Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
battlear
HV kasutaja

|
26.09.2009 02:35:57
|
|
|
Mis leaderboardis loeb ainult aeg ja abide kasutamine? Manuaalil ja automaadil pole seal vahet?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
26.09.2009 08:03:02
|
|
|
battlear, Jah. Minu arvates natuke ebaaus, sest manual shiftinguga ja clutchi kasutamine ei ole sama lihtne nagu automaadiga sõita...
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
26.09.2009 09:43:18
|
|
|
mis neid videotest ikka enam vaadata, demo väljas ju
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
26.09.2009 10:47:45
|
|
|
oeh, ma olen rivist väljas praeguseks pühap vaatan mis teha annab, aga vaevalt mul õnnestub teie superboss aegu ümber sõita
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
1 :: |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.09.2009 11:09:46
|
|
|
Andykas kirjutas: |
battlear, Jah. Minu arvates natuke ebaaus, sest manual shiftinguga ja clutchi kasutamine ei ole sama lihtne nagu automaadiga sõita... |
Lihtsus lihtsuseks. Osavamad teevad lõdvalt manuaalkastiga paremaid aegu, kui automaadiga.
Ise saan esmaspäeval rooli kah vast, nii et siis hakkan manuaaliga sõitma. Kahju ainult, et siduripedaali pole sellel logitechi logul.
Puldi peal on minu jaoks siduriga mängimine eriline aeroobika
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
26.09.2009 11:18:15
|
|
|
mina keeldun kategooriliselt ennem manuaaliga sõitmast kui ma saan ise puldi ära mäppida nagu mulle meeldib
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.09.2009 11:22:58
|
|
|
renx09 kirjutas: |
mina keeldun kategooriliselt ennem manuaaliga sõitmast kui ma saan ise puldi ära mäppida nagu mulle meeldib |
Forza foorumis oli juttu, et täisversioonis saab seda teha
Lisaks räägiti, et demo on "from a build built several moons ago."
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
26.09.2009 13:46:26
|
|
|
amddude kirjutas: |
battlear, Jah. Minu arvates natuke ebaaus, sest manual shiftinguga ja clutchi kasutamine ei ole sama lihtne nagu automaadiga sõita... |
Lihtsus lihtsuseks. Osavamad teevad lõdvalt manuaalkastiga paremaid aegu, kui automaadiga.
Ise saan esmaspäeval rooli kah vast, nii et siis hakkan manuaaliga sõitma. Kahju ainult, et siduripedaali pole sellel logitechi logul.
Puldi peal on minu jaoks siduriga mängimine eriline aeroobika  |
http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/62/Logitech-DriveFX-Wheel/p1/ see või?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.09.2009 13:51:35
|
|
|
woo456 kirjutas: |
http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/62/Logitech-DriveFX-Wheel/p1/ see või? |
Seesama jah.
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
rere252
HV kasutaja

|
26.09.2009 15:58:39
|
|
|
Neile kes kurdavad nina-vastu-rooli üle.
Demo:
Spoiler 
Final build:
Spoiler 
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
26.09.2009 15:59:12
|
|
|
Pigem võiks olla võimalus nihutada ette/taha ja üles/alla.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
26.09.2009 16:01:21
|
|
|
Loodan, et demo FOV jäetakse ka alles. 70% final buildi vaatest on lihtsalt piiratud ja see segab.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.09.2009 16:09:20
|
|
|
tundub, et arvamused lähevad lahku selle koha peal. üldiselt ise seestvaatega ei sõida, kuna pole rooli.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
TombcaT
HV kasutaja
|
26.09.2009 17:21:22
|
|
|
Demo on igaljuhul on väga pro. Preorder LE jääb igaljuhul kehtima. Nüüd aga on tekkinud huvi roolide vastu. Kuidas on lood selle MS originaal rooliga. Annab mingisuguse fiilingu? Meie kaubanduskett on nii algeline, et kusagil proovida ei saa, sest see vajab neilt liiga suurt pingutust.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
26.09.2009 17:24:42
|
|
|
woo456 kirjutas: |
http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/62/Logitech-DriveFX-Wheel/p1/ see või? |
Seesama jah. |
Mul on sama rool ja see ei toimu Forza3 demos korralikult, see tahab settingute näppimist, mida demos ei ole.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.09.2009 17:37:44
|
|
|
piimaPAKK, mis tal häda on siis?
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
26.09.2009 17:45:24
|
|
|
piimaPAKK, mis tal häda on siis? |
Tal ei ole dead zone, st rattad ei ole kunagi otse.
Forza2s oli sama jama aga settingutest sai asja paika timmida.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
26.09.2009 17:46:39
|
|
|
Dead zone-i ei tohikski olla.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
26.09.2009 17:49:29
|
|
|
See rool loksub keskel, lased lahti, siis ta tõmbab keskele tagasi aga seal on loks ja siis kui dead zone ei ole siis on bingo loto kuhu auto läheb.
Ja ta pöörab selle loksu alas julmalt, sirge peal logistad seda nagu värdjas aga paned ikka seina.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kukkurkurat8
HV vaatleja
|
26.09.2009 18:51:05
|
|
|
TombcaT kirjutas: |
Demo on igaljuhul on väga pro. Preorder LE jääb igaljuhul kehtima. Nüüd aga on tekkinud huvi roolide vastu. Kuidas on lood selle MS originaal rooliga. Annab mingisuguse fiilingu? Meie kaubanduskett on nii algeline, et kusagil proovida ei saa, sest see vajab neilt liiga suurt pingutust.  |
Endal on see rool olemas, ma arvan et on küll päris hea. Fiilingu annab kätte küll, kuna Force Feedback on sellel olemas ja töötab väga kenasti.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru

