Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
OskarR89
HV Guru

|
27.09.2003 07:46:33
|
|
|
Ma proovisin win98 -saga ja loobib user32.dll errori
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
27.09.2003 17:17:34
|
|
|
unustasin veel lisada, et programm sai üles testimiseks just sekkisena, nagu ta mul pooleli jäi. et isegi tv kava ei jõud veel ära skinnida. Tublimatelt on tulnud ka juba kenasi oma skinne.
Siiski veel veidi muudan asja, ehk siis ülesse nurka tulevad ka mõned väiksed nupud ja skinile lisandub ini fail, kus saab fonti, ärvi jne muuta ning kus kirjas ka andmelahtrite mõõtmed, juhul kui keegi soovib laiemat kitsamat akent näha, samuti skinnide valik seadetest
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
27.09.2003 17:54:47
|
|
|
Ei tea, kas mainitud. Võiks saada seda akent "tõmmata" nurgast suuremaks.. või kuskilt seda määrata. Igastahes, pisike väga .
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
none
HV kasutaja
|
27.09.2003 18:18:39
|
|
|
päris edev oleks kui sellest tuleks ka port linuxi alla:)
ise pole windowsi all seda proovida saanud.. aga midagi sellist olen mõnda aega juba omale tahtnud
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
27.09.2003 19:24:48
|
|
|
linuxi variant tuleb ja oma skinnivariandid ka koos kõigi mõõtmete muutmisega.
sellise skinivariandiga nagu hetkel on, pidin kahjuks suuruse konstantseks jätma
1 bug veel avalikuks, peale keskööd hakkab ta ennast uuendada tahtma ja kui see kiintus on seadetest sisse lülitatud, siis koguneb neid teateid iga 2 min tagant juurde, ehk siis hommikuks võib neid ilge hunnik juba olla
järgmiseks versiooniks teen korda, kuid senini aitab, kui see küsimine seadetest välja lülitada
nii ja olemegi ringiga tagasi alguses, kust võtta telekavad. praegune nadal.ee annab kavad eriti rõvedalt 0-st 24-ni, vaikselt lootsin, et neil on kuupäa see midagiütlev kuju seotud konkreetse nädalapäevaga, kuid on iga nädal see erinev. seega ei saa ma kuidagi sisse programeerida, et kust leida homse ja tulevaste päevade kavu.
Teine variant on delfi.ee, kuid seal on kanalite valik väga väike, aga kuupäev on kenasti lingis arusaadaval kujul. Samas on ka kiirus sealt oluliselt parem. Hetkel ongi küsimus, mida kasutajad asjast arvavad, kas võtta palju kava, kuid ainult tänane päev 24-ni ja aeglasest kohast VÕI kiire koht, suure tagasiulatuva arhiivuga ja vähemalt nädal aega ette kavadega aga kabalite arv on väike (eestid soomed, TV100 ja paar veel)
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
27.09.2003 19:34:03
|
|
|
Mina oleks delfi.ee poolt. sest palju seda telekat ikka vaatab . pealegi ple neid kanaleid mis seal teisest kohast tilgub.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
none
HV kasutaja
|
27.09.2003 19:47:19
|
|
|
www.weber.ee siin on kah telekava ainult ma ei tea kui pikalt see leht püsima jääb
aga delfi oleks suht kindla peale välja minek
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
27.09.2003 19:50:01
|
|
|
none kirjutas: |
www.weber.ee siin on kah telekava ainult ma ei tea kui pikalt see leht püsima jääb
aga delfi oleks suht kindla peale välja minek |
vaatasin, et seal arhiivi pole ja ainult eesti kavad, seega delfi juba mõttekam
neile, kes mõtlevad, kuidas ilmaasi edeneb, siis viimane vastus ilm.ee-st:
Varsti tuleb
vist tuleb ikkagi ilma jaoks omaette programm, mis aga oluliselt lihtsam teostada, kui TV kavade oma, seega ka kiiremini valmib.
viimati muutis Spacefly 27.09.2003 20:02:47, muudetud 1 kord |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
27.09.2003 19:54:49
|
|
|
tubli poiss Spacefly, !!!!!!!!!!!!!! just see asi mida mul vaja oli! jätka samas vaimus
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonnipunn
HV kasutaja

|
27.09.2003 21:22:37
|
|
|
Tea kas on mainitud, aga ei suuda leida kohta, et saaks seda hetkel eetris akent liigutada. Sinna jäi, kuhu eelmise versiooni (0.6.1) aken oli jäänd viimati... aga muidu väga hea.
