EMT'st võib isegi aru saada miks sisse ei võeta. ilmselt hammustaks suure tüki 3GS'i müügist. aga teised?
EMT ei müü tõesti Samsa seda tüüpi telefone sellel põhjusel.
Eile küsisin kus kohta siis masin jäänud on Samsa esindaja käest,vastus oli pole õrna aimugi ja lähitulevikust ei teatud kah midagi.
Hind ei saa tal tulla väga palju üle 8K,vaadates turul olevat valikut.
EMT'st võib isegi aru saada miks sisse ei võeta. ilmselt hammustaks suure tüki 3GS'i müügist. aga teised?
EMT ei müü tõesti Samsa seda tüüpi telefone sellel põhjusel.
Eile küsisin kus kohta siis masin jäänud on Samsa esindaja käest,vastus oli pole õrna aimugi ja lähitulevikust ei teatud kah midagi.
Hind ei saa tal tulla väga palju üle 8K,vaadates turul olevat valikut.
ma ei mäleta kumma mu telefoniga see oli, D500 või G600 (või mõlemaga), et Lääne-Euroopas oli nii kõva nõudlus ja Eestisse jagus suht minimaalselt neid. ei imestaks, kui i8910'ga sama keiss. _________________ nooope!
avastasin hiljuti enda jaoks asja, millest ammu n95-l olin unistanud...nimelt aja limiidiga profiilid, ehk siis hommikul telefon hakkab helisema alles siis, kui ma luban, enne seda on vaikiv profiil
Symbiani peal on selle jaoks programm Best Profiles
Eestis müügis lõpuks http://www.mobiletrade.ee/?cat=72&scat=146 iseküsimus, kas ka kohapeal 8k hinnaks...edit 2 nädalat tellimiseks siiski
Aku jäägi kuvamisega on vist kõigil samsungitel probleeme, nagu ka sellel...alguses kaovad pulgad kiirelt ning lõpuks viimane pulk võib vabalt ka 2 päeva vastu pidada.
Igastahes driftfinalsil Raplas oli i8910 ainus, mis suutis power hit radio sageduse kätte saada ning kõik 2000 inimest kuulasid mu moblast läbi kõllide powerit....hommikul kell 9 paiku läks külge 1 pulgaga ning õhtul 9 paiku andis telefon teada, et varsti hakkan tühjaks saama ning lülitas kõik üleliigse va helistamise välja ning ekraani heleduse madalaimaks
mängude ja programmide jaoks leidsin lehekülje http://www.s60v5.us/ enamus küll n97 vms nokia jaoks mõeldud, aga 80% neist toimivad ka i8910 peal....ja lõpuks sain stopperi ka aplicationina _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
suht masendav kuidas selle riista hind on alla tulnud. ostsin Innov8 sellepärast, et olin jummala kindel, et OmniaHD jääb tükiks ajaks 10k kanti (Innov8'l kulus üle poole aasta, et 8,5k pealt kuueni kukkuda) _________________ nooope!
prj, mida sa aku probleemide all silmas pead?
Sain nüüd kah eile oma telefoni kätte. Üritan leida mooduseid kuidas teda mitet maha pillata, aga muidu muljed on suurepärased. Eelnevalt N95 8GB-d kasutatnuna on Symbianis tuttav ringi liikuda.
Mis widgeteid keegi siin kasutusele on võtnud?
wirx, kle mis sa video heli osas siis ette võtsid ja mis firmwaret sa kasutad?
ei nii peenetele küsimustele ma vastuseid ei tea lihtsalt jäi GSMArenas teema silma ja sa oma FW küsimusega meenutasid, et jäi silma
ma alles õpin oma i8510 hingeelu tundma, i8910'st tean veel vähem
vaata kas sul PC Studio pakub FW update'i üldse. kui pakub, siis peaks olema suht turvaline seda peale lasta (igaksjuhuks backup ka teha enne). _________________ nooope!
arm2004, Samsa software updateriga ei saa miskit teha. Ütleb et antutud mudelit ei toetata (nagu wtf?)
Hetkel on mul vist siiski kõige uuem soft peal ja eks ootab siis ametlikku teadaannet selle kohta.
ei usu, et kõige uuem, kuna see just tuli ju välja, 3d menüüd on märksõnaks, ise pole jõudnud ka veel peale surada
siit http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-firmware-discussion/ leiad uusimad firmwared ja hetkel see vene oma tõesti viimane, samas inglise keel on seal olemas, balticu oma on eesti keelne
firmwarega tuleb üldiselt programm kaasa, millega saab update teha, mingi video on isegi netis, puust ja punaseks ette tehtud
nüüd on meid 2 vist Eestis, kellel see mobla
edit: panin peale ja Eesti keel täitsa olemas...hea on olla ex NSVLiitlane
avastasin, et samsungil on peal soft, millega saab teksti telefoni konvertida läbi fotoka siis, Eesti keelt pole, aga kui hea valguse ja selguse pildi teed moblaga mingist tekstist, siis 95% ulatuses sai aru sellest
võimalik, et mulle tundub ainult, aga uue softwarega oleks nagu muusika esitamis puhtus paremaks läinud
edit2: sain põgusalt ühte n97-t näppida ja olen sigarahul, et samsung i8910 ostsin -
korpus suht odavast plastikust
ekraan väiksem ning halvemate värvidega
klaviatuuri nupud pika käiguga
menüüde kiirus tiba aeglasem(aeglasem prose ka ju)
puutetundlik ekraan vajab suht tugevat vajutamist ning pole eriti mugav _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Liituksin ka siis i8910 omanike klubiga, telefoniga tutvunud päevakse ja siiani väga rahul. Eelpool kirjutaja mainis videot kuidas updateida firmwaret antud isendil. Oleksin ülimalt tänulik lingi eest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.