|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
HDTanel
Overclocker

|
12.09.2009 17:37:01
|
|
|
Skeptik, IE ikooni ei saanud, mängud sama kiired, explorer sama kiire, quicklaunch kaob koguaeg restarti tehes, game kaustas ei ole enam mänge mida tahaks, et oleks, iga uus mäng läheb alati sinna vistaga aga win7-ga mitte, kõik shortcutid mis teen game kaustast kaovad peale restarti. JNE... siuke ajuvaba OS, et anna olla, kuda krt kellelegi see sitt meeldida saab
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.09.2009 17:43:37
|
|
|
ei mõista kuidas mõnel ikka sellised asjad juhtuvad mul ei olnud isegi build 7000-ga sarnaseid probleeme.
aga võibolla peaksid ikka õiget versiooni proovima, mitte kräkitud torrenti oma
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
12.09.2009 17:45:32
|
|
|
| tsitaat: |
aga võibolla peaksid ikka õiget versiooni proovima, mitte kräkitud torrenti oma
|
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
12.09.2009 18:07:51
|
|
|
| platooni probleemid tunduvad PEBKAC tüüpi olevat. kuidas ühel inimesel nii palju probleeme saab olla kui enamusel ei ole mitte midagi? peab ju ikka tihendi viga olema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
12.09.2009 18:12:20
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
| IE ikooni ei saanud, |
Start menüü, tipi "Internet Explorer", Paremklikk "Kopeeri" tõõlaud paremklikk "kleebi"
| mängud sama kiired, explorer sama kiire, |
Nonäed, vähemalt ei läinud aeglasemaks nagu mõned väidavad
| quicklaunch kaob koguaeg restarti tehes, |
Quicklaunchi pole olemas, peksad segast?
game kaustas ei ole enam mänge mida tahaks, et oleks, iga uus mäng läheb alati sinna vistaga aga win7-ga mitte, kõik shortcutid mis teen game kaustast kaovad peale restarti. JNE... siuke ajuvaba OS, et anna olla, kuda krt kellelegi see sitt meeldida saab  |
No see on nüüd kas sinu ergas fantaasia pigem. Või siis ära tõmba kahtlastest kohtadest endale asju.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
12.09.2009 18:20:50
|
|
|
Mul ei ole old alates kui ma esimest korda 7000 versiooni peale pand siiamaani ühtegi probleem,. ühtegi tõrget ega mitte midagi. Kõik seadmed ja vidinad mida külge ühendan töötavad 100%, paar korda on old kus paneb kukalt sügama aga kõikidele asjadele on saand lahenduse.
Arvan et kes tahab leiab sada viga, istu rahulikult maha ja uuri. Pärast avastad ise ka et kõik on palju lihtsam kui 1+1.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.09.2009 18:28:20
|
|
|
tomorrow, täitsa <b>piixus</b>, poleks pidanud Vistat maha laskma, see Win7 on über junn ikka  |
No see oli ammu teada,et Vista kasutajad saavad nt DX11 jne samuti.Pigem üllatav, et see kellelegi suure šokina tuleb nüüd äkki
| d3t kirjutas: |
| IE ikooni ei saanud, |
Start menüü, tipi "Internet Explorer", Paremklikk "Kopeeri" tõõlaud paremklikk "kleebi" |
Ta tahtis mingit spets ikooni vms.Lõpuni jäi mulle selgusetuks mis eeliseid see siis pidi pakkuma tavalise shortcuti ees
| mängud sama kiired, explorer sama kiire, |
Nonäed, vähemalt ei läinud aeglasemaks nagu mõned väidavad  |
Just.Igati hea kui samal tasemel.Tähendab aja jooksul muutub ainult paremaks
| quicklaunch kaob koguaeg restarti tehes, |
Quicklaunchi pole olemas, peksad segast? |
Mingi häkiga sai endale aga nagu ma siin enne ütlesin, siis häkid pole garanteeritud töötama
EDIT: Seade võib OS-s sees olla aga kui see on deaktiveeritud siis ilmselt põhjusega ja keegi ei garanteeri,et see töötama peaks
game kaustas ei ole enam mänge mida tahaks, et oleks, iga uus mäng läheb alati sinna vistaga aga win7-ga mitte, kõik shortcutid mis teen game kaustast kaovad peale restarti. JNE... siuke ajuvaba OS, et anna olla, kuda krt kellelegi see sitt meeldida saab  |
No see on nüüd kas sinu ergas fantaasia pigem. Või siis ära tõmba kahtlastest kohtadest endale asju. |
Ega see Games Explorer on suht mõttetu asi imo.Andke andeks kui sedagi solvan sellega
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
viimati muutis Tomorrow 12.09.2009 18:34:03, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
12.09.2009 18:30:25
|
|
|
Mart352, kuradi mitteametlikul hackil ei peagi olema mingit supporti ega tuge ju! Ametlikult seda ei eksisteeri!
