battlear, Jah. Minu arvates natuke ebaaus, sest manual shiftinguga ja clutchi kasutamine ei ole sama lihtne nagu automaadiga sõita...
Lihtsus lihtsuseks. Osavamad teevad lõdvalt manuaalkastiga paremaid aegu, kui automaadiga.
Ise saan esmaspäeval rooli kah vast, nii et siis hakkan manuaaliga sõitma. Kahju ainult, et siduripedaali pole sellel logitechi logul.
Puldi peal on minu jaoks siduriga mängimine eriline aeroobika
battlear, Jah. Minu arvates natuke ebaaus, sest manual shiftinguga ja clutchi kasutamine ei ole sama lihtne nagu automaadiga sõita...
Lihtsus lihtsuseks. Osavamad teevad lõdvalt manuaalkastiga paremaid aegu, kui automaadiga.
Ise saan esmaspäeval rooli kah vast, nii et siis hakkan manuaaliga sõitma. Kahju ainult, et siduripedaali pole sellel logitechi logul.
Demo on igaljuhul on väga pro. Preorder LE jääb igaljuhul kehtima. Nüüd aga on tekkinud huvi roolide vastu. Kuidas on lood selle MS originaal rooliga. Annab mingisuguse fiilingu? Meie kaubanduskett on nii algeline, et kusagil proovida ei saa, sest see vajab neilt liiga suurt pingutust.
See rool loksub keskel, lased lahti, siis ta tõmbab keskele tagasi aga seal on loks ja siis kui dead zone ei ole siis on bingo loto kuhu auto läheb.
Ja ta pöörab selle loksu alas julmalt, sirge peal logistad seda nagu värdjas aga paned ikka seina.
Demo on igaljuhul on väga pro. Preorder LE jääb igaljuhul kehtima. Nüüd aga on tekkinud huvi roolide vastu. Kuidas on lood selle MS originaal rooliga. Annab mingisuguse fiilingu? Meie kaubanduskett on nii algeline, et kusagil proovida ei saa, sest see vajab neilt liiga suurt pingutust.
Endal on see rool olemas, ma arvan et on küll päris hea. Fiilingu annab kätte küll, kuna Force Feedback on sellel olemas ja töötab väga kenasti.
päris kõva arutlus käib forzamotorsport.net foorumis, kui halb tegelikult demo oli ja kuidas paljud pettuma pidid. see on selge et mäng ei näe ligilähedalegi nii hea välja kui piltidelt (pilt>menu>ingame). räägitud maagilised sõnad 10xpolys ja 4xtexture resolution kehtivad ainult main menu kohta. ühest gamestopis tehtud 80-st pre-orderist olevat peale proovimist tühistatud 10. demo ei olnud halb, kõik on kena ja mäng näeb ok välja aga õli valati tulle sellega et näidati ainult photo modest tulnud pilte. Che (community manager) ka ütles et avaldas ainult töödeltud pilte kuna ingame shot'd ei rahuldanud teda kui suurt graafika maniakki piisavalt. kui saaks sellised mudelid nagu menüüdes rajale kogu hiilguses siis oleks kõik kena. seest vaade on samuti koht mis muigama paneb. juhi kaugust ilmselt muudetakse natuke tahapoole aga näevad nad ausaltöeldes suht koledad välja. mingeid muudatusi oodata pole kuna demo=final product.
päris kõva arutlus käib forzamotorsport.net foorumis, kui halb tegelikult demo oli ja kuidas paljud pettuma pidid. see on selge et mäng ei näe ligilähedalegi nii hea välja kui piltidelt (pilt>menu>ingame). räägitud maagilised sõnad 10xpolys ja 4xtexture resolution kehtivad ainult main menu kohta. ühest gamestopis tehtud 80-st pre-orderist olevat peale proovimist tühistatud 10. demo ei olnud halb, kõik on kena ja mäng näeb ok välja aga õli valati tulle sellega et näidati ainult photo modest tulnud pilte. Che (community manager) ka ütles et avaldas ainult töödeltud pilte kuna ingame shot'd ei rahuldanud teda kui suurt graafika maniakki piisavalt. kui saaks sellised mudelid nagu menüüdes rajale kogu hiilguses siis oleks kõik kena. seest vaade on samuti koht mis muigama paneb. juhi kaugust ilmselt muudetakse natuke tahapoole aga näevad nad ausaltöeldes suht koledad välja. mingeid muudatusi oodata pole kuna demo=final product.
CHE sõnad olid sellised :
"So anyway, sorry I've been away and out of the loop in Tokyo this whole time and not able to respond to basically any comments aside from a few snipes here and there.
I posted this just now on another forums so I might as well put it here re: the high detail car model you see in our photomode screenshots vs. what is being used in-game as you race.