Ja see kiirem-vähesemate kanalitega uuendus variant on parem mu meelest
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
27.09.2003 23:18:16
|
|
|
jonnipunn kirjutas: |
Tea kas on mainitud, aga ei suuda leida kohta, et saaks seda hetkel eetris akent liigutada. Sinna jäi, kuhu eelmise versiooni (0.6.1) aken oli jäänd viimati... aga muidu väga hea.
Ja see kiirem-vähesemate kanalitega uuendus variant on parem mu meelest  |
kas siis ülemisest ja alumisest äärest kinni võttes ei saa vedada?
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
27.09.2003 23:32:03
|
|
|
Mul praegu ver 0.6.2 ja töötab suurepäraselt. Spacefly, väga hea töö .
Mina olen ka delfi.ee poolt. Ise just mõtlesin, et tahaks hommset ja ülehommset jne telekava ka vaadata. Timer on ka hea asi. Üks küsimus ka. Kas see timer mingit häält ka teeb? Korra proovisin aga winamp töötas, ei pannud tähele.
Teine küsimus ka tegelikult. Mida see "Suureks" käsk teeb/peaks tegema? Minul ei tee see midagi
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonnipunn
HV kasutaja

|
27.09.2003 23:58:33
|
|
|
Spacefly kirjutas: |
jonnipunn kirjutas: |
Ja see kiirem-vähesemate kanalitega uuendus variant on parem mu meelest  |
kas siis ülemisest ja alumisest äärest kinni võttes ei saa vedada? |
Katsetasin... saab isegi, aga jube nikerdamine on, et täpselt ääre peale saada. Nii kui natu mööda paned on kohe "inactive window"... alumisest tundub et saab paremini kinni...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
28.09.2003 01:13:55
|
|
|
Peab tunnistama et see skinnitud ülemise ääre kättesaamine osutus ka endale probleemiks aga kuskilt nurgast sain siiski kinni. Muide defauldis võiksid jätte siiski aint eesti kanalid. Maybe mingi installikas kah kokku klopsida. Winrar'iga sul mingil põhjusel sul need mitmetel juhtumitel erinevates kaustades aga muidu Kuigi see skinn nati kirev...
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
28.09.2003 16:00:40
|
|
|
niih, minu poolt siis mõned soovitused juurde! Kuid kõigepealt ytlen, et Spacefly, oled saanud tublisti päris vajaliku ja kena asjaga hakkama! Aga võixid veel nii palju asja muuta, et kas oleks näiteks võimalik nii teha, et kõik filmid on mingisuguse värviga kaetud ja seebikad teise värviga ning sport komlmanda värviga! Ja kas saaks ka nii, et kui avan nt. ETV päevase kava, et siis saaks vaaadata ka järgnevate päevade kavasid! Ja kas sellist asja oleks võimalik lisada, et otsingu!
näiteks: Tahaxin teada kas tuleval nädalal on kuskil kanalil film "Armageddon"! Et kirjutaxin otsingusse film armageddon ja ta leiab selle ,kui see tuleb kuskilt kanalilt! Loodan, et said mu mõttest aru! Kas selline asi on võimalik? Ja kui juba selline asi võimalik, et kas siis nii ka saaks, et otsida näiteks kõiki filme täna ja valida ka teatud kanalite alt kust otsida!
See kindlasti on palju palutud, kuid kas sellised asjad yldse võimalik on?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
28.09.2003 16:03:26
|
|
|
ja 1 kysimus! Kas see proge värskendab end ise, et näiteks kui uus saade tuleb, et ta automaatselt uuendab! On nii?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
28.09.2003 17:00:12
|
|
|
Tuli ka üks asi pähe. Hetkel eetris võiks näidata selles sisuaknas, siis kui hiirega System Tray-s oleva ikooni peal olla.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
tantzu
HV vaatleja

|
28.09.2003 17:14:14
Re: Eesti ilm ja telekavad arvutisse |
|
|
Spacefly kirjutas: |
Nimelt kavas teha programm, mis näitaks ilma ja TV kavasi. põhiomadused oleks programmil:
TV:
allikas: http://www.tv.ee/program.asp?channel=25&date=2003.09.12 <- soovitage parem, peab olema kiire, lingist võimalik sooritada konkreetseid päringuid kanali ja kuupäeva kohta, lisaks praegusele võik saate nimi ja sisututvustus kuidagi erialdatud olla.
