Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  RADEON HD4870 Viga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
existanz
HV vaatleja
existanz

sõnum 02.10.2009 17:37:27 RADEON HD4870 Viga vasta tsitaadiga

Tere

Mul selline probleem enda kaardiga, et peale windows7 installimist hakkas kaart imelikult käituma. Kui tahan 3D mängu pelada siis ta viskab kirja et videocard has stopped working and recovered ja sellest saab ainult nii lahti kui ootad kui uuesti teeb ja paned alt tab ja close game, sest pilt seisab koguaeg pelas ja midagi teha ei saa. Üritasin panna tagasi vista aga seal hakkas ta ka seda tegema, kuigi ennem oli kõik korras. Avastasin, kuidas sellest ajutiselt lahti saada on arvuti sleepi panna. Nu alguese paned mängu tööle ja siis alt tabiga kinni ja arvuti sleepi ja uuesti pela tööle. Nii saab umbes paar tundi pelada, tegelikult see täiesti random ja peale seda peab uuesti tegema. Uurisin veits foorume ja leidsin et kaart vahetab clocke kui ta läheb 2d pealt 3d peale. Tirisin endale rivatune ja panin kaardi koguaeg 750mhz peal jooksma, aga mingi aja tagant pani arvuti täiesti pange. Siis mõtlesin et declocking 500mhz peale, mis peaks 2d default clock olema ja kõik töötab korralikult ainuke probleem selles et kaotasin 40 fps 1600x1200 reso peal kõik max, et see suht palju. kas keegi oskaks aidata mida ma peaks tegema, olen 3x korda formati teinud ja erinevaid drivereid peale lasnud aga edutult. Täna updatesin mobo biosi ära aga ikka midagi. Garantii on kahjuks kaardil läbi.
Firma Club-3D Radeon HD4870 512MB
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heikis
HV Guru

sõnum 02.10.2009 17:42:21 vasta tsitaadiga

ehk tahab kaart lihtsalt korralikku tolmupuhastust ja uut pastat?
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.10.2009 17:43:29 vasta tsitaadiga

Võid ju seda klokki ettevaatlikult ülespoole lükata, võibolla kannatab ka kõrgemaid sagedusi kui 500MHz.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
existanz
HV vaatleja
existanz

sõnum 02.10.2009 17:46:54 vasta tsitaadiga

Kaart on puhas ja temp korras. Seda üles clockimist ma kohe uurin icon_smile.gif
tagasi üles
insekas
HV Guru
insekas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.10.2009 00:57:29 vasta tsitaadiga

... hmm ... siul on P35 kiibiga mobo? ... IMHO "lõhnab" see hoopiski mobo vea järgi ... proovi viidikut teises masinas ...
... endal oli MSI P35 mobo mis peale Win 7 katsetamist suri kaks korda sarnast surma ... masina 3D jõudlus kadus ja viidik restartis pidevalt ... esimene kord beetat proovides ja teine kord siis kui RC välja tuli ...
... õnneks oli mobo garantiiline ning peale teist korda sain raha tagasi ja ostsin ASUSe P43 kiibiga plate ... sellega probleeme polnud ...

Kommentaarid: 558 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 468
tagasi üles
existanz
HV vaatleja
existanz

sõnum 03.10.2009 12:16:17 vasta tsitaadiga

Ei oska öelda mis viga, hetkel tõstsin 850mhz peale clocki ja mäng hakkas hanomaaliaid näitama. Panin 800 peale ja töötas ilusti.. Aga täna kui arvuti sisse lülitasin hakkas jälle pihta, nagu ta ei suudaks seda clocki panna ja siis jookseb kokku. Hetkel panin 500 peale tagasi ja töötab :S
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 03.10.2009 13:07:20 vasta tsitaadiga

Default GPU clock on 750 MHz ja Memory clock 900MHz
Kui ei jookse stabiilselt, siis on garantiisse minek.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
existanz
HV vaatleja
existanz

sõnum 03.10.2009 13:14:13 vasta tsitaadiga

Ma räägin default desktop clock aka 2D on 500 ja 3D on 750. Mälu clocki ma ei ole puutunud. Kui ma ei lase tal 3D clocki võtta siis kõik toimib korralikult aga fpsi langus väga suur.
tagasi üles
insekas
HV Guru
insekas

sõnum 03.10.2009 13:46:02 vasta tsitaadiga

existanz kirjutas:
Ma räägin default desktop clock aka 2D on 500 ja 3D on 750. Mälu clocki ma ei ole puutunud. Kui ma ei lase tal 3D clocki võtta siis kõik toimib korralikult aga fpsi langus väga suur.

