Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Forza Motorsport 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 35, 36, 37  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
battlear
HV kasutaja
battlear

sõnum 26.09.2009 02:35:57 vasta tsitaadiga

Mis leaderboardis loeb ainult aeg ja abide kasutamine? Manuaalil ja automaadil pole seal vahet?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 26.09.2009 08:03:02 vasta tsitaadiga

battlear, Jah. Minu arvates natuke ebaaus, sest manual shiftinguga ja clutchi kasutamine ei ole sama lihtne nagu automaadiga sõita...
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 26.09.2009 09:27:18 vasta tsitaadiga

http://www.gametrailers.com/video/audi-gameplay-forza-motorsport/56768

http://www.gametrailers.com/video/ferrari-gameplay-forza-motorsport/56764

http://www.gametrailers.com/video/porsche-gameplay-forza-motorsport/56766

Anti

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.09.2009 09:43:18 vasta tsitaadiga

mis neid videotest ikka enam vaadata, demo väljas ju
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 26.09.2009 10:47:45 vasta tsitaadiga

oeh, ma olen rivist väljas praeguseks icon_razz.gif pühap vaatan mis teha annab, aga vaevalt mul õnnestub teie superboss aegu ümber sõita icon_confused.gif icon_eek.gif
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 26.09.2009 11:09:46 vasta tsitaadiga

Andykas kirjutas:
battlear, Jah. Minu arvates natuke ebaaus, sest manual shiftinguga ja clutchi kasutamine ei ole sama lihtne nagu automaadiga sõita...
Lihtsus lihtsuseks. Osavamad teevad lõdvalt manuaalkastiga paremaid aegu, kui automaadiga.

Ise saan esmaspäeval rooli kah vast, nii et siis hakkan manuaaliga sõitma. Kahju ainult, et siduripedaali pole sellel logitechi logul.
Puldi peal on minu jaoks siduriga mängimine eriline aeroobika icon_razz.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 26.09.2009 11:18:15 vasta tsitaadiga

mina keeldun kategooriliselt ennem manuaaliga sõitmast kui ma saan ise puldi ära mäppida nagu mulle meeldib
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 26.09.2009 11:22:58 vasta tsitaadiga

renx09 kirjutas:
mina keeldun kategooriliselt ennem manuaaliga sõitmast kui ma saan ise puldi ära mäppida nagu mulle meeldib
Forza foorumis oli juttu, et täisversioonis saab seda teha icon_razz1.gif thumbs_up.gif

Lisaks räägiti, et demo on "from a build built several moons ago."
tagasi üles
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 26.09.2009 13:46:26 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Andykas kirjutas:
Lihtsus lihtsuseks. Osavamad teevad lõdvalt manuaalkastiga paremaid aegu, kui automaadiga.

Ise saan esmaspäeval rooli kah vast, nii et siis hakkan manuaaliga sõitma. Kahju ainult, et siduripedaali pole sellel logitechi logul.

http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/62/Logitech-DriveFX-Wheel/p1/ see või?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 26.09.2009 13:51:35 vasta tsitaadiga

woo456 kirjutas:
amddude kirjutas:
Andykas kirjutas:

http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/62/Logitech-DriveFX-Wheel/p1/ see või?
Seesama jah.
tagasi üles
rere252
HV kasutaja
rere252

sõnum 26.09.2009 15:58:39 vasta tsitaadiga

Neile kes kurdavad nina-vastu-rooli üle.

Demo:
Spoiler Spoiler Spoiler

Final build:
Spoiler Spoiler Spoiler

henri200
HV veteran

sõnum 26.09.2009 15:59:12 vasta tsitaadiga

Pigem võiks olla võimalus nihutada ette/taha ja üles/alla.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 26.09.2009 16:01:21 vasta tsitaadiga

Loodan, et demo FOV jäetakse ka alles. 70% final buildi vaatest on lihtsalt piiratud ja see segab.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.09.2009 16:09:20 vasta tsitaadiga

tundub, et arvamused lähevad lahku selle koha peal. üldiselt ise seestvaatega ei sõida, kuna pole rooli.
tagasi üles
TombcaT
HV kasutaja

sõnum 26.09.2009 17:21:22 vasta tsitaadiga

Demo on igaljuhul on väga pro. Preorder LE jääb igaljuhul kehtima. Nüüd aga on tekkinud huvi roolide vastu. Kuidas on lood selle MS originaal rooliga. Annab mingisuguse fiilingu? Meie kaubanduskett on nii algeline, et kusagil proovida ei saa, sest see vajab neilt liiga suurt pingutust. icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 26.09.2009 17:24:42 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
woo456 kirjutas:
amddude kirjutas:
Andykas kirjutas:

Seesama jah.

Mul on sama rool ja see ei toimu Forza3 demos korralikult, see tahab settingute näppimist, mida demos ei ole.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 26.09.2009 17:37:44 vasta tsitaadiga

piimaPAKK, mis tal häda on siis?
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 26.09.2009 17:45:24 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
piimaPAKK, mis tal häda on siis?

