Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 372, 373, 374  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.09.2009 17:37:01 vasta tsitaadiga

Skeptik, IE ikooni ei saanud, mängud sama kiired, explorer sama kiire, quicklaunch kaob koguaeg restarti tehes, game kaustas ei ole enam mänge mida tahaks, et oleks, iga uus mäng läheb alati sinna vistaga aga win7-ga mitte, kõik shortcutid mis teen game kaustast kaovad peale restarti. JNE... siuke ajuvaba OS, et anna olla, kuda krt kellelegi see sitt meeldida saab thumbs_down.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 12.09.2009 17:43:37 vasta tsitaadiga

ei mõista kuidas mõnel ikka sellised asjad juhtuvad icon_eek.gif mul ei olnud isegi build 7000-ga sarnaseid probleeme. icon_rolleyes.gif

aga võibolla peaksid ikka õiget versiooni proovima, mitte kräkitud torrenti oma icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 12.09.2009 17:45:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga võibolla peaksid ikka õiget versiooni proovima, mitte kräkitud torrenti oma

icon_cool.gif icon_lol.gif
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 12.09.2009 18:07:51 vasta tsitaadiga

platooni probleemid tunduvad PEBKAC tüüpi olevat. kuidas ühel inimesel nii palju probleeme saab olla kui enamusel ei ole mitte midagi? peab ju ikka tihendi viga olema.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 12.09.2009 18:12:20 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
IE ikooni ei saanud,

Start menüü, tipi "Internet Explorer", Paremklikk "Kopeeri" tõõlaud paremklikk "kleebi"

mängud sama kiired, explorer sama kiire,

Nonäed, vähemalt ei läinud aeglasemaks nagu mõned väidavad icon_smile.gif

quicklaunch kaob koguaeg restarti tehes,

Quicklaunchi pole olemas, peksad segast?

game kaustas ei ole enam mänge mida tahaks, et oleks, iga uus mäng läheb alati sinna vistaga aga win7-ga mitte, kõik shortcutid mis teen game kaustast kaovad peale restarti. JNE... siuke ajuvaba OS, et anna olla, kuda krt kellelegi see sitt meeldida saab thumbs_down.gif

No see on nüüd kas sinu ergas fantaasia pigem. Või siis ära tõmba kahtlastest kohtadest endale asju.

SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 12.09.2009 18:20:50 vasta tsitaadiga

Mul ei ole old alates kui ma esimest korda 7000 versiooni peale pand siiamaani ühtegi probleem,. ühtegi tõrget ega mitte midagi. Kõik seadmed ja vidinad mida külge ühendan töötavad 100%, paar korda on old kus paneb kukalt sügama aga kõikidele asjadele on saand lahenduse.

Arvan et kes tahab leiab sada viga, istu rahulikult maha ja uuri. Pärast avastad ise ka et kõik on palju lihtsam kui 1+1.
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 12.09.2009 18:22:34 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:

Quick Launch on küll olemas icon_exclaim.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4864788#4864788
mingi vana pilt

mul hetkel selline

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.09.2009 18:28:20 vasta tsitaadiga

tomorrow, täitsa <b>piixus</b>, poleks pidanud Vistat maha laskma, see Win7 on über junn ikka thumbs_down.gif

No see oli ammu teada,et Vista kasutajad saavad nt DX11 jne samuti.Pigem üllatav, et see kellelegi suure šokina tuleb nüüd äkki icon_smile.gif
d3t kirjutas:
IE ikooni ei saanud,

Start menüü, tipi "Internet Explorer", Paremklikk "Kopeeri" tõõlaud paremklikk "kleebi"

Ta tahtis mingit spets ikooni vms.Lõpuni jäi mulle selgusetuks mis eeliseid see siis pidi pakkuma tavalise shortcuti ees icon_razz.gif
d3t kirjutas:
mängud sama kiired, explorer sama kiire,

Nonäed, vähemalt ei läinud aeglasemaks nagu mõned väidavad icon_smile.gif

Just.Igati hea kui samal tasemel.Tähendab aja jooksul muutub ainult paremaks icon_biggrin.gif
d3t kirjutas:

Mingi häkiga sai endale aga nagu ma siin enne ütlesin, siis häkid pole garanteeritud töötama icon_wink.gif
EDIT: Seade võib OS-s sees olla aga kui see on deaktiveeritud siis ilmselt põhjusega ja keegi ei garanteeri,et see töötama peaks
d3t kirjutas:
game kaustas ei ole enam mänge mida tahaks, et oleks, iga uus mäng läheb alati sinna vistaga aga win7-ga mitte, kõik shortcutid mis teen game kaustast kaovad peale restarti. JNE... siuke ajuvaba OS, et anna olla, kuda krt kellelegi see sitt meeldida saab thumbs_down.gif

No see on nüüd kas sinu ergas fantaasia pigem. Või siis ära tõmba kahtlastest kohtadest endale asju.

