Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 283, 284, 285 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 18.09.2009 12:39:20 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
Tea, kas MS Eestist saaks ka odavalt 7 omale, kui ma ära näitan, et ma TTÜ's õpin?
Kui sa TTÜ-s õpid, miks sa MSDNAA raames tasuta ei võta?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wrx123
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.09.2009 13:04:25 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
taikonaut kirjutas:
Tea, kas MS Eestist saaks ka odavalt 7 omale, kui ma ära näitan, et ma TTÜ's õpin?

Ehk oskad öelda, mis koolid Eestis MSDNAA-ga ühinenud on?
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 18.09.2009 13:05:05 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
taikonaut kirjutas:
Hmm, pole kunagi MSDN asja kasutanud. Mida ma seal tegema peaks, et seda saada? Live accountiga sain küll sisse logitud icon_biggrin.gif aga edasi?
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 18.09.2009 13:13:52 vasta tsitaadiga

wrx123, ei aga kõik kõrgkoolid peaksid olema.
taikonaut, uuri kes on TTÜ vastav adminn, tolle kaudu peaksid asjad käima. Rohkem ma ei tea juhatada hetkel. Kui rühmas keegi ei tea, siis küsi õppejõududelt vms. , keegi ikka peaks teadma.
tagasi üles
eci
HV vaatleja

sõnum 18.09.2009 13:33:48 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Multiple PC licensing: The Windows 7 Family Pack
Unlike Apple, Microsoft has never offered a way for its customers to cheaply and easily license multiple copies of its OS for use on multiple PCs. This is a huge need, and Microsoft has been aware of this need since before Windows Vista shipped back in 2006. Well, here's some good news, sort of: Microsoft will, at least temporarily, offer a Windows 7 Family Pack for just $150 that includes licenses for three copies of Windows 7 Home Premium.

Hinna järgi võib arvata, et see family pack oma kolme litsensiga on upgrade versioon, mitte full?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.09.2009 13:39:54 vasta tsitaadiga

chesm6mmi kirjutas:
oskab keegi soovitada parima ja uusima draiveri mis 9650m GT-l toimiks, läpaka graafika siis Asus Z97V on mudel, hetkel mis tööle olen saand korralikult ilma kriipsude ja kraapsude ja värvelemiseta on 176.27 - 179.88 - 185.70, aga performance ei muutu absoluutselt, windowsi enda scoor jääb ka samaks 5.1 ja 49 graafikal siis, lisaks gta4 näiteks peaks saama meedium graafikal suht normaalselt mängida aga mul ei lase low ja 800x600 graafikalgi normaalselt pelada.. niiet igasugune abi oleks väga teretulnud

2 võimalust:

tõmmad sealt uusima draiveri ja asendad modded INF failiga
www.laptopvideo2go.com

või

tõmbad Nvidia lehelt uusima draiveri ja lased modderiga üle
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us + http://www.driverheaven.net/nvmodtool.php

viimati muutis SKG 18.09.2009 13:41:45, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.09.2009 13:40:24 vasta tsitaadiga

mati29 kirjutas:
win 7ver.7100- kust leian disk managemendi, kuna juurde lisatud ketas ei lase juurde... Otse exploreris formattida ei saa icon_sad.gif

Veider, et kui uus ketas on korra juba formaaditud siis laseb ka uuesti explorerist kiiresti formaatida.Kas ketta tahaühendamise järel siis tõesti ei paku formaadivõimalust? icon_eek.gif
dzombe kirjutas:
Võib ka otse "win"+R ja diskmgmt.msc käivitada. Või siis compmgmt.msc. Samas võib võtta ka otse Start menüüs "Computer" alt Manage. Mis on aga imelik, disk management konsool on ikka see "vana", mis ei jäta meelde oma akna suurust ning on vaikimisi väike nagu lukuauk. Käivitades mmc.exe otse, avaneb juba uuem aken, kuhu siis plugin mooduli võid lisada.

Ega jah kogu see MMC vajaks tõsist uuendust mis muudaks kasutamise efektiivsemaks ja jätaks ka sätted meelde.Antud juhul iga kord kui kokku puutun sellega pean kõigepealt mitu minutit välimust confima, et saaksin üldse hakata seda asja tegema mida ma sinna tegema läksin ja isegi siis võtab see kauem kui võiks.
destiny12 kirjutas:
Et kuidas ma tean kas mäng jookseb Directx9 või 10 peal?
Plajud seda ei toetagi aga kas seda saab mängu menüüst panna, kui mäng toetab?

