Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hugo
HV veteran
|
19.09.2009 11:54:10
|
|
|
Mis oleks kasulikum, kas teha Vistale upgrade w7 peale või siis täiesti uuesti peale lasta w7 ? Vista ostuga tuli kaasa W7 võti,nii et eraldi miskit maksma ei pea.
Kui nt teha uus install siis kas kustutab ka olemasoleva viirustõrje maha ( eset smart security) ja kas hiljem saab nt viirustõrje peale lasta ,olemasolevate paroolidega või tekib mingi jama ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.09.2009 12:56:06
|
|
|
hugo kirjutas: |
Mis oleks kasulikum, kas teha Vistale upgrade w7 peale või siis täiesti uuesti peale lasta w7 ? Vista ostuga tuli kaasa W7 võti,nii et eraldi miskit maksma ei pea.
Kui nt teha uus install siis kas kustutab ka olemasoleva viirustõrje maha ( eset smart security) ja kas hiljem saab nt viirustõrje peale lasta ,olemasolevate paroolidega või tekib mingi jama ? |
Soovitan võimaluse korral ikkagi clean install teha jah.Tõsta oma failid ja muud asjad kuhugi teisele kettale/partitsioonile,et ned mitte kaotada.Kõik programmid pead uuesti installima jah peale clean installi.Pärast saab viirusetõrje uuesti peale lasta jah
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
26.09.2009 02:39:34
|
|
|
Tahtsin siia ka mainida, et tulin Windows 7 pasa pealt tagasi WinVista peale elu palju roosilisem kohe
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Igatahes ma lasin selle pasa nüüd maha ja läksin tagasi vägahea Windows Vista juurde, dx11 tuleb ka kohe sellele enivei. Viimane piisk oli see, et TV-Tüüner lihtsalt ei töötanud sellel kuigi draiverid olid ametlikult isegi kodukal olemas kõik leidis üles aga programm kaarti omaks ei võtnud.
Peale selle veel Movie maker ei teinud HD formaadis lindistatud kraami õige suurusega wmv-ks Ja ei leidnud kah mingit konvertimis proge win7-le. Movie maker tegi ilusa suure video nagu peaks aga video osa jättis mingi ruuduks selle suure musta kasti sees
Peale selle ei kao enam Games kausta ikoonid desktopilt resu tehes, kõik mängud ilusti lähevad GAMES kausta ikoonidena, samuti QUICKLAUNCH EI KAO ENAM ÄRA.
ja veel pluss punkt..
 |
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
26.09.2009 12:33:42
|
|
|
Tahtsin siia ka mainida, et tulin Windows 7 pasa pealt tagasi WinVista peale elu palju roosilisem kohe
Igatahes ma lasin selle pasa nüüd maha ja läksin tagasi vägahea Windows Vista juurde, dx11 tuleb ka kohe sellele enivei. Viimane piisk oli see, et TV-Tüüner lihtsalt ei töötanud sellel kuigi draiverid olid ametlikult isegi kodukal olemas kõik leidis üles aga programm kaarti omaks ei võtnud.
Peale selle veel Movie maker ei teinud HD formaadis lindistatud kraami õige suurusega wmv-ks Ja ei leidnud kah mingit konvertimis proge win7-le. Movie maker tegi ilusa suure video nagu peaks aga video osa jättis mingi ruuduks selle suure musta kasti sees
Peale selle ei kao enam Games kausta ikoonid desktopilt resu tehes, kõik mängud ilusti lähevad GAMES kausta ikoonidena, samuti QUICKLAUNCH EI KAO ENAM ÄRA.
ja veel pluss punkt..