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
12.09.2009 18:35:46
|
|
|
tomorrow, IE ikoonil on võimalus parema klahviga settingutes sorada ringi, shortcutil võid aint mai tea.. ikooni vahetada propertiesis.
Games kaustas olid normaalsed ikoonid mängudele, mitte sellised, mis by default on desktopil.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
12.09.2009 18:47:06
|
|
|
| Mart352, kuradi mitteametlikul hackil ei peagi olema mingit supporti ega tuge ju! Ametlikult seda ei eksisteeri! |
Ma käisin ja tegin salaja kõigile W7 kausutajatele sellise kausta
C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
Ei pea seda quick launchi mitte kuidagi häkiks. Vaikimisi pole teda küll enam seal toolbaride nimekirjas kuid oma toolbari loomine on ju täiesti toetatud. Täiesti savi ka lõpuks mis kausta sa sinna sedasi paned või mis nimega ta on.
parem klikk toolbaril valid toolbar --> new toolbar. Eelnevalt peab tegema suvalisse kohta oma programmidega vms asjadega kausta. Valid selle kausta ja ongi valmis. Mis häkk see nüüd siis on
_________________ Imperfection is perfect |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
12.09.2009 19:40:56
|
|
|
Mart352, sellel on sügavad ux ja ui seotud küsimused miks seda seal nimekirjas pole. ning see kaust on legacy põhjustel.
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
12.09.2009 20:11:02
|
|
|
| Mart352, sellel on sügavad ux ja ui seotud küsimused miks seda seal nimekirjas pole. ning see kaust on legacy põhjustel. |
no ok, olgu see kaust seal mis iganes põhjusel aga oma toolbari loomine on ju täiesti olemas. Quick launch ju tegelikult polegi midagi muud olnud.
Teed kuskile suvalisse kohta oma kausta (nimeks pane midaiganes tahad), paned shortcutid jms asjad siise. Paremklikk toolbaril --> toolbar --> new toolbar ja valid just tehtud kausta. Ja pmst ongi quick launch olemas. Ei ole vaja lisaprogramme ega registris mingeid lisakirjeid vms. Seega pole tegu häkiga ja asi peab ametlikult toetatud olema ning töötama! va siis beetad ja RC vast.
_________________ Imperfection is perfect |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.09.2009 13:14:15
|
|
|
Komistasin mingi iidse korruptsiooni otsa(ei ma ei pea silmas keskerakonda )
Nimelt iga kord kui üritasin Windows Event Log teenust käivitada(oli millegipärast kinni) siis sain järgneva teate:
Windows could not start the Windows event log service on Local Computer.
Error 4201: The instance name passed was not recoganized as valid by a WMI data provider. |
Otsisin siis Googlest ja üks esimesi vasteid oli see teema: http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-US/windowscompatibility/thread/c75ae899-d05b-411d-a7f2-00fdd33b8589/
Lõpuks kuskilt teema keskelt leidsin ka lahenduse:
Kustutada Safe Mode-s järgmine kaust: C:\Windows\System32\LogFiles\WMI\RtBackup
Kustutada ei lasknud aga nimetasin kõik failid seal ümber ja kui uuesti sisse logisin tavarežiimi siis Event Log jälle jooksis ludinal .Tekitas uued failid sinna ja sain vanad/korrumpeerunud ära kustutada
"Lõpp hea - kõik hea" nagu öeldakse .Postitasin siia kui kellelgi sama probleem kunagi peaks tekkima, siis leiab teemasisese otsinguga selle posti
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
14.09.2009 01:33:25
|
|
|
aga mul on nüüd huvitav küsimus - kas kuidagi saab asjad "Arrange'eda" ka nii, et kaustad ja failid on tähestiku järjekorras segamini - näiteks kaustade nimed on aaaa, cccc, eeee, gggg ja failid on bbbb.exe, dddd.doc, ffff.xls - ja järjestus exploreris oleks aaaa, bbbb.exe, cccc, dddd.doc, eeee, ffff.xls, gggg... (loe: nagu Mac OS X neid järjestab) ....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
14.09.2009 06:59:13
|
|
|
Harjumusest pilte sorteerida ning järjekorda panna olen harjunud et kui folderis on piltide thumbnailid siis piltide asukohta folderis saab muuta ilma nime kohe muutmata.