Ega see Games Explorer on suht mõttetu asi imo.Andke andeks kui sedagi solvan sellega icon_rolleyes.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846

viimati muutis Tomorrow 12.09.2009 18:34:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 12.09.2009 18:30:25 vasta tsitaadiga

Mart352, kuradi mitteametlikul hackil ei peagi olema mingit supporti ega tuge ju! Ametlikult seda ei eksisteeri!
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 12.09.2009 18:35:46 vasta tsitaadiga

tomorrow, IE ikoonil on võimalus parema klahviga settingutes sorada ringi, shortcutil võid aint mai tea.. ikooni vahetada propertiesis.
Games kaustas olid normaalsed ikoonid mängudele, mitte sellised, mis by default on desktopil.

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.09.2009 18:44:40 vasta tsitaadiga

tomorrow, IE ikoonil on võimalus parema klahviga settingutes sorada ringi, shortcutil võid aint mai tea.. ikooni vahetada propertiesis.
Games kaustas olid normaalsed ikoonid mängudele, mitte sellised, mis by default on desktopil.

Siin paketis need IE Shortcutid peaks vist sama asja võimaldama icon_wink.gif :
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5329437#5329437

Mängu ikoonid sõltuvad ikka mängust imo.Kui mängul korralikke ikoone kaasas pole siis ega GE sinna mingi nipiga paremaid kah ei võlu
Enamasti uutel mängudel on siiski High-Res ikoonid seega pole probleem neid ka desktopil suurendada thumbs_up.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 12.09.2009 18:47:06 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Mart352, kuradi mitteametlikul hackil ei peagi olema mingit supporti ega tuge ju! Ametlikult seda ei eksisteeri!

icon_rolleyes.gif Ma käisin ja tegin salaja kõigile W7 kausutajatele sellise kausta thumbs_up.gif

C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Ei pea seda quick launchi mitte kuidagi häkiks. Vaikimisi pole teda küll enam seal toolbaride nimekirjas kuid oma toolbari loomine on ju täiesti toetatud. Täiesti savi ka lõpuks mis kausta sa sinna sedasi paned või mis nimega ta on.

parem klikk toolbaril valid toolbar --> new toolbar. Eelnevalt peab tegema suvalisse kohta oma programmidega vms asjadega kausta. Valid selle kausta ja ongi valmis. Mis häkk see nüüd siis on icon_rolleyes.gif icon_eek.gif

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 12.09.2009 19:40:56 vasta tsitaadiga

Mart352, sellel on sügavad ux ja ui seotud küsimused miks seda seal nimekirjas pole. ning see kaust on legacy põhjustel.
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 12.09.2009 20:11:02 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Mart352, sellel on sügavad ux ja ui seotud küsimused miks seda seal nimekirjas pole. ning see kaust on legacy põhjustel.

no ok, olgu see kaust seal mis iganes põhjusel aga oma toolbari loomine on ju täiesti olemas. Quick launch ju tegelikult polegi midagi muud olnud.

Teed kuskile suvalisse kohta oma kausta (nimeks pane midaiganes tahad), paned shortcutid jms asjad siise. Paremklikk toolbaril --> toolbar --> new toolbar ja valid just tehtud kausta. Ja pmst ongi quick launch olemas. Ei ole vaja lisaprogramme ega registris mingeid lisakirjeid vms. Seega pole tegu häkiga ja asi peab ametlikult toetatud olema ning töötama! va siis beetad ja RC vast.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.09.2009 13:14:15 vasta tsitaadiga

Komistasin mingi iidse korruptsiooni otsa(ei ma ei pea silmas keskerakonda icon_razz.gif )

Nimelt iga kord kui üritasin Windows Event Log teenust käivitada(oli millegipärast kinni) siis sain järgneva teate:
tsitaat:
Windows could not start the Windows event log service on Local Computer.
Error 4201: The instance name passed was not recoganized as valid by a WMI data provider.

