alles praegu vaatasin, et EMT ka selle isendi sortimenti võtnud MinaFon'i müük kukub kolinal
Äi tahaks uskuda, et iTelefoni müük selle pärast väga kannataks. Vaadakem tõele näkku: iphone ostab/ostaks ka see inimene kellel pole nuti telefoni omadusi tegelikult vaja. Olgu siis disaini, kasutusmugavuse, haibi, kõmu, õuna logo, steve jobsi, staatuse(miks mitte?) vms. pärast. Pealkirjas oleva über-Samsungi, aga eelkõige tehnofriik kes saab aru mis datasheet'ile kirjutatud on. Lihtsalt nii erinevad on need kaks toodet.
Äi tahaks uskuda, et iTelefoni müük selle pärast väga kannataks. Vaadakem tõele näkku: iphone ostab/ostaks ka see inimene kellel pole nuti telefoni omadusi tegelikult vaja. Olgu siis disaini, kasutusmugavuse, haibi, kõmu, õuna logo, steve jobsi, staatuse(miks mitte?) vms. pärast. Pealkirjas oleva über-Samsungi, aga eelkõige tehnofriik kes saab aru mis datasheet'ile kirjutatud on. Lihtsalt nii erinevad on need kaks toodet.
Tegelikult ei ole asi üldse nii hull... i8910 käsitlemisega saab ka igaüks hakkama.
Vahe pigem selles, et iPhone on stiilsem ja UI ilusam, aga i8910 võimaldab palju paremaid videosid/pilte teha, UI on vähemalt samakiire (kuna S60v5-l eriti ei ole animatsioone, siis ikka väga kiiresti jookseb) ning parem ekraan.
Kui välja jätta need inimesed, kes iPhone-i ostavad puhtalt "stiili/cooli" pärast, siis ma arvan, et alles jääva sihtgrupi jaoks on i8910 täitsa konkurentsivõimeline seade 3GS kõrval.
Kõige metsikum vahe tehnilise poole pealt, kui kaks telefoni üksteise kõrvale paned on ikkagi ekraani lahutusvõime ja värvid. Disaini poole pealt näeb aga iPhone palju parem välja.
jeblasin garmini GPS-i peale ülalnimetatud foorumi abiga, sõber ostis päris garmini GPS-i ning vähemalt mulle tundus, et samsung on kaardi kuvamises ikka tükk maad kiirem...ja nii täpset kaarti pole ma ka veel näinud telefonis, kui garmin on(nokia maps, tomtomi olen näinud) isegi metsavahele sõidetud ratta jäljed on peal Samas päris mitu korda suutis kokku jooksta garmin, kui zoomisin hästi lähedele ja siis lohistasin mingi jõe piirkonnas, tundus olevat mingi bug, mis ehk mõne järgmise uuendusega kaob.
iPhone-l kasutajte hulk on vist kordades väiksem, kui symbianil ja sellest tulenevalt ka softi vorpijaid vähem...näiteks kasvõi see sama garmin, siis kasutan veel racechrono(mõõdab ringi aegu ja kiirendust autol) ja mõned vajalikud veel, millega iphonel hätta jääks...aga pole ise iphone omanud, ei oska siin väga täpselt muidugi väita iPhone suurim eelis on marketing, mis applel on alati väga hästi välja kukkunud... _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
No tegelikult on navi programmid iphonele täitsa olemas, nn ringiaegade jms jaoks on kah programm olemas. Hätta ta vast ei jääks, kuid eks omnia ole veidi värskem ja tal omad eelised.
Tahtsin lihtsalt ära märkida, et iphone pole kah päris dumbphone.
seda kindlasti mitte, aga näiteks neid samu navi programme saad symbianile valida vähemalt 5 seast + pikk joru selliseid poolikumaid ja vaevalt, et nii head programmi, kui racechrono üldse rohkem mobiilile tehtud on...võtab gps-ist andmed, saad hiljem kohe raja ääres vaadata, kus kui kiirelt sõitsid ja kus aega kaotasid, võimalik hiljem in car video lisada oma sõidule, võimalik lugeda andmeid auto OBD pordist(sealt saad näiteks gaasipedaali asendi, erinevad temperatuurid, kütuse segu jne jne) ja kõik see tasuta...
minu silmis on siiski iPhone suurim trump neti brauser, mis symbianil sakib mõnuga...
Aga räägiks natuke halvast ka, mind hullult häirib, et kui olen menüüs kusagil, siis liigutab paigast ära telefon ja kontaktid all nurgas, võiks ju selle valikud nupu tõsta sõnumite asemele, samuti olles nö esilehel, vajutad helistamis nuppu tuleb ette viimati valitud kõned jms, aga lähed mõnda menüüsse tuleb ette numbri klahvistik, kuigi seda saaks ka vabalt alt nihutatud menüüst valida..viimati valitud numbreid aga ei saa...Siis on näiteks internetis olles, või mõnes rakenduses viibides originaal nupud nõmedalt suured ning võtavad päris suure osa ekraanist enda alla, tihti saab küll valida fullscreen, aga siis ei jää jälle ühtegi nuppu ekraanile...eks kõik ole värske softi sünni hädad, aga viriseda saab ikkagi :p _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Lugedes i8910 foorumist tagasisidet rus firmware kohta olen tõsiselt kahevahel, kas lasta peale või mitte, paljud räägivad, et aku kestus langes märgatavalt. Kas aku jõudlus on langenud ja kas on algajana mõtet asja kallale asuda. Ise lootsin tegelikult, et firmware update käib kuidagi lihtsamalt. PS3 ja NetworkMediaTankil käis see väga lihtsalt. Moblade osas täielik algaja. Ei tahaks asja tuksi ka keerata. Moblaga kaasas olev programm ei kannata suuresosas kriitikat. Igatahes Win7-ga ei taha korralikult töötada, kuigi backup sai tehtud. Progesid updateida ei lase.