One clarification about photomode and screenshots we've released so far. Aside from the added effects such as AA, DOF, and motion blur, all assets you see in photomode are the same -- although I do stand corrected on one factor which is the player car. They do have higher detail in photomode while all other cars, the environments, etc. are exactly what you see in game. And as you know in replays everything is the same. Anyway, did not mean to mislead or 'play dumb' with earlier statements as I misunderstood how LODs were being used in the various modes. That said, many of the screenshots we've released thus far have used the in-game graphics car models since we often shoot a scene including cars that aren't the player car. -shrug- It all looks good and representative of the game, imo.
That said, I can't wait to see what some of you are able to do with Photomode and the storefront in a few weeks."
Mäng näeb väga kaunis välja ja need kes selle kallal virisevad ja pixleid loevad on minuarust natuke ebaterved inimesed. MInu jaoks on tähtis pidev 60 freimi jooksev pilt ja anuditav füüsika.
no see oli ju selge, et sellist AA-d me mängus nägema ei hakka, mis piltidel oli. kui keegi sest valesti aru sai, siis on tõesti pettumus.
No loogiline... selline tunne, et enamik on nagu 10 aastased, kes uskusid siiralt jõuluvanasse kuid tegelikult selgus, et jõuluvana mängib hoopis nende vanaisa.
Mäng on väga ilus... ja see , et fotode tegemise ajal ja garaazis on autodel kõrgem AA ja detailsus on ju ainult pluss. Seal ju sa imetledki oma/teiste autosid. Kui sa võidu kihutad siis mind ausalt öelda need paar pixlit siia sinna küll ei häiri. Aga inimesi on erinevaid ja mõne ootusi on vist täiesti võimatu rahuldada.
Ma olen vist ainus, kellele tundub, et Che on suht amatöör.
Krt.. ma ei pääse praegu forza foorumile ligi (mingi firefox encrypted connection tilulilu) aga ma mäletan täpselt, et üks teine community manager ütles: "There will be small, but noticeable changes in the full game." (ütles graafika kohta) ja "The demo build was made several moons ago."
Isiklikult arvan, et mäng on väga hea, aga ikkagi natuke häirib, et sõidu ja peamenüü autod on nii erinevad, eriti pärast sellist haipimist, et tegu on ilusaima automänguga ever.
Paratamatult on automängus üks tähtsamaid asju graafika. Autod on ilusad olendid ju.
piimaPAKK, kas see ei aita, kui võtad roolil selle musta kummist nupuga tundlikkust vähemaks? (oli vist selline nupp seal ikka? )
TombcaT, minu jutt ei peagi tema omaga klappima, kuna ta on/on tehtud analoog. kommentaare erinevatesse teemadesse. mõte sai edasi antud ja seda ühe lausega. samuti olen seda amddude kom. lugenud kus üks turn 10 liige lubab veel imet teha ja Che (turn 10) lepib olukorraga. vähemalt võiksid nad kokku leppida mida rääkida. mulle ei ole vaja seda 10 aastase juttu rääkida, demo on proovitud ja kogemus ei olnud ootuspärane, nagu paljudel teistelgi. siin jääkski vaidlema teemal et turn 10 ei ole milleski süüdi ja kõik õieti teinud aga mängu ikkagi näidati tunduvalt paremas valguses kui ta tegelikult. see on nüüdseks ka selgeks saanud. teinekord ei ole vaja pushida numbritega mis otseselt gameplayd ei puutu, kuid reklaamitakse asja just niimoodi.
See cockpit vaade on ikka väga mannetu, eriti kui SHIFT'ga võrrelda. Seal on ikka väga hästi tunda kuidas masin tee peal rapub ja kiirusutunnetus on suurepärane. Juht vahetab käike ja isegi jalgade töö on piduramisel näha, rääkimata keha ette-taha liikumisest. Forzas ja eriti GT seerias on tihtipeale selline tunne nagu sõidaks moosikäruga vanaemale külla, silmad suurest igavusest kinni vajumas. Demo igatahes muljet ei avaldanud... 60 FPS on kena küll, aga kui graafika on keskpärane ja gameplay surmigav, siis pole sellest mingit kasu.
aga kui graafika on keskpärane ja gameplay surmigav, siis pole sellest mingit kasu.
No õnneks Forza3-el neid probleeme ei ole.
Ausalt öeldes meenutab see taustaks kleebitud lumine mäestikupilt pigem PS2 GT4 graafikat... Autod peavadki kenad välja nägema, see on selge, aga kõik muu on pettumus. Ja kus on vihm, lumi, märg asfalt? Kus on GRID stiilis damage? Mitte muhvigi. Aastast aastasse sama BS. Tuuakse ainult mõned kriimud ja kukerpallid juurde ning kõik on sillas. F*** this!
