle menüü ette, aga nüüd kui vaja ei saa...
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
04.10.2009 19:12:46
|
|
|
ma vahepeal üritasin vajutada ka F8:D
aga eks ma üritan keskenduda F8'le:D
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.10.2009 20:10:26
|
|
|
mildseven kirjutas: |
ma vahepeal üritasin vajutada ka F8:D
aga eks ma üritan keskenduda F8'le:D |
F8 jah ja pead vajutama peale BIOS ekraani ja enne Vista laadimisekraani selle vahe sees
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
04.10.2009 20:56:27
|
|
|
Kliki kuni jaksad
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
08.10.2009 13:31:14
|
|
|
Probleem. Ostsin eelinstalleeritud Vistaga sülearvuti, aga pärast pea 4 kuud kasutamist ei jooksnud see enam eriti hästi. Panin peale Win 7, millega oli aga veel rohkem probleeme. Kui proovisin Vistat tagasi peale panna, tuli veateade 1002. Nii taastuspartitsiooni kui ka ise kirjutatud taastuskettaid kasutades on tulemus sama. Siis panin tagasi Win 7 ja selgus, et 160 GB andmeid on läinud ja minu loodud partitsoonid segi paisatud. Nüüd arvuti isegi ei boodi enam ei Win 7 ega Linuxi plaatide pealt. Mida ma siis tegema peaksin, et arvutile Vista tagasi peale saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.10.2009 14:16:46
|
|
|
Pöördu näiteks arvuti tootja või selle müüja poole. Kuna ise oled süüdi selles jamas, siis küsi parem kohe ise heaga tasulist abi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
08.10.2009 14:58:54
|
|
|
Jüri Öö, Kui andmeid kätte tahad saada siis laena või osta box ja kopeeri teise arvutisse ja peale seda format
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
08.10.2009 15:17:42
|
|
|
Kui juba part tabel sassis ja seda 160gb osa ei näita siis vaevalt koduste vahendite ja lihtsate abivahenditega midagi sealt päästab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
08.10.2009 15:38:40
|
|
|
Aga testuda tasub
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
08.10.2009 15:38:51
|
|
|
reints kirjutas: |
Aga testuda tasub |
Iseenesestmõistetav
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
08.10.2009 17:23:10
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Pöördu näiteks arvuti tootja või selle müüja poole. Kuna ise oled süüdi selles jamas, siis küsi parem kohe ise heaga tasulist abi. |
Ei saa nüüd aru, kuidas mina olen süüdi selles, et HP otsustas Vista ja draiverite plaadi asemel mulle vigase partitsiooni kaasa anda. Nii palju kui internetist uurinud olen, on tegemist väga levinud probleemiga ja lahenduseks pakub HP kliendi kuludel uut taastusketaste komplekti.
Andmete taastamine polegi tegelikult väga oluline, lihtsalt teisest arvutist läbi ruuteri nende kopeerimine võtab päris-päris mitu tundi. Sooviksin lihtsalt algset Vistat õigete draiveritega tagasi peale, aga tundub et see on pea võimatu. Suure vaevaga sain nüüd Win 7 tagasi peale, eks ajan siis sellega läbi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
08.10.2009 17:23:58
|
|
|
tsitaat: |
Suure vaevaga sain nüüd Win 7 tagasi peale, eks ajan siis sellega läbi.
|
Sellega läbiajamine on kindlasti paha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.10.2009 18:08:46
|
|
|
Jüri Öö kirjutas: |
Pöördu näiteks arvuti tootja või selle müüja poole. Kuna ise oled süüdi selles jamas, siis küsi parem kohe ise heaga tasulist abi. |
Ei saa nüüd aru, kuidas mina olen süüdi selles, et HP otsustas Vista ja draiverite plaadi asemel mulle vigase partitsiooni kaasa anda. Nii palju kui internetist uurinud olen, on tegemist väga levinud probleemiga ja lahenduseks pakub HP kliendi kuludel uut taastusketaste komplekti.