 |
|
Windows 7 beta pealt Windows Vista peale? Ma ei kahtlegi et hetkel Windows Vista roosilisem kui windows 7 beta
|
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
26.09.2009 12:53:20
|
|
|
tptdairy, kus tal kirjas on, et beta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
26.09.2009 16:08:55
|
|
|
ViskeRelv kirjutas: |
tptdairy, kus tal kirjas on, et beta? |
sest windows 7 ametlik aeg on 22 oktoober 2009
|
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
26.09.2009 16:18:31
|
|
|
tptdairy kirjutas: |
sest windows 7 ametlik aeg on 22 oktoober 2009 |
karbi versioon on saadaval juba pikemat aega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
26.09.2009 16:30:37
|
|
|
[quote="tptdairy"]
Uuri natuke windows 7 teemat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
28.09.2009 13:28:21
|
|
|
Mis kuradi jama see on, et kui mingi uue programmi paigaldan, ei lähe arvuti enam tööle? Selleks, et Vista jälle üles laeks, pean süsteemi taastama. Lasin graafika draiveri maha ja ei saagi enam seda peale tagasi.
E: Nüüd sain draiveri peale, aga arvuti ei lähe enam üldse ilma system restoreta tööle, mis ka enamikel kordadest kinni kiilub. Kuidas ma saaksin Vista üle installeeerida, kui mulle arvutiga plaati kaasa ei antud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
28.09.2009 14:42:35
|
|
|
Jüri Öö kirjutas: |
Mis kuradi jama see on, et kui mingi uue programmi paigaldan, ei lähe arvuti enam tööle? Selleks, et Vista jälle üles laeks, pean süsteemi taastama. Lasin graafika draiveri maha ja ei saagi enam seda peale tagasi.
E: Nüüd sain draiveri peale, aga arvuti ei lähe enam üldse ilma system restoreta tööle, mis ka enamikel kordadest kinni kiilub. Kuidas ma saaksin Vista üle installeeerida, kui mulle arvutiga plaati kaasa ei antud? |
Mina uninstallin oma draiveri siis minu Vista läheb tööle.
Aga proovi siis safe modeis vista ülesse laadida ja installi driver ja tee restarti ja siis ehk töötab.
Safe mode nuppuga F8 kui vista alustab oma laadimist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
30.09.2009 14:29:26
|
|
|
Lasin ka vista sp2 peale aru küll ei saanud, et miskit nagu muutunud oleks
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
30.09.2009 14:35:12
|
|
|
reints kirjutas: |
Lasin ka vista sp2 peale aru küll ei saanud, et miskit nagu muutunud oleks  |
Kui su arvutiront halvasti töötab ja midagi paremaks ei läinud, siis parim soovitus, et osta endale arvuti...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.09.2009 15:00:57
|
|
|
Lasin ka vista sp2 peale aru küll ei saanud, et miskit nagu muutunud oleks  |
Ega väliselt mingeid muutusi polegi.Peamised muutused on nn "kapoti all"
|
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
03.10.2009 15:00:52
|
|
|
Kui mul oli enne Vista OEM läpparil peal ja lasin üle teise Vistaga, mis oli mulle sobivam, siis kuidas ma saan OEMi tagasi, kui mul pole enam installiplaati?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.10.2009 15:30:56
|
|
|
ArchMage kirjutas: |
Kui mul oli enne Vista OEM läpparil peal ja lasin üle teise Vistaga, mis oli mulle sobivam, siis kuidas ma saan OEMi tagasi, kui mul pole enam installiplaati? |
Recovery Partition .Kui see eksisteerib ja sa seda maha ei kustutanud loomulikult
Mõnedel läpakatel isegi spets nupp millega sinna minna bootides ja edasi järgid juba juhiseid
|
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
03.10.2009 15:42:58
|
|
|