Otsisin siis Googlest ja üks esimesi vasteid oli see teema: http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-US/windowscompatibility/thread/c75ae899-d05b-411d-a7f2-00fdd33b8589/

Lõpuks kuskilt teema keskelt leidsin ka lahenduse:

Kustutada Safe Mode-s järgmine kaust: C:\Windows\System32\LogFiles\WMI\RtBackup
Kustutada ei lasknud aga nimetasin kõik failid seal ümber ja kui uuesti sisse logisin tavarežiimi siis Event Log jälle jooksis ludinal icon_biggrin.gif .Tekitas uued failid sinna ja sain vanad/korrumpeerunud ära kustutada

"Lõpp hea - kõik hea" nagu öeldakse icon_biggrin.gif .Postitasin siia kui kellelgi sama probleem kunagi peaks tekkima, siis leiab teemasisese otsinguga selle posti

tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 14.09.2009 01:33:25 vasta tsitaadiga

aga mul on nüüd huvitav küsimus - kas kuidagi saab asjad "Arrange'eda" ka nii, et kaustad ja failid on tähestiku järjekorras segamini - näiteks kaustade nimed on aaaa, cccc, eeee, gggg ja failid on bbbb.exe, dddd.doc, ffff.xls - ja järjestus exploreris oleks aaaa, bbbb.exe, cccc, dddd.doc, eeee, ffff.xls, gggg... (loe: nagu Mac OS X neid järjestab) icon_smile.gif....
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 14.09.2009 06:59:13 vasta tsitaadiga

Harjumusest pilte sorteerida ning järjekorda panna olen harjunud et kui folderis on piltide thumbnailid siis piltide asukohta folderis saab muuta ilma nime kohe muutmata.
Kõigepealt tõstan pildid nagu enda nägemise järgi õigesse järjekorda ja siis nimetan vastavalt. Kuid Windows 7 sellist tõstmist ei luba. Kas on mingit parandust või workaroundi sellele?

Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 14.09.2009 08:59:57 vasta tsitaadiga

mul väike anomaalia tekkinud... sai käidud ja mitu nädalat soomes oldud... internetiks kasutasin mingit HUAWEI modemit... kuna suuremosa ajast oli GPRS ühendus, siis Opera10 lülitasin sisse Turbo Mode. nüüd tulin koju ja lykkasin turbo mode välja... ja no internet uimab nii kuis jaksab... ok võtsin opera maha ja panin uuesti peale, ikka sama jama. proovisin ka vanemat versiooni ja probleem säilib. nüüd kasutan firefoxi, sest isegi neti.ee leht tuleb operaga ette 30-40 sekundit. netiyhenduse kiirus on muidu 2Mb/2Mb.
tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 14.09.2009 09:27:54 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Harjumusest pilte sorteerida ning järjekorda panna olen harjunud et kui folderis on piltide thumbnailid siis piltide asukohta folderis saab muuta ilma nime kohe muutmata.
Kõigepealt tõstan pildid nagu enda nägemise järgi õigesse järjekorda ja siis nimetan vastavalt. Kuid Windows 7 sellist tõstmist ei luba. Kas on mingit parandust või workaroundi sellele?
+1
Mul täpselt sama küsimus. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Max Powers

sõnum 14.09.2009 09:29:04 vasta tsitaadiga

Novembris tuleb 7 müüki?
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 14.09.2009 09:45:49 vasta tsitaadiga

Hollow kirjutas:
mul väike anomaalia tekkinud... sai käidud ja mitu nädalat soomes oldud... internetiks kasutasin mingit HUAWEI modemit... kuna suuremosa ajast oli GPRS ühendus, siis Opera10 lülitasin sisse Turbo Mode. nüüd tulin koju ja lykkasin turbo mode välja... ja no internet uimab nii kuis jaksab... ok võtsin opera maha ja panin uuesti peale, ikka sama jama. proovisin ka vanemat versiooni ja probleem säilib. nüüd kasutan firefoxi, sest isegi neti.ee leht tuleb operaga ette 30-40 sekundit. netiyhenduse kiirus on muidu 2Mb/2Mb.

IE , FF teeb täpselt samuseid anomaaliaid ? Kas Opera kustutamisel registrist ka kõik jama välja rookisid?
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 14.09.2009 10:12:06 vasta tsitaadiga

Gizmoz kirjutas:
Hollow kirjutas:

IE , FF teeb täpselt samuseid anomaaliaid ? Kas Opera kustutamisel registrist ka kõik jama välja rookisid?
ei, ykski teine brausel ei tee selliseid anomaaliaid... ei IE, FF, Safari ega Chrome

kusjuures nüüd hommikul panin uuesti opera peale ja kõik toimib... ei tea mis anomaalia oli
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 14.09.2009 10:22:03 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Novembris tuleb 7 müüki?

