praegune kellaaeg 26.06.2025 14:48:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vril
HV veteran

|
17.09.2009 13:11:02
segadus draiveritega |
|
|
selline värk, et aeg ajalt ilmub monitori ekraani paremasse alumisse nurka teade "Probleemile on leitud lahendus. Teie nVidia videokaardi draiverid vajavad uuendamist". võib olla pole see nüüd sõnasõnaliselt täpne, kuid mõte on selline. Probleem on aga selles, et minu arvutis pole sellise setupiga kunagi nVidia kaarti olnudki. algusest peale oli seal ATI Radeon HD 3870 512 Mb. algusest peale selles mõttes, et kui emaplaadi välja vahetasin ja uuele kettale uue opsüsteemi panin. emaplaat oli kasutatud. tathsin küsida, et kuidas ma sellest nVidia värgist lahti saan ja asja jonksu ajan. aeg ajalt jookseb mul mäng pange ja teatab, et probleemid on mäluga, kuigi tegelt ei tohiks ju olla. ATI viimased draiverid on mõistagi peale lastud. oskab keegi aidata?
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.09.2009 20:20:46
|
|
|
Mis OS-ga tegu on?
Vistas on Windows Error Reporting mis sellistele probleemidele lahenduste otsimise ja nende kuvamisega tegeleb .Sealt peaks ka vastavalt saama siis seda kinni keerata või panna kogu see teenus seisma(kui just aktiivselt ei kasuta)
Mis emaplaat on?.Äkki peetakse silmas kiibistiku(chipset) nvidia drivereid
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
24.09.2009 13:34:32
|
|
|
emaplaat on kirjas profiilis ehk siis Asus Maximus Formula Second Edition kui sellest abi on. ootan endiselt abi siinsetelt tarkpeadelt
et pole siis HV-s ühtegi tarkpead, kes mind aidata oskaks? piinlik lugu, härrased...
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|