icon_exclaim.gif ... ma ütlen sulle veel üks kord ... enne kui sa midagi kruttima hakkad PROOVI OMA VIDEOKAARTI TEISES MASINAS ... 90% tõenäosusega on sul viidik korras ja probleemi põhjustajaks on emaplaat .... icon_exclaim.gif

tagasi üles
existanz
HV vaatleja
existanz

sõnum 03.10.2009 14:07:02 vasta tsitaadiga

Nu ma sain aru jah, aga hetkel lihtsalt pole sellist võimalust. Teise arvutisse saab ainult agp toppida :S
tagasi üles
insekas
HV Guru
insekas

sõnum 03.10.2009 14:31:01 vasta tsitaadiga

existanz kirjutas:
Nu ma sain aru jah, aga hetkel lihtsalt pole sellist võimalust. Teise arvutisse saab ainult agp toppida :S

... no siis võtad oma viidiku ja lähed proovid mõne sõbra arvutis ... kui endal sellist proovimisvõimalust pole ... a niisama video kellade kruttimine ei anna sulle ka enam midagi ... ma tean millest ma räägin ... ise olin ka sarnase häda käes alguses (kooslus oli siis MSI P35 mobo + GF8800GTS + WIN 7) ja vea sümptomid olit täpselt samad ... otsisin erinevaid lahendusi, viidiku kellade kruttimise näol ... arvates et viidik piixus aga siiski oli "süüdlaseks" mobo ... ainuke töötav lahendus oli siiski uus mobo ... muid lahendusi EI OLE ... M.O.T.T. ...

tagasi üles
existanz
HV vaatleja
existanz

sõnum 16.10.2009 13:52:48 vasta tsitaadiga

Ok, sain endale varu arvuti korraks kus proovida. Vahetasin kaardid ära ja lood sellised, mõlemad kaardid töötavad hetkel, kuigi nad erinevates arvutites. Hetkel ei oska rohkem öelda, vb homme juhtub midagi, kui arvutid kaua kinni olnud aga jah, väga kummaline. Ma ei saa aru mis toimub.... ??? :S

Edit: Ok, täna vahetasin kaardid tagasi ja sama jama. Mul oli karp lahti ja panin tähele, et kui see stopped working juhtus siis hakkas kaardilt punane tuli põlema D601 Core power fault. Lugesin veits foorumeid ja sealt midagi huvitavat ei leidnud, kuid keegi andis idee et vahetada 2 poweri juhet omavahel ära mis kaarti lähevad. Mingi ime toimus vist, sest hetkel olen teinud sada rebooti ja arvutit lihtsalt kinni pannud ja enam ei juhtu.. Eks kui midagi muutub siis annan teada :S

Edit2: Juhtus, mis juhtuma pidi. Sain 6 tundi rahu ja sama jama uuesti. Ainuke mis muutus on see, et kui arvuti nüüd sisse lülitan siis see tuli koguaeg põleb. Saab ainult nii lahti kui sleepi panen, isegi see ei aita kui psu välja lülitada (ennem aitas). Küsimus nüüd, kas asi toitekas? Hetkel üritan kusagilt varu toitekat leida, et kindel olla, sest seal oli BTX toiteks ja see mulle ei sobinud. Keegi oskab kommenteerida?

Ok, leidsin täpselt sellise teema mis mu arvutiga juhtub. See heli värk ka sama, keegi oskab aidata?
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=111241

Edit3: Ok, sain siis teada lõpuks, et kaart on läbi vms. Igatahes see D601 põleb koguaeg ja ma ei saa clocki suuremaks kui 500mhz tõsta, viskab kohe stopped working and has recovered.

Tekkis selline küsimus, kas keegi teaks kohta kus arvuti juppe parandatakse. Kaart isenesest töötab aga cirtical power cora failiure põleb. Vb saab mingi jupi kaardi peal välja vahetada ja asi vask. Garantiid pole, et see oleks vist nagu viimane võimalus.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  RADEON HD4870 Viga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.