22. oktoobril
tagasi üles
v1per
HV kasutaja

sõnum 14.09.2009 13:01:50 vasta tsitaadiga

upgradesin Vista Windows 7ks, laptop on HP Pavilion dv6-1290en, olen mingi tund aega katsetanud ja põhiasjad vist toimivad kõik, aga kõik heliga seotud asjad ei toimi, heli puudub täielikult kuigi driverid on olemas, kui avada mõni muusika fail, siis ei kostu mitte midagi vaid player hangub ära, windowsi oma helid puuduvad samuti, kui avada mõni video nt. browseriga youtubes, siis hangub browser lihtsalt ära, ei hakka tööle ei heli ega pilt. Olen windows update ära teinud ja püüdnud otsida uuemaid drivereid, kuid ei ole leidnud ja ei oska midagi enam välja mõelda.
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 14.09.2009 13:02:37 vasta tsitaadiga

XP'ga kuidagi Seitsme faile ei näe?
7 jooksis ämbrisse ja oleks vaja vailid kätte saada
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 14.09.2009 13:47:23 vasta tsitaadiga

Mul naise arvutis on ka heliga mingi totaalne jama. Klappidest tuleb, kuid arvuti sisseehitatud kõlaritest mitte. Dell XPS m1330 on mudeliks :S
v1per
HV kasutaja

sõnum 14.09.2009 13:59:53 vasta tsitaadiga

Sain korda, lasin kõik audio driverid maha ja lasin windows updatel otsida uued driverid ning pärast update oli asi korras, aga kohe pärast seda tekkis jälle see sama jama, millest ma kirjutasin siin teemas https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=424735&highlight=

Tundub, et asi on selles, et need pole HP enda driverid ja seepärast ka jama:( Saaks selle ka korda, siis oleks väga pro. Ilmselt aga ennem, kui HP pole andnud win7 jaoks drivereid välja ei muutu midagi.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 14.09.2009 14:24:10 vasta tsitaadiga

encrypt kirjutas:
Redikate kirjutas:
+1
Mul täpselt sama küsimus. icon_rolleyes.gif

Uurisin probleemile lahendust sevenforumsist ning sealt öeldi üks kindel ja kiire "Ei."
Tähendab, et see võimalus Windows 7'mes üldse puudub ning ainuke viis pilte vms faile niimoodi ritta seada on kas desktopil või siis mingi eraldi programmiga.
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 14.09.2009 14:29:19 vasta tsitaadiga

Windows 7 Gaming Performance Versus XP & Vista
http://www.driverheaven.net/articles.php?articleid=137

apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 14.09.2009 14:59:17 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:

suht sarnased tulemused vistaga.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.09.2009 15:03:47 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
AJ kirjutas:

XP jätab siiski tolmu näksima enamus juhtudel icon_razz.gif

tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 14.09.2009 15:09:38 vasta tsitaadiga

kuulge kas seda alumist äärt, kuhu msni aknad ja muud asjad lähevad, kui alla panna kuidagi xp sarnaseks annab teha?
sory, kui lause imelik ma lihtsalt ülekuumenenud.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.09.2009 16:11:33 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:
kuulge kas seda alumist äärt, kuhu msni aknad ja muud asjad lähevad, kui alla panna kuidagi xp sarnaseks annab teha?
sory, kui lause imelik ma lihtsalt ülekuumenenud.

Mõtled taskbari või notification area-d?

Eeldan,et esimest

*Paremklikk taskbaril
*Properties
*Use small icons
*Taskbar buttons - Combine when taskbar is full
*Ok

EDIT:

Tra see Event Log jama hakkab juba pinda käima icon_mad.gif
Failid jälle corrupt ja jälle ei läinud käima.Vaja oli jälle safemodes kaust ära kustutada icon_mad.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 14.09.2009 18:04:27 vasta tsitaadiga

SK.ee vennad on jube naglaks läinud. Saatsin kirja välja nõudega lisada link minu blogile või eemaldada artikkel. Võrrelge korra neid kahte teksti siin allpool ja saate aru millest ma räägin. icon_evil.gif

http://support.sk.ee/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=1597
http://www.battleit.eu/tag/id-kaart-ja-windows-7/

kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 14.09.2009 18:18:03 vasta tsitaadiga

armas icon_biggrin.gif
tagasi üles
nmk
Kreisi kasutaja

sõnum 14.09.2009 19:03:09 vasta tsitaadiga

selline küsimus, et vanal arvutil mul xp ja kui uuel panen win7, kas ma saan võtta vanast arvutist ketta ja selle uuega ühendada failide kopeerimiseks?
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 14.09.2009 19:07:21 vasta tsitaadiga

