Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Canon MP-150 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 27.08.2009 20:09:00 Canon MP-150 vasta tsitaadiga

Mure siis eelmainitud rajakaga.Masin lihtsalt lampi läheb kasvõi poole printimise pealt offline ja siis kui heaks arvab tuleb tagasi online.Kasutasin taastäidetud kassette.Oletasin et printerirajakas targaks saand ja tahab et ma originaalset kaupa kasutaks.Ostsin siis originaal musta ja advanced värvilise.
Nüüd siis selline jama, printer ei saa lihtsalt aru ,et ma kassetid ära vahetasin, nagu polekski kassette sees, ei toimi ei uued ega vanad, räägib muudkui, sisesta tint.

Ma draivereid maha,peale juba oma 5 korda lasknud, ei miskit.Äkki keegi oskab aidata?

Ette tänades Jean.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.08.2009 20:14:35 vasta tsitaadiga

Sul on kõik tindid ikka sees? Kui ei ole pane kasvõi tühjad paagid sisse aga topi nad sinna... sa saad override'i hiljem teha nendele, et ta ei karjuks aga minuteada kui mõni puudu siis ta võib keelduda printimisest. Override on muidu nii, et vist üle 5 sekundi pidid hoidma paneelilt punast ehk abort nuppu all... siis ta lõpetab mingiks perioodiks selle tindi kontrollimise (vb siis kuniks uuesti masina lahti võtad või uue tindi sisse paned, ei tea). Endal oli vahepeal probleem, et värvid said otsa ja siis vingus... mul küll mp-610
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 27.08.2009 20:18:52 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Sul on kõik tindid ikka sees? Kui ei ole pane kasvõi tühjad paagid sisse aga topi nad sinna... sa saad override'i hiljem teha nendele, et ta ei karjuks aga minuteada kui mõni puudu siis ta võib keelduda printimisest. Override on muidu nii, et vist üle 5 sekundi pidid hoidma paneelilt punast ehk abort nuppu all... siis ta lõpetab mingiks perioodiks selle tindi kontrollimise (vb siis kuniks uuesti masina lahti võtad või uue tindi sisse paned, ei tea). Endal oli vahepeal probleem, et värvid said otsa ja siis vingus... mul küll mp-610

Tindipotid on ikka sees aga no printer väidab et pole tinti
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 28.08.2009 15:51:17 vasta tsitaadiga

Tenekord mul originaal kassetid keeldunud töötamast viisin poodi ja sain uue vastu peale ostu. Tehasest tulevad juba vigase kiibiga. kunagi ei tasu kiipe minema visata koos kassettiga. Vanalt annab kiip võtta kui keeldub töötamast ja resetterist läbi lasta osasid printereid saab softiga resettida kiipe, aga osasid kassette seadeldisega. Osad printerid mölisevad kui on tädetud kassetid hoides teatud nuppu all 5 sek tuvastab uuesti tindi, aga sulle kogust enam ei näita.
Kiibile resetti tehes hakkab uuesti näitama. Kui printer uut kassetti ei tuvasta 6 korda uuesti sisse ja välja võttes ja peale klemmi puhastust tuleb uued kassettid muretseda. Printer peaks ise näitama milline kassett ei funka softiga.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.09.2009 07:27:17 vasta tsitaadiga

Endal MP-110 ja töötab edukalt ka ainult kas musta või värvilisega.Pärast tindivahetust tuleb ikka loendurid printeri menüüst kah ära nullida icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 20.09.2009 13:26:15 vasta tsitaadiga

Probleem jälle selle printeriga,nimelt määrib paberil ülemist serva.No ei saa selle rjakaga üldse hakkama.Kas peab tal miskit hooldust tegema?
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.09.2009 13:58:31 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Probleem jälle selle printeriga,nimelt määrib paberil ülemist serva.No ei saa selle rjakaga üldse hakkama.Kas peab tal miskit hooldust tegema?

settings > maintenance... loe soovitavalt pisut ka manuali mida sul seal täiendavalt vaja on...
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 20.09.2009 21:41:24 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Endal MP-110 ja töötab edukalt ka ainult kas musta või värvilisega.Pärast tindivahetust tuleb ikka loendurid printeri menüüst kah ära nullida icon_exclaim.gif

loendurite nullimise juures mõtled OK nupu vajutust? Mina küll ei tea, et ma peale tindivahetust midagi nulliksin. Vahetan kassetti ära, vajutan OK nuppu ja korras.
Printer on sama, MP-110.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 21.09.2009 04:02:34 vasta tsitaadiga

Q. kirjutas:
tomorrow kirjutas:

loendurite nullimise juures mõtled OK nupu vajutust? Mina küll ei tea, et ma peale tindivahetust midagi nulliksin. Vahetan kassetti ära, vajutan OK nuppu ja korras.
Printer on sama, MP-110.

Õigus jah.Ta viskab ise pärast kasseti vahetust kirja ette "Ink tank changed?" ja siis tuleb ainult vastavat nuppu vahetada.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
assu2
Kreisi kasutaja
assu2

sõnum 28.09.2009 18:49:29 vasta tsitaadiga

Mul ka Canon MP-150. vahepeal oli selline värk, et sõi koguaeg lehti valesti sisse ja rebis lehe sees pooleks. Võtsin lahti ja asi sai korda.
Printer peab olema loodis.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 77
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Canon MP-150
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.