tomorrow, ma ei tea, mida ma tegin. Ma üldse väga skeptiline igasuguste recovery, restore jms asjade suhtes. Pole kunagi vaja läinud. Windows'i enda kodukalt ei anna tõmmata ning siis kasutades koodikest läppari all?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.10.2009 15:46:22
|
|
|
ArchMage kirjutas: |
tomorrow, ma ei tea, mida ma tegin. Ma üldse väga skeptiline igasuguste recovery, restore jms asjade suhtes. Pole kunagi vaja läinud. Windows'i enda kodukalt ei anna tõmmata ning siis kasutades koodikest läppari all? |
Kahjuks mitte
Recovery partitsioon installib kõik samamoodi peale nagu alguses oli ehk siis tarkvaraliselt on arvuti nagu poest ostetud.Pealegi kui senise partitsiooni puhtaks teed siis peaks vist lubama ka clean install teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
03.10.2009 15:57:05
|
|
|
XYZ, tomorrow, Mõtlesin seda et jõudlus oluliselt paranenud oleks
Kes sellest rääkis et mu arvuti sitasti töötab
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.10.2009 16:31:09
|
|
|
XYZ, tomorrow, Mõtlesin seda et jõudlus oluliselt paranenud oleks
Kes sellest rääkis et mu arvuti sitasti töötab  |
Kuskil pole öeldudki, et SP2 oluliselt jõudlust parandab
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
03.10.2009 16:37:15
|
|
|
Aru ma ei saa mida tee siis ohite
Äkki teeb sinust ka  |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.10.2009 17:08:23
|
|
|
Aru ma ei saa mida tee siis ohite  |
Sellele küsimusele las vastab XYZ.Mina jäin ikka viisakamaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
03.10.2009 17:18:21
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Aru ma ei saa mida tee siis ohite  |
Sellele küsimusele las vastab XYZ.Mina jäin ikka viisakamaks  |
No kuule - mina vaid jagasin hea soovituse senisest jõudsam arvuti osta kui ta ise praegusega rahul ei suuda olla....ohkinud pole mina vähimatki
|
|
tagasi üles |
|
 |
darvidaz
HV vaatleja

|
04.10.2009 11:52:13
|
|
|
Asjatundjad !!!! Väga arusaamatu probleem siinpool, nimelt kui Vistat peale installin ja jõuan ,, completing installation faasi ,, siis peale 1 tunnist mõtlemist viskab lihtsalt tausta mustaks ja näen valget noolekest. Olen lugenid ja googeldanud aga täpset ja konkreetset vastust pole ma leidnud.
Läpakal on 4 gb RAMi ja prose kahetuumaline , Kõvaketas 320 gb.
Anyone ?! Paluks abi
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
04.10.2009 12:20:03
|
|
|
darvidaz kirjutas: |
Asjatundjad !!!! Väga arusaamatu probleem siinpool, nimelt kui Vistat peale installin ja jõuan ,, completing installation faasi ,, siis peale 1 tunnist mõtlemist viskab lihtsalt tausta mustaks ja näen valget noolekest. Olen lugenid ja googeldanud aga täpset ja konkreetset vastust pole ma leidnud.
Anyone ?! Paluks abi |
Kohvipaks pakub ühe võimalusena välja lihtsalt vigase raua, näiteks vigane mälu/ketas/emaplaat/vms... ja muidugi igasugused sikutatud installikad või ise muditu......
Seega kui ise hakkama ei saa, siis kutsu keegi oskajam appi, kes vähemalt suudab mingit infot anda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.10.2009 12:36:25
|
|
|
XYZ kirjutas: |
darvidaz kirjutas: |
Anyone ?! Paluks abi |
Kohvipaks pakub ühe võimalusena välja lihtsalt vigase raua, näiteks vigane mälu/ketas/emaplaat/vms... ja muidugi igasugused sikutatud installikad või ise muditu......
Seega kui ise hakkama ei saa, siis kutsu keegi oskajam appi, kes vähemalt suudab mingit infot anda. |
Just.Minuteada installitakse selles faasis just drivereid.Pildi peaks mustaks viskama.Tuleb nool+taust ja peaks native reso peal jätkuma kui on graafikadriver installitud
On tegu ikka modifitseerimata Vista installikaga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|