Samuti on mul küsimus GPS funktsiooni osas. Milline oleks optimaalne proge, koos Eesti kaartidega ja kust ja kuidas seda installida?
Sry, kui teema läks liialt laiali, kuid sooviks veidi infi enne kui firmwaret ja progesid peale laskma hakkan.
Ettetänades.
pointzer0, aku kestvuse kohapeal ei oska hinnata, pigem ikka uue firmwarega peaks aku kauem kestma. Vanematega oli see probleem, et pärast USB kaabli küljest võtmist jäi telefon mingisse reziimi kinni ja tõmbas aku tühjaks. Hetkel mina laen akut 2 päeva tagant ja seda on harvem kui mu Nokia N95 8GB, seda enam, et näpin telefon natuke rohkem, kuna tegu on uue mänguasjaga.
GPS-ina soovitan kasutada Garminit, mul endal on 2009 Euroopa map sees ja kõik töötab nagu peab. Muudest võimalustest on kasutaad Route 66, mis on Samsungile tasuta kasutada või siis Nokia maps, millele ma pole suutnud Eesti kaarti juurde saada, kuna Nokia Map loader Samsungit ei toeta...???
Minnes tagasi firmware update'imise juurde, siis ega siingi midagi keerulist ei ole.
1. käivitad flash programmi, söödad failid ette
2. käivitad telefoni download reziimis
3. võtad kaabli tagant kui telefon seda sulle ütleb ja ongi update peal.
Ise kasutan XEII1 ehk siis kõige uuemad n.ö Russian editionit, kus on kenasti eesti keel peal.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sonex, Sama telefon lihtsalt tavapärane Samsa mobiili märgistus on muutunud,kui varasemalt oli mobiili kood SGH siis uued on GT algusega
AKA
Vana koodiga SGH-i8910 uus ja õige GT-i8910
sonex, Sama telefon lihtsalt tavapärane Samsa mobiili märgistus on muutunud,kui varasemalt oli mobiili kood SGH siis uued on GT algusega
AKA
Vana koodiga SGH-i8910 uus ja õige GT-i8910
Tänud.
Igaljuhl selge pilt. Googledasin küll, aga mingit vahet nedel ei teinud
Sain ka täna näppida natuke seda. Peab tunnistama, et tõesti hea telefon, kiire, teeb päris normaalseid pilte ja hea ekraan. Aga välimus on siiski liiga jube, et endale osta _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
mulle välimus täitsa meeldib, pealegi on praktiline, nimelt kuna on suht õhuke siis pole probleemi panna ei pükste taha taskusse, egas ka mantli põue taskusse...n95 jäi suht nilbelt punnitama välja
Lõpuks telefon Eestis ka operaatoritel müügile jõudnud...ehk siis 4 kuud peale välja tulemist...go Eesti go
EMT 9k link _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
no kui kõrval on iphone 3gs 13+k siis kes see loll neid ostaks, kui parema või vähemalt samaväärse samsungi saad 6.5k eest kätte _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
sellel vist on kaasas ikka juhtmega HF? suht nüri variant IMO. mul miskipärast kipitab koguaeg tunne, et kui pistik sabas ja tel taskus, siis on küllalt reaalne võimalus pistikupesa jäädavalt kahjustada
üksvahe ju Samsung pani kaasa BT HF. vähemasti D900'l oli küll. tänapäeval oleks ikka moekas miski stereo BT HF tipptelefoniga kaasa panna
ise siiani ostnud D500, G600 ja i8510, kõigil juhtmega HF. D500 oma oli talutav, G600 oma täitsa OK, samas mitte midagi suurepärast, aga i8510 oma küll kriitikat ei kannata! muusika kuulamise seisukohalt siis.
GSMArena piltidelt paistab, et i8910 klapid pärinevad G600'lt (kindlasti mõnel teisel sama põlvkonna mudelil ka needsamad) aga "pult" sama mis i8510'l. et keegi võiks kinnitada kas Eestis müüdaval i8910'l on sama komplekt kui GSMArena's või on täpselt samad pastlad, mis i8510'l (kummist "torudega" nööbid) _________________ nooope!
OMG, kui i8910'l need kaasas:
siis võib nad rahuga pakendisse jätta ehk järelturul keegi lollike maksab nende mõjul telefoni eest rohkem, muud head neist loota pole
wanawoll, sa kuulasid ka neid või oli juba keegi ette hoiatada jõudnud? _________________ nooope!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.