nmk kirjutas:
selline küsimus, et vanal arvutil mul xp ja kui uuel panen win7, kas ma saan võtta vanast arvutist ketta ja selle uuega ühendada failide kopeerimiseks?
Põhimõtteliselt jah. Oma elu lihtsustamiseks jälgi, et kopeeritav kraam oleks su omatehtud alamkataloogides (s.t. win süsteemsest dokumentide hoidlast väljas), ehki ka see pole tegelikult takistuseks (teemasid küllaga kus sellest räägitud).
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 14.09.2009 19:50:44 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
SK.ee vennad on jube naglaks läinud. Saatsin kirja välja nõudega lisada link minu blogile või eemaldada artikkel. Võrrelge korra neid kahte teksti siin allpool ja saate aru millest ma räägin. icon_evil.gif

jap, poisid tegid su postituse kõvasti arusaadavamaks... ehk seletad mulle ka, mida tähendab sinu postituses olev sõnaühend "elaveeritud õigused" icon_biggrin.gif

aga jah, ole vähemalt õnnelik, et nad sõna-sõnalt kopi-peist ei teinud, nagu mõned suuremad ajalehed tänapäeval seda harrastavad...
tagasi üles
Xcater
HV kasutaja

sõnum 14.09.2009 21:09:41 vasta tsitaadiga

Jama selline, arvutil tuleb screensaver ette ning kui tagasi desktopile lähen, siis taskbar on kadunud, aitab aint exploreri taaskäivitamine.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.09.2009 21:28:37 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
apelsin16 kirjutas:
AJ kirjutas:

XP jätab siiski tolmu näksima enamus juhtudel icon_razz.gif

nonoh, see artikkel on üsna katkine juba põhimõtteliselt... või siis on õigemini lihtsalt vista/w7 tugevusele rõhutud.
64-bit xp ja gtx295 - esimene ei ole sama kiire kui 32-bit ja multigpu tugi on vista/w7 all märgatavalt parem.

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 15.09.2009 09:33:58 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
d3t kirjutas:

jap, poisid tegid su postituse kõvasti arusaadavamaks... ehk seletad mulle ka, mida tähendab sinu postituses olev sõnaühend "elaveeritud õigused" icon_biggrin.gif

aga jah, ole vähemalt õnnelik, et nad sõna-sõnalt kopi-peist ei teinud, nagu mõned suuremad ajalehed tänapäeval seda harrastavad...

Eleveeritud õigused ehk kõrgendatud õigused. Imo eestikeel täitsa?

Max Powers

sõnum 15.09.2009 09:36:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Eleveeritud

Ei leia sellist sõna icon_eek.gif
Võimalik, et ma ei oska otsida muidugi.
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 15.09.2009 09:39:37 vasta tsitaadiga

Eks te peate DVD Vaderi käest küsima.
HV Guru
d3t

sõnum 15.09.2009 09:41:29 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
tsitaat:

Eleveeritud

Vb. ma siis natukene valesti lähenenud asjale. Vahetasin praeguseks ajaveebis ka välja sõna. Mõttekäik järgmine, kui devalveerima on väiksemaks tegema, siis evalveerima peaks olema suuremaks tegema. Praegu ise sõnastiku kodus lapates ei suutnud kah leida, seega ilmselt on see minupoolne möödalaskmine.

Max Powers

sõnum 15.09.2009 09:43:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

devalveerimine

vastand on revalveerimine.
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 15.09.2009 10:07:32 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Max Powers kirjutas:
tsitaat:

Eleveeritud

Vb. ma siis natukene valesti lähenenud asjale. Vahetasin praeguseks ajaveebis ka välja sõna. Mõttekäik järgmine, kui devalveerima on väiksemaks tegema, siis evalveerima peaks olema suuremaks tegema. Praegu ise sõnastiku kodus lapates ei suutnud kah leida, seega ilmselt on see minupoolne möödalaskmine.

njah... eki.ee ei anna ka sellele sõnale vastet
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 15.09.2009 10:11:45 vasta tsitaadiga

Õige vast eesti keeles oleks sellele "kõrgendama".
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 15.09.2009 10:12:39 vasta tsitaadiga

muide 7 eesti keelne tugi on päris hea ja arusaadav thumbs_up.gif
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.09.2009 18:26:16 vasta tsitaadiga

http://www.techspot.com/guides/196-recycle-bin-on-windows-7-taskbar/
lihtne aga geniaalne.

ärihai avaldusele sekundeerin ka.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2009 18:37:26 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
http://www.techspot.com/guides/196-recycle-bin-on-windows-7-taskbar/
lihtne aga geniaalne.

So?

Mina kasutan shortcutti millega ei pea mingit toolbari vms tegema:
%SystemRoot%\explorer.exe /N,::{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 372, 373, 374  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.