Tal ei ole dead zone, st rattad ei ole kunagi otse.
Forza2s oli sama jama aga settingutest sai asja paika timmida.
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 26.09.2009 17:46:39 vasta tsitaadiga

Dead zone-i ei tohikski olla.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 26.09.2009 17:49:29 vasta tsitaadiga

See rool loksub keskel, lased lahti, siis ta tõmbab keskele tagasi aga seal on loks ja siis kui dead zone ei ole siis on bingo loto kuhu auto läheb.
Ja ta pöörab selle loksu alas julmalt, sirge peal logistad seda nagu värdjas aga paned ikka seina.
tagasi üles
kukkurkurat8
HV vaatleja

sõnum 26.09.2009 18:51:05 vasta tsitaadiga

TombcaT kirjutas:
Demo on igaljuhul on väga pro. Preorder LE jääb igaljuhul kehtima. Nüüd aga on tekkinud huvi roolide vastu. Kuidas on lood selle MS originaal rooliga. Annab mingisuguse fiilingu? Meie kaubanduskett on nii algeline, et kusagil proovida ei saa, sest see vajab neilt liiga suurt pingutust. icon_wink.gif

Endal on see rool olemas, ma arvan et on küll päris hea. Fiilingu annab kätte küll, kuna Force Feedback on sellel olemas ja töötab väga kenasti.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
virx
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.09.2009 03:28:13 vasta tsitaadiga

päris kõva arutlus käib forzamotorsport.net foorumis, kui halb tegelikult demo oli ja kuidas paljud pettuma pidid. see on selge et mäng ei näe ligilähedalegi nii hea välja kui piltidelt (pilt>menu>ingame). räägitud maagilised sõnad 10xpolys ja 4xtexture resolution kehtivad ainult main menu kohta. ühest gamestopis tehtud 80-st pre-orderist olevat peale proovimist tühistatud 10. demo ei olnud halb, kõik on kena ja mäng näeb ok välja aga õli valati tulle sellega et näidati ainult photo modest tulnud pilte. Che (community manager) ka ütles et avaldas ainult töödeltud pilte kuna ingame shot'd ei rahuldanud teda kui suurt graafika maniakki piisavalt. kui saaks sellised mudelid nagu menüüdes rajale kogu hiilguses siis oleks kõik kena. seest vaade on samuti koht mis muigama paneb. juhi kaugust ilmselt muudetakse natuke tahapoole aga näevad nad ausaltöeldes suht koledad välja. mingeid muudatusi oodata pole kuna demo=final product.
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
TombcaT
HV kasutaja

sõnum 27.09.2009 11:10:03 vasta tsitaadiga

virx kirjutas:
päris kõva arutlus käib forzamotorsport.net foorumis, kui halb tegelikult demo oli ja kuidas paljud pettuma pidid. see on selge et mäng ei näe ligilähedalegi nii hea välja kui piltidelt (pilt>menu>ingame). räägitud maagilised sõnad 10xpolys ja 4xtexture resolution kehtivad ainult main menu kohta. ühest gamestopis tehtud 80-st pre-orderist olevat peale proovimist tühistatud 10. demo ei olnud halb, kõik on kena ja mäng näeb ok välja aga õli valati tulle sellega et näidati ainult photo modest tulnud pilte. Che (community manager) ka ütles et avaldas ainult töödeltud pilte kuna ingame shot'd ei rahuldanud teda kui suurt graafika maniakki piisavalt. kui saaks sellised mudelid nagu menüüdes rajale kogu hiilguses siis oleks kõik kena. seest vaade on samuti koht mis muigama paneb. juhi kaugust ilmselt muudetakse natuke tahapoole aga näevad nad ausaltöeldes suht koledad välja. mingeid muudatusi oodata pole kuna demo=final product.

CHE sõnad olid sellised :

"So anyway, sorry I've been away and out of the loop in Tokyo this whole time and not able to respond to basically any comments aside from a few snipes here and there.
I posted this just now on another forums so I might as well put it here re: the high detail car model you see in our photomode screenshots vs. what is being used in-game as you race.

One clarification about photomode and screenshots we've released so far. Aside from the added effects such as AA, DOF, and motion blur, all assets you see in photomode are the same -- although I do stand corrected on one factor which is the player car. They do have higher detail in photomode while all other cars, the environments, etc. are exactly what you see in game. And as you know in replays everything is the same. Anyway, did not mean to mislead or 'play dumb' with earlier statements as I misunderstood how LODs were being used in the various modes. That said, many of the screenshots we've released thus far have used the in-game graphics car models since we often shoot a scene including cars that aren't the player car. -shrug- It all looks good and representative of the game, imo.

That said, I can't wait to see what some of you are able to do with Photomode and the storefront in a few weeks."

Mäng näeb väga kaunis välja ja need kes selle kallal virisevad ja pixleid loevad on minuarust natuke ebaterved inimesed. MInu jaoks on tähtis pidev 60 freimi jooksev pilt ja anuditav füüsika. thumbs_up.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 27.09.2009 11:18:40 vasta tsitaadiga

no see oli ju selge, et sellist AA-d me mängus nägema ei hakka, mis piltidel oli. kui keegi sest valesti aru sai, siis on tõesti pettumus. icon_smile.gif
tagasi üles
TombcaT
HV kasutaja

sõnum 27.09.2009 11:24:46 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
no see oli ju selge, et sellist AA-d me mängus nägema ei hakka, mis piltidel oli. kui keegi sest valesti aru sai, siis on tõesti pettumus. icon_smile.gif

No loogiline... selline tunne, et enamik on nagu 10 aastased, kes uskusid siiralt jõuluvanasse kuid tegelikult selgus, et jõuluvana mängib hoopis nende vanaisa. icon_smile.gif

Mäng on väga ilus... ja see , et fotode tegemise ajal ja garaazis on autodel kõrgem AA ja detailsus on ju ainult pluss. Seal ju sa imetledki oma/teiste autosid. Kui sa võidu kihutad siis mind ausalt öelda need paar pixlit siia sinna küll ei häiri. Aga inimesi on erinevaid ja mõne ootusi on vist täiesti võimatu rahuldada. icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Forza Motorsport 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 35, 36, 37  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.