|
27.09.2009 03:28:13
|
|
|
päris kõva arutlus käib forzamotorsport.net foorumis, kui halb tegelikult demo oli ja kuidas paljud pettuma pidid. see on selge et mäng ei näe ligilähedalegi nii hea välja kui piltidelt (pilt>menu>ingame). räägitud maagilised sõnad 10xpolys ja 4xtexture resolution kehtivad ainult main menu kohta. ühest gamestopis tehtud 80-st pre-orderist olevat peale proovimist tühistatud 10. demo ei olnud halb, kõik on kena ja mäng näeb ok välja aga õli valati tulle sellega et näidati ainult photo modest tulnud pilte. Che (community manager) ka ütles et avaldas ainult töödeltud pilte kuna ingame shot'd ei rahuldanud teda kui suurt graafika maniakki piisavalt. kui saaks sellised mudelid nagu menüüdes rajale kogu hiilguses siis oleks kõik kena. seest vaade on samuti koht mis muigama paneb. juhi kaugust ilmselt muudetakse natuke tahapoole aga näevad nad ausaltöeldes suht koledad välja. mingeid muudatusi oodata pole kuna demo=final product.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
5 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
TombcaT
HV kasutaja
|
27.09.2009 11:10:03
|
|
|
virx kirjutas: |
päris kõva arutlus käib forzamotorsport.net foorumis, kui halb tegelikult demo oli ja kuidas paljud pettuma pidid. see on selge et mäng ei näe ligilähedalegi nii hea välja kui piltidelt (pilt>menu>ingame). räägitud maagilised sõnad 10xpolys ja 4xtexture resolution kehtivad ainult main menu kohta. ühest gamestopis tehtud 80-st pre-orderist olevat peale proovimist tühistatud 10. demo ei olnud halb, kõik on kena ja mäng näeb ok välja aga õli valati tulle sellega et näidati ainult photo modest tulnud pilte. Che (community manager) ka ütles et avaldas ainult töödeltud pilte kuna ingame shot'd ei rahuldanud teda kui suurt graafika maniakki piisavalt. kui saaks sellised mudelid nagu menüüdes rajale kogu hiilguses siis oleks kõik kena. seest vaade on samuti koht mis muigama paneb. juhi kaugust ilmselt muudetakse natuke tahapoole aga näevad nad ausaltöeldes suht koledad välja. mingeid muudatusi oodata pole kuna demo=final product. |
CHE sõnad olid sellised :
"So anyway, sorry I've been away and out of the loop in Tokyo this whole time and not able to respond to basically any comments aside from a few snipes here and there.
I posted this just now on another forums so I might as well put it here re: the high detail car model you see in our photomode screenshots vs. what is being used in-game as you race.
One clarification about photomode and screenshots we've released so far. Aside from the added effects such as AA, DOF, and motion blur, all assets you see in photomode are the same -- although I do stand corrected on one factor which is the player car. They do have higher detail in photomode while all other cars, the environments, etc. are exactly what you see in game. And as you know in replays everything is the same. Anyway, did not mean to mislead or 'play dumb' with earlier statements as I misunderstood how LODs were being used in the various modes. That said, many of the screenshots we've released thus far have used the in-game graphics car models since we often shoot a scene including cars that aren't the player car. -shrug- It all looks good and representative of the game, imo.
That said, I can't wait to see what some of you are able to do with Photomode and the storefront in a few weeks."
Mäng näeb väga kaunis välja ja need kes selle kallal virisevad ja pixleid loevad on minuarust natuke ebaterved inimesed. MInu jaoks on tähtis pidev 60 freimi jooksev pilt ja anuditav füüsika.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.09.2009 11:18:40
|
|
|
no see oli ju selge, et sellist AA-d me mängus nägema ei hakka, mis piltidel oli. kui keegi sest valesti aru sai, siis on tõesti pettumus.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
TombcaT
HV kasutaja
|
27.09.2009 11:24:46
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
no see oli ju selge, et sellist AA-d me mängus nägema ei hakka, mis piltidel oli. kui keegi sest valesti aru sai, siis on tõesti pettumus.  |
No loogiline... selline tunne, et enamik on nagu 10 aastased, kes uskusid siiralt jõuluvanasse kuid tegelikult selgus, et jõuluvana mängib hoopis nende vanaisa.
Mäng on väga ilus... ja see , et fotode tegemise ajal ja garaazis on autodel kõrgem AA ja detailsus on ju ainult pluss. Seal ju sa imetledki oma/teiste autosid. Kui sa võidu kihutad siis mind ausalt öelda need paar pixlit siia sinna küll ei häiri. Aga inimesi on erinevaid ja mõne ootusi on vist täiesti võimatu rahuldada.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|