Ei no loomulikult kui mäng toetab on see menüüs ka olemas.Osadel on isegi eraldi DX10.1 võimalus menüüs olemas

Mängusiseselt saab üldiselt konsooliga aga see on kardetavasti üle sinu skillseti icon_smile.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.09.2009 13:44:31 vasta tsitaadiga

kas keegi on proovinud juba Windows 7 AIK/OPK abil Vista WIM imageid ka teha? kui enne käis asi "imagex" kaudu, siis nüüd on mingi "Dism" käsuga. eusa_think.gif vaja jälle ümber õppida.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.09.2009 13:46:26 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
kas keegi on proovinud juba Windows 7 AIK/OPK abil Vista WIM imageid ka teha? kui enne käis asi "imagex" kaudu, siis nüüd on mingi "Dism" käsuga. eusa_think.gif

Eriti pole kokku puutunud aga kui üritasin 7100-le teha custom answer faili SIM-ga siis oli see küll suur FAIL icon_lol.gif .Nüüd millalgi saab jälle proovitud

OPK kustutasin ära icon_lol.gif

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.09.2009 13:54:24 vasta tsitaadiga

igatahes integreerisin täna inglisekeelsele Windows 7 installiplaadile ka eesti keele icon_razz.gif

Dism /Get-WIMInfo /WimFile:C:\Win7DVD\sources\install.wim
Dism /Mount-WIM /WimFile:C:\Win7DVD\sources\install.wim /Name:"Windows 7 Ultimate" /MountDir:C:\mounditud
Dism /Image:C:\mounditud /ScratchDir:C:\ajutine /Add-Package /PackagePath:C:\lp.cab
Dism /Commit-Wim /MountDir:C:\mounditud
Dism /Unmount-WIM /MountDir:C:\mounditud /Commit

Vista puhul oli see protsess lihtsam
eks avastab neid nüansse veel kui Guide-sse rohkem süveneda

abiks: http://technet.microsoft.com/et-ee/library/dd799306(en-us,WS.10).aspx#AddLangPacktoImage

viimati muutis SKG 18.09.2009 13:55:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 18.09.2009 13:55:06 vasta tsitaadiga

dism on küll keerulisema syntaksiga, kuid ka v6imsam t88riist.
tagasi üles
mati29
Kreisi kasutaja
mati29

sõnum 18.09.2009 14:29:18 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
mati29 kirjutas:
win 7ver.7100- kust leian disk managemendi, kuna juurde lisatud ketas ei lase juurde... Otse exploreris formattida ei saa icon_sad.gif

Veider, et kui uus ketas on korra juba formaaditud siis laseb ka uuesti explorerist kiiresti formaatida.Kas ketta tahaühendamise järel siis tõesti ei paku formaadivõimalust? icon_eek.gif

group policy keerab mul hetkel käkki.. w xp 64bit all pole probleeme, töötab ilusasti, adminina w7sse aga sisse logida ei lase, wrong password... ostetud sai 2 IDE ketast WD3200SB, oli plaanis ta panna lisakettaks maxtori 30GB kettale

safe mode ....

chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 19.09.2009 12:57:42 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
chesm6mmi kirjutas:
oskab keegi soovitada parima ja uusima draiveri mis 9650m GT-l toimiks, läpaka graafika siis Asus Z97V on mudel, hetkel mis tööle olen saand korralikult ilma kriipsude ja kraapsude ja värvelemiseta on 176.27 - 179.88 - 185.70, aga performance ei muutu absoluutselt, windowsi enda scoor jääb ka samaks 5.1 ja 49 graafikal siis, lisaks gta4 näiteks peaks saama meedium graafikal suht normaalselt mängida aga mul ei lase low ja 800x600 graafikalgi normaalselt pelada.. niiet igasugune abi oleks väga teretulnud

2 võimalust:

tõmmad sealt uusima draiveri ja asendad modded INF failiga
www.laptopvideo2go.com

või

tõmbad Nvidia lehelt uusima draiveri ja lased modderiga üle
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us + http://www.driverheaven.net/nvmodtool.php

esimest varianti olen sitaks proovind sealt erinevate draiveritega, aga ei miskit ja proovisin ka selle teise asja ära kuid siiski null...
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 19.09.2009 13:01:16 vasta tsitaadiga

Sai sikutatud millalgi, kui veel tasuta jagati, versioon 7100.0.090421-1700, aga pole seda kasutada jõudnud.
Nüüd tahaks win reinstalli teha ja valikuks on vana hea xp pro või siis istub mul desktopil ilusti pakituna see win7.
Nagu aru saan on vahepeal hulk vett merre voolanud, seega kas seda win7 versiooni on üsna mõttetu praegu peale lasta? Et tuleks jääda xp juurde? Ja kas mul kaob millalgi kevadel võimalus win7-t kasutada ära?
tagasi üles
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

sõnum 19.09.2009 13:03:12 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Sai sikutatud millalgi, kui veel tasuta jagati, versioon 7100.0.090421-1700, aga pole seda kasutada jõudnud.
Nüüd tahaks win reinstalli teha ja valikuks on vana hea xp pro või siis istub mul desktopil ilusti pakituna see win7.
Nagu aru saan on vahepeal hulk vett merre voolanud, seega kas seda win7 versiooni on üsna mõttetu praegu peale lasta? Et tuleks jääda xp juurde? Ja kas mul kaob millalgi kevadel võimalus win7-t kasutada ära?

