milleks vaja zondat või köenengsegsexenit upgradeda? tahad 400/600km/h sõita? zonda r või siis näiteks worksiga tehtud murcielago juba isegi vinged pillid, ei näe nagu põhjust nende edasisel tuunimisel.
Ja mis kõige tähtsam....pole ju õieti radagi kus maxi kätte saad (ainus vist ongi nordschleife)
tsitaat:
teglt seal 1 auto on isegi tier 5, aga praegu ei viitsi mängu lahti võtta, et mis auto täpselt on. vist oli porka gt3
Heh parandan oma Tier 1 ja 2 tulemusi ja nüüd tundub küll, et lapsemäng on neid sõite teha
Aga peale Tier 1 sõitu Tier 3 tegema hakates on küll kohe kiirusevahe tunda. Sõitmise osa on ikka väga hästi välja kukkunud tegijatel, ülejäänud osa võiks ka väheke vingem olla _________________
Milline masin osta Tier4-s? Veyron vist liiga kehva handlinguga. Pagani Zonda R, tundub hea, aga kas ikka on? _________________ M: Philips õuevalgustid 4tk
Cheetah, Reventon on jah hea juhitavusega samas Zonda on veel jõhkram Võtan sõnad tagasi Veyroni suhtes, mõttetu juhitavusega auto on võiks siis tuunida saada vms
edit: Saan vist täna oma SHIFT-i videoga ka valmis siuke juramine ikka HD kaameraga, õnneks Adobe Premiere lahendas kõik mured kui sellega importisin video arvutisse _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
zonda r'iga on suht raske sõita, kurvides tõmbab suht kergelt üle, veyron sellepärast nats parem. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
metallika, thx, muidu päris hästi on FPS ka näha videos, graafika kõik max, 1920x1080, 8xFSAA ja 16xAF peal siis. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Cheetah, Reventon on jah hea juhitavusega samas Zonda on veel jõhkram Võtan sõnad tagasi Veyroni suhtes, mõttetu juhitavusega auto on võiks siis tuunida saada vms
edit: Saan vist täna oma SHIFT-i videoga ka valmis siuke juramine ikka HD kaameraga, õnneks Adobe Premiere lahendas kõik mured kui sellega importisin video arvutisse
Zonda suht hea aga juhitavus sitt deffis vähemalt. _________________ Ära siia kliki
Eks see ole ta enda otsustada, kas paneb selle peale või mitte.
Samas isegi panen vsynci peale. Selles mõttes, et kui niisama vahet pole, kas peal või mitte, siis võib ikka peal olla, sest paar kohta võib alati tekkida, kus on vajadus vsynci järgi. See on nii, kui asja ennetavalt suhtuda
kohe vaatan, msi ajaks saan RX-7ga ning NORDSCHLEIFEl!
aga jah stock Skyline V-Spec-ga sain ma mingi 7:24(puhta sõiduga)
puhta sõiduga ses mõttes et seina ääres teepausi ma ei teinud - küll aga mõni peaaegu piru tuli välja
no see RX-7 on raskest taltsutatav Jaapani macho
vägagi tihti kipub ise-enesest drifti võtteid tegema
Proovisin nüüd stock Nissan GT-R-ga ka ning esialgu ajaks 7:48.130. Ei ole rajaga veel üldse sõber ja parandada annab sõitu kõvasti. Kusjuures üks täiesti
haige kurv on peale pikka sirget kus kui natukenegi tagaratas murule läheb ütleb "disqualified - cut lap" kuigi ei olnud mingit lõikamist
e: ahjaa, mängin seestvaates ja HUD off ning klaveriga. Muidu parempoolsete roolidega autodega mina sõita ei oska! Kuidagi väga wierdo tundub.
Need for Speed: Shift will be made by Slightly Mad Studios of GT Legends and GTR 2 fame, with help from EA Black Box producer Michael Mann and EA Games Europe bigwig Patrick Soderlund.
Shift focuses on simulation racing - not just the realistic movement of cars, but also driver behaviour. This, EA marketing boss Keith Munro told Eurogamer, is what will set the game apart. Also, less baggy jeans and hip-hop.
Proovosin demo ära.
Rooli seadistamine on nii porriks tehtud. Rajal olles ei saa seda teha. Tuleb sõit katkestada ja pea menüüsse minna.
Rooliga e itunneta autot üldse nagu Race seeriates, ootasi nnatuke liiga palju vist
Aga muidu oli täitsa fun, esmamulje on kõvasti parem kui GRID omast.
aga seal controlsi juurest saab mõnusalt edasi ketrata valikuid et kui enda rooli nupud valid kas siis need sensitivity ei lähe paika? _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Niipalju kui mina viitsisin seda mängida on kogu krempel minu jaoks täielik fail... mingitgi juhitavust pole autol. Võtad mis auto tahad, lased ringrada nagu oleks talvel liberajal... uisutad ringi ja spinnid nagu oleks masinal mingi dragsteri ja hayabusa mootori segu. Ma ei tea kuidas rooliga oleks proovida, aga klahvidega on mäng täiesti talumatu... nfsi rida võiks olla nagu vanasti, mitte kukkuda simulatsiooni maailma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.