Kõigepealt tõstan pildid nagu enda nägemise järgi õigesse järjekorda ja siis nimetan vastavalt. Kuid Windows 7 sellist tõstmist ei luba. Kas on mingit parandust või workaroundi sellele?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
14.09.2009 08:59:57
|
|
|
| mul väike anomaalia tekkinud... sai käidud ja mitu nädalat soomes oldud... internetiks kasutasin mingit HUAWEI modemit... kuna suuremosa ajast oli GPRS ühendus, siis Opera10 lülitasin sisse Turbo Mode. nüüd tulin koju ja lykkasin turbo mode välja... ja no internet uimab nii kuis jaksab... ok võtsin opera maha ja panin uuesti peale, ikka sama jama. proovisin ka vanemat versiooni ja probleem säilib. nüüd kasutan firefoxi, sest isegi neti.ee leht tuleb operaga ette 30-40 sekundit. netiyhenduse kiirus on muidu 2Mb/2Mb.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
14.09.2009 09:27:54
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
Harjumusest pilte sorteerida ning järjekorda panna olen harjunud et kui folderis on piltide thumbnailid siis piltide asukohta folderis saab muuta ilma nime kohe muutmata.
Kõigepealt tõstan pildid nagu enda nägemise järgi õigesse järjekorda ja siis nimetan vastavalt. Kuid Windows 7 sellist tõstmist ei luba. Kas on mingit parandust või workaroundi sellele? |
+1
Mul täpselt sama küsimus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
14.09.2009 09:29:04
|
|
|
| Novembris tuleb 7 müüki?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
14.09.2009 09:45:49
|
|
|
| Hollow kirjutas: |
| mul väike anomaalia tekkinud... sai käidud ja mitu nädalat soomes oldud... internetiks kasutasin mingit HUAWEI modemit... kuna suuremosa ajast oli GPRS ühendus, siis Opera10 lülitasin sisse Turbo Mode. nüüd tulin koju ja lykkasin turbo mode välja... ja no internet uimab nii kuis jaksab... ok võtsin opera maha ja panin uuesti peale, ikka sama jama. proovisin ka vanemat versiooni ja probleem säilib. nüüd kasutan firefoxi, sest isegi neti.ee leht tuleb operaga ette 30-40 sekundit. netiyhenduse kiirus on muidu 2Mb/2Mb. |
IE , FF teeb täpselt samuseid anomaaliaid ? Kas Opera kustutamisel registrist ka kõik jama välja rookisid?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
14.09.2009 10:12:06
|
|
|
| Gizmoz kirjutas: |
| Hollow kirjutas: |
| mul väike anomaalia tekkinud... sai käidud ja mitu nädalat soomes oldud... internetiks kasutasin mingit HUAWEI modemit... kuna suuremosa ajast oli GPRS ühendus, siis Opera10 lülitasin sisse Turbo Mode. nüüd tulin koju ja lykkasin turbo mode välja... ja no internet uimab nii kuis jaksab... ok võtsin opera maha ja panin uuesti peale, ikka sama jama. proovisin ka vanemat versiooni ja probleem säilib. nüüd kasutan firefoxi, sest isegi neti.ee leht tuleb operaga ette 30-40 sekundit. netiyhenduse kiirus on muidu 2Mb/2Mb. |
IE , FF teeb täpselt samuseid anomaaliaid ? Kas Opera kustutamisel registrist ka kõik jama välja rookisid? |
ei, ykski teine brausel ei tee selliseid anomaaliaid... ei IE, FF, Safari ega Chrome
kusjuures nüüd hommikul panin uuesti opera peale ja kõik toimib... ei tea mis anomaalia oli
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
14.09.2009 10:22:03
|
|
|
| Max Powers kirjutas: |
| Novembris tuleb 7 müüki? |
22. oktoobril
|
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
14.09.2009 13:01:50
|
|
|
| upgradesin Vista Windows 7ks, laptop on HP Pavilion dv6-1290en, olen mingi tund aega katsetanud ja põhiasjad vist toimivad kõik, aga kõik heliga seotud asjad ei toimi, heli puudub täielikult kuigi driverid on olemas, kui avada mõni muusika fail, siis ei kostu mitte midagi vaid player hangub ära, windowsi oma helid puuduvad samuti, kui avada mõni video nt. browseriga youtubes, siis hangub browser lihtsalt ära, ei hakka tööle ei heli ega pilt. Olen windows update ära teinud ja püüdnud otsida uuemaid drivereid, kuid ei ole leidnud ja ei oska midagi enam välja mõelda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
14.09.2009 13:02:37
|
|
|
XP'ga kuidagi Seitsme faile ei näe?
