Helistasin ja tehti järelpärimine, et kus mu kaup on siis ja saatsid väljavõtte mulle meili peale. Tuli välja, et nädal istus kaup niisama Inglismaal ja nädal Saksamaal. Väga kahtlane...
Kas keegi on omale hankinud selle midi to usb kaabli millega saab GHWT trummide tundlikust seadistada `?
Krt omal probleem ühe trummiga ja activisioni omad ei suvatse vastata ka
kui kellelgi olemas siis äkki saab laenata
keegi rääkige, kuidas on üle minna kidralt trummidele, kaua võtab aega et korralikult mängima õppida...muljetage, milline oli esmane kokkupuude...
kidralt trummidele üle minna oli öö ja päev. Ainuke tuttav asi oli interface. Lihtsalt käed jalad ei liigu alguses üldse iseseisvalt. Kõvasti oleneb ka rütmitunnetusest kui kiiresti saad selgeks trummid.
noh, trummimäng on üsna sama mis päris trummimäng, ehk veidi lihtsam. aga Easy -> Medium -> Hard on ilmselt parim mõte, kohe medium või hard tekitab hirmsasti segadust ilmselt. Ja tutorialid soovitan ka läbida.
Aga kui kunagi oled päris trummi katsunud, siis peaks tunne üsna tuttav olema. _________________
Ise alustasin mediumiga ja teisel päeval läksin hardile üle. Mulle tunudvad isiklikult trummid kõvasti lihtsam teema, kuigi kitarri mängin ainult expert ja trumme meeldib hardiga kõige rohkem.
tellisin omale shopto-st Guitar Hero 5 (Guitar Bundle), need surasid hinnale otsa TNT Global Express (£30.60), pettumuslik on see et tellimust vormistades polnud TNT-st kuskil juttu ja kui viimati tellisin GH4 bundle, siis saadeti tavapostiga...küsimus on kellelgi TNT-ga kogemust, et kui kiiresti liiguvad asjad jms.
krt võib juhtuda et teen väljamineku ja ostan selle iluduse ära millalgi. aga mida, ainult 1 pedaal? see küll tore ei ole- sel juhul on üks pedaal logitechi oma ja teine saab olema tavaline... see võib veider olla. aga liialt harjunud kahe pedaaliga, niiet tagasi enam ei kavatse minna
ma juba pool aastat pole kitarri kätte võtnud. enamuse aja trummid ja osa aega kääksumine.
trumme taon hardis, kuid pole veel piisavalt arenenud et kõiki lugusid läbi teha. raskemad jäävad ikka veel... raskeks.
trummidega on selline huvitav asi, et inimene, kes on trumme reaalselt mänginud ja teab lugu, ei suuda mängida alla eksperdi sest noodid jooksevad rütmist väljas... ise sain 1-2 päevaga trummide mängimise sedasi, et lihtsamad lood suudan hard'il mängida.
see lag on jube jah kohati trummidel, eriti GH WTs, aga rohkem vist päris trummareid häirib see, et on mingid löögid mida pole trackitud ja pausid sees. _________________
uskuge või mitte aga tundub et vähemalt mina sain oma GH5 bundlega kaasa vana kidra Igatahes näeb samasugune välja...faceplate on kah sama...tõsine pettumus koos postikuluga käisin mängu eest välja 1800.-
jah...aga pole selline punane nagu seal pildil...on täpselt samasugune nagu GH:WT...saatsin neile juba kirja kah
EDIT: uurisin lähemalt, tegemist kindlalt vana controlleriga...uuel on osa nupud kummist
EDIT2: mu kurjale kirjale tuli kiire vastus, ütlevad et igas bundles peab nendeteada olema GH5 controller, saadan neile pildid
EDIT3: kõigepealt tuli mail, kus nad väitsid et tegemis ju ongi UUE controlleriga aga pärast teist maili, kus saatsin neile võrdluseks video youtubist ja pildid...palusid asja tagasi saata, mida ma loomulikult ei tee, ei hakka enam sentigi kulutama nende peale. Pettumus on suur, süüdistada saab siin arvatavasti vaid tootjat, kes vanast kraamist selle läbi üritab vabaneda
viimati muutis scaryx 11.09.2009 15:09:57, muudetud 3 korda
see lag on jube jah kohati trummidel, eriti GH WTs, aga rohkem vist päris trummareid häirib see, et on mingid löögid mida pole trackitud ja pausid sees.
ma ise nägin kuidas aastaid trumme mänginud inimene istus GH: Metallicat mängima... Enter Sandman vist oli looks ja hakkas experti peal ilma ekraani vaatamata (vaatas taldrikuid mida lööma peab) tabama kõiki noote kui olime öelnud, mis taldrik mis on nö. Samas kui panime talle mediumi, siis ta ei saanud ühelegi noodile pihta.
Vaatan praegu euroopa lehti ja igalpool on tõesti piltidel vana kitarriga pilt. USA versioon siis ilmselt punase e uue kitarriga, jama muidugi kui asi nii.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.