Andmete taastamine polegi tegelikult väga oluline, lihtsalt teisest arvutist läbi ruuteri nende kopeerimine võtab päris-päris mitu tundi. Sooviksin lihtsalt algset Vistat õigete draiveritega tagasi peale, aga tundub et see on pea võimatu. Suure vaevaga sain nüüd Win 7 tagasi peale, eks ajan siis sellega läbi. |
Kui suudad tõestada, et HP sulle midagi vigast andis, siis on erijutt. Aga muidu - win7 kasutad omal vastutusel ja HP ei vastuta sellega seoses tekkinud kahjude eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
08.10.2009 21:28:50
|
|
|
Kuidas lahta saada häirivast full mode-i minemisest, kui tegu on näiteks flac/aac lugude valimisega, kui wmp on taskbar-il. MP3-edega seda probleemi pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.10.2009 21:54:39
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Kuidas lahta saada häirivast full mode-i minemisest, kui tegu on näiteks flac/aac lugude valimisega, kui wmp on taskbar-il. MP3-edega seda probleemi pole. |
Ei saagi.WMP limitatsioon
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
08.10.2009 22:05:11
|
|
|
Spoiler 
Andmete taastamine polegi tegelikult väga oluline, lihtsalt teisest arvutist läbi ruuteri nende kopeerimine võtab päris-päris mitu tundi. Sooviksin lihtsalt algset Vistat õigete draiveritega tagasi peale, aga tundub et see on pea võimatu. Suure vaevaga sain nüüd Win 7 tagasi peale, eks ajan siis sellega läbi. |
Kui suudad tõestada, et HP sulle midagi vigast andis, siis on erijutt. Aga muidu - win7 kasutad omal vastutusel ja HP ei vastuta sellega seoses tekkinud kahjude eest. |
Neid päev pärast arvuti ostmist ja Vista soovitusel tehtud taastusplaate ei saanud Windows 7 paigaldamine küll kuidagi mõjutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
09.10.2009 05:50:12
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Kuidas lahta saada häirivast full mode-i minemisest, kui tegu on näiteks flac/aac lugude valimisega, kui wmp on taskbar-il. MP3-edega seda probleemi pole. |
Ei saagi.WMP limitatsioon  |
Nukker.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.10.2009 08:37:43
|
|
|
Spoiler 
Kui suudad tõestada, et HP sulle midagi vigast andis, siis on erijutt. Aga muidu - win7 kasutad omal vastutusel ja HP ei vastuta sellega seoses tekkinud kahjude eest. |
Neid päev pärast arvuti ostmist ja Vista soovitusel tehtud taastusplaate ei saanud Windows 7 paigaldamine küll kuidagi mõjutada. |
Seda mine aruta HP-ga. Ise eespool väitsid, et w7 katsetus keeras sul ketta sassi...
Taastusplaadil (s.t. kasutatud toorikul) võib endal olla defekt jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
09.10.2009 13:09:11
|
|
|
Spoiler 
Neid päev pärast arvuti ostmist ja Vista soovitusel tehtud taastusplaate ei saanud Windows 7 paigaldamine küll kuidagi mõjutada. |
Seda mine aruta HP-ga. Ise eespool väitsid, et w7 katsetus keeras sul ketta sassi...
Taastusplaadil (s.t. kasutatud toorikul) võib endal olla defekt jne. |
Ketta keeras sassi see recovery ise, enne seda oli partitsioonidega kõik korras. Toorikud kontrollitakse peale kirjutamist (verify) ja defekti korral oleks ka reovery pidanud vastava veateate andma. Fakt on ka see, et Google annab seda probleemi otsides 12 300 tulemust, kusjuures kirjutades "error 1002", pakub Google sinna otsa ise "hp recovery". Vaielda pole siin mõtet, kuna põhjuseid võib olla tõesti lõputult. Kui mulle oleks aga arvutiga kaasa antud plaadid, oleks mul praegu ka Vista, mille eest tegelikult maksin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.10.2009 13:24:24
|
|
|
Ühte asja võid ju veel proovida - kettatootjate utiliidiga kogu ketas ära nullida ja seejärel taastusdvd pealt taastamine. Nagu ma aru saan, siis ketta enda peal olev taastuspart on juba kihva keeratud. Kui see aga alles ja terve, siis otsi netist taolisi ülekirjutajaid/nullijaid, millega saad vaid ketta esiotsa üle käia ja proovi taastada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|