7 jooksis ämbrisse ja oleks vaja vailid kätte saada
|
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
14.09.2009 13:47:23
|
|
|
Mul naise arvutis on ka heliga mingi totaalne jama. Klappidest tuleb, kuid arvuti sisseehitatud kõlaritest mitte. Dell XPS m1330 on mudeliks :S
_________________ PSN: weaselEST |
|
| tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
14.09.2009 13:59:53
|
|
|
Sain korda, lasin kõik audio driverid maha ja lasin windows updatel otsida uued driverid ning pärast update oli asi korras, aga kohe pärast seda tekkis jälle see sama jama, millest ma kirjutasin siin teemas https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=424735&highlight=
Tundub, et asi on selles, et need pole HP enda driverid ja seepärast ka jama:( Saaks selle ka korda, siis oleks väga pro. Ilmselt aga ennem, kui HP pole andnud win7 jaoks drivereid välja ei muutu midagi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
14.09.2009 14:24:10
|
|
|
| encrypt kirjutas: |
| Redikate kirjutas: |
Kõigepealt tõstan pildid nagu enda nägemise järgi õigesse järjekorda ja siis nimetan vastavalt. Kuid Windows 7 sellist tõstmist ei luba. Kas on mingit parandust või workaroundi sellele? |
+1
Mul täpselt sama küsimus.  |
Uurisin probleemile lahendust sevenforumsist ning sealt öeldi üks kindel ja kiire "Ei."
Tähendab, et see võimalus Windows 7'mes üldse puudub ning ainuke viis pilte vms faile niimoodi ritta seada on kas desktopil või siis mingi eraldi programmiga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
14.09.2009 14:59:17
|
|
|
suht sarnased tulemused vistaga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
14.09.2009 15:09:38
|
|
|
kuulge kas seda alumist äärt, kuhu msni aknad ja muud asjad lähevad, kui alla panna kuidagi xp sarnaseks annab teha?
sory, kui lause imelik ma lihtsalt ülekuumenenud.
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.09.2009 16:11:33
|
|
|
| ärihai kirjutas: |
kuulge kas seda alumist äärt, kuhu msni aknad ja muud asjad lähevad, kui alla panna kuidagi xp sarnaseks annab teha?
sory, kui lause imelik ma lihtsalt ülekuumenenud. |
Mõtled taskbari või notification area-d?
Eeldan,et esimest
*Paremklikk taskbaril
*Properties
*Use small icons
*Taskbar buttons - Combine when taskbar is full
*Ok
EDIT:
Tra see Event Log jama hakkab juba pinda käima
Failid jälle corrupt ja jälle ei läinud käima.Vaja oli jälle safemodes kaust ära kustutada
Spoiler 
| tomorrow kirjutas: |
Komistasin mingi iidse korruptsiooni otsa(ei ma ei pea silmas keskerakonda )
Nimelt iga kord kui üritasin Windows Event Log teenust käivitada(oli millegipärast kinni) siis sain järgneva teate:
Windows could not start the Windows event log service on Local Computer.