Sai siis täna MS originaal rool ostetud ja peab ütlema, et fiiling on suurepärane. Aja sõitudes enda ringiaegu sajandike võrra parandada on väga nauditav. Mõnus hasart tekib... supper mõnus. Rooli ja auto tunnetus on muljetavaldav...kõik konarused saab üles loetud.
kas demos saab kuidagi üksi rajal olles ka aega paremaks lihvida või saabki ainult race modes seda demo sõita, ei näinud kuskil menüü valikus võimalust, et time trialit teha
kas demos saab kuidagi üksi rajal olles ka aega paremaks lihvida või saabki ainult race modes seda demo sõita, ei näinud kuskil menüü valikus võimalust, et time trialit teha
Kui oled valinud auto ja tuleb ette rajapilt, siis vajuta y. Siis näed edetabelit ja saad sõita üksi rajal kasvõi sada ringi järjest.
aga kui graafika on keskpärane ja gameplay surmigav, siis pole sellest mingit kasu.
No õnneks Forza3-el neid probleeme ei ole.
Ausalt öeldes meenutab see taustaks kleebitud lumine mäestikupilt pigem PS2 GT4 graafikat... Autod peavadki kenad välja nägema, see on selge, aga kõik muu on pettumus. Ja kus on vihm, lumi, märg asfalt? Kus on GRID stiilis damage? Mitte muhvigi. Aastast aastasse sama BS. Tuuakse ainult mõned kriimud ja kukerpallid juurde ning kõik on sillas. F*** this!
kuskil oli sest statistikast just juttu (võis ka mingi muu racing mäng olla), et rahvas võib küll tahta neid ilmastikuolusid, aga neid kes pärast ka reaalselt mängus vihmase ilmaga sõidavad on väga vähe. ehk siis rohkem suusoojaks rääkimine ja pole pointi seda featuuri lisada.
lahe oleks muidugi kui autod Flatouti/Burnouti kombel kõveraks vanarauaks läheks, aga seda juba korduvalt öeldud, et see asi ei seisa mängu autorite taga.
mängueelne hype oli küll kobe, aga mõned siin ikka mingid ulme ootused omale seadnud ja siis pettumus kui-suur. let's face it - praeguse generatsiooni konsoolid ei suuda seda, mida te nõuate/ootate
mina omale taolisi ootusi ei seadnud ja olen demoga väga rahul
No krt. Suutsin lõpuks Miku ajad üle sõita kõigega peale porsche (kuna see loom ei taha eriti alluda minu juhtimisstiilile). Vaikselt piinan porschet niisama ja vaatan korraks leaderboarde ja fakin Mikk on end 300'ndaks sõitnud Audiga. Ülejäänd ajad ka jälle kiiremad sõitnud. Midaiganes. Võtke rahulikult. Lepin teise kohaga ka.
No krt. Suutsin lõpuks Miku ajad üle sõita kõigega peale porsche (kuna see loom ei taha eriti alluda minu juhtimisstiilile). Vaikselt piinan porschet niisama ja vaatan korraks leaderboarde ja piix Mikk on end 300'ndaks sõitnud Audiga. Ülejäänd ajad ka jälle kiiremad sõitnud. Midaiganes. Võtke rahulikult. Lepin teise kohaga ka.
Vabandust
Kusjuures iga autoga tunnen tõesti et saaks ka veel paremaid aegu teha, kuid alatasa tuleb kusagil mingi viga sisse (näiteks esimesel lõigul suudan 0.3s paremini, teisel lõigul veel lisaks 0.2 paremaks, kuid kolmanda lõigu algul näiteks tuleb kohe viga sisse tänu suuremale kiirusele, mis teisest väljudes tuli ja kaobki kohe see edu ära.
See viimane S kurv on ka paras killer, õige trajektooriga saab sealt ka üle poole sekundi veel juurde võita (pidurdama praktiliselt ei pea ja auto veab nagu ise kurvist läbi tänu sellele, et see kaldus pinnaga on.
Jep see kaldus kurv on tõsine väärakas. Kõige tihedamini tulevad vead seal sisse. Muidu sama mul ka.. vahepeal proovin rewindi et perfectilt tõmmata siis saab kokkuvõttes parema aja kuid see ei lähe arvesse. Täiega tahaks parempoolsete rehvide camber'it ja gear ratio'si nats tweakida, aga eks full mängus saab..
Sain ka ära proovitud, väga meeldib. Ringiaegadest rääkime veel ei hakka, hetkel eesmärk võita selle kõige raskema astmega vastaseid (aids off, automaat, full line) .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.