Märtsis vist hakkab arvuti iga kahe tunni tagant välja lülituma, kuni OP eest maksad icon_exclaim.gif
Hea pool aastat veel "muretut" elu, ma olen kolm korda juba formatit teind ja seitset korralikult tööle üritand saada, momendil jookseb ilusti õnneks.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 20.09.2009 00:57:36 vasta tsitaadiga

Windows 7 väljalaset ettevalmistavad Microsoft peakontori töötajad on hirmul.Põhjus on puumas kes nende linnaku lähedal hiilivat kuigi isiklikult arvan, et tegu võib olla ka Apple peakontorist väljapääsenud lumeleopardi või järgmise OS X Cougar versiooniga icon_lol.gif .Veidi nalja peab kah saama icon_lol.gif .Uudist saate lugeda siit:
http://news.cnet.com/8301-13860_3-10356669-56.html

Twitteris on naljahambad juba teema hambusse võtnud icon_lol.gif :
http://twitter.com/search?q=microsoft%20cougar

tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 20.09.2009 01:09:37 vasta tsitaadiga

Lihtsalt saab andmed kätte kõvakettalt teises arvutis. Tavaline ATA lappari ketas ühendatakse samuti üleminekuga lennult SATA taha.

Kui aga windowsi uuestipaigaldamisel paigaldamisel teha format, siis on andmed kindlalt kadunud.

Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 20.09.2009 01:31:58 vasta tsitaadiga

win 7 reinstall korral kohe kindalsti pole andmed kadunud icon_exclaim.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 20.09.2009 01:56:30 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
win 7 reinstall korral kohe kindalsti pole andmed kadunud icon_exclaim.gif

Ta rääkis siiski sellest, et kui format teha siis on kadunud.Ilma formatit tegemata uuesti installida siis liigutatakse jah Windows.old kausta thumbs_up.gif

tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 20.09.2009 02:07:06 vasta tsitaadiga

A no kuna jutt on win7 ja tema uuestipaigaldamisest, siis andmed ei kao. By default 7 nö ei formatigi ketast ju.
Platinet
HV kasutaja

sõnum 20.09.2009 12:09:36 vasta tsitaadiga

Mingi jama on tekkinud netiga. Mingi aja tagant kaob nett ära ja siis mõnekümne sekundi pärast on tagasi. Mingit errorit või teadet selle kohta ei ilmu kusagile. See probleem ainult W7 all. Peal on ESET Smart Security 4
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 21.09.2009 08:06:25 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Et kas Lp. tomorrow on nõus ehitama oma maja katkisele vundamendile, suures lootuses, et see maja ka püsti püsib. icon_cool.gif
No ehitusbuumi ajal maksti miljoneid isegi selliste peldikute eest, millel polnudki vundamenti, rääkimata siis katkisest vundamendist. Ja nagu siin eespool ka korduvalt mainitud on, on 7 siiski suunatud uuele ja korralikule rauale. Kui sina tahad kasutada seda vanema raua peal, on see juba sinu probleem, et kettad bad sectoritest puhastada jms.
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 21.09.2009 12:16:09 vasta tsitaadiga

Kuna wmp12 läks lolliks ja ei tunnistanud lambist enam ühtki mu portable playerit ,tegin downgrade wmp11-le thumbs_up.gif Saab jälle toolbaril sealt väikselt screenilt sat-i vaadata ja samal ajal muid asju teha icon_cool.gif See toolbari ära kaotamine wmp12-s on küll paras feil thumbs_down.gif

http://www.blogsdna.com/2409/downgrade-windows-media-player-12-to-wmp-11-on-windows-7.htm
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 21.09.2009 12:54:40 vasta tsitaadiga

2 trini, täiesti nõus suga thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
katana
HV vaatleja

sõnum 21.09.2009 13:44:53 vasta tsitaadiga

Ma vahetasin hiljuti Windows Vista windows 7-me vastu ja tekkis selline probleem , et mul oli kõvaketas jagatud kaheks ja vistaga olid mõleamd osad ilusti olemas , aga seitsmega enam teist kõvaketta osa ei näita.
Keegi äkki oskab aidata ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 283, 284, 285 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.