Error 4201: The instance name passed was not recoganized as valid by a WMI data provider. |
Otsisin siis Googlest ja üks esimesi vasteid oli see teema: http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-US/windowscompatibility/thread/c75ae899-d05b-411d-a7f2-00fdd33b8589/
Lõpuks kuskilt teema keskelt leidsin ka lahenduse:
Kustutada Safe Mode-s järgmine kaust: C:\Windows\System32\LogFiles\WMI\RtBackup
Kustutada ei lasknud aga nimetasin kõik failid seal ümber ja kui uuesti sisse logisin tavarežiimi siis Event Log jälle jooksis ludinal .Tekitas uued failid sinna ja sain vanad/korrumpeerunud ära kustutada
"Lõpp hea - kõik hea" nagu öeldakse .Postitasin siia kui kellelgi sama probleem kunagi peaks tekkima, siis leiab teemasisese otsinguga selle posti |
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
14.09.2009 18:18:03
|
|
|
armas
|
|
| tagasi üles |
|
 |
nmk
Kreisi kasutaja
|
14.09.2009 19:03:09
|
|
|
| selline küsimus, et vanal arvutil mul xp ja kui uuel panen win7, kas ma saan võtta vanast arvutist ketta ja selle uuega ühendada failide kopeerimiseks?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.09.2009 19:07:21
|
|
|
| nmk kirjutas: |
| selline küsimus, et vanal arvutil mul xp ja kui uuel panen win7, kas ma saan võtta vanast arvutist ketta ja selle uuega ühendada failide kopeerimiseks? |
Põhimõtteliselt jah. Oma elu lihtsustamiseks jälgi, et kopeeritav kraam oleks su omatehtud alamkataloogides (s.t. win süsteemsest dokumentide hoidlast väljas), ehki ka see pole tegelikult takistuseks (teemasid küllaga kus sellest räägitud).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
14.09.2009 19:50:44
|
|
|
jap, poisid tegid su postituse kõvasti arusaadavamaks... ehk seletad mulle ka, mida tähendab sinu postituses olev sõnaühend "elaveeritud õigused"
aga jah, ole vähemalt õnnelik, et nad sõna-sõnalt kopi-peist ei teinud, nagu mõned suuremad ajalehed tänapäeval seda harrastavad...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
14.09.2009 21:09:41
|
|
|
| Jama selline, arvutil tuleb screensaver ette ning kui tagasi desktopile lähen, siis taskbar on kadunud, aitab aint exploreri taaskäivitamine.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.09.2009 21:28:37
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| apelsin16 kirjutas: |
suht sarnased tulemused vistaga. |
XP jätab siiski tolmu näksima enamus juhtudel  |
nonoh, see artikkel on üsna katkine juba põhimõtteliselt... või siis on õigemini lihtsalt vista/w7 tugevusele rõhutud.
64-bit xp ja gtx295 - esimene ei ole sama kiire kui 32-bit ja multigpu tugi on vista/w7 all märgatavalt parem.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.09.2009 09:33:58
|
|
|
| mks kirjutas: |
jap, poisid tegid su postituse kõvasti arusaadavamaks... ehk seletad mulle ka, mida tähendab sinu postituses olev sõnaühend "elaveeritud õigused"
aga jah, ole vähemalt õnnelik, et nad sõna-sõnalt kopi-peist ei teinud, nagu mõned suuremad ajalehed tänapäeval seda harrastavad... |
Eleveeritud õigused ehk kõrgendatud õigused. Imo eestikeel täitsa?
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
15.09.2009 09:36:23
|
|
|
Ei leia sellist sõna
Võimalik, et ma ei oska otsida muidugi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
15.09.2009 09:39:37
|
|
|
Eks te peate DVD Vaderi käest küsima.
_________________ |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.09.2009 09:41:29
|
|
|
Ei leia sellist sõna
Võimalik, et ma ei oska otsida muidugi. |
Vb. ma siis natukene valesti lähenenud asjale. Vahetasin praeguseks ajaveebis ka välja sõna. Mõttekäik järgmine, kui devalveerima on väiksemaks tegema, siis evalveerima peaks olema suuremaks tegema. Praegu ise sõnastiku kodus lapates ei suutnud kah leida, seega ilmselt on see minupoolne möödalaskmine.
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
15.09.2009 09:43:35
|
|
|
vastand on revalveerimine.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
15.09.2009 10:07:32
|
|
|
Ei leia sellist sõna
Võimalik, et ma ei oska otsida muidugi. |
Vb. ma siis natukene valesti lähenenud asjale. Vahetasin praeguseks ajaveebis ka välja sõna. Mõttekäik järgmine, kui devalveerima on väiksemaks tegema, siis evalveerima peaks olema suuremaks tegema. Praegu ise sõnastiku kodus lapates ei suutnud kah leida, seega ilmselt on see minupoolne möödalaskmine. |
njah... eki.ee ei anna ka sellele sõnale vastet
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
15.09.2009 10:11:45
|
|
|
| Õige vast eesti keeles oleks sellele "kõrgendama".
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
15.09.2009 10:12:39
|
|
|