*trays istub ikoon, millel klikates avaneb mingi menüü moodi asjandus, kus kirjas seadetest valitud kanalitel hetkel jooksev saade.
*klikates avaneb saate tutvustus
*1 valik menüüs avab põhiprogrammi, kust on siis juba võimalik vaadata kõiki telekavu
*võimalik mõni saade ära märkida, millest teavitatakse etteantud aeg ette helisignaali või teatega
ILM
allikad:
http://193.40.240.131/temp.htm
http://meteo.physic.ut.ee/
http://www.eeke.ee/meteo/Weather.htm
ülemised reaalajas ja ülejäänud kohad 3h järel uuendatavas http://www.emhi.ee
soovitage veel reaalajas töötavaid linke
*tray ikoon väljendab valitud koha temperatuuri
*1 valik menüüs avab ilma põhiprogrammi
*lisaks valitud TV hetke-eetrile on võimalik tray menüüse panna ka täpsemad andmed soovitud kohtade ilma kohta
tegemist siis ühe kahefuntsioonilise programmiga.
esialgu kahjuks ainult windows keskkonnale (VB-s C++ õpingud algavad koolis aasta pärast alles )
oleksi siis oodatud kõik lingid, ettepanekud väljanägemise ja funktsioonide kohta jne
Programmi jagan tasuta kõigile, kes soovivad, ehk panen netti üles.
backdoorid ja viirused - pole minu ala, võin ka koodi üles panna.
TV osa sobib ka modemikasutajatele, kuna terve päeva kava tõmmatakse korraga alla. |
tömbasin selle proge..väga hea on see..a kui vaja disainis abi..siis vöin aidata
palju ideesi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
28.09.2003 17:20:25
|
|
|
seda, et eri tüüpi saated eri värvi, njah, kahjuks eeldab see juna mini tehisintellekti olemasolu progel, mis aga minu võimete piiris hetkel veel välja jääb
mitme päeva kava on plaanis.
disainist niipalju, et igaüks võib täna õhtul väljatulevas versioonis ise oma väljanäegemise järgi kujundada, alates nuppudest kuni ääristeni on kõik isejoonistatav, ise suurus määratav jne
ja uuendab ennast ise 120 sek tsükli abil, võin tsükli pikkuse ka seadetesse panna
kuna ühtki hääl nadal.ee poolt ei tulnud, siis vahetan allika delfi.ee vastu
väike pilt kah hetketööst
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
28.09.2003 20:26:10
|
|
|
nunii sai midagi valmis
http://www.hot.ee/spacefly/MiniTV_v0.7.exe
skinne saab ka ise teha, õpetust täpsemat pole hetkel kahjuks aega teha.
on tuld vähemalt 1 teade mälulekkest ja nähtud mõningaid veateateid, eksma uurin asja
aga eriti huvitab mind nüüd see, et kuidas win98 w95 ja wNT masinad sellesse programmi suhtuvad
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
N/A
HV kasutaja
|
28.09.2003 20:40:24
|
|
|
väike asi muidu, aga see protsendiriba on veits paigast ära minu meelest
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
3 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
28.09.2003 20:44:11
|
|
|
aina paremaks läheb
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
28.09.2003 21:16:47
|
|
|
reso 800x600 siis aken on pildist väljas, panen reso kõrgemaks, siis tõstan akna ülespoole ning reso 800x600 peale tagasi.
Igatahes nüüd asi korras, sest aken avaneb seal kus selle sulgesid aga alguses võttis mõtlema küll, et mis väek on
_________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
Sõbralikuma hinna jaoks PS!
www.kilplased.ee |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
none
HV kasutaja
|
28.09.2003 21:34:34
|
|
|
uhh.. ei ole threadi algusest peale lugenud ja tunnistan. et ei viitsi ka
kuid kui lisan kanaleid siis võiks pärast OK vajutamist kohe nende kohta sikutada uuenduse
mitte oodata, millal vajutan uuenda
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
28.09.2003 21:45:19
|
|
|
nii, viimane versioon oli viimane piir, kuna projekt on üle ootuste suureks kasvanyud, siis tuleb asuda koodi optimeerima ja loetavust parandama, loodatavasti saab siis ka bugidel sabast kinni
PS asjal hetkel memory leaks sees, umbes 260KB iga 2 min tagant, kui uuendab, tegemist minu progemisveaga ja parandan peagi ära (on olnud juba mitmes viimases versioonis), minimeerides vabastatakse mälu siiski
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|