No... jah... kogumine kogumiseks, mul endal ka igasugsued warhammeri, wowi ja aoc collectors editionid vedelevad riiulil ja tuleb tõdeda, et tegemist on natuke õnnetute investeeringutega. mängusisesed esemed on lahedad, aga sellised suured kobakad karbid... nay. Oleks veel miske vinge dwarfi õllekann kaasas või falhgpoointi puhul eepiline korgiavaja või misket muud praktilist ja huumoorikat.. aga ei. antakse kiiver või kotike mulda või plasku, mille kork ei käi lahti jne .p
Kiiver on väga praktiline ju! Varsti Kolmas Maailmasõda, nii et läheb vaja.
Kolmandas maailmasõjas pole kiivriga midagi teha. Pigem neljandas....seal võideldakse kivide ja kaigastega
Päris omamoodi ja huvitav mõte
Aga mängu peab siis veel paar päeva vaid ootama Ma tõsiselt loodan et on hea, pole nii ammu ühtegi head FPS-i mänginud _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Pihv, ega see 1 osa nüüd nii ideaalne ka ei olnud. Hetkel tuleb meelde et granaadi heitmine ja meeste juhtimine sakkis täiega. Ise loodan rohkem mängitavust kui realismi. Miks? Kuna ma istun arvuti taga ja tahan mängust väga head liikumist, juhtimist , gameplayd et kõik oleks arvuti taga üli mugav kasutada. Mingid realismi/simu vennad võivad ise metsa seenele minna ja teineteisele puu püssidega vastu pead anda. Ah mis ma muretsen selle üle , nendel on ju arma. Miks nad peaksid selliste BF, COD ja vms heade mängude peale aega raiskama?
Samas neid videosi vahtides tekib palju eelarvamusi, mis ei ole just kõige paremad. Graafika , botide liikumine, stoori pool(minule põhiline) jääb suht kaugeks. Naljakas oli videos see et tüüp võttis reaalselt relvad välja ja kukkus nendega vehkima
Kas ma nägin õigesti, et seal oli mingi hit indicator peal, kui ta seal vahepeal lasi? Loodame, et selle saab optionsitest maha keerata... Ülimalt häiriv oli. Muidu oli küll väga mõnus video. Endale alati selline snaipri teema meeldinud.
Kui hardcore mode peal on siis ei ole mitte mingeid indikaatoreid ja asju.
Nii palju kui ma aru sain siis need indikaatorid jne tulenevad raskusastmest. Nt. Rookie ja Veterani vahe on erinevad HUD lisavidinad nagu hit indikaator. AI tegevust ei muudeta. Kuasgilt jäi kõrvu.
KuriVaiM1, hea muusika taustaks
Huvitav palju relvi korraga kanda saab? Nuga , püstol , mingi assault relv ja TT või on see kuidagi ära jagatud vastavalt klassile, vms.
homme - US
Release date(s) October 8th, 2009 (AUS) October 9th, 2009 (UK) October 8th, 2009 (EU) October 6th, 2009 (US)
Aah, magic pokketeid ei tohiks olla _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Mis iganes see ka ei tähendaks . Paluks Eesti keeles.
E: Kaivo: Mäletan et I osa ilmus ameerikas 3 kuud varem kui euroopas. 1.0 vs 1.20
Kahjuks ei tohiks tänapäeval sellega eriti passida kuna internet on päris kiire.
Juutuub on varsti videosi täis. Saab asjale pilgu peale visata + arvustused. Ehhh, demo pidi ka vist välja tulema
Nearly everything in the game is intuitive and easy to get to grips with, except perhaps the radial command menu. This will probably get the most attention from irate fanboys. The deal is that you press Q and a radial menu appears. You then press one of the WSAD keys to pick a subsection, and so on. It's clearly designed for an analogue stick and can be a bit clunky, especially when you're bogged down in combat and all you want to do is tell your guys to defend a position or engage an enemy.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.