Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  segadus draiveritega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vril
HV veteran

sõnum 17.09.2009 13:11:02 segadus draiveritega vasta tsitaadiga

selline värk, et aeg ajalt ilmub monitori ekraani paremasse alumisse nurka teade "Probleemile on leitud lahendus. Teie nVidia videokaardi draiverid vajavad uuendamist". võib olla pole see nüüd sõnasõnaliselt täpne, kuid mõte on selline. Probleem on aga selles, et minu arvutis pole sellise setupiga kunagi nVidia kaarti olnudki. algusest peale oli seal ATI Radeon HD 3870 512 Mb. algusest peale selles mõttes, et kui emaplaadi välja vahetasin ja uuele kettale uue opsüsteemi panin. emaplaat oli kasutatud. tathsin küsida, et kuidas ma sellest nVidia värgist lahti saan ja asja jonksu ajan. aeg ajalt jookseb mul mäng pange ja teatab, et probleemid on mäluga, kuigi tegelt ei tohiks ju olla. ATI viimased draiverid on mõistagi peale lastud. oskab keegi aidata?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2009 20:20:46 vasta tsitaadiga

Mis OS-ga tegu on?

Vistas on Windows Error Reporting mis sellistele probleemidele lahenduste otsimise ja nende kuvamisega tegeleb thumbs_up.gif .Sealt peaks ka vastavalt saama siis seda kinni keerata või panna kogu see teenus seisma(kui just aktiivselt ei kasuta)
Mis emaplaat on?.Äkki peetakse silmas kiibistiku(chipset) nvidia drivereid icon_wink.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 24.09.2009 13:34:32 vasta tsitaadiga

emaplaat on kirjas profiilis ehk siis Asus Maximus Formula Second Edition kui sellest abi on. ootan endiselt abi siinsetelt tarkpeadelt icon_wink.gif
et pole siis HV-s ühtegi tarkpead, kes mind aidata oskaks? piinlik lugu, härrased... icon_redface